Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser12.07 Chris Doak:
Leder Scottish Open
Kilde bet365

Scottish Open er i gang
Chris Doak så ut til å nyte den første runden av Scottish Open på Castle Stuart etter at han satte i en god putt mot slutten av den første runden som ga ham en 3. plass etter den første runden Den andre runden bragte han i tet. Nå har han to 66-runder og leder med ett slag på fire mann.

Den 35 år gamle spilleren fra Greenock satte ballen i hullet fra 50 fot som sørget for at han var på topp blant de skotske spillerne etter den første dagen da han hadde 66 slag. .

Doak sa etter runden at Castle Stuart-banen er en utrolig bane, og at han alltid har likt å spille der.

Doak lå kun to slag bak John Parry etter den første runden, men hadde god klaring ned til andre skotter; Stephen Gallacher, Martin Laird og Craig Lee.

Etter en under par på sine første 9 startet han på banens første 9 hull med birdie, eagle, birdie på vei til en runde på 66 slag.

I følge ham selv fikk han mer selvtillit da han puttet i ballen fra 50 fot på den 2. hullet, og det hjalp ham gjennom resten av runden. Han legger til at han kun har gode minner fra denne banen, og at det var en slik bane han vokste opp med da han var av de yngre golfspillerne.

Doak vant sin første turnering i Dornoch, og deretter på Skibo og Aviemore. Han fant til og med sin forlovede der, legger til slutt til at han burde muligens vurdere å flytte hit siden han bare har opplevd gode ting her.
 
Tippeligaen er nesten like spennende som å se på golf, og det kan bli enda mer spennende dersom man vedder på hvem som kommer til å vinne. Oddsen for at Chris Doak kommer til å vinne Scottish Open er nemlig 19.00, noe som peker på at han ikke er den beste spilleren i turneringen. For eksempel har Henrik Stenson 7.50 i odds, mens Phil Mickelson har 8.00, og blir sett på som noen av de bedre spillerne i turneringen.Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon