Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Pro V1 - 07. mar 2012 kl. 13:51 *  IP
WGC-Cadillac Doral

Ja da er en ny stor turnering på trappene.

WGC-Cadillac på Doral, og med Rory på toppen, Tiger og Westwood i form og Lefty tilbake igjen, så blir det spennende dager. Ser at ekspertene i USA er litt delte i sine tips.

Jeg drister meg til følgende topp 5 - urangert:

Tiger Woods
Rory McIlroy
Lee Westwood
Keagan Bradley
Steve Stricker

Outsider Sergio Garcia

 Amatør (07. mar 2012 15:01) *  IP
Matt Kuchar
Geoff Ogilvy
Rickie Fowler

urangert



 wiwe (07. mar 2012 18:18) *  IP
Rory McIlroy
Sang-Moon Bae
Robert Rock
Jonathan Byrd
Phil Mickelson



 Gjest (07. mar 2012 18:20) *  IP
Woods
Stanley
Garcia
Els
Westwood

urangert



 Sr (07. mar 2012 19:08) *  IP
Westwood
Kaymer
Mcllroy
Mickelson
Lawrie

Urangert...



 aenndi (07. mar 2012 19:15) *  IP
Trur faktisk McIlroy tar denne og.


 Gunnar Bull (07. mar 2012 19:24) *  IP
Likte så godt Pro V1's urangerte, at jeg tipper den rangert:

Tiger Woods
Rory McIlroy
Lee Westwood
Keagan Bradley
Steve Stricker
Sergio Garcia



 Enur (07. mar 2012 21:50) *  IP
Tiger Woods
Hunter Mahan
Rory McIlroy
Keegan Bradley
Lee Westwood

Urangert, men tror faktisk Tiger kan ha fått nok selvtillit til å dra hjem dette denne gang.



 DA (07. mar 2012 21:55) *  IP
T.Woods
Watney!
Phil Mickelson!
Rory...
Og han spytteren, som jeg ikke husker navnet på. Noe på K?



 Per Treputt (07. mar 2012 23:40) *  IP
Keegan Bradley heter spytteren din. Han har forresten skjerpa seg litt. Han leste sikkert innlegget mitt her inne for et par uker siden ang. spyttingen sin.

Per Treputt



 DA (08. mar 2012 09:26) *  IP
Ja, jeg la merke til at han hadde skjerpet seg.


 Amatør (09. mar 2012 13:29) *  IP
Ingen kommentarer til selve spillet første dag? Her er mine, basert på hva som ble vist på TV - som altså ikke viser alle spillere eller slag.
- Dårlige greentreff av de fleste på alle par3-hull.
- Dårlige innspill på par4-hullene, havner for langt fra pinnen og må som oftest ta 2 (eller 3) putter.
- Elendig chipping
- Lite eller ingen kontroll på 2.slaget på alle par5-hullene. Proffspillerne slår nå så langt at omtrent alle prøver å gå for green på to slag. Det fører som oftest galt av sted, bokstavelig talt. Er det ikke bedre å "legge seg opp" på andreslaget på par5-hull, slå et kontrollert innspill og få en birdie? Høres lett ut, men slik det ble vist igår så belønnes spillerne bedre med en slik strategi enn det å absolutt nå greenområdet ukontrollert på andreslaget.

Min vurdering er basert på at det er erfarne proffspillere i verdenstoppen som har golf som yrke vi ser på. Det er ut fra dette de må bedømmes.

Det ble naturligvis vist en del flott golf igår, men det var bare glimtvis. Bl.a. en del herlige langputter og noen glimrende innspill nær pinnen på korte par4-hull. Men totalinntrykket av samlingen av alle verdens beste golfspillere er middelmådig kvalitet. Jeg innbiller meg at det ble vist bedre golf for noen år siden. Har nivået sunket eller er det banene som er blitt vanskeligere eller....?



 DA (09. mar 2012 13:37) *  IP
Harde og raske greener, kombinert med 35mph vind, som svirvler litt rundt... kanskje det forklarer noe?



 Pro V1 (09. mar 2012 13:42) *  IP
Stikkord - vind og mye vann i spill. Mye bra golf i går, men også endel under pari. Stakkars Garcia og hans total blowout på back nine. Hull 18 ble for drøyt igår i motvinden. Vanskelig nok i utgangspunktet. Ble litt mye tull fra Flatland som mente at dette skulle de mestre veldig greit, siden de er verdens beste spillere. Men av og til må til og med de beste i verden være storfornøyd med å få i bestfall par på et hull. Men var forundret over spillere som Webb Simpson og Garcia som var 20-30 meter midtfjords og ikke engang i nærheten av noe som helst..

Likevel - herlig å se Bubba dunke i birdien på samme hullet.

Tror vi får se endringer i toppen av leaderboarden i dag. Skiller få slag og alle kan få en liten "Garcia" i løpet av 4 dager.



 Franz (09. mar 2012 18:11) *  IP
Amatør: Husk at de spiller uten cut. Mange av spillerne går litt tøffere til verks, og spiller med høyere risiko. Da kan det nok se litt dumt ut noen ganger. Skal man vinne på Doral i 35 mph vind uten cut må man gå for en del flagg man ellers ville spilt konservativt.

Flatland kan ikke stort om golf, så ikke legg noe i hans uttalelser.



 pondus (09. mar 2012 19:23) *  IP
Vittig å lese tipsene på t. vudds... Jeg er betraktelig mer spent på om luke donald får gjort noe med nr 1 McIlroy.. Jeg er jo europeer..:-)



 Amatør (09. mar 2012 19:49) *  IP
Jeg streamer dette, så jeg hører ikke Flatland & co


 Amatør (11. mar 2012 17:27) *  IP
Gleder meg innmari til ikveld, håper streamingen funker. Synes at TV-sendingene er imponerende gode. Vi får med oss absolutt alt som skjer av interesse, med raske hopp fra spiller til spiller og alle opplysninger i øverste høyre hjørne. Fabelaktig gjort av produsenten.
Reklameinnslagene er irriterende og for ofte, men er til å leve med, når det ellers er så fyldig dekning.



 pondus (11. mar 2012 17:38) *  IP
Utrolig dårlig tipping i innledn til denne tråden. Kun Bradley er i toppen.. Men han virker nesten stødigst av alle for tiden.. Jeg gjetter på at han tar dette. Ellers er jeg redd for at jeg mest av alt vil irritere meg over alle bortforklaringene til de norske kommentatorene over TW's spill. La den mannen få fortsette i fred med å utvikle spillet sitt. Det er tross alt et par dansker med her og det ganske høyt oppe..


 Amatør (11. mar 2012 18:39) *  IP
Enig med deg, pondus. Man tipper tradisjonelt på "kjente navn" i verdenstoppen som vinnere, hver gang. Men disse er i toppen primært fordi de spiller jevnt ypperlig og ofte havner blant top10, dog uten å behøve å vinne. Lee Westwood er et godt eksempel på det. Han har spilt på PGA 148 ganger, blitt top10 29 ganger, men bare vunnet 2 ganger! Likevel er han nr. 3 i verden, og har vært nr. 1 inntil nylig. En primær årsak til det er at han har vunnet 21 ganger på ET, men nå dreier det seg om PGA. Der er det mye vanskeligere å vinne, siden det finnes så innmari mange gode amerikanere. Det er nå min mening. Med så mye gode resultater - nesten uten MC - havner man i verdenstoppen uansett. Etter min mening er det mer eller mindre tilfeldig hvem som akkurat vinner der og da.

Tror også at Bradley vinner, jeg synes Bubba virker litt rufsete i spillet sitt, litt lite konsentrert og interessert liksom. Rose er for ustabil, og kan gå på blemmer. Apropos: Garcia fikk 12 slag på et par4-hull i dag!! Se opp for min mann Kuchar, som jeg har tippet.

Ellers er det vel ikke to dansker vi skal hedre for god plassering blant våre naboer, på 20-tallet etter tre runder for Hansen og Bjørn. Det er bedre å se på anonyme Peter Hanson, som er nr.4!

Når tror du/dere at en nordmann neste gang kan spille på PGA?



 trippel (11. mar 2012 21:20) *  IP
@Amatør eller andre med peiling: har du tips til en stream som virker i dag? Jeg er visst ikke smart nok til å finne det selv!




 Fullpupp (11. mar 2012 21:36) *  IP
http://mypremium.tv/

Kanal 2



 St. Able Ford (11. mar 2012 21:43) *  IP
Og der var Tiger ute...


 Amatør (11. mar 2012 21:45) *  IP
Denne har virket fint for meg i fire dager, og forrige uke.
www.firstrowsports.eu



 DA (11. mar 2012 21:59) *  IP
wiziwig.tv

Den har flere linker.



 VIF (11. mar 2012 22:14) *  IP
Skjedde med tiger?



 Amatør (11. mar 2012 22:19) *  IP
Skade i leggen.
Gammel eller ny?



 Per Treputt (11. mar 2012 22:22) *  IP
Han feiget ut. Fikk litt vondt stakkars, haltet mot bilen sin, men det var visst ikke verre enn at han satt seg i bilen og kjørte vekk, med caddien i passasjersetet.

Per Treputt



 steven (11. mar 2012 22:43) *  IP
Tiger går av banen når han er +3. Ville han gjort det omscoren hadde vært -3 ? Bad smell.


 gjesp (11. mar 2012 22:47) *  IP
hvorfor skulle han ikke kunne kjøre selv? det var venstre foten som var vond. Bruker ikke den når han kjører med automatkasse


 Gulber (12. mar 2012 00:14) *  IP
Woods har bekreftet at det er snakk om en akillesskade. han gikk vel av før det ble for vondt, å kansje han reddet deltagelse på Augusta. Woods ble kjørt vekk i en liten golfbil. Turen gikk rett til parkeringsplassen, der 36-åringen hoppet inn i førersetet på en diger Mercedes, og kjørte av sted.
Bilen ble fulgt av et fjernsynshelikopter de første kilometerne. Det sier det meste om interessen for Tiger Woods i USA om dagen. håper han blir klar til spill snart, han skulle vel stille på BAY HILL å deretter Augusta




 DA (12. mar 2012 10:47) *  IP
Herregud, jeg har da kjørt bil med avrevet korsbånd, man blir jo ikke ubrukelig selv om man har en skade. Hvis han kjente at det var vondt, og med tanke på fremtidige mesterskape kontra det å kanskje miste 1 år til nå? Helt greit å gå av.


 Beartown (12. mar 2012 12:22) *  IP
Tiger hysteriet er nesten komisk. Leste litt Twitter meldinger i gaar, og det er jo som om verden har gaatt under. Her maa man faa skikk paa prioriteringene i livet.

Det er ikke rart gutten er oedelagt fysisk. Han har spilt golf siden han var 3, og han ble pusha hardt...ser ut som alt for hardt akkurat naa. Kroppen hans taaler ikke like mye mer. Han overkompenserer fordi han er livredd at kneet ryker igjen. Har selv hatt akillessproblemer, og det er et helvete naar det hovner opp rundt. Det er ikke mye man kan gjoere i noen sport naar den streiker, saa jeg forstaar at han trakk seg, men helikopter...nei, her maa man ta seg sammen!



 barce (12. mar 2012 12:30) *  IP
Med respekt å melde BT. Du var jo ganske fan av Henrik Bjørnstad. Er det ikke greit om andre har tilsvarende interesse for Tiger Woods?


 tak, oslo (12. mar 2012 12:43) *  IP
Gi Tiger litt tid nå.
Nå gjelder det å få malt på Nike logo på noen gamle gode FootJoys, så ordner det seg....



 Beartown (12. mar 2012 13:01) *  IP
Barce: Joda, var stor fan, men det jeg leste i gaar var nesten tragikomisk. Verden gikk da aldri under for meg. Familien er alltid foerst, saa kan man fylle paa med litt andre interesser.

Har ingen problemer med folk som foelger Tiger, ikke i det hele tatt. Det eneste jeg sa var at jeg reagerte paa noen Twitter meldinger i gaar fra mnage golffans med STOR Tiger interesse som jeg aldri har sett paa trykk naar HB var aktiv. Vi foelgte jo HB i tykt og tynnt, men verden gikk da videre selv om vi kanskje ble litt for revet med under diverse runder :-)



 DA (12. mar 2012 13:13) *  IP
Men, var det ikke bare den blimpen som hang over banen som filmet han et lite stykke på vei bort fra banen?
Håper akillesen blir bra fort, slik at vi får se ham på Masters! Gleder meg utrolig mye til å se på den turneringen. Samboeren er nok derimot glad for at det ikke blir noe Invitational neste uke. ;)



 pondus (12. mar 2012 14:36) *  IP
Klart vi ønsker TW god bedring.. og vel møtt til Masters.. Antagelig er det vel bare såvidt han vil rekke å friskmelde seg men det gjør han nok.. Forsøker uansett da.

Det overrasket meg at Bradley var så følsom for trykket. Jeg trodde han var mer mentalt forberedt, men det virket ikke slik. Desto artigere at Rose fikk seg en sånn skalp. Spilte stødig med klart hode. Europeerne tar jo det meste av det største for tiden... Glemte Hanson i farten.. Dumt. Men nå vil jeg at Haugsrud, Flatland og AR m.fl. virkelig interesserer seg for europeerne og "våre" her nord.. Amerikanerne klarer seg alltids..



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72