Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Eirik Tage Johansen spilte på Gecko Tour i Spania denne uken

08.02 Gecko Tour:
Eirik Tage Johansen 78 68
Eirik Tage Johansen satser på Gecko Tour i Spania i vinter. Da får han bra underlag å trene på samt god match-trening.

7. og 8. februar gikk turneringen på Valle Romano Golf Club på Valle Romano Golf Resort, Estepona. Her vant Gabriel Canizares på 69 69 foran Carlos Rodiles på 69 71.

Eirik Tage Johansen var kjørt av lasset allerede på den første runden med en 78 runde. Han kom sterkt tilbake med 68 slag onsdag og ble nr fem med de to samme rundene som Peter Gustafsson hadde. De to delte 5. plassen med Dale Whitnell.

Johansen hadde tre dobbelbogeyer på den første runden og to eagler på den andre runden.

Raul og Manuel Quiros delte 3. plass etter runder på 71 og 73.