Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Darren Webster-Clarke hjelper alle typer spillere

29.10 Darren Webster-Clarke:

Vil produsere bedre golfspillere


Vi ønsker alle å bli bedre. Det krever egeninnsats, men det hjelper lite hvis du ikke vet hva du skal gjøre. Darren Webster-Clarke vet det i likhet med andre gode trenere.

Darren Webster-Clarke har en selvstendig stilling og er tilknyttet ToppGolf Senteret på Haga. Han har flere oppdrag i klubber rundt om. Blant annet trener han spillere i Kjekstad som kan vise til gode resultater i årets sesong. Han er åpen for å trene spillere i andre klubber også.

Bedre spiller?

I vinter har han planer om å ha flere seminarer.
Tittelen er:
I can make you a better golfer.

Det er plass til max 20 personer på disse seminarene. Prisen er kr 200 per person for en kveld. Her blir det muligheter for interessante diskusjoner. Det tas sikte på å holde på et par timer. Hensikten er å få oppmerksomheten rettet mot verktøy som kan forbedre golfen. Dette kan være en god ide for klubber treningsgrupper, vennegjenger etc. Stikkord: Vær produktiv når du trener.

Han kan også komme til klubbenes klubbkvelder.

Enkeltundervisning

PIP (Personal Improvement Program) er et program som starter på 2400 kroner. Det er 5 halvtimes leksjoner bestående av svinganalyse, utviklingsprogram, øvelser og oppfølging.

Team Norway Rio 2016

Darren Webster-Clarke arbeider også med spillerne i NGFs Team Norway Rio 2016. Han arbeider således med spillere som Caroline Martens, Marianne Skarpnord, Knut Børsheim og Elias Bertheussen.

Dagens golf

Darren Webster-Clarke er opptatt av hva som skjer både på toppnivå og blant vanlige golfspillere.

- The game is changing. Today golf is an attacking game, sier han og sikter til at det er så mange jevne spillere at det ikke nytter å satse på at å spille safe hvis man skal håpe på å vinne.

- Vanlige folk har de samme ambisjoner om å spille god golf som en tour spiller, mener Darren Webster-Clarke. - De ønsker alle å bli bedre! Men da må vi gi dem oppgaver og mål, ikke bare teknikk.

Individuelle opplegg

De som ønsker å bli bedre, bør sørge for å skaffe seg individuelle opplegg. Det gjelder å bry seg om ting man ikke kan kontrollere. Kontroller det du kan kontrollere.

Darren Webster-Clarke ønsker å gi golfspillere en del av de kunnskaper han har skaffet seg i løpet av 15 år på touren. Skal du bli bedre, må du ta i et tak. Ikke noe kommer av seg selv.

- Den vanlige golfspiller går ofte på driving rangen og bare slår baller uten særlig mening. Det gir ikke resultater, mener Darren Webster-Clarke. 

Senior-spillere også
- Vinteren er den beste tiden å forbedre golfsvingen, sier han. Darren kan også vise til gode resultater med senior-spillere. - De må gjøre justeringer siden de ikke er så fleksible. Vi må få dem til å slå draw. Da går ballen lenger, skyter han inn.

Ny golflab

ToppGolf Senteret har for øvrig installert en ny golflab i etasjen over de andre simulatorene ved siden av trteningssudioet. Her kan man få sjekket svingteknikken på avansert video og analyse.

Kanskje en ide med et gavekort på leksjoner som julegave?

Kanskje til deg selv?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon