Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 spinski - 02. mai 2012 kl. 12:07 *  IP
Tamburstuen? En debatt.

Leser mye forskjellig om denne mannen. Hvem er han egentlig og hva gjør han som irriterer så mange. Vil dere som har sterke synspunkter oppdatere meg litt? Hvis han steller i stand så mye krøll så burde vel noe gjøres...? Håper det blir en konstruktiv debatt og ikke bare drittslenging.
 Gjest (02. mai 2012 13:45) *  IP
Tamburstuen jobber i NGF og er nå ansvarlig for Norges Cup. Ja, han steller i stand mye krøll som oftest med uforstålige endringer i kvalifiseringskrieterier som er både dårlig kommunisert og elendig begrunnet. Dette har medført at noen av våre beste golfere med pluss i handikap ikke fikk delta i helgens Norges Cup.


 Sigbjørn (02. mai 2012 14:42) *  IP
Det er en ting at noen av vår beste golfere ikke fikk delta, for når det på toppen ser ut for at Tamburstuen deler ut "wildcard" til venner og kjente, som aldri (nesten) har spillt en turnering på dette nivået under 80 slag, ja da kan man saktens begynne å lure.


 TB (02. mai 2012 14:56) *  IP
Veldig til sutring over disse Wild Cardene!! Det er ganske greie bestemmelser på hvem kan få, på forskjellig grunnlag, hvis du gidder å lese.
Utdeling av WC gikk heller ikke på bekostning av de som var kvalifisert i forhold til ranking, så finn noe annet å klage på!



 DA (02. mai 2012 15:02) *  IP
WC fra NGF:

Monee: 75,79,76
Jensen: 75,79,76
Elias: 68,67,69
Kvaløy: 79,72,73
Bunæs: 68,72,72

WC fra klubb:

Jørgensen: 76,81,80
Ronny Sola: 77,77,72

Var dette så ille da??



 gjesp (02. mai 2012 15:05) *  IP
det ser ut som skivebom fra Sigbjørn. Hvem var det egentlig som ikke fikk delta?




 Gjest (02. mai 2012 15:23) *  IP
Det som må ligge i bunn og som burde vært enkelt er at spillereglene er forutsigbare, fornuftige og tydelig kommunisert. Slik det er nå så har man feilet på alle fronter. Justeringene er ikke fornuftige og de er dårlig kommunisert, som vanlig, og tilsvaret på kritikken er at dette ble vedtatt i mai i fjor og kommunisert på facebook (fjortis sidene) sidene. Sverige har løst dette med rankinglister det samme har Danmark. Hvorfor må vi alltid surre med dette uforytsigbare tullet i Norge.


 Fant (02. mai 2012 17:29) *  IP
Ikke for å klage, men er det noen som helst grunn for at spillere som Monee, Kvaløy og Bunæs skal ha noe Wild Card i Norges Cup?


 spinski (02. mai 2012 19:15) *  IP
Ja, det virker som det er kommunikasjon er som roten til all forvirring mellom spillere og Tamburstuen/Golfforbundet. I 2012 burde det ikke være et stort problem å skape en portal/oversikt som spillere bruke til å få info, samt kommunisere med golfforbundet. Det virker litt sært og smalt pr.dags dato.


 Caddy (02. mai 2012 23:49) *  IP
Har Monnee fått wild card av NGF? Det tror jeg er feil. De gir vel ikke WC til førtiåringer med 5 i handikap. Flere med +hcp kom ikke med jo. Tror nok Monnee har vunnet Region Tour eller noe slikt.


 Anon (03. mai 2012 11:27) *  IP
Hvilke + hcpere kom ikke med?


 Hmm (03. mai 2012 13:55) *  IP
Torstein Nævestad +2,7


 AR (03. mai 2012 14:02) *  IP
Torstein Nævestad søkte gjennom sin hjemmeklubb, Oslo GK, om wild card. Han fikk beskjed om å spille regionstour for å forsøke å kvalifisere seg for Norges Cup.

I Norges Cupen burde man ha en kategori for de som har lav handicap til å få delta - i hvert fall i årets første turneringer. Det kan være mange årsaker til at spillerne ikke har spilt Norges Cup i fjor og dermed blitt dyttet ut i mørket.

Når du har +2,7 i handicap og ikke får være med i Norges Cupen, er det noe dramatisk feil ved systemet - etter min mening!



 Til Anon (03. mai 2012 14:03) *  IP
Morten Bergan og Andre Thorsen er vel også på pluss


 Gjest (03. mai 2012 14:27) *  IP
Helt enig AR. Kvaliteten på startfeltet må alltid maksimeres og gjør man det så vil atraktiviteten komme tilbake. Kanskje vi til slutt også vil få en sponsor.


 Proff (03. mai 2012 14:41) *  IP
Kan noen forklare meg hvorfor Monnee med nesten fem i handicap får wild card foran Nævestad??

Jeg kjenner ikke Monnee, men det hadde vært artig å høre hvorfor han fikk wild card. Høres unektelig litt merkelig ut.



 anonym (03. mai 2012 15:13) *  IP
tilbake fra skade..


 Monnée (03. mai 2012 15:15) *  IP
Heihei. Jeg ser at jeg har fått den tvilsomme ære å bli nevnt i denne tråden...og hadde egentlig ikke tenkt å blande meg inn her, men ser at jeg skal legge inn dette innlegget for å oppklare er par misforståelser.
Jeg kvalet inn til norgescup på kjekstad i 2010, og har spilt der siden, med varierende resultat, men har klart å samle poeng jevnlig. I fjor sommer hadde jeg en stor mage-operasjon med påfølgende komplikasjoner og var ute ca resten av året.
I år ble det derfor søkt om Medical Exemption i henhold til retningslinjene til NGF, og dette fikk jeg innvilget.
Selvfølgelig skulle sikkert Nævestad hatt plass, men jeg har ikke noe grunnlag for å si hvordan NGF skal gjøre jobben sin, og hvorfor han ikke kom med.
Jeg kan bare si at jeg ikke tok noens plass, og at jeg er relativt fornøyd med scoren min såpass tidlig i min sesong.
Sånn, det var vel forhåpentligvis et tydeliggjørende svar til de nysgjerrige der ute?! ;)



 AR (03. mai 2012 16:19) *  IP
Gratulerer med fin innsats! Jeg synes du har all grunn til å være fornøyd med resultatet. Hyggelig at det tas medisinske hensyn i NGF.

Nå er det bare dette med handicap som gjenstår. Det er et kvalitetstegn som bør inn i regelverket. Etter min mening.



 Vest (03. mai 2012 18:39) *  IP
Enig at man burde ta hensyn til handicap. Tidligere Norgesmestre burde også være kvalifisert. Det gjelder å få et mest mulig attraktivt startfelt. Det er slik vi får en Norgescup vi alle kan være stolte av. Andre Thorsen som ble norgesmester i 2007 var ikke kvalifisert. Det blir helt galt når man har 5 handikappere i fleng i startfeltet. Andre Thorsen kom på 6 plass i fjor!


 M45 (03. mai 2012 19:16) *  IP
tilbake til spørsmålet i trådstarten.
Ting som ikke skjer i NGF:
"The field will be completed with 24 swedish lady juniors and 54 swedish youths and is not yet full. If there are any more international players that wishes to enter please contact....."

Ikke påmeldt betyr ingen start. Halvfult felt er bedre enn å ta i mot etteranmeldelser.



 Pølse med brød (03. mai 2012 20:58) *  IP
Latterlig hvis hcp skulle telle for deltagelse. Selvfølgelig må det være slag som avgjør hvem som får være med.

Hvis ikke nævestad har spilt slagturneringer som kvalifiserer han for norges cup (neppe særlig mye som skulle til for en med hans nivå inne å kvale inn), må han faktisk finne seg i å spille en turnering eller to for å dokumentere kvalitet i slagspill. Hcp betyr nada!

Det er faktisk ikke gitt at en +2 er bedre enn en -2 hcper, hvis +2 har ligget på ryggkulen i 8 mnd uten trening viser ikke hcp en dritt...



 Sigbjørn (03. mai 2012 22:08) *  IP
kan bare si meg helt enig med AR, det er noe fundamentalt feil med systemet, spessiellt når det fra NGF`s side ikke lønner seg for arrangøren å ha fullt startfelt, samme godtgjørsle fra NGF, utfra hva jeg har plukket opp, enten det er halvt eller fullt startfelt????
Da er det jo mye enklere og mindre jobb for den tekniske arrangøren å tillate halvt startfelt, kun ??



 Sigbjørn (03. mai 2012 22:13) *  IP
For alldel Monneè så rekner jeg ikke med at du tar dette personlig, og, når det er som du sier, så kunne det vert utrulig enkelt for NGF å sette på ett par bokstaver bak ditt navn i dette tilfellet "ME" (medica exemption)for å synliggjøre hva som er grunnlaget for at du får stille til start.


 barce (03. mai 2012 22:22) *  IP
Hvorfor skal dere hakke på Monnee? Mannen er jo kvalifisert til å delta jo!! Da får heller Nævestad bevise det samme, at han er god nok.. Hvis han ikke gidder å kvalifisere seg, så blir det rimelig patetisk å syte over at han ikke får være med!


 Frank (03. mai 2012 22:47) *  IP
Medical kan man få på pga touren også tror jeg. Selv liker jeg ikke en sånn ordning i toppidrett, men når reglen er sånn blir det totalt feil å si noe på deltagelsen til denne monnee. Var det slik at det ikke var fullt startfelt i denne turneringen?


 Caddy (03. mai 2012 23:03) *  IP
Det var fullt startfelt, (faktisk 1 dame og 3 herrer mere enn turneringsbestemmelsene tilsier).
Når det gjelder de "som er gode spillere" og ikke har greid å få nok OoM poeng på de 3 siste turneringene i fjor, så er de vel ikke gode nok !
På en annen side kunne OoM vært gjeldene for de 12 siste mnd.



 Wilson (03. mai 2012 23:11) *  IP
Jeg tror det er bra at OOM ikke er for de siste 12 mnd, flere ville da velge å ikke spille alle turneringene.

Hvis noen ikke gidder å spille seg opp gjennom systemet så er de sannsynligvis ikke verdig en plass i startfeltet på Norgescup.

At en spiller som har hatt en kategori og som blir syk får lov å stille er bare slik det bør være.

At en som har lav hcp men ikke spiller skal få hoppe inn etter eget ønske blir helt feil.



 Caddy (03. mai 2012 23:23) *  IP
Når det gjelder NGF og Tamburstuen sin jobb, så er jeg svært misfornøyd med mye av det som gjøres. Når det er sagt, så er det slik at det alltid er noen som er misfornøyd med det andre gjør. Det vet sikkert de som har hatt frivillige verv i egen klubb.


 Frank (03. mai 2012 23:33) *  IP
Skal et fotballag som rykket ned fra eliteserien få en ny sjanse året etter fordi de hadde fem av sine beste spillere ute med skade siste halvdel av sesongen. Toppidrett er urettferdig.


 AR (03. mai 2012 23:40) *  IP
Det er en viss forskjell på fotball og golf - heldigvis.


 Frank (03. mai 2012 23:42) *  IP
Kunne vært en hvilken som helst idrett. Skader er en del av idretten. På godt og vondt.


 Wilson (03. mai 2012 23:42) *  IP
Jeg synes det er rimelig at golfen har Medical excempt.

Wild Cards til ikke seriøst satsende spillere er mer feil etter min mening



 barce (03. mai 2012 23:44) *  IP
Er vel lov å ha den meningen Frank, men blir uansett feil å angripe mannen istedenfor systemet! Enig?


 Caddy (03. mai 2012 23:44) *  IP
Er det noen som vet om det var Hcp tellende runde på Solastranden ?
Jeg kan ikke se at HcP er endret, ei heller at rundene er registrert i Scorearkivet (det skulle de uansett vært).
Det er nok travelt for Turneringskonsulenten i NGF for tiden.



 Wilson (03. mai 2012 23:52) *  IP
Og når jeg nevnte WC til ikke seriøst satsende så mente jeg ikke de som fikk det på Solastranden.



 Frank (03. mai 2012 23:59) *  IP
Helt enig barce. Er det en regel får man respektere den, mannen har jo bare benyttet seg av en rett.


 Gjest (04. mai 2012 06:26) *  IP
Det nye kvalifiseringssystemet er et merkelig dyr. Hvorfor skulle pluteselig kun tre turneringer være avgjørende. Tullete og amatørmessig igjen fra NGF. Eksempelvis så vil en som i fjorr valgte å trene i utlandet eller studere i USA kun ha 36 hull som tellende (halvspilt NM). Ikke fair og ihvertfall ikke gjennomtenkt som vanlig fra den kanten. Tabbekvoten må snart være full.


 Torstein Nævestad (04. mai 2012 07:42) *  IP
Hei på dere.

Helt riktig at Monée kom med på Medical exemption. Det er en god ordning.
Jeg er også enig at WC bør gå til "satsende" spillere.
Synes også at det er fint at spillere kan kvalifisere seg gjennom Reigons Tour til N.C. Synes faktisk at det er altfor få plasser fra R.T som kvaler pr turnering.
Problemet slik jeg ser det blir antall plasser i de første turneringene. Det burde helt klart vært fulle startfelt. Jeg skjønner at det er vanskelig med Sagaskipet fordi det går på en ni-hulls bane, men det er mulig at denne turneringen kanskje skulle vært på et senere tidspunkt. Den hadde passet bedre som f.eks en finale/matchplay turnering med begrenset startfelt.
Tror alle er enige om at fjorårets resultater bør være med på å bestemme om man kommer med på N.C eller ikke. Det er helt fair og slik det må være.
Slik jeg ser det bør det også være en mulighet å komme med på hcp. Ikke nødvendigvis gjennom hele sesongen, men kanskje endel plasser til de 2-3 første turneringene. Da hadde flere spillere fått muligheten til å bli "verdig en plass i N.C" slik som Wilson elegant beskriver det. Etter noen turneringer kunne man brukt OOM 2012 og OOM 2011 som kriterier og selvfølgelig kval fra R.T og andre kategorier som var etablert. Hadde tidligere Norgesmestere f.eks vært kvalifisert, hadde Andre (2007) og jeg (2002) kommet med. Nå synes jeg samtidig at man ikke skal kunne leve på den bragden i all evighet, men noen års exemption kunne vært en ide.
Fra Barce sin side blir det kanskje litt i overkant å anklage meg for å "ikke gidde" å kvalifisere meg. Det var ingen kval på østlandet og syter på ingen måte over at jeg ikke kom med. Jeg kunne dratt til Solastranden og kvalifisert meg. Hadde desverre ikke noen mulighet til det. Uansett bra at det blir en debatt om hvordan systemet er. Alle er nok ihvertfall enige i best mulig startfelt i N.C er viktig.
Lykke til med spillet :)



 Bobo (04. mai 2012 09:28) *  IP
Helt enig med Torstein her....

Største problemet med NC de siste 2 årene ihvertfall er at de starter med begrensede startfelt(de 2 første turneringene)....skjønner ikke poenget med å starte sesongen med små startfelt, dette kunne kommet senere på året..

Hadde man hatt fulle startfelt ville man ikke hatt disse problemene...



 Gary P. (04. mai 2012 09:43) *  IP
Mange gode innspill her. Både fra AR, Nævestad med fler. Problemet er at Tamburstuen er enerådene, og han lytter i liten eller ingen grad til de rådene og innspillene som kommer. Temaene som tas opp her har blitt forelagt NGF i mange år. Tamburstuen har så vidt jeg vet ingen spesialkompetanse på turneringer. Da blir det som i annen yrkessammenheng ikke spesielt bra. Når i tillegg kommunikasjonen svikter blir det bare verre.


 AR (04. mai 2012 10:08) *  IP
Jeg regner med at det temmelig snart blir en revurdering av gjeldende regler. Det må det bli - ikke minst på bakgrunn av de mange fornuftige sysnpunktene som er fremkommet i denne tråden.


 Gjest (04. mai 2012 10:08) *  IP
Gary P. du treffer spikeren på hodet.


 Pro V1 (04. mai 2012 10:22) *  IP
Ikke noe problem med større startfelt på Solastranden og Sagaskipet burde vært flyttet til høsten. TN er helt på linje med resten av spillerne i Norgescupen, men Tamburstuen har bestemt seg.

Enda mer tragisk er det når vi endelig har mange jenter som vil delta og så er det mange som ikke får bli med. Vi trenger jentene mer enn noen gang. Vi er ikke akkurat bortskjemt med for mange jenter på turneringene og ønsker flest mulig.

Men jo mer kriterier, jo mer arbeid, og det er vel ikke alltid dette blir godt mottatt på Ullevål.

Enevelde? Hva med diskusjonen som Offi dro igang tidligere. Hva med en prosjektgruppe bestående av spillere som kan komme med konkrete innspill til forbedringer/endringer for å lage et best mulig tilbud? Hva med et bredest mulig samarbeid generellt sett - sett fra spiller/arrangør sitt synspunkt og ikke hva som passer NGF ad, best? Hva med en egen representant i NGF styret evt. utøvergruppe med førende mandat? Jeg har ingen fasit, men ser et stort forbedringspotensiale, ikke minst på kommunikasjon/informasjonssiden.

Vi spillere har ihvertfall en helt annen virkelighets oppfatning enn Tamburstuen.

Er også tilhenger av flere plasser fra RT til NC. Når RT turneringer nærmest fullbookes med ventelister og østlandet bare har et fåtall åpne baner, da sliter mange generellt sett.



 Anon (04. mai 2012 10:37) *  IP
Takk for svar om hvilke spillere som hadde pluss hcp og ikke kom med.

Tror grunnen til at det var så "lite" startfelt på solastranden var fordi det skulle være 36 hull første dagen.. Hadde rett og slett ikke vært mulig med flere spiller..

De første jenteneballene vet jeg ar ventet opp i mot 40 minutter etter 9 hull på både første og andre runde fordi alle gutta ikke var gått ut..

Grunnen til 54 hull, for dere som ikke visste det, var fordi turneringen skulle telle på verdensrankingen for amatører. Selv om dette er en proff turnering, ble dette gjort for de beste amatørene, for å trekke disse også! Syntes egentlig første turneringen på Norgescup dette året var mye bedre enn foregående år!



 Frank (04. mai 2012 11:06) *  IP
I langrenn er det tilnærmet fri påmelding til NM, og der er det ganske mange flere utøvere. Da er det litt rart man i golf ikke lar så mange det er teknisk mulig å la stille på NC.


 DA (04. mai 2012 11:15) *  IP
Det er vel av samme grunn til at man ikke har fri påmelding til fotball VM feks, eller andre turneringer?
Det er jo forsåvidt "fri" påmelding til NC, men man har begrenset antallet pga plass bland annet.
Tror ikke at alle hadde fått gå NM på langrenn, hvis 2000 hadde meldt seg på... Man kan jo starte tilnærmet samtidig i langrenn, mens det i golf kanskje hadde blitt antydning til kaos hvis 100 stykker slo ut samtidig på hull 1?



 Frank (04. mai 2012 11:22) *  IP
Som jeg skriver i innlegget, så mange som det er teknisk mulig.


 Anon (04. mai 2012 11:34) *  IP
Det var ikke teknisk mulig å ha med flere i Stavanger..

Det var for mange med, slutt å klag på lite startfelt..

Personlig vil jeg heller ha med 30 gode, enn 10 gode og 90 som sliter med å gå rundt par..

Vil man spille så får man kvale.

PS: noen som vet hvor lavt hcp jeg må ha for å kunne melde meg på PGA touren?



 Frank (04. mai 2012 11:41) *  IP
Var det fullt er det jo helt greit. Trekke inn pga touren i en nc diskusjon, hehe.


 Pølse med brød (04. mai 2012 11:43) *  IP
Jeg har lavere hvp enn Monee mfl, burde ikke jeg fått være med på Sola, hvorfor inviterte ingen meg a???

Surr, alle med litt peiling forstår at hcp ikke har noe som helst i denne debatten å gjøre.



 Anon (04. mai 2012 11:46) *  IP
PMB:

Takk!! Hcp betyr nada..

Poenget mitt Frank, er at det er kategorier for å komme med og hcp er bare noe surr.



 Gjest (04. mai 2012 11:48) *  IP
Først må man bestemme hva Norges Cup skal være og så må man lage spillereglene. Dertsom dette skal være en turnering der det ikke er viktig at de beste er med så er retningslinjene helt ok. Men, dersom målsettingen er at Norges Cup skal være arenaen der de beste møtes i Norge så har man bommet fatalt med å lage tullete spilleregeler. Fint om NGF kunne presisert hva målsettingen med Norges Cup er.


 tilskuer (04. mai 2012 12:06) *  IP
Målsetningen er vel at de beste skal være med - hele sesongen. Derfor har man valgt å legge inn en "fordel" for de som deltar også mot slutten av sesongen. Dette har nok vært for dårlig kommunisert til spillerne, men tipper at de fleste er klar over det til neste sesong. På sikt tror jeg det vil heve statusen til turneringen at man må være "kvalifisert" for å delta, og ikke kan melde seg på vilkårlige turneringer med bakgrunn i lavt hcp. Men det er jo en balansegang mot ønsket om å ha flest mulig av de beste spillerne med. Men jeg regner med at de som gode grunner for ikke å ha vært på de siste NC-turneringen stiller lengst fram i køen når det gjelder wildcards. Det burde definitivt være flere kvalifiseringsplasser fra de første "region-tourneringene".


 Gjest (04. mai 2012 12:14) *  IP
Hva skjer da med de som ikke bor i Norge vinterstid? Collegespillerne eksempelvis. Utrolig klønete og lite gjennomtenkt dersom målsettingen er å ha best mulig startfelt. Hva blir neste fadese fra Tamburstuen.


 Sigbjørn (04. mai 2012 13:22) *  IP
Utfra det jeg vet, så er grunnen til "halvt" startfelt på Solastranden, at arrangøren ikke får meir godtgjørsle fra NGF, om dei dobbler deltakertallet, og da er det selvsagt "ingen vits" å slite seg ut for ingen ting.


 Pro V1 (04. mai 2012 13:26) *  IP
Nå skal Solastranden ha all honnør for sine turneringer. En god og viktig arrangør for NC i en årrekke, med eller uten støtte fra NGF.


 DA (04. mai 2012 13:27) *  IP
I år var det vel 2 runder første dagen, da hadde det kanskje blitt vanskelig å presse inn flere deltakere?


 tilskuer (04. mai 2012 13:30) *  IP
Jeg regner med at seriøst satsende college-spillere som eventuelt ønsker i delta i NC står ganske langt fram i køen når det gjelder wildcards. De har ihvertfall en rimelig god begrunnelse for ikke å ha deltatt i fjor høst.
Ble noen av disse avvist i første turnering eller konstruerer man bare denne problemstillingen? Det er jo "utrolig klønete og lite gjennomtenkt" å lage dette til et problem hvis det egentlig ikke er det.



 Gjest (04. mai 2012 13:50) *  IP
Wild card er en uting og er ikke forutsigbart. Hadde man hatt et snev av intelligens så hadde man kvale basert på verdensrankingen. Den er basert på siste 12 måneders spill og er kalibrert internasjonalt. Burde vært godt nok for lille Norge.


 Anon (04. mai 2012 14:40) *  IP
Verdensrankingen kan man ikke bruke, da det bare er 45 av norske amatører som er på den... Med mindre du mener verdensrankingen for proffer. Men det er jo også umulig.
For jeg går ut ifra at det er enda færre der..

Dårlig ide gjest, gjør litt research før du kommer med slike ideer.



 DA (04. mai 2012 14:52) *  IP
Vil tro han tenkte på å bruke Verdensrankingen som en mal... altså at man bruker de siste 12 måneder som grunnlag. Ikke at man bruker selve verdensrankingen. Da hadde det blitt små startfelt.


 Gjest (04. mai 2012 14:54) *  IP
Det er helt uproblematisk å bruke verdensrankingen.

1. De soom er ranket bedre ennxxx på verdensrankingen for proffer
2. De som er ranket bedre enn yyy på verdensrankingen for amatører
2. Order of merit Norges Cup
3. X beste på Titelist tour
4. Norgesmestre siste 10 år


Det kan jo ikke være problematisk å finne en metode slik at Joakim Mikkelsen og Knut Børsheim er kvalifisert hvis de har lyst til å spille.

Hva er problemet med dette Anon.



 tilskuer (04. mai 2012 15:08) *  IP
Vi har jo en slik metode allerede - den heter "wild-cards". Men ditt forslag ville utvilsomt gi mer forutsigbarhet og burde være fullt mulig å innføre - supplert med wildcards.


 Anon (04. mai 2012 15:12) *  IP
Når det er presentert på den måten går det.. Men det første innlegget ditt var veldig uklart i forhold til det andre!

Den andre innlegg derimot kan jeg være mer enig med;)



 Andreas Holberg (05. mai 2012 00:08) *  IP
AR, GaryP og Torstein Nævestad, helt enig med dere.


 NC Player (08. mai 2012 19:22) *  IP
NGF og Tamburstuen brukte kun en uke på å oppdatere handicapet mitt etter Solastranda. Kjapt og flott levert!


 AR (08. mai 2012 19:50) *  IP
Det er mulig jeg er litt på tynn is her, men er det ikke slik at din handicap automatisk blir regulert når din score registreres? Tror ikke Tamburstuen eller NGF har noe med dette å gjøre. Tar jeg feil her?


 DA (08. mai 2012 20:23) *  IP
Trodde faktisk det var arrangørklubben som skulle legge inn jeg, slik at det da blir justert?


 Gjest (08. mai 2012 21:16) *  IP
Alt fungerte perfekt ved årets første Titleist Tour. Dette i kontrast til 2011 da Tamburstuen hadde ansvaret.


 Eagle (09. mai 2012 11:49) *  IP
Jeg ringte og snakket med 3 personer i Solastranden GK en uke etter NC, fordi Hcp ikke var regulert og rundene var ikke registrert i Scorearkivet.
De hadde ikke regulert Hcp fordi de trodde det var Tamburstuen i NGF som gjorde det.
Kort tid etter at jeg ringte så var det regulert...., men jeg vet ikke av hvem.



 AR (09. mai 2012 12:01) *  IP
Bare en misforståelse, altså. No big deal.


 No Name (09. mai 2012 17:12) *  IP
Many small deals converts into one big deal


 Gjest (15. mai 2012 12:10) *  IP
Norgescup i år er et rot uten like. Hvor vanskelig kan det være å etablere et system der våre beste golfere kan konkurrere sammen. Man bør først og fremst da velge baner som er egnet til dette. Det er dessverre ikke helgens arrangør, det holder ikke med 9 hullsbane. Man må også påse at våre beste får være med uten å lage intrikate kvalifiseringsrinsipper.

Dersom man hadde en flink person på toppen til å organisere dette så hadde nok dette skjedd uten oppstyr og med smidig og god kommunikasjon. Dessverre har NGF satt inn en person til å lede dette arbeidet som overhodet ikke har vist at han kan levere et godt produkt noen gang. Jeg trodde Norgescup var prioritert og da kan man ikke sette sitt svakeste ledd på jobben. Det endeløse rotet antas å fortsette inntil vi får en dyktig leder til å styre Norges Cup.



 Gjest (24. mai 2012 14:35) *  IP
Den nye generalsekretæren skal visst være en tøffing. Det er vel tvilsomt om dårlig arbeid vil bli tillatt fremover.

NGF er utrolig kjappe med å vrake spillere som møter litt motgang (ref Tage som hadde topp 10 plassering i fjor på Europatouren men avsluttet sesongen dårlig og dermed vraket fra alt) men totalt motsatt overfor egen organisasjon, der kan man levere dårligt arbeid i årevis uten at det får konsekvenser.



 Halleluja (24. mai 2012 14:47) *  IP
Nå har heldigvis noen gitt Tamburstuen et tupp i rævva. Han har måttet krype til korset og endret på uttakskriteriene på Norgescup. Nå er den beste kategorien verdensrankingen.

Det nytter faktisk å si i fra gjennom et nettforum!

Gjest sine innspill har fått gjennomslag.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72