Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Kristoffer Reitan, Oslo GK, gjorde det meget godt i Florida før nyttår.

31.12 Juniorer i USA:
Tok inn 4 av de 5 slagene på den siste runden! Flott innsats av to Oslo-spillere
Før siste runde lå Kristoffer Reitan (13-14) fem slag bak lederen og Jarle Volden (15-16) på 4. plass. De spilte begge to godt på den siste runden.

Reitan avsluttet med en fin 72-runde. Seungtaek Oh Seoul Korea, som ledet med 5 slag før den siste runden, gikk på 76. Det holdt til seier med ett slags margin.

Jarle Volden var også med i fjor. Da ble han nr 9.

I år ble han nr 2 etter Pablo Torres fra Bogota, Colombia. Jarle Volden avsluttet med en 72-runde og endte 3 slag bak vinneren som også hadde 72 slag  søndag.

I denne turneringen var det med mange spillere fra ulike land helt ned til under 5 år. Kanskje ikke så rart at Norge henger etter. Det eneste landet i verden (så vidt Golfsiden kjenner til) hvor det ikke er lov å konkurrere på skikkelig vis før du er 12 år gammel.

30.12 Juniorer i USA:
Flott innsats av to Oslo-spillere
Før siste runde lå Kristoffer Reitan (13-14) og Jarle Volden (15-16) på 2. og 4. plass.

Det spilles Florida International Junior, PGA Golf Club, Port St. Lucie i Florida.

Det skal godt gjøres om Kristoffer Reitan vinner fordi han er så mye som fem slag bak ledende Seungtaek Oh Korea 73 65 = 138. Reitan har 72 71 = 143.

Tredjemann i klassen er et slag bak, mens fjerdemann er hele 8 slag bak før siste runde.

I 15-16 år er Volden bare tre slag bak lederen før siste runde.