Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserHenrik Bjørnstad

03.09 Henrik Bjørnstad:
Ingen stor suksess for Henrik Bjørnstad
Men dette var bare begynnelsen. Disse vant NM Mid-amatør.

Henrik Bjørnstad fikk erfare at 7 år på sidelinjen gjør sitt med med golfspillet. To runder på 75 ga delt 5. plass.

Ingen stor golf, men nå er comebacket med scorekortet i lommen unnagjort. Han fikk informasjon om hvor han nå skal legge treningen. Så får vi se hvordan det går framover.

Vant gjorde Lars Martin Berg, Byneset som holdt unna etter en 71-runde søndag. Dermed vant han med fire slag foran Petter Enger fra Haga som hadde 32 slag på de første 9 hullene søndag på sin 70-runde.

Joachim Aslaksen hadde samme score, men ble dømt bak på den dumme "best-sisterunde-regelen!

Ofeigur Johann Gudjonsson, Arendal, delte 5. plassen med Bjørnstad men kom foran på samme dumme regel.

Marte Wærsted Tandberg vant blant kvinnene foran Karine Bolme og Ingrid Martens. Jannicke Bakken ble nr 4.

LEADERBOARD NM Mid-amatør (oppdateres med F5-knappen :-) )

02.09 Henrik Bjørnstad:
Et stykke fram for Henrik Bjørnstad
Han er bare tre slag bak etter den første runden.

Henrik Bjørnstad åpnet med en 75-runde lørdag i sitt comeback. Ingen av de tre i ballen hadde fått en eneste birdie etter 14 hull. Dette ble påpekt på tee-stedet. Da slo Henrik til med en birdie fra utsiden av greenen og fulgte opp med en ny birdie på det 17. hullet da en lang putt gikk i. Spillet hans var ikke av det skarpeste slaget. Golfsiden mente det ville være bra å unngå dobbeltboeyer i helgen. Det så ikke så bra ut på det 13. hullet da han slo driven langt til skogs på høyre side hvor det er out of bounds. Han fikk imidlertid birdie på den andre ballen. Fem bogeyer var mange. Når han får scorekortet i baklommen for andre gang på mange år søndag, kan det bli litt lettere. Skal man basere seg på lørdagens runde, må konklusjonen bli at Henrik har en ganske lang vei å gå før han (eventuelt) er tilbake i godt gammelt slag. Skal han hevde seg, må han imidlertid spille bedre enn det han gjorde for sju år siden. Det blir interessant å se fortsettelsen på dette prosjektet. 

Henrik har en god mulighet til å vinne NM Mid-amatør søndag. To mann på 72, Lars Martin Berg og Jeppe Nielsen har 72. Eirik Walle har 74.

Blant damene leder Karine Bolme. Hun spilte stort sett meget bra, men en dobbeltbogey og en kvadruppelbogey svekket scorekortet. Likevel leder hun med to slag etter den innledende 80-runden. De fem neste på listen har muligheter til å avanser helt opp til toppen søndag.

LEADERBOARD NM Mid-amatør (oppdateres med F5-knappen :-) )
02.09 Henrik Bjørnstad:
Mange følger interessert med Bjørnstad i NM Mid-amatør på Miklagard 2. - 3. september
Kan kan skrape sammen en god score?

Han har trent godt i det siste. Hans teknikk er god. Han har tidligere vist at han er rimelig god på nærspillet. Men golf er et helt annet spill med scorekort i baklommen.

Klarer Bjørnstad seg uten dobbeltbogeyer i helgen, vil det være et tegn på solid spill. Konkurransen er ikke den hardeste når vi tenker på de ambisjonene han har på sikt. Men det er godt å komme i gang. Kan han klare å komme seg under par? Det avhenger selvsagt av spillekvaliteten, men også hvordan banen blir satt opp.

Bjørnstad spiller med Tom Arne Tollefsen, som reiser rett til EM lag for seniorer i Malmø søndag etter turneringen på Miklagard, og tidligere Europa Tour-spiller Øyvind Rojahn. Rojahn har trolig spilt mer tennis enn golf i det siste, men det bor mye god golf i en gammel ringrev.

Se for øvrig opp for Petter Enger, Haga GK, som har lavere handicap enn Henrik Bjørnstad. Han har vist bra spill på trening i sommer.

Skadeforfulgte Peter Kaenscher er også med. Han elsker golf og har trent så mye han har fått til i sommer. Kanskje han kan overraske? 

Damene
Blant damene er Elizabeth Vinter, Huseby & Hankø, en spennende spiller. Hun var proff for mange år siden, men har vært ute av golfmiljøet i mange år. Hva kan hun få til etter en meget lang pause?

Ellers er Karine og June Bolme fra Losby med. De skal nok få testet seg mot blant andre Jannicke Nielsen Bakken og Ingrid Martens. 

LEADERBOARD NM Mid-amatør (oppdateres med F5-knappen :-) )
28.08 Henrik Bjørnstad:
Satser igjen på proffspill
Henrik Bjørnstad er observert i full trening på Miklagard.

Kilder i golfmiljøet kunne tidlig i dag fortelle til Golfsiden at vår tidligere storspiller Henrik Bjørnstad vil satse igjen. Nå letes det etter sponsorer.

I følge VG er det Jan Erik Aalbu som står bak. Det var han som ansatte Henrik Bjørnstad i Eurosport a Eurosport kjøpte de norske rettighetene til PGA Touren fra CMoore som overtok rettighetene fra Viasat på nordisk basis i 2016.

Det er en lang vei for Henrik Bjørnstad å gå for å komme tilbake på Europa Touren. Han skal spille seg i form. Han vet hva som kreves av trening for å komme tilbake.

Her er historien om Henrik Bjørnstad fra Golfsiden.no i 2005.

KLIKK HER
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon