Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Gerina Piller er blitt en meget populær spiller på LPGA Touren


24.11 LPGA Tour:
Gerina Piller venter barn, spiller ikke LPGA 2018
Den gode spilleren Gerina Piller er gravid. Det er neppe slutten på hennes karriere.

LPGA-spilleren Gerina Piller ( Video med Gerina Piller ) er gravid, og blir dermed ikke med på LPGA touren i sesongen 2018. Hun venter barn i mai.

Den amerikanske 32 åringen fra Roswell har vært profesjonell siden 2007.
I 2010 kom hun på 5. plass på pengelisten etter spill på Futures Tour, som er en tour på litt lavere nivå enn LPGA. Gerina Piller har spilt på LPGA Touren siden hun kvalifiserte seg i 2011.
 
Nå blir borte fra golfturneringer en stund siden hun må prioritere familie og barn fremover. Hun er nr 39 på verdensrankingen.

Golfchannel.com melder at hun og Martin Piller nå venter sitt første barn. Martin Piller spiller på PGA Touren. Han ble blant annet nr. 4 i OHL Classic at Mayakoba i november 2017 og var da nr 55 på FedExCup-rankingen. De to traff hverandre på golfbanen, og har vert gift siden 2011. De blir også ansett som golfens par nr 1.

Piller hadde ingen kommentar til golfchannel.com angående fremtiden hennes som golfspiller. New York Times melder derimot at hun ikke kan si med sikkerhet når hun er tilbake på golfbanen, men at hun ikke er ferdig som konkurrerende golfspiller enda.

Det går kanskje an å satse på om Piller kommer tilbake eller når hun eventuelt kommer. Å satse blindt på at Piller er tilbake på golfbanen med det første, vil kanskje ikke være like lukrativt som å gamble på et casino med free spins uten innskudd, men veddemål i golfsammenheng kan også gi god uttelling selv om det ofte gis dårlig odds. Eksempelvis gis det bare 20 i odds på at Tiger vinner en Major-turnering neste år. Mange fans sitter og venter spent på om eller når Gerina Piller kommer tilbake etter at hun har fått barn i mai 2018.

Etter det Piller forteller til New York Times; “I’m not just giving everything up”, kan vi være ganske sikre på at hun faktisk kommer tilbake etter en stund.

Gerina Piller har også spilt Solheim Cup flere ganger – den store lagturneringen for kvinner mellom Europa og USA. Det er først etter at hun utmerket seg der at folk virkelig har fått øynene opp for henne. Hun er blitt en meget populær spiller ikke minst takket være sin fremtreden på banen. Mange hadde nok derfor forventet å få se mer til henne I 2018, men de nå må smøre seg med tålmodighet.

Med hennes innstilling, iver og golfvennlige familie som bakteppe er det nok et godt håp om at Gerina Piller kommer tilbake på LPGA Touren om en stund.Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon