Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
24.11 Ny juniorsponsor:
Chrisco Golf og NGF enige om kontrakt
Norges Golfforbund har i mange år hatt Titleist som samarbeidspartner. Titleist Tour har blitt et berep. Nå skal norske golfspillere vende seg til at det heter Scrixon Tour.

Her er pressemeldingen fra NGF som kom sent torsdag ettermiddag:

NGF og Chrisco Golf inngår samarbeid
Ecco og det japanske merket Srixon er Norges Golfforbunds nye utstyrssponsorer. Samtidig endrer Norges fremste turneringsserie for juniorer navn.

Ecco og det japanske merket Srixon er Norges Golfforbunds nye utstyrssponsorer fra og med 2017. Representanter fra Chrisco Golf (distributøren av Srixon og Ecco i Norge) og Norges Golfforbund møttes denne uken på Ullevål Stadion for å skrive under en fireårsavtale.

NGF har vært i dialog med flere utstyrsleverandører de siste månedene i forbindelse med at den nåværende utstyrsavtalen med Titleist/Acushnet utløper ved årsskiftet. Valget falt til slutt på Srixon. NGF mener det er dem som best kan hjelpe forbundet i juniorsatsingen videre.

– Srixon har tydelig signalisert at de ønsker å være med og utvikle juniorgolfen i Norge. De har vist sterk motivasjon og engasjement for vår ungdoms- og juniorsatsing, og vi er veldig glad for at vi har fått denne avtalen på plass. I kombinasjon med samarbeidsavtalen med Narvesen har dette gitt oss enorme muligheter til å utvikle juniorgolfen i Norge, sier Tor-Anders Hanssen, generalsekretær i NGF.

Han sier Srixon kommer til å være et godt synlig navn i Golf-Norge i årene fremover.

– Denne avtalen handler ikke bare om utstyr, men om hvordan vi ytterligere skal løfte Golf-Norge sammen, fortsetter Hanssen.

Avtalen innebærer at turneringsserien for Norges beste juniorspillere endrer navn til Srixon Tour.

– Vi i Chrisco har alltid vært opptatt av å støtte yngre spillere. Allerede på 1980-tallet hadde vi merket RAM, som både Øyvind Rojahn, Per Haugsrud og Thomas Nielsen spilte på. Når vi nå fikk sjansen til å jobbe med golfforbundet, var vi veldig interessert i det, sier Ole Christian Selbekk i Chrisco Golf.

Srixon er stort på verdensbasis og har i dag 77 spillere på de forskjellige internasjonale tourene. Samarbeidet med NGF er en mulighet for å spre Srixon-navnet og gjøre det enda mer kjent i Norge.Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon