Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserAngel Cabrera vant der han lærte å spille golf.


22.04 Angel Cabrera:
Vant på hjemmebane
Masters runner up Angel Cabrera, som tapte i playoff mot Adam Scott, vant i play off på sin hjemmebane denne helgen.

Angel Cabrera vant turneringen PGA Tour Latinoamerica’s 82° Abierto OSDE del Centro som ble spilt på Cordoba Golf Club i Argentina.


Hjemmebane og sult
Det var her han som 10-åring startet sin karriere. Han vokste opp hos sin bestemor. Hans foreldre hadde ikke råd til å ha ham hjemme. Angel Cabrera gikk caddy hele dagen og fikk et skinkesmørbrød utpå ettermiddagen for innsatsen. Så var det hjem til bestemor hvor han fikk litt kveldsmat og en kopp te. Han er nå medlem av den klubben han ikke en gang fikk lov til å gå inn i klubbhuset som caddy. Slik var for øvrig praksis også i de få golfklubbene i Norge rett etter krigen og fram til begynnelsen av 60-tallet. I dag drømmer enhver amerikansk unggutt å spille i The Masters. Angel Cabrera drømte om mat da han var guttunge.

76 64 i helgen
Cabrera hadde en elendig 76 runde lørdag som sendte ham ned til 21. plass. Men en knakende god sisterunde på 64 slag var nok til å få være med i play off. Klart han hadde fordel av å spille på banen som han kjenner bedre enn sin egen bukselomme. Kanskje var det like mange hull i bukselommene i hans barndom som det var hull på golfbanen. Runden søndag inneholdt også en eagle på det 18. hullet - par 4!

Dermed kom han likt med Rafael Gomez på 284 slag - på par. Cabrera fikk birdie på det første ekstrahullet. Dette var hans 8. seier i denne turneringen som har vært spilt i 82 år. Da han vant i 2001, satte han banerekord på 60 slag (par=71)

Han vant også Argentina Open i fjor på PGA TOUR Latinoamerica. Denne touren så dagens lys i 2012.

To sønner av Angel Cabrera var også med i turneringen. Federico ble nr 64, mens Angel Cabrera jr. misset cutten.

58 år gamle Eduardo Romero, også han fra Cordoba, ble for øvrig nr 11 i turneringen. Han har hjulpet Angel Cabrera blant annet med finanser i starten av karrieren og vært en mentor for ham. Eduardo Cabrera har for øvrig vært meget sentral i ombyggingen av alle greenene på denne banen de to siste årene.

Angel Cabrera glemmer ikke sine røtter. Han har donert penger til å bygge et bra hus for caddyene på denne banen hvor han som meget ung var mer opptatt av å still sulten enn av selve spillet. 

Her er resultatlisten: KLIKK HER-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon