Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 


Golf i Bodø:
De første 9 hullene ferdige
De første 9 hullene i Bodø, nærmere bestemt Ilstad, er nå ferdig bygget. Byggearbeidene tok til i begynnelsen av juli. Det fine været har bidratt til at byggingen har foregått uten stans. Nærmere 50 personer har vært involvert i byggeprosessen som har vært ledet av Trond Nordskog i Golfentreprenøren A/S, som er et datterselskap av Golf Management . Anlegget eies av Golf Management A/S og åpner sannsynligvis rundt 1. juli 2004. Banen blir ganske lang; totalt ca 3000 meter. Greenene har en gjennomsnittstørrelse på ca 500 kvm. Allerede nå begynner en del greener og fairwayer å bli grønne.

Området er regulert til 18 hull. Det har kostet rundt 6 millioner kroner å bygge de 9 hullene. Antall medlemmer er 150. Det er god plass foreløpig til flere medlemmer. Det er ikke så lett å få nye medlem på et nytt sted, men tilgangen på nye medlemmer tar seg trolig opp når banen ligger der ferdig til å spille på.

Mini Jacobsen er en av byens største helter. Han vil nok bidra til at interessen for golf tar seg opp. Spillerne på Bodø Glimt, som i alle andre fotballklubber, vil sikkert også begynne å spille golf - hvis de ikke allerede gjør det. Dermed skal ”alle” andre også spille golf. Når Bodø Glimt skal hente nye spillere, blir det lettere å trekke til seg attraktive fotballspillere hvorav de fleste spiller golf. Egentlig burde Bodø Glimt skaffe seg mange andeler - hvis de ikke har gjort det allerede.

Spilleretten koster 7.500 kroner. Banen er finansiert med spillerretter og banklån. Det skulle innebære at det er rundt 5 millioner kroner i lån. Det skal ikke mer enn 3-400 nye spillere før klubben har fullt ut dekket byggingen av banen. Litt mindre hvis politikerne i Bodø by er kloke nok til å innse hvilken helsemessig betydning bygging av en golfbane har å si for helsebudsjettet på lengre sikt. De bør ta sin del av kostnadene her.

Bodø kan glede seg til åpningen av banen midtsommers neste år!


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no