Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
 
31.01 NGF:
To av våre proffer blir re-amatørisert
NGF har hatt styremøte. Her fikk helse en sentral plass.

Golf er helsebringende for mosjonister. Det vet alle som spiller golf. Nå skal NGF forsterke synliggjøringen av golfens samfunnsverdi.

Golf=helse
Administrasjonen skal sette sammen en ressursgruppe som kan bistå med å fokusere på de helsebringende effektene av golfsporten. Vi får håpe at dette blir viden kjent blant politikerne slik at vi kan få en bredere støtte til anlegg slik som stort sett alle andre idretter får i Norge. Idretter som på langt nær bidrar til en sunn helseeffekt. Ofte - snarere tvert i mot.

Reamatørisering
Styret i NGF har innvilget søknad om re-amatørisering fra Morten Hagen og Per Aarum. Morten Hagen med en karenstid på to år for begge.

Morten Hagen forsøkte å leve av golfspillet og vant en turnering på Challenge Touren. Nå er han på vei tilbake i amatørenes rekker.

Per Aarum har ikke vært spillende profesjonell. Han har fungert som trener. Nå driver han Østfold Golfhall, men har ikke arbeidet som instruktør på flere år. Egentlig er det litt sommel fra hans side at han ikke har søkt om å få tilbake amatørstatusen tidligere. I de veiledende retningslinjene heter det at karenstidens lengde er 2 år for dem som har vært profesjonelle i over 5 år og 1 år for kortere tid.

Per Aarum har ikke fungert som profesjonell i praksis de siste årene. Han har på lik linje med andre amatører i landet drevet et golfsenter i vintermånedene og ikke arbeidet med golf om sommeren. NGF har myndighet til både å forlenge og forkorte karenstidens lengde. Golfsiden tror at Per Aarum vil ha gode muligheter til å få forkortet karenstiden til et år på bakgrunn av hans situasjon. Både realiteter og hans alder burde burde være gode argumenter for å få medhold for en klage til NGF i henhold til klageadgangen som regel 9-4 i reglene om amatørstatus åpner opp for.

Slik Golfsiden se det vil et års karantene i Per Aarums tilfelle være rettferdig. Kanskje han ikke søkte om å få forkortet karenstiden i den første søknaden?  -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon