Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Justin Thomas er en kandidat til å vinne tittelen årets spiller.

28.08 Tour:
FedExCup Playoffs avgjør årets spiller
På dette tidspunktet i golfsesongen er det ikke uvanlig å kunne ane konturene av hvem som blir årets golfspiller.

I år har det ikke vært så lett å spå hvem som blir årets golfspiller. FedExCup Playoffs vil spille en viktig rolle når vinneren av denne tittelen skal kåres. Det er fordi det er så jevnt i toppen av PGA TOUR'en.

Store bookmakere og spilloperatører, slik som de oppgitt her, har allerede åpnet for å akseptere innsats fra tippere. Noen lar seg friste av de store oddsene og bryr seg ikke om den usikkerheten som råder. De som misliker risiko foretrekker imidlertid å vente til etter East Lake. For første gang på mange år er det mulig for spillere som ikke ennå er i de stemmeberettiges søkelys å overraske. Det er en stund siden sist playoffs var så viktig som nå når årets spiller skal velges.

Justin Thomas begynner med First Chance
For å vinne denne ettertraktede premien må man spille godt og kunne vise til imponerende resultater. Stabilitet er også viktig. Det er et par spillere som møter disse kriteriene, men Justin Thomas skiller seg fra mengden takket være hans enestående prestasjoner i 2017. Han har vunnet PGA Championship, Sony Open i Hawaii Sentry Tournament of Champions og CIMB Classic. Dette er alle imponerende bragder. Det faktum at han har vunnet alle disse i en enkelt sesong er spesielt imponerende.
 
Jordan Spieth ser ut til å være hans nærmeste konkurrent etter å ha vunnet tre titler inkludert den prestisjetunge The Open Championship. Med denne seieren og AT&T Pebble Beach Pro-Am og Travelers Championship, er han en man opplagt bør rette et blikk mot. I 2015 så stod han frem som 2015 FedExCup-vinneren. Han vant også tittelen årets spiller. Det kan skje igjen. En annen spiller som man bør se opp for er selvsagt verdenseneren Dustin Johnson. Han viste styrke i den første turneringen i sluttspillet. Nettopp i kamp mot Jordan Spieth.
 
Viktigheten av å vinne en major
FedExCup Playoffs er viktig ved kåringen av årets spiller. Det vil også bli lagt stor vekt på innsatsen i major-turneringene. Justin Thomas er en sterk kandidat, men som nevnt er det flere andre sterke navn. Dustin Johnson var uheldig og skadet seg før The Masters i år. Nå er han tilbake for fullt. Hideki Matsuyama er en annen spiller som har vært god i år puster ham i nakken. Hvem som blir årets spiller kan avgjøres i FedExCup Playoffs. 

Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon