Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Espen Kofstad

21.02 Espen Kofstad:
Espen Kofstad med topp 10-plassering
Espen Kofstad gjorde en god turnering i Sør-Afrika.

Med en avsluttende 70-runde ble det delt 9. plass på 14 under par totalt. Med to 6'ere på kortet ble det tungt å få en bedre score. Han var den eneste i topp 12 som ikke fikk en runde på 60-tallet.

George Coetzee, Sør-Afrika, avsluttet birdie, birdie eagle og vant med ett slag.

LIVE SCORE

Espen Kofstad var nr 6 etter fem spilte hull søndag formiddag
Espen Kofstad mot topplassering i Sør-Afrika.

Han var på det tidspunktet 4 slag bak ledende Dean Burmester, Sør-Afirka

LIVE SCORE

19.02 Espen Kofstad:
Fire over etter 3 hull - fire under etter 15!
Espen Kofstad med berg- og dalbane på scorekortet.

Espen Kofstad var neppe høy i hatten etter dobbeltbogeyer på nr 2 og 3 fredag morgen. Men så gned han bort morgenduggen fra øynene, eller hva det var... Han var imidlertid fortsatt 4 over etter 5 hull, men så snudde det.

På de neste 11 hullene gikk han 9 under par. Da lå han på andreplass i turneringen.

Og fortsettelsen? Han fikk par på de to siste hullene og kom inn på 68 (-5).l

LIVE SCORE

18.02 Espen Kofstad:
Spilte bra innledningsvis på Sunshine Tour torsdag
Det var plettfritt de første ni hullene.

Fortsettelsen var også bra.

Espen Kofstad var to under par etter ni hull med to birdier. Med det lå han ganske høyt oppe på listen.

PÅ de siste ni hullene gikk det enda bedre. Birdier på 10 og 12 og eagle på det 17. var bra. En liten ripe i lakken på det 18. hullet hvor han fikk en bogey og endte på 67 slag. Det var to slag bak de tre i teten like før runden var ferdigspilt. Det holdt til en 9. plass blant de 168 deltakerne.

Her følger du med på utviklingen videre: LIVE SCORE

17.02 Espen Kofstad:
Spiller Sunshine Tour denne uken
Det er ikke lett å ha et Europa Tour-kort som gir lange pauser.

Golfsiden har skrevet om dette før. Espen Kofstad har etter sin skadeperiode i fjor en ranking bak de som fikk kortet i ET-kvalifiseringen i desember.

Det innebærer at han ikke komme rmed i de større turneringene. Det kan derfor bli noen pauser mellom hver gang han får spille.

Det gjelder å spille bra de gangene han får sjansen. Til nå har han ikke klart cutten i noen av de tre turneringene har har kommet med i. Alle i Sør-Afrika.

Denne uken spiller Espen Kofstad i Sør-Afrika i Dimension Data Pro-Am på Sunshine Touren. Turneringen har vært spilt siden 1995. Av de 18 vinnerne har fem senere vunnet Major-turneringer. Dette er en meget populær turnering, og kampen for å komme med har vært hard gjennom kvalifiseringer.

Nivået i Sør-Afrika er høyt. Bredden er imponerende. I forrige ukes Europa Tour-turnering i Sør-Afrika var det blant de seks beste fem fra Sør-Afrika. Bare danske Jeff Winther klarte å blande seg inn med sin andreplass. Men han var alene hele åtte slag bak vinneren. Det var to slag ned til tredjemann Anthony Michael. Hele 32 av de 71 som klarte cutten kom fra Sør-Afrika. 41 av de 85 som ikke klarte cutten kom fra Sør-Afrika.

Han skal spille bra som skal vinne denne turneringen.

Under alle omstendigheter bør Espen Kofstad denne gangen komme opp med en god plassering. Dette er ikke Europa Touren hvor Espen egentlig hører hjemme.

Her finner du startlisten med tilgang til mer informasjon om turneringen. KLIKK HER