Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side           Debattsiden

Jan-Are Larsen viser stødig spill for tiden

17.03 ECCO Tour:
Jan-Are Larsen og Marius Thorp nr 14
Svenske ledet suverent sprekk mot slutten. Turneringene på ECCO Tour'en i Spania kommer tett. Den tredje turneringen var ferdig onsdag.

Jan-Are hadde 74 og Marius 75, dermed delte de 14. plassen til slutt. Anders Kristiansen avsluttet med en svak 77-runde og ble nr 26. Christian Aronsen hadde 74 onsdag og ble nr 32 på slaget bak Kristiansen. Dennis den Roover med to dobbelbogeyer og Peter Kaensche med en trippel og en dobbel, gikk begge på 78 slag og delte 43. plassen til slutt.

Helsprekk
Svenske Mårten Milling hadde 65 70 77 og sprakk så det suste på sisterunden. Han hadde bogey, dobbelbogey, bogey på 15, 16 og 17. Likevel så det ut til å holde mot Pontus Ericsson (72) som hadde bogeyer på 15 og 17. På det meget lette 18. hullet fikk Ericsson eagle og Milling "bare" birdie. Dermed tapte Milling sin ledelse på 4 slag før den siste runden. I stedet for en solid seier ble han slått med ett slag. Clas Hallgren med en flott sisterunde på 67 slag kom på 3. plass et slag bak Milling. Her finner du fram til LIVE SCORE

Marius Thorp best av de norske før siste runde
Etter 73 71 var Marius Thorp nr 8 før siste runde. Jan-Are Larsen har 70 75 på slaget bak en 13 plass. Begge to har muligheter til en topplassering, selv om det sannsynligvis er alt for langt opp til Mårten Milling og Pontus Ericcson på -11 og -7.  Marius lå på -2 og Jan-Are lå på -1. før den 3. og siste runden.

16.03 ECCO Tour:
Jan-Are Larsen fortsetter bra
Turneringene på ECCO Tour'en i Spania kommer tett. Lørdag vant Jan-Are Larsen en turnering etter 6 omspillshull.

Mandag var det på'an igjen på La Manga. Jan-Are lå på 3. plass etter den første runden på 70 slag (-3).

Anders Kristiansen har begynt å finne formen igjen. Han var med 71 slag nr 6 etter den første runden. Marius Thorp var nr 17 med 73 slag. Peter Kaensche nr 27 på 74 slag og Christian Aronsen nr 45 med 75 slag.

Dennis den Roover hadde 76, Christoffer Carlsen 85 og 75.

Mårten Milling, Sverige ledet med gode 65 etter den første runden.

Her finner du fram til LIVE SCORE

Fra forrige turnering i Uke 10:

13.03 Ecco Tour - La Manga Club Masters II:
Jan-Are Larsen vant i Spania
Forrige gang - i den første Ecco Tour-turneringen gikke det ikke så bra med Jan-Are Larsen. Denne gangen gikk det bedre han fikk birdie på det siste hullet i den tredje runden og sikret seg omspill med svenske Krister Eriksson. Les mer