Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side - Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN - Annonsering golfaksjer

The Gateway Tour: 15.- 17. januar

Morten Orveland

30.03 Morten Orveland:
Morten klarte cutten og ble nr. 20
Han har 73-73-73. Jevnt, men han hadde 5 over på 6 hull mot slutten. Det var synd. Uten sidde bogeyene hadde det blitt en 4. plass. Han tjente 1.381 dollar på de tre dagene. Han var et slag foran Per-Ulrik Johansson.
Her kan du følge med i denne turneringen.

29.03 Morten Orveland:
Morten klarte cutten
Han har 73-73 og hadde et slag til gode. Per-Ulrik Johansson er et slag bak Orveland og han klarte cutten på håret. Det er 7 slag opp til toppen for Morten Orveland.

Morten er en over par etter første dag
Han ligger på 17. plass etter første dag i turneringen på
Martin Downs Country Club - Crane Creek. 73-runden inneholdt tre bogeyer og to birdier. Han er bare tre slag bak teten. Per-Ulrik Johansson er et slag foran Orveland. Det er Sveriges tidligere Ryder Cup spiller som sliter nede i de lavere divisjoner og forsøker å spille seg tilbake mot gamle høyder.

I dag spiller Morten Orveland med Ty Tryon. Dette er en spiller som har vært tidvis meget god i USA. Han var den yngste spilleren som klarte å spille seg til Tour-kortet i historien da han var 17 år gammel i 2001.

Dette skrev Golfsiden om Ty Tryon i februar 2005: Les mer
Etter at dette ble skrevet har Ty Tryon trukket seg. Dermed spiller Morten Orveland bare med en mann i den andre runden; Chad Couch som ligger et slag bak Orveland etter første runde.

Turneringen går over tre dager i Florida.

09.03 Morten Orveland:
Han misset cutten med 3 slag
Morten Orvalend hadde 9 birdier, men var 11 over par på de andre hullene. Han var 4 under par på par 5 hullene. Litt svakt nærspill kostet for mye denne gangen. Her kan du følge med i denne turneringen. Per-Ulrik Johansson klarte cutten

07.03 Morten Orveland:
Henger godt med denne uken
Periodevis bra, men ujevn. Han hadde hele 5 birdier på runden, men det ble ikke bedre enn 71(-1) likevel. Det gir en 36. plass etter første dag i Winter Series Championship på Martin Downs Country Club - Osprey Creek. Turmeringen går over tre dager. Per-Ulrik Johansson hadde 68 og lå på en 11. plass. Også han hadde 5 birdier på sin runde, men var mye jevnere enn Orveland.

Fra tidligere:
The Florida Club

28.02 Morten Orveland:
Misset cutten denne uken
Periodevis bra spill for Morten, men litt for mange bogeyer og en dobbelbogey på et par 5 hull ble for tungt å ha på scorekortet. Han var tre slag fra å klare cutten.

Til Golfsiden forteller Orveland at han føler seg bra om dagen. "Jeg har det veldig bra, og håndleddet blir bare bedre og bedre. Spillet blir også bedre og bedre! Jeg har trent mye i det siste, både fysisk og golf."

Hans planer fremover er å fortsette på Gateway Tour til ut september. Deretter skal han satse på kvalet til PGA.

Han har flyttet til Orlando, bor nå et minutt unna Henrik Bjørnstad!
"Vi har hatt noen hyggelige middager og trent en del sammen", forteller Morten.

Martin Downs Country Club - Crane Creek:
16.02 Morten Orveland:
Bra av Orveland - nr 11
Per-Ulrik Johansson sprakk med en 77-runde og endte på 7. plass. Morten Orveland hadde 74 slag på en dag hvor det ikke var lett å score godt. Solid håndverk av Orveland! Bare fire mann var under par etter de tre rundene. Morten var tre over par.
Her kan du følge med i denne turneringen

Bra av Orveland - nr 12 før siste runde
Per-Ulrik Johansson på 3. plass. Morten hadde en runde på 70 etter 75 runden onsdag. Det gir en 12. plass. Han er fem slag bak Per-Ulrik Johansson som igjen er fire slag bak suverene Jeff Freeman som leder med tre slag på nr. 2.

15.02 Morten Orveland:
Midt i laget etter første runde
Per-Ulrik Johansson fikk på 73 slag og var to slag bedre enn Morten Orveland. Morten hadde fem bogeyer og to birdier på en bane som tydeligvis var meget tøff med forholdsvis høye scorer. Lederen har 69 (-3). Morten er på 37. plass, og det er tre slag opp til 12. plass.

07.02 Morten Orveland:
Måtte bryte denne gangen
Morten Orveland måtte bryte på den første runden i ukens turnering på The Gateway Tour. Dermed fikk han ikke fulgt opp den gode turneringen fra forrige uke (se under). Per-Ulrik Johansson er nr. 12 før siste runde som spilles 7. februar. Her kan du følge med i denne turneringen

29.01 Morten Orveland:
Tjente penger denne gangen
Gikk på 71 slag første dag i Florida og 73 andre dag. Han avsluttet med 71. Det ble en flott 8. plass og 2.500dollar i premie. Likt med Per-Ulrik Johansson. Tim Turpen vant på 10 under, men våre nordiske spillere endte på en under par. Hyggelig å få litt betaling for å jobbe også. Det gikk ikke så bra i begynnelsen, men dette lover godt for fortsettelsen.

25.01 Morten Orveland:
Åpnet med en runde på par og klarte cutten den andre dagen
Gikk på 71 slag første dag i Florida og 73 andre dag. Per Ulrik-Johansson spilte seg opp og klarte også cutten Han ligger på en 12. plass, mens Orevland er nr. 18 etter to dager. Resten av turneringen følger du her: Her kan du følge med i denne turneringen

Åpnet med en runde på par
Gikk på 71 slag første dag i Florida. Han hadde tre bogeyer og tre birdier på runden. Tre mann er fem under par.

Christer Eriksson fra Norrköping, Sverige hadde 70 slag. Han har misset cutten i de to første turneringene han spilte. Orveland har misset cutten i tre turneringer. Vi får håpe det går bedre denne gangen.

Per-Ulrik Johansson gikk på 73 på den første runden.

Fra tidligere turneringer:

17.01 Morten Orveland:
Misset cutten
Morten Orveland hadde dobbelbogey på hull nr. 1. På resten av hullene spilte han på par. men det var tre slag for mange til å gå videre i turneringen. Den gamle Ryder Cup-spilleren Per-Ulrik Johansson er nr. 19 med 69-71 før den siste av tre runder i turnering nr. 3 på Hammock Creek Golf Club, Florida, på The Gateway Tour

16.01 Morten Orveland:
Teten er på 8 under i Florida. Morten Orveland hadde 2 birdier på runden. 72 slag holdt til en 39. plass etter første runde. Per-Ulrik Johansson gikk på 69 slag og er på en 15. plass. Per-Ulrik gikk i sin tid på Arizona State, der hvor Knut Børsheim har startet sine studier.

Per-Ulrik spilte sammen med Phil Mickelson da de vant
NCAA Championship i 1990. Han var på Ryder Cup laget i både 1995 og 1997. Nå er han ramlet ned i divisjonene - ikke minst "takket være" en skade han har slitt med.

Fra tidligere turnering:
11.01 Morten Orveland startet svakt:
Åpnet med 75, men misset cutten etter 72 på dag to
Bare to runder denne uken også i Florida. Cutten gikk på par. Morten var tre over etter to runder. Også Per-Ulrik Johansson misset cutten - med ett slag. Det går ikke så bra lenger for svogeren til Jesper Parnevik.

Fra tidligere
09.01 Morten Orveland startet svakt:
Åpnet med 75
Ligger et stykke bak i Florida. Han hadde et par dobbelbogeyer på den første runden av tre. Dermed ble det 75 slag. Før runden var ferdig lå han et stykke bak. Justin Hicks ledet på 8 under par - 64. Han hadde tre birdier på runden. Det skulle innebære at han har et greit potensiale. Men det ser ut til at stabiliteten ikke er på plass ennå. Det tar litt tid å komme i gang igjen etter at han har vært ute med skade i lengre tid. Stå på Morten!