Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden

Espen Koftsad var god i Finland i EM torsdag

07.08 EM individuelt Finland:
Kofstad endte på 15. plass
EM individuelt ble en dansk suksess. Lucas Bjerregaard vant med et slag og spiller i The Open til neste år samtidig som han år være med i en del andre turneringer også på høyere nivå med proffer til stede. Han hadde en trippelbogey på det første hullet den første dagen. Han endte 15 under par og vant med ett slag foran to mann.

Espen Kofstad ble nr 15 etter. 75 64 74 70. Ingen av de tre andre norske klarte cutten foran siste runde.
Her er LIVE SCORE

05.08 EM individuelt Finland:
Bra runde av Kofstad torsdag
EM individuelt arrangeres i Finland 4. - 8. august på Linna Golf, Vanajanlinna. Her er det fire nordmenn med i startfeltet på 144 spillere.

Espen Koftsad hadde 75 65 på de to første rundene. Torsdag hadde han en bogeyfri runde med 7 birdier. Dermed kom han høyt opp på listen halvveis i mesterskapet. Vinneren får spille i The Open neste år slik som Marius Thorp gjorde da han vant dette mesterskapet for noen år siden.

Like før runden var ferdigspilt torsdag lå Kofstad på 12. plass. Are Friestad med 75 73 var nr 79. Elias Bertheussen var nr 87 med 75 74 og Joakim Mikkelsen var nr 109 med 82 72.