Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Losby er blant flere baner som har slitt med vinterskader, men som nå er en fryd å spille. Bildet viser hotellet og Jens Fahrnebring i forgrunnen på puttingreenen like før start på den andre runden fredag ettermiddag på Challenge Touren. Foto: Ramnefjell
 
10.08 Banebesøk:
Fem gode baner
Golfsiden har de siste dagene besøkt fem baner. Alle er i meget god stand med gode greener og et trivelig miljø.

Bogstad er som mange andre også nevner i strålende stand. Gode greener og flotte fairwayer. Alltid tørr. En stor opplevelse. Bra mat, og rangen åpnet sent, men godt midt i juli.

Oustøen. Banen har slitt med vinterskader, ble det sagt i vår. Store skader. Derfor er det hyggelig å kunne si at banen i begynnelsen av august er i meget god stand. Atmosfæren, maten skogen, stranden, klubbhuset - supert. Golfsiden kommer tilbake med mer om dette besøket senere.

Haga i striregn sist torsdag. Banen holdt forbausende bra. Den var i meget god stand med gode greener og gode fairwayer. Man kan noen steder merke at vinteren var meget stri, men det er minimalt av rester av slikt nå. Hullene er krevende for det meste. Serveringen er meget god.

Losby med Challenge Tour denne uken kunne by på meget gode forhold som mange vil ha stor (spille-)glede av i tiden som kommer. Klubbhuset er et kapittel for seg med førsteklasses servering. Her er det bra opplegg for både trening og kølletilpasning - på høyt nivå.

Kongsberg er i meget god stand. Lørdag 10. august var greenene meget raske og gode. De var omtrent som på Losby som fikk mye skryt av greenene. God mat, gode matter på driving rangen, gode range-baller, meget hyggelig betjening; jo Kongsberg er virkelig verdt et besøk. Ikke rart at det meldes om rekordbesøk på banen i sommer. Ryktene går om de gode forholdene. Slik blir det trafikk av.

Golfsiden vil komme tilbake med flere detaljer og flere baner etter hvert.

Gjennomgående har det vært gode vekstforhold i denne sesongen slik at svært mange baner er i meget god stand. Eksempelvis er Asker GK og Bærum GK i meget god stand. Det samme gjelder Holtsmark. Drammen og Kjekstad er også i utmerket stand. Hakadal er også i veldig god stand.

Så folkens - ut og spill golf!-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon