Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer


Lars Petter Brovold

19.09 Lars Petter Brovold
:
På hugget
Lars Petter Brovold hadde en strålende inntreden på Europa Tour'en for noen år siden, men han mistet kortet året etter. Les om kvalet i 2004 her. Siden den gang har det gått opp og ned for Brovold - mest ned rent golfmessig. En del motbakke utenfor golfbanen har det også vært. Det har ikke gjort sakene lettere.

I sommer bestemte han seg for å ta det litt med ro og satse på NM på hjemmebane. Det gikk veien, og Kongepokalen står hjemme på hylla.

I det første steget på veien tilbake til Europa Tour'en spilte
Lars Petter Brovold solid i Tyskland. Det holdt til å gå videre. Les mer


På fisketur
For tiden er han på hyttetur i fjellet og fisker en del. Men denne avkoblingen er bare midlertidig. Han skal spille neste trinn i ET-kvalet etter at han har tilbrakt oktober i Spania hvor han skal trene. Han har vært i USA og kontaktet sin gamle trener fra studietiden og fått en del tekniske detaljer på plass. Det ser ut til å ha gjort underverker.

Utstyret hans skal være i orden. Han byttet fra Titleist til Nike da han klarte kortet på Europa Tour'en i 2004. Han forteller til Golfsiden at Nike har utviklet seg mye på utstyrssiden de siste par årene. Han har to sett køller og spesifikasjonene liggende klare hvis golfsettet skulle bli borte på en flyreise. Da stiller Nike opp med nytt utstyr temmelig raskt. Brovold virket meget inspirert da vi snakket med han på telefonen. Har han noe ekstraordinært på gang nå? Han skal i hvert fall gjøre sitt beste får å komme tilbake i god, gammel form - og kanskje litt til?

Det er klart at man kan gå litt lei golfen når det butter mot som verst. Brovold har hatt det tungt i perioder når slagene ikke går den veien han ønsker. Nå kar han imidlertid fått gløden og inspirasjonen tilbake - i den grad den kanskje ikke har vært på topp i perioder.

Etter noen uker i Spania skulle han være godt forberedt til å ta seg gjennom steg 2 i ET-kvalet på en skikkelig måte. Her hjelper det ikke å krysse fingrene. Det eneste som teller er å spille god golf!

Vi krysser fingrene likevel!   
 
Lykke til Lars Petter Brovold!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com