Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Finn Langeland - 18. apr 2012 kl. 09:42 *  IP
Stengt range på Haga

For tredje dag på rad er rangen på Haga stengt. Det er visstnok for bløtt til å plukke baller. For bløtt? Det er tørt overalt nå, fare for skogbrann mange steder. De siste ukene har det vel kommet totalt 6 millimeter nedbør i det aktuelle området. Hva er det de ansvarlige på Haga IKKE har gjort i forkant av sesongen, som nå fører til at utålmodige golfere må finne seg andre steder å trene? Ingen fjerning av is og snø før sesong? Ingen tanke om å drenere etter fjorårets våte sommer og høst? Uansett - for dårlig!
 Kamte (18. apr 2012 10:14) *  IP
Enig.


 neb (18. apr 2012 10:46) *  IP
Det høres ganske suspekt ut. For å yte god service til medlemmene, burde banemannskapet i det minste gå i gang med å plukke baller for hånd? Det tar sin tid, men hensynet til medlemmene er viktigst.


 AR (18. apr 2012 11:05) *  IP
Delvis enig. Jeg ringte og spurte. Svaret var at det var så vått etter alt regnet at ballene fosvant ned i bakken og ble borte mange steder. De vet nok kanskje best selv hva som er riktig, men trist for brukerne er det samtidig som rangen går glipp av gode inntekter.


 Pepper (18. apr 2012 11:10) *  IP
Høres ut som de har en jobb å gjøre med hensyn til drenering. Synd det ikke ble gjort i høst.


 SD (18. apr 2012 11:19) *  IP
Var på bomtur på rangen der i går, så veldig bløtt ut og rangen var full av baller som de ikke får plukket opp (med maskiner). Greit nok at de må ta avgjørelsen om å stenge midlertidig, men de MÅ bli mye bedre til å informere på sine hjemmesider og facebook sider. Manglende og i beste fall utdatert informasjon om forholdene på fasiliteter og range virker som normen i golfnorge. Nå i 2012 må det da være mulig å respektere sine kunder såpass at nettet kan fungere som informasjonskilde, ser ikke ut som internett er et forbigående fenomen..

(står forsåvidt at rangen er stengt på internettsidene (ingenting på FB), men det gjorde det også i helgen da rangen var åpen.



 SD (18. apr 2012 11:21) *  IP
Mener selvfølgelig fasiliterer og banestatus. Har ikke fått gått runde på bane enda i år, så mitt hode tenker kun treningsfasilitere :)


 x-haga (18. apr 2012 12:25) *  IP
Det er desverre ikke bare på rangen at drenering er et problem på Haga. Rangen burde imidlertid være veldig enkel å få drenert, med hellinng rett ned i en bekk!


 DA (18. apr 2012 13:05) *  IP
Synd, håper de får bra forhold i år da...
Spilte der i fjor, og da hadde den visstnok aldri vært i bedre stand... :O Var klissvått og rufsete fairways all over, med halv-greie greener.
Må være generelt dårlig grunnarbeid??

Også glad jeg ikke hørte på den gamle mannen som begynte å snakke til meg når jeg stod og trente litt på treningsgreenen der for 2-3 år siden, og fulgte rådet hans om å kjøpe aksjer!
Det var så billig at han hadde kjøpt 2! for 95000,- pr stk!!



 007 (18. apr 2012 17:38) *  IP
Trist lesing om Norges viktigste range.


 Frank (18. apr 2012 18:24) *  IP
Viktigste range? Merkelig uttrykk.


 Hans Løveid (18. apr 2012 18:31) *  IP
Rangen på miklagard er åpen, gode forhold og vennlig service

Hans



 007 (18. apr 2012 18:46) *  IP
Frank; det er nok der det slås flest baller. Det er det avgjørende for å kvalifisere den som viktigst.


 Gulber (18. apr 2012 18:49) *  IP
007 hvorfor er dette Norges viktigeste range. Tror det er mange golfere i Norge som ikke har vært der. Tror neppe den er viktigest for dem/oss.


 ballhard (18. apr 2012 18:52) *  IP
er hvert fall der det slås bort flest baller...halvparten går jo over nettet.


 golffreak (21. apr 2012 22:27) *  IP
Norges viktigste range ja..

Personlig synes jeg ikke noe om rangen på Haga. Det er matteutslag, og sist gang jeg var der så var de dårlige også. Det heller altfor mye nedover, den er for kort og det er forøvrig begrensede treningsmuligheter for nærspill.

Hva jeg tror/synes:

- Rangen og treningsområdene på Miklagard slår Haga any day. Først og fremst fordi de har gress-range, bedre baller og mye mer og bedre område for nærspill. Tror jaggu den er billigere også..
- Rangen på Ballerud er mer besøkt enn på Haga. Tror det slås mange flere baller der iløpet av en sesong, hvis det skulle kvalifisere til noen "viktigst" kåring... Er vel relativt uinteressant egentlig.



 DA (21. apr 2012 22:48) *  IP
For et latterlig dårlig argument 007... Jeg vil tro at nasjonalt anlegg i Stavanger, som er åpent store deler av året, nok slår flest baller.
Sånn, mitt ord mot ditt, og mitt argument vinner, pga lengre sesong. Er da Sola mest viktig i Norge?
Merkelig diskusjon..



 Gulber (22. apr 2012 07:45) *  IP
Ja det blir vel håpløst å si at noen range er norges viktigeste, men skal man si noe om det. Så er det hver enkelt golfspiller sin hjemmerange som er viktigest.
i allefall der jeg trener mest.



 Duffy2 (22. apr 2012 08:20) *  IP
Dette er en typisk tråd full av østlandssurk. Herregud- det finnes da plenty ranger å trene på nå på våren på Østlandet?


 Lennart (23. apr 2012 17:29) *  IP
Utrolig mye syting og klaging her.Jeg forutsetter at de ansvarlige har en god begrunnelse for når de vil åpne og stenge rangen.De kunne selvsagt drenert hele området,men det koster faktisk penger!Dersom man synes at den haller for mye nedover så drar til Rommen og slå i motbakke.Dersom man synes at den er fort kort slå et jern.Jeg synes at den er helt ok,men selvsagt best åpen:-) Heller ingen tvil om at rangen på Miklagard er suverent best med et fantastisk nærspillområde,men jeg kan ikke kjøre 50 min.hver gang jeg vil slå noen slag.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72