Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Madelene Stavnar

05.12 Madelene Stavnar:
Tar grep
Det har vært en elendig sesong. Nå skal det gjøres endringer.

Golfsiden har vært overrasket over hvor svakt Madelene Stavnar har spilt i år. Et par runder har vært bra på lavere nivåer enn LET, men det hjelper så lite når resten har vært nattsvart.

På Facebook skriver hun:

Hei alle sammen!
Da var sesongen over for i år. Dette året har vært mitt tøffeste år som en idrettsutøver med utrolig mange tøffe perioder. På en annen side har jeg lært så utrolig mye om både meg selv, golfen og livet generelt. Dermed har jeg vokst enormt som person og kan ikke vente med å benytte disse nye erfaringene i årene som kommer.

Samtidig har jeg også gjort noen endringer. Støtteapparatet mitt kommer ikke til å være det samme til neste år. Derfor vil jeg takke alle som har vært med på reisen til nå, dere har gjort en fantastisk jobb. Nå er jeg klar for en liten endring, og er mer motivert enn noensinne!😋

Til sist, men ikke minst vil jeg takke alle som hjelper meg å oppnå drømmen min. Det vil si samarbeidspartnere, støtteapparatet, Team Norway, familie og venner. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.
Ønsker alle mine følgere en riktig god jul!

Oppsummert:

I 2016 spilte Madelene Stavnar tre gode runder i 2017 Lalla Aicha Tour School Final Qualifying; 77 70 66 69. Det var godt nok til å få kortet på LET i 2017.

2017
I 2017 var hun med i 11 turneringer og klarte cutten 4 ganger. Da spilte hun inn 8.000 euro. Snittscoren var 73,71. Hun var nr 131 på listen Driving Distance med 239 yards og nr 159 på Greens in Regulation med 58%. En meget svak sesong.

2018
I 2018 skulle det bli mye verre. I følge statistikken på LET var Madelene Stavnar med i 6 turneringer. Hun klarte ikke cutten i en eneste turnering. Snittscoren var 77,58 - nesten sist. Bare én runde var under 75 slag. Selv med elendig Greens in Regulation (52,78%) brukte hun 31,33 putter per runde. Med 240 yards på driven lå hun 30 meter bak de beste etter utslagene på par 4 og par 5 hullene.

Her er det, som alle forstår, mye å gjøre i alle deler av spillet.

Golfsiden har flere ganger pekt på at her må det drastiske endringer til i støtteapparatet.

Derfor er det gledelig at hun nå tar tak i dette og gjør noe med det. Hardt, men riktig arbeid er det som skal til for å kunne hevde seg framover. Et bra støtteapparat er ikke alltid bra. Madelene har hatt god coaching opp gjennom årene. Men noen ganger må det endringer til. Bare se på Suzann Pettersen. Hun har skiftet ut støtteapparatet rundt seg flere ganger, selv om eksisterende trenere har gjort en god jobb. Det samme gjelder Tiger Woods. Man trenger endringer en gang i blant.

Opp tidlig om morgenen, tre gode treningsøkter om dagen og et sunt kosthold kan være en god oppskrift for å lykkes.

En selvfølge er at det må trenes mye og hardt på alle typer slag innenfor 30 metter fra hullet.

Stå på Madelene! 18.årdagen er 9. desember 2018. Da ligger fremtiden åpen for en real opptur i 2019. Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon