Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Cactuscombo - 29. apr 2012 kl. 00:42 *  IP
Veien til golf

"Veien til golf" er det nye grøntkort kurset. I løpet av 3 dager skal man gjennom et minimum av teori og bruke resten av tiden på praktiske ferdigheter. Ingen eksamen, verken i teori eller på det praktiske. Ingen stryker. Opplæringen trenger heller ikke være av en pro. Etter disse 3 dagene har man rett til å spille golf.
Jeg er redd for at dette er for enkelt. Frafallet blir stort hvis vi sender disse nye golferne ut. Disse 3 dagerskursene gir liten tid til trening mellom øktene og golf er kun morsomt på bane hvis har kommet over en viss terskel. Andre som har tenkt noe rundt dette?
 Fooore (29. apr 2012 07:39) *  IP
I min klubb er det utover "startpakka" en intensjon om at de ferske skal inkluderes/ivaretas i de ulike gruppene(herre, dame, junior, senior), men det vil sikkert ikke funke like bra i alle klubber.

De som får lyst på golfen fortsetter.



 Jørn (29. apr 2012 07:44) *  IP
I min klubb så har vi faste dager der de som har gått kurset får litt assistanse og tips og også spille på banen i lag med noen som er litt mer erfarne. Sånn som gjer ser det så er dette eitt "must" for å tenne gløden hos de nye


 Pølse med brød (29. apr 2012 09:48) *  IP
Veien til golf er helt riktig spor. Så lenge sikkerheten er ivaretatt spiller resten liten eller ingen rolle, det viktigste er å rekruttere flere til en sporten vår som sliter i øyeblikket med fallende antall spillere.

Ferskinger blir fort aklimatisert til hvilke regler og kotyme som gjelder på banen. Kanskje kan det være positivt at det ikke blir mye tid til å fokusere på hcp og stablefordberegninger etc slik det var før, det har jo ingeting med aktiviteten å gjøre egentlig...



 Jan Erik (30. apr 2012 10:50) *  IP
Enig med Pmb. Den gamle ordningen med "eksamen" skremte vannet av mange potensielle nye spillere. For voksne som ikke har sittet på skolebenken på mange år ble det helt feil. Ordningen med en type fadderordning høres veldig riktig og inkluderende ut.


 DSG (30. apr 2012 12:15) *  IP
Eksamen og mer teori tror jeg ikke er løsningen for "Veien til golf". Dagens opplegg er bra og en lærer det grunnleggende.

Jeg er enig med Cactuscombo om at det kan være tøft i starten. Da blir det fort enten eller.. Og jeg tror at terskelen for at man gir seg er større enn at en fortsetter.

Forøvrig synes jeg det blir feil at en med 54 i hcp skal oppsøke en pro og betale 600kr/timen. Fadderordning høres ut som et bedre tilbud og større mulighet for oppfølgning.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72