Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserHotellet på Mar Menor

14.12 NGFs nye treningssenter:
Får et flott anlegg å trene på
Mar Menor er en fin bane. Treningsforholdene i området er gode. Dette blir et bra tilbud til våre beste spillere.

Norsk Senior Golf har i flere år hver vår reist til Mar Menor for en ukes treningsrunder og turneringer. Tre treningsrunder og tre konkurranserunder på ulike baner i området er blitt så populært at spillerne kommer igjen år etter år. Allerede nå er det påmeldt 126 spillere til vårens tur som går i perioden 25. mars til 1. april.

Nå skal NGF bruke dette stedet som base for treningen i utlandet. Dette er et samarbeid med Tom Arne Tollefsen og Vestfold Golfhall

Her fra pressemeldingen fra NGF:

Mar Menor blir Team Norway Golfs nye utenlandsbase
Norges Golfforbund har inngått en samarbeidsavtale med Vestfold Golfhall AS. Avtalen sikrer norske elitegolfere gode treningsforhold på spanske Mar Menor de neste fire årene.

Team Norway Golf er Norges Golfforbunds (NGF) elitesatsing for profesjonelle, amatører og juniorer. Et viktig element i satsingen er å sikre utøvere optimale treningsforhold hele året. Etter å ha evaluert en rekke alternativer falt valget på Mar Menor som ligger i Murcia-regionen ca 90 kilometer sør for Alicante.

- Mar Menor har fasiliteter både på og utenfor banen som gjør anlegget spesielt godt egnet for våre samlinger, sier Generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

Hanssen trekker frem treningsfasiliteter, boforhold, kort vei til flyplass med mange alternative inn- og utflygninger og ikke minst tilgang til seks Nicklaus-baner av høy kvalitet som viktige elementer i valget av Mar Menor.

- Vi har vært på jakt etter et sted som både tilfredsstiller trenings- og konkurransekravene fra elitegolfere, og samtidig kan tilby fornuftige boforhold, både for korte og lange opphold. Vi er veldig glade for å ha fått på plass denne avtalen, påpeker Hanssen.

Avtalen gir NGF muligheten til å ta med større og mindre grupper av eliteutøvere på samlinger av kortere og lengre varighet. I tillegg vil Srixon Norwegian Winter Open, en åpen turnering med rundt 100 deltakere fra Norden, legges til ett av de mange anleggene.

Mar Menors norske representant, Tom Arne Tollefsen i Vestfold Golfhall AS, ser frem til et godt samarbeid.

- Vi ønsker å være med på å utvikle golfen i Norge, og mener Mar Menor er et viktig og riktig supplement til norske golfere, uansett om de spiller på European Tour eller er på ferie. Gjennom vår reiseavdeling Premiumreiser har vi formidlet reiser og eiendom på Mar Menor til Norske golfere i 10 år og kan trygt si at dette er en av de bedre stedene i Europa. Det er vel kanskje grunnen til at NGF, Team Norway, Norsk Seniorgolf og Wang Toppidrett har valgt å samarbeide med oss på Mar Menor, avslutter Tollefsen.

Avtalen strekker seg til mars 2020.


Dette området var temmelig nytt i 2006 da Golfsiden besøkte området første gang. Her er artikkelen fra den gang: LES MERHer finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon