Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

12.05 Den nye stjernen:
Debuterte med fjerdeplass blant de beste
I verdens beste liga ble det virkelig en opptur for NCAA individual champion.

Braden Thornberry gjorde det meget godt i PGA Tour-debuten.

I den siste runden hadde han 65 (-5) slag. Det var bare to slag fra play off. Han endte på delt fjerdeplass.

Dette er en av de aller beste debutene av en amatør de siste 20 årene.

Braden Thornberry, 20, var seks slag bak da han startet søndagens runde. Bogeyfri sisterunde endte i at han delte fjerdeplassen med Kevin Chappell og Billy Horschel og ett slag foran Phil Mickelson.

Thornberry var invitert av en sponsor i turneringen. Han vant nylig universitetsmesterskapet i USA.

Han gikk glipp av $241.280 for fjerdeplassen i FedEx St. Jude Classic fordi han er amatør.

Han får heller ikke være med i den neste turneringen som topp-10 mann siden han er amatør.

Heller ikke får han FedEx Cup poeng.

Men han gikk rett inn på 664. plass på rankingen uten å ha vært med på denne profesjonelle rankingen tidligere.

Blant amatørene er han nå nr 16. Her er Viktor Hovland nr 26 og Kristoffer Reitan nr 37.

Merk deg navnet. En ny stjerne kan være født på den profesjonelle golfhimmelen.