Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Ulf Kruger - 25. apr 2012 kl. 21:39 *  IP
EM Lag senior

Jag blir förvånad när jag läser att inte Norge tänker ställa upp med sitt bästa lag i EM senior. Jag följer och tränar dessa 2 spelare det handlar om Björn Rönning och Knut Skabo. Dessa två spelare lägger ner tid och mycket pengar privat för att vara i topp till de internationella turneringar som Norsk senior deltager i. Att behärska sitt spel på de olika mästerskaps banorna måste vara det primära för att deltaga i laget. Jag hörde från Portugal att Norge är det enda landet som INTE kommer att ge ut wildcard och godkänna resultat från andra internationella turneringar till spelarna. Jag jobbar själv med tourspelare och annan toppgolf och enligt min mening så tar Norsk seniorgolf två steg tillbaka till att hävda sig i EM 2012.
 AR (25. apr 2012 23:47) *  IP
Problemet er at når de to av de antatt beste spillerne ikke er med, blir laget kraftig redusert. Da må Norge ta ut nr 7 og nr 8. Disse er rundt 10 slag svakere per runde enn de to nevnte. Det betyr rundt 20 slag i kvalifiseringen og gjør hele forskjellen mellom A- og C-gruppen i sluttspillet. Da blir det ikke så interessant for dem som er nest best å stille opp heller. Det innebærer at kanskje noen av dem heller ikke ønsker å være med og heller prioriterer andre oppgaver. Da bli Norge en middelmådig C-nasjon. Normalt bør Norge kjempe om en plass i A-gruppen.

Jeg forstår godt at Ulf Kruger "blir förvånad". Her må det være plass for wildcards. Disse trengs jo ikke brukes hvis det ikke er nødvendig.



 Ulf Kruger (26. apr 2012 14:23) *  IP
Tack för din kommentar AR. Det vore på sin plats att någon i organisationen Norsk Seniorgolf kommenterade/förklarade varför de väljer denna uttagningsprincip.


 Amatør (26. apr 2012 14:33) *  IP
Er ikke AR en av de to beste eller deromkring? Hvorfor er du ikke på laget, AR?


 Enur (26. apr 2012 23:11) *  IP
De to nevnte er sikkert gode spillere (jeg kjenner dem ikke), men hvorfor skal de ha spesialbehandling for det?
Er de så mye bedre enn alle andre, er det vel bare å ta turen hjem til Norge fra sydligere strøk, og glatt kvalifisere seg i uttaksturneringene. Eller føler de seg hevet over denslags? I så fall synes jeg det er greit at de ikke tildeles noen friplasser.



 Wilson (26. apr 2012 23:26) *  IP
Alltid vanskelig med uttak. Det blir kritikk hvis man tar ut spillere som ikke deltar i uttak, men som er så gode at de ikke "kan" forbigås.

Jeg tror nok de to er mye bedre enn de to som er tatt ut, liten tvil om det Enur.




 bjørn e (26. apr 2012 23:33) *  IP
@ enur
Etter alt å dømme er Rønning og Skabo er sannynligvis norges desidert beste golfspillere i seniorklassen og har satset adskillig pengebeløp på å bll bedre. Og så vidt jeg vet, bor begge i Spania og deltar i turneringer på et høyere nivå enn den norske seniortouren

Å unnlate å gi dem "wild cards" - er vel like tåpelig som å nekte Petter Solberg innpass på det norske landslaget i motocross fordi han bor i Monaco og stort sett ikke konkurrerer i Norge..



 Petter (26. apr 2012 23:39) *  IP
Det hadde vel blitt huskestue om Tutta skulle nektes å stille for Norge i OL fordi hun bor i USA tenker jeg :)


 Enur (26. apr 2012 23:55) *  IP
@Wilson:
Du skriver bl.a. "Jeg tror nok de to er mye bedre enn de to som er tatt ut, liten tvil om det Enur"

Nå er det vel ingen som er tatt ut til noe som helst foreløpig så vidt jeg vet. De første uttaksturneringene går jo i helgen 11.-13.mai. Så hvem de to som er tatt ut som du snakker om lurer jeg fælt på....

@bjørn e:
Ja da, Rønning og Skabo er sikkert de beste, men hvorfor ikke ta turen hjem for å vise det da, når uttaksreglene nå engang er blitt endret (uten at jeg kjenner til grunnene for hvorfor de er blitt det).
Norwegian har masse billige billetter t/r Spania!



 Wilson (26. apr 2012 23:58) *  IP
Der misforsto jeg Enur, jeg ser nå at jeg leste det slik at de 2 var tatt ut som var nevnt.

Men, selvfølgelig så er det uttaksturneringer i NSG utover våren og sommeren.




 Ulf Kruger (27. apr 2012 02:20) *  IP
Svar till Wilson.
Det måste vara I INTRESSE för Norge att ställa upp med bästa lag till EM och VM och sätta Norge i nivå vad vi kan prestera, detta ger Norge en status var vi står internationelt till andra länder. Att spelare ska åka till EM eller VM utan att känna att de ska ta hem spelet är
en förlegat innställning i min värld. Jag tror att Norska Golfförbundet tar ställning och är beslutande till hur Norge skall representera internationelt i seniospel i EM och VM.



 ulf kruger (27. apr 2012 02:39) *  IP
Till Petter.
Du har en förnuftigt och modernt syn på detta. Att sända spelare till EM eller VM som inte kan eller aldrig gjort spel på banans par är ett bevis på dåligt lag utag till EM eller VM, om det finns spelare som kan represantera Norge och som kan bevisa att de håller en internationell nivå, ska spela för Norge och behålla den status som Norge har idag internationellt



 Enur (27. apr 2012 09:29) *  IP
Viser til AR's referat den 22/4 fra det åpne portugisiske mesterskapet nylig.
Skabo på delt 8.plass individuelt med rundene 76, 71, 77 og Rønning nr. 35 med rundene 88, 75, 72.
Par på banen var 69, så Skabo gikk altså 17 over par på 3 runder, Rønning 28 over par.

Sikkert bra det, spesielt etter norsk standard, og jeg vet heller ikke noe om hvordan forholdene var der nede de aktuelle dagene.

Men iøynefallende imponerende er det vel uansett ikke, og selv om de to nevnte herrer HAR VÆRT Norges beste gjennom flere år, må man ikke glemme at disse to også gradvis blir eldre, samtidig som det stadig fylles opp med nye årganger av 55-åringer som kanskje kan vise seg å ha noe å bidra med på et norsk lag. Og da er det vel ikke mer enn rett og rimelig at disse to tar turen hjem en gang i blant for å vise at de evt. ikke blir truet av nyere årganger, men at de faktisk fortsatt er de beste?

For ordens skyld: Jeg er i en helt annen kategori hva spillenivå angår, og skriver således ikke dette for å fremme eget kandidatur, da dette ikke er aktuelt i det hele tatt.



 Ulf Kruger (09. mai 2012 00:03) *  IP
Kan någon ge mig en bra förklaring på varför man inte kan profilera sig med sitt riktiga namn på ett seriöst forum som golfsiden. För mig är detta forum ett sätt att förstå andra tankar i de olika frågorna.

Lycka till med Er golfsäsong 2012.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72