Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

Tage ble nr 3 alene i Frankrike
Det gjorde ikke noe at han fikk en bogey mot slutten. Det viktigste var å få 3. plassen alene. Det ga nemlig 3. plassen alene. Dette er et av de største lyspunktene på herresiden denne sesongen. Tage vant 9.800 euro og rykket opp til rundt 60. plass og beste nordmann på Challenge Tour'en i år. (ikke oppdatert på CT i skrivende stund, men etter at det ble oppdatert viste det seg at Tage ligger på 60. plass) Jan-Are-Larsen er nr 68, Lars Brovold er nr 73, Peter Kaensche er nr 108, Paul Nilbrink er nr 128, Christian Aronsen nr 214 og Marius Thorp nr 218. Richie Ramsey, Skottland, vant to slag foran Richard McEvoy og fire slag foran Tage. Flott levert Tage! Med en topp 10-plassering er han vanligvis kvalifisert for den neste turneringen som går i Italia om 14 dager. Så er det finale for de 45 beste i Italia uken etter. Tage må nok minst ha en 3. plass i Italia for å få være med i finalen. LIVE SCORE

03.10 CT i Frankrike:
Bra av Tage fredag i Frankrike - lørdag ble det 66 slag
Lørdag: Han var et slag bak andreplassen og 4 slag bak den skotske lederen.

Fra fredag: Eirik Tage Johansen har fått wild card til turneringen og benytter det fullt ut! Bra start også fredag. Han var tre under par etter 9 hull med fire birdier fredag morgen. De siste 9 gikk han 5 under par i går. Holder han trykket oppe? Holder nervene og slagene og scoren?
De siste 9 ble ikke like gode som i går. Han hadde riktig nok to birdier, men 4 bogeyer ødela for en virkelig god plassering. Han var nr 15 tidlig på dagen etter sin 71-runde (33-38). En tanke er det at med samme front nine som i går hadde han ledet på 12 under med tre slag til nestemann. Følg med: LIVE SCORE

02.10 CT i Frankrike:
Knallstart av Tage - 5 under etter 9 hull
Eirik Tage Johansen har fått wild card til turneringen. Han spiller sammen med Peter Kaensche. Christian Aronsen var et par slag fra i forrige uke til å få en topp 10-plassering og kval til denne turneringen.

Eiruk Tage Johansen åpnet friskt med 5 birdier på de 9 første hullene. Etter 12 hull lå han 4 under par på en 11. plass. Deretter ble det en bogey og en birdie på hjemveien og 11. plass etter den første runden. Fin start! LIVE SCORE

Peter Kaensche hadde to dobbelbogeyer på den ganske lette banen og endte på 75 slag den første dagen og en 96. plass. Dermed må han godt under 70 for å gå videre fredag.

Fra forrige uke:
The Dutch Futures Presented by The Royal Bank of Scotland, GC Houtrak, Nederland

Christian Aronsen

30.09 CT i Nederland:
Aronsen snuble litt mot slutten
Christian Aronsen gjorde en fin turnering. Men det var en liten bismak da det stoppet opp etter det 8. hullet. Han kjempet seg gjennom etter to bogeyer på 9 og 10. Slagene var ikke så gode mot slutten, men han kjempet seg gjennom og klarte å komme inn på par på den siste runden. Det var bare tre slag opp til 6. plassen. HAn endte på 20. plass. Brovold og Tage delte 44. plassen  på par totalt - 7 slag bak Aronsen. Her er Live score

28.09 CT i Nederland:
Aronsen er nr 7 før siste runde
Christian Aronsen er i god form for tiden. Høsten kan bli meget god for hans del. Han lå tre slag bak nr 1 før siste runde: Her er Live score

27.09 CT i Nederland:
Ikke verst dag 3
Lørdag ble en variert dag for de norske. Tage hadde 72 med en 7'er på et av hullene og 5 birdier på kortet. Det blir rundt 50. plass etter tre dager.

Lars Brovold hadde også 72 slag lørdag. Han hadde en trippelbogey på et 135 meter langt par 3 hull som han normalt bruker et rolig 9'er jern på. Han er på slaget foran Tage sammenlagt.

Christoan Aronsen spiller temmelig bra. Han var tre under par etter 12 hull lørdag. Da lå han på en delt 16. plass. Så fikk han en birdie på det 13. og rykket opp til 10. plass. Videre? Birdie på 15 og 18 og bogey på 15 ga en glimrende 67-runde. Det ble en 6. plass like før runden var ferdigspilt. Live score

De norske klarte cutten
Fredag kjempet nordmennene og å klare cutten. Eirik Tage gikk på en smell på den andre runden og var fire over etter seks hull. Birdie på det 7. hullet var viktig. Derfra og inn gikk han på par. Det holdt på slaget - 71-75.

Lars Petter Brovold åpnet med 74 (+2) og har sen start fredag. Han kom inn på 71 slag etter at han hadde fire birdier og tre bogeyer fredag.

Best av våre tre var Christian Aronsen med runder på 73 og 69. Fem birdier og to bogeyer ga 69 og en fin 21. plass etter to runder. Han er fem slag bak ledende Chris Gane, ENG, og Andrew Tampion, AUS.