Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserBushnell V3 er nøyaktig og kan være lett tilgjengelig i lomma hvilket sparer tid ute på banen.

30.07 Bushnell avstandsmålere:
Stadig utvikling
Golfsiden har vært opptatt av avstandsmålere siden slike kom på markedet og vært en pådriver for å får disse godkjent i turneringsspill i forbund og klubber.

Bushnell Tour V3
Dette er en liten, kompakt og lett avstandsmåler. Den er lett å sikte med og meget nøyaktig, selvsagt. Du kan velge mellom yards og meter, og om du vil ha en liten bzzzz når du har «truffet» flagget med siktet. Veiledende pris er 3.499 i Norge. Den tar liten plass, og kan faktisk få plass i lomma. I motsetning til storebror Bushnell.

Det Golfsiden kaller bzzzz er en vibrasjon som sier at du har truffet flagget. Dette er et framsteg på området. Ergonomien er bra. Den er lett å holde og faktisk pen å se på – hvis det har noen betydning.

Rekkevidden er 900 meter, men ikke mer enn knapt 300 meter når du sikter på et golfflagg – og knapt nok det. Presesjonen er på nærmeste meter. Golfsiden har testet V3 i flere uker. Den virker solid, robust, nøyaktig, lett og hendig – med andre ord: et meget nyttig hjelpemiddel på golfbanen.
Du får den også i slope edition, som er fin å bruke under trening og treningsrunder, men ikke lov å bruke i konkurranser. Den er en del dyrere, men ikke så etterspurt siden den ikke er lov å bruke i turneringer.

Bushnell Tour V3 Pris: 3.499

Importør: SMD Holding
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon