Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
 


Ernie Els har snudd i synet på lang putter

10.01 Lang putter-diskusjoen:
Ernie Els har skiftet mening
Storspiller og The Open vinner i 2012 Ernie Els hadde et helt annet syn på "anchoring putting" for noen år siden enn det han har i dag.

Han var i ferd med å bli en dårlig putter og skiftet til en mageputter. Da Adam Scott fikk den ene bogeyen etter den andre i The Open i fjor mot slutten av runden, var det Ernie Els om kunne ta et godt grep om pokalen The Claret Jug.

Høsten 2011 sa han de berømte ordene: “As long as it’s legal, I’ll keep cheating like the rest of them.”

Nå har han skiftet mening. Han sier at han i dag er av en helt annen oppfatning enn han var for 10 år siden. Nå sier han at den lange putteren ikke er noen tryllestav.

Han kommer til å bruke den i Volvo Golf Champions på Europa Touren i Sør-Afrika 10. - 13. januar. LIVE SCORE 

43-åringen brukte nylig en vanlig putter på et par runder og følte seg ganske god med den, men etter et par år med lang putter vil han fortsette å bruke den - enn så lenge.

Ryggproblemer
Fred Couples har, i likhet med mange andre gode spillere, hatt problemer med ryggen i lang tid. Det er en viktig grunn til at han bruker den slik at han kan få trent ordentlig uten å ødelegge ryggen. Dette er et argument for å tillate den lange putteren. Svært mange som trener mye putting, og det er man nødt til å gjøre for å bli god i dette faget, opplever at de får vondt i ryggen av å stå og trene med en vanlig putter over lengre tid. Så ille at de ikke får trent nok med den til at de blir gode til å putte.

Egen erfaring
Denne redaktør forsøkte nylig å kjøre en lengre treningsøkt med en vanlig putter. Det fungerte veldig bra og i konkurranse med den lange putteren stakk den korte putteren faktisk av med seieren. Men ryggen var vond i flere dager etterpå. Så vond at planlagte skiturer og innendørs golftrening måtte avlyses. Det er alvorlig. Men det er tre år igjen til et eventuelt forbud kommer. Da vil nok mange med ryggproblemer i forbindelse med putting trappe kraftig ned med sin golf. Det blir ikke noe morsomt å spille lenger. Golfsiden tror fortsatt ikke at det forslaget som kom i slutten av november, blir vedtatt i den formen som det ble presentert.

Time will show.

   

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon