Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserDet er grønt og fint på Losby. I uke 24 blir greenene raskere, og snart er sen vår glemt.

06.06 Losby GK:
Bedre enn i fjor
Banen på Losby har også vært plaget av sen vår. Trøsten er at det ser bedre ut enn i fjor.

Med store arrangementer i juli og august er det et press på å få en så god bane som mulig. Selvsagt ønsker også medlemmene seg best mulig bane. I år ser det bra ut framover.

Nye medlemmer
Losby har fått 40-50 nye medlemmer i år. Det er blant annet et resultat av at VTG (Veien til golf) er blitt kortere. Det satses mye på rekruttering i lokalmiljøet ikke minst blant skoleelever.

- Terskelen for å begynne med golf må ned, sier sportssjef Øystein Schille til Golfsiden. – VTG er blitt en bedre inngangsport enn slik det var tidligere med grønt kort-eksamen.

Tilgjengeligheten på Losby er bra. De har en god 9-hullsbane hvor det er pay and play. Det er med på å gjøre det lett å komme i gang med golf

Regionalt kompetansesenter
Daglig leder Per Kristoffersen sier til Golfsiden at Losby som regionalt kompetansesenter er kommet godt i gang med virksomheten. I overgangen mellom mai og juni var det samling på Losby for 50 juniorer og 10 funksjonshemmede golfspillere.

Bedre enn i fjor
Per Kristoffersen er mer fornøyd med banen nå enn på tilsvarende tidspunkt i fjor. Det er grønt og fint stort sett over alt. Det er mye mer gress enn på mange andre baner som har slitt med vinterskader og sen vår.

Greenene er ikke klippet ned. Det kommer i neste uke. Golfsiden snakket med Espen Kofstads trener Mark Davies om banen 6. juni. Han hadde nylig vært ute og spilt og sett at fairwayene og tee-stedene var meget bra. Greenene var slett ikke verst de heller, mente han. Men han nevnte at de var forholdsvis trege foreløpig. Dette skal gradvis det som nevnt gjøres noe med de neste dagene.

God bane for store arrangementer
Banen vil framstå i god stand når junior NM skal arrangeres i begynnelsen av juli.

Challenge Touren kommer på besøk den andre uken i august.

Footgolf
Norwegian Open i Footgolf skal arrangeres på Vestmork 8. juni. Her kan du lese mye mer om arrangementet og footgolf generelt. http://losby.no/news/Footgolf-p%C3%A5-Losby 

Verdt å merke seg er at Vestmork blir satt av til footgolf hver fredag, lørdag og søndag i sesongen mellom kl 18 og 20. 18-20. Da er det mulig for alle å prøve seg.
 
Rundt 300 ungdommer forsøker seg på golf denne uken på Losby.Om morgenen 6. juni kunne Golfsiden se at det var fullt av skoleungdom som var i full gang med golfundervisningen på driving rangen.

Losby har et samarbeid med Lørenskogmodellen. Denne innebærer blant annet et samarbeid med skolene. Gjensidigestiftelsen støtter opp for å få golf mer inn i skolen som et alternativ til andre idretter.

Jo, det spirer og gror på Losby.

På mer enn en måte.

Hjemmeside


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon