Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


05.11 Juniorgolf - dokumentar: The Short Game:

En grunn til at Norge henger etter


Idrettsforbundet nekter idrettsutøvere å konkurrere skikkelig før de er 12-13 år gamle. Det er en stor ulempe for å få fram gode golfspillere.

Ute i resten av verden, hvor denne regelen ikke eksisterer, er det full aktivitet for dem som ønsker å bli gode fra barna er bittesmå. I Norge kan man "trene lett" og leke litt med ball, men ikke teste seg mot andre før man er 12-13 år gamle.
Da er det stort sett for sent! Da har man mistet 5-6-7-8 år med konkurransetrening som er vanskelig å ta igjen.

Jo da, en del av verdens beste spillere har startet med golf så sent som i 12-årsalderen, men det er unntakene.

Spennende film?
Nå er det lagd en film om gode 7-åringer som trener til VM i sin aldersklasse. Kjemisk fritt for norske deltakere. De får ikke lov å være med. Det vil si - hvis noen vil være med, innebærer det ingen straff. Man liker det ikke i klubber og forbund, men lukker øynene med hensyn til straffeforfølgelse.

Netflix har lagd en fim om 7-åringer som trener i forbindelse med VM. Golfsiden har ikke sett dokumentaren, bare traileren.

Den kan du også se: KLIKK HER


Her er pressemeldingen fra Netflix:

NETFLIX LANSERER NOK EN ORIGINAL DOKUMENTAR - "THE SHORT GAME"

Beverly Hills, CA, 5. november 2013 — Netflix lanserer "The Short Game" på sin tjeneste torsdag 12. desember kl. 00.01, PST. Dette er den første originalproduserte dokumentaren som blir tilgjengelig på Netflix. I dokumentaren møter man åtte av de mest konkurranselystne golfspillerne i verden – som alle er syv år gamle. Vi følger syvåringene mens de trener og konkurrerer i junior-VM i golf. Den originale Netflix-dokumentaren kan strømmes i alle områder hvor Netflix er tilgjengelig – USA, Canada, Storbritannia, Irland, Latin-Amerika, Norden og Nederland.

Se traileren her: http://youtu.be/Qb9KnrjhtAc

Emmy®-vinnende regissør Josh Greenbaums filmdebut hadde premiere på South by Southwest (SXSW) i 2013 og vant publikumsprisen. Filmen ble Acadamy-kvalifisert og vist på noen kinoer gjennom Phase 4 Films og Samuel Goldwyn Films.

«The Short Game gir et høyst underholdende, oppløftende og familievennlig innblikk inn i en unik verden som de fleste av oss bare fantaserer om: Å være best i verden på noe. At det er barn som forfølger drømmen om å spille en sport typisk for voksne, gjør det hele enda mer spennende og inspirerende," sier Lisa Nishimura, VP for Original Documentary Programming i Netflix. "Vi ønsker å kunne tilby de beste fortellerstemmene innen dokumentar-filmskaping, og 'The Short Game' er et sjeldent eksempel på en vakker og hjertevarm historie som appellerer til alle generasjoner."

"Som filmskaper håper du at arbeidet ditt kan nå så mange mennesker som mulig. Nettopp dette gjør samarbeidet med Netflix enda mer spennende. Netflix presenterer noe av det mest nyskapende innholdet i verden akkurat nå," sier Josh Greenbaum. "Tanken på at folk over hele verden kan se denne filmen er som en drøm som går i oppfyllelse."

"The Short Game" er produsert av Rafael Marmor, Christopher Leggett og Josh Greenbaum med Jessica Biel, Justin Timberlake, Timm Oberwelland, John Battsek og David Frankel som produksjonsledere.

Om Netflix, Inc.
Netflix er en verdensledende nett-TV-tjeneste med mer enn 40 millioner medlemmer i 40 land som hver måned ser mer enn en milliard timer med TV-serier og filmer, deriblant originalserier. For et lavt månedsbeløp kan Netflix-medlemmene se så mye de vil, når de vil og hvor de vil, på nærmest hvilken som helst skjerm med Internett-tilkobling. Medlemmene kan spille, pause og gjenoppta tittingen helt uten reklameavbrudd eller forpliktelser.

Om Delirio Films
Delirio Films spesialiserer seg på film- og reklameproduksjoner, og utvikler, finansierer og produserer uavhengige langfilmsdokumentarer og spillefilmer. Delirio har nådd store framganger med kinolanseringene av Blue Blood og No Place On Earth. De fikk også fotfeste i det digitale landskapet etter at de vant Webby-prisen i år for kortfilmen Figur Piano, regissert av Alma Harel og med Shia LaBeouf i hovedrollen.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon