Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Kobler - 14. aug 2012 kl. 16:17 *  IP
Suzann Pro Challenge

Lørdag 8. og søndag 9. september skal Tutta avholde sin "turnering" på Bogstad. Programmet er løst fundert foreløpig, men det skal visstnok være en slags pro-am lørdag. Uvisst om de fire damene deltar der, men noen proer må det jo være med. Søndag er den store eventen, der Tutta og Annika spiller "en slags bestball" (sitat) mot Lorena og Yani. Også iflg. hjemmesidene blir det mye moro på Bogstad da. Her legges det altså opp til at både damene og publikum skal ha det morsomt og hyggelig, og konkurranseelementet kommer i annen rekke. Det ville jo ellers vært lettere komisk om de to pensjonerte golferne Lorena og Annika skulle konkurrere mot de to andre. Her blir det istedet moro for både dem og folket. På hjemmesidene står det at Lorena og Annika "are returning from their retirement". Er disses record nok til å fylle Bogstad, når de sikkert har et lavt golfnivå nå? Og Tseng som er helt ute av form.

Prisverdig veldedighetstiltak for å støtte en god sak; "Right to play". Men er dette noe å gå og se på? Bortsett altså fra å donere kr. 100 i inngangspenger til en god sak. Noe å lære golfmessig - spesielt for kvinnelige golfere - blir det ikke. For å si det med Tuttas egne ord: "It will be a lot of fun". De fire kommer sikkert til å ha det moro, og tøyse med hverandre ute på banen i sin fourball, men vil publikum ha det like moro?

Mye bedre om det hadde latt seg gjøre for Tutta istedenfor to pensjonerte, å få f.eks. Paula Creamer og Natalie Gulbis til Bogstad, til en skikkelig fourball eller slagspill. Det hadde desidert trukket publikum!


 No Name (14. aug 2012 16:59) *  IP
Construction Koll rides again...


 Pepper (14. aug 2012 18:05) *  IP
Annika er tidligere suveren førstedame i golfen, Lorena også tidligere førstedame, Yani er nr 1 på Rolex-rankingen, og Tutta er i verdenstoppen. Jeg vil da mye heller ha disse stjernene på Bogstad enn Creamer og Gulbis!

Selvfølgelig har jeg kjøpt billett til søndagen, og tar muligens også turen opp der lørdag. Og jeg gleder meg!



 007 (14. aug 2012 20:02) *  IP
Enig med Tutts;"It will be a lot of fun".

Kanskje rommet hennes i klubbhuset får flere effekter snart.



 Freud (14. aug 2012 20:33) *  IP
Det blir vel drøyt å kalle Sørenstam og Ochoa for "stjerner", når de la opp konkurransegolf for flere år siden. Da er det irrelevant hva de engang var. Det blir som om Andreas Thorkildsen inviterer Egil Danielsen og Terje Thorslund til spydkonkurranse på Bislett.

Jeg mistenker Kobler for å ha noe helt annet enn golf i tankene når han gjerne ser Creamer og Gulbis på Bogstad!

Nå får vi altså anledning til å beundre to pensjonerte golfspillere og en verdens-ener som er helt ute av form, sammen med vår egen Tutta, som i løpet av året har falt fra 2. til 6. plass på WR.



 Pepper (14. aug 2012 21:22) *  IP
Jeg skrev at både Annika og Lorena var tidligere førstedamer. Hvis det hjelper deg kan jeg godt bruke teskje og skrive forhenværende stjerner.

Om Tutta har falt fra 2.til 6.plass på WR er for meg i dette tilfellet knekkende likegyldig.

Jeg gleder meg til å se de 4 damene i aksjon på Bogstad, og så kan de som synes dette er for teit og dumt velge å gjøre noe annet.



 Wilson (14. aug 2012 21:31) *  IP
He he,

Som vanlig klarer Freud og Kobler å lage noe negativt av noe som bør være et høydepunkt for mange golfere.


De er / var superstjerner, selv om konkurranseformen ikke er spisset så har de slag som vanlige mennesker bare kan se veldig langt etter.



 Støtte (15. aug 2012 00:09) *  IP
Hahahaha! "Noe å lære blir det hvertfall ikke".. Søt du koblern:-)


 TT (15. aug 2012 01:48) *  IP
Dette er en kjempebegivenhet om man ikke er homse og absolutt må se på menn. 4 verdesstjerner med nydelige svinger bør få golfere til å storme til nydelige Bogstad. Synd at etterveksten etter Tutta er lik null. Kanskje på tide med nye koster. Line Berg og Lilja har ihvertfall ikke levert noe som helst de senere åra.


 No Name (15. aug 2012 06:37) *  IP
Merkelig at Kobler og Freud har samme mening, eller er det kanskje ikke så merkelig allikevel ? Spørsmålet er om det er Kobler eller Freud som er schizofren ?


 Freud (15. aug 2012 13:37) *  IP
Er det så merkelig at noen personer har omtrent samme mening? Det skjer vel ganske ofte i livet, til og med her?
"No Name" er både paranoid og konspiratorisk. Slapp av, og ikke lag problemer av ingenting.

Enhver single-handicaper i Norge ville slått Sørenstam og Ochoa i den form de er i dag.




 Gunnar Bull (15. aug 2012 13:39) *  IP
Tivoli er i gang, skjønner jeg :-)


 Freudian Bobkoll McLeif von der Jung (15. aug 2012 14:41) *  IP
De som ikke synes dette er noe å se på kan jo bare bli hjemme? Eller kommer det noen for å tvinge Kobler og andre til Bågstad?

Selvsagt blir en slik turnering lavkvalitet golfmessig hvis Ochoa og Sørenstam har konvertert til duffere i sin off time og vasser mutte rundt på banen uten å gi noe tilbake til publikum. Men jeg tror ikke man skal glemme at dette er et show evenement og det er vel neppe slik at Annika og Lorena har glemt å spille golf...

Uansett, patetisk å lage en sur greie av noe som er et positivt og bra tiltak.



 Kobler (15. aug 2012 14:51) *  IP
Hyggelig at Freud ser ut til å være enig med meg.

han som nevnte at homsene uteblir fra dette evenementet fordi det ikke er menn som spiller, kunne vel heller ha skrevet at lesbene sikkert kommer, siden Tutta stiller opp.



 Snedd (15. aug 2012 14:52) *  IP
Utrolig at noen gidder å rakke ned på en sånn happening, når alle skjønner at dette er dødskult for mange. Jeg har i hvert fall lyst til å se dette.
Men så er ikke jeg så sinnsykt god at jeg ikke kan lære noe av nr seks i verden og tidligere verdensenere.



 vel (15. aug 2012 20:38) *  IP
Når du må rakke ned på saker som dette bor det vel en liten taper i deg.



 gjesp (15. aug 2012 22:05) *  IP
"Enhver single-handicaper i Norge ville slått Sørenstam og Ochoa i den form de er i dag."

Fat chance....du har ingen aning om deres form



 Fant (15. aug 2012 22:08) *  IP
Er det virkelig noen som tror at ikke Annika og Lorena ikke stiller forberedt til dette, og at de sannsynligvis ville pisset på stort sett hele den europeiske kvinneeliten den dag i dag?


 Dilter (15. aug 2012 23:21) *  IP
Vet ikke om Lorena og Annikka har fått tilbake amatørstatusen (neppe), men hvis så er tilfelle tipper jeg de spiller på en god del lavere enn scratch. "Formen" er vel neppe dokumentert. Det er forresten en god del kvinnelige idrettsutøvere som har forbedret seg etter å ha fått barn. Kanskje det gjelder i golf også?

Når det gjelder damegolf så hørte jeg en god historie forleden om Laura Davies. Hun liker fremdeles å spille med venninnene i hjemmeklubben. For at det skal bli litt sosialt spiller hun da links. Med hcp sånn ca. 11.

@gjesp, @Fant: tiltredes




 Freud (15. aug 2012 23:50) *  IP
Beklager en misforståelse ovenfor. Jeg mente mannlige singlehandicapere, som spiller fra samme tee som disse to tidligere verdens beste.
Her er det vel flere slike. Hva mener dere om min påstand?
Og hva kan du mannlige singlehandicaper lære av disse 4 på Bogstad?

De to pensjonertes form sies det litt om i intervjuene som Norsk Golf (papirutgaven) har med dem i siste nummer. Der står det rett ut at at Sørenstam la køllene på hylla for 4 år siden, og at familien nå er heltidsjobb. Om Ochoa står det ingenting direkte om hun fortsatt spiller selskapsgolf, men det fremgår at familien nå betyr alt.



 ikke sjans (16. aug 2012 07:39) *  IP
Mannlige singelhcp, over 0.5, hadde hatt små sjanser til å vinne. De under kunne ha spilt jevnt.


 Testogolfer (16. aug 2012 08:50) *  IP
Koll: hcp 7 her. Ganske sikker på at jeg hadde fått grisebank av alle 4, uavhengig av hvilken tee vi hadde spilt fra. Derimot tror jeg nok at jeg kunne lært en hel del:)


 Gunnar Bull (16. aug 2012 09:56) *  IP
8 i hcp. Nå vet vi jo ikke akkurat hvordan spillet til disse "pensjonerte" damene er, men jeg antar de fortsatt er minst to-tre divisjoner over mitt spill.

Såvidt jeg vet driver Annika et golfakademi for tiden, så ja, jeg ville nok ha mye å lære av henne fortsatt.

For øvrig, Freud, synes jeg det er ufint at du kupper tråden til Kobler, men du gikk kanskje litt i surr?




 BB (16. aug 2012 10:44) *  IP
Tipper at en vanlig LPGA turnering har en lengde fra ca normal gul tee. Hvis man sier at når de var på topp gikk de ca i snitt - 2 -> -4. Tipper de har tapt fra 4 -6 slag som følge av å lagt opp.
Mao en høy singlehcp vil antakelig ikke ha en sjanse, mens en lav singlehcp (f.eks 2), ville spille jevnt. Avhengig av dagen.



 gjesp (16. aug 2012 11:19) *  IP
Ochoa holder "clinics" og spiller pro-am`s. Hun skal spille French Open(LET) i høst, i tillegg til sin egen LPGA turnering i november.

Hun hadde neppe gjort det om hun ikke er bedre enn en singelhcp.

Men det er jo lov å spekulere og gjette, men mye realisme er det ikke. Selv om man har lest i NG at hun prioriterer familien:)



 Ucentralbar (16. aug 2012 15:20) *  IP
Nå er det jo Bogstad de skal spille - og den banen tror jeg ikke skiller nok på lengde og approach til at noen norske amatører ville hatt en sjanse mot Tseng og Pettersen. Kanskje ville Ventura, Marøy, Engell og et par til spilt jevnt med de to pensjonistene - på en god dag.

Fornøyelig at forumtrollet har skiftet navn igjen.



 Gjest (16. aug 2012 19:56) *  IP
Her var det jammen mye tullinger som ikke har peiling hverken på idrett eller golf. Tror en middels Norsk mannlig hekkeløper hadde knust verdenseliten av damer på 100 meter hekk med damehekker -- men er det relevant og er da den middels Norske spennende å se på.


 gjesp (16. aug 2012 20:13) *  IP
jepp jepp, hekkeløp og golf er veldig sammenlignbart.


 Frank (16. aug 2012 22:02) *  IP
Hehe enhver single hcp spiller i Norge bedre enn de to? Jises


 AR (16. aug 2012 22:56) *  IP
Til orientering. Det er forskjell på kvinner og menn.


 Fooore (17. aug 2012 09:56) *  IP
Har også rundtom 8 i hcp, og er rimelig overbevist om at jeg hadde blitt grusa minst 99 av 100 ganger av alle disse jentene.

Golf som sport er noe annet enn golf som hobby.

Herlig arrangement! For de som skjønner sporten.

Flott at jentene stiller opp!



 Forumtrollet (17. aug 2012 16:11) *  IP
Det er den falske Fooore som skriver over. akkurat som han skrev og forsøkte å beskytte den ekte Fooore i tråden om hans identitet. dette blir for gjennomskuelig.
Den ekte Fooore (Odd) har handicap 12,5.

det er forbudt å bruke andres nick her. Så dersom du liksom skal tilbakevise noe - helst på ordentlig - så må du gjøre det under et nytt nick.



 gjesp (17. aug 2012 16:37) *  IP
get a life!


 Kobler (17. aug 2012 17:07) *  IP
GB, det er bare hyggelig for meg at Freud skriver her og tilsynelatende støtter meg. At han har overtatt kommandoen betyr ingenting. Et kupp er bra.
Jeg og han mot røkla, yippie!



 Fooore (17. aug 2012 17:59) *  IP
Jeg har ikke registrert at andre har brukt mitt nick de siste årene, tror ikke Odd gidder å bruke så mye tid på nettforum som dette.


 DA (17. aug 2012 20:05) *  IP
:) hahaha


 barce (20. aug 2012 14:40) *  IP
Bør leses:

http://www.dagbladet.no/2012/08/20/kultur/internett/femteklassinger/leif_osvold/terje_vold/23035552/



 Freud (20. aug 2012 17:41) *  IP
Som en trofast leser så gjør jeg som barce sier. Men jeg skjønner ikke bæret av dette. Hva har denne artikkelen med denne tråden å gjøre? Kan barce forklare sammenhengen?


 Wilson (20. aug 2012 18:22) *  IP
Det har ihvertfall en del med tråden ang JM å gjøre.

Unge mennesker ser muligheter.

Mange, litt eldre mennesker ser ofte bare begrensninger.

Vi har litt å lære av ungdommen og av barn.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72