Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

To eagle'er er det bare Tiger som makter

Tigers avsluttet den andre av de to rundene i mestermøtet på Hawaii med en eagle for å få play off med Vijay Singh etter at begge endte på 5 under par. På det første ekstrahullet, banens 18., gjentok han bedriften og kunne dermed innkassere 400.000 dollar i seierspremie av den millionen som skulle fordeles mellom de fire spillerne. Tom Lehman (-1) ble nr. 3 og Paul Azinger nr. 4 (+5)

Fra første runde

Mestermøtet mellom de fire vinnerne av årets fire Major turneringer spilles på Hawaii denne uken. PGA Grand slam of Golf går på Poipu Beach.

Etter første runde leder US Masters vinneren Vijay Singh med to slag foran en sliten Tiger som kom rett fra Thailand like før start. Han vant som kjent de tre siste Major turneringene i år. Derfor er Paul Azinger og Tom Lehman invitert for å fylle opp fourballen i kraft av sine resultater i Major-turneringene. Mange vil savne Ernie Els, men kan var forhindret

Singh hadde problemer med drivene sine, men et utsøkt nærspill reddet ham flere ganger. Han har lært sin nåværende putteteknikk av nettopp Paul Azinger som har hatt en viss suksess med en lang putter som han støtter inn mot magen.

Paul Azinger hadde 74 og Tom Lehman 73 første dag.

tiger skal forsøke å vinne sin tredje seier på rad i denne turneringen. Vinneren får 400.000 dollar av potten på 1 million. Alle monner drar - selv for Tiger Woods.