Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Restructured - 22. sep 2012 kl. 18:08 *  IP
Sideblikk: Dæhli/fotball

Truls Dæhli i VG ga jo JA Riise solid maling for kort tid tilbake. Samme mann har en sønn, Mats Møller D, som visstnok skal være det største fotballtalentet Norge har fostret på maaange år. Han spiller på Man U, 18 års laget. Så, spm er, kommer journalisten Dæhli i konflikt med pappa Dæhli om noen tid når sønnen herjer banene...og hva om han ikke er A4 ? Blir han inhabil? Kan han fortsette å skrive om fotball? Tja, ble kanskje ikke det trøkket jeg hadde tenkt i dette haha...men sånn kan det jo gå:-)
 Snedd (22. sep 2012 19:55) *  IP
Er ganske sikker på at Truls D er fullt klar over at han må gi seg med å kommentere norsk landslagsfotball den dagen sønnen hans tar steget inn i landslagsdiskusjonen. Og det er ikke om noen år, men kan antakelig skje allerede i løpet av den vm-kvalifiseringen vi er inne i nå. Den gutten der kommer til å gjøre seg enda mer bemerket neste år, når han fyller 18.
Det vil bli helt umulig å mene noe troverdig når avkommet er inne i bildet.
Truls D finner seg nok med glede noe annet å mene noe om!



 Pølse med brød (22. sep 2012 21:42) *  IP
Enig med drillo, artikkelen sa mer om hvor idiot Dæhli er enn om Rise. Når du bruker 3 sider i norges største avis til å totalt sage personligheten til Rise, stort sett basert på et par uskyldige uheldige linjer på twitter, så er er Dæhli ikke bare uproff, men en selvforherligende tufs. Makan til medieovertramp og mobbing har jeg aldri sett her hjemme. Journalistisk nivå som hører hjemme i the Sun spør du meg.

Rise er en dum og enkel fyr, men alle må forstå at det ikke er noe vondt i han. Kjempefyr som i 105 kamper har vært av våre 3-4 beste spillere hver gang og som fortsatt gidder å løpe opp og ned på siden sin på et fryktelig møkkalag bestående av middelmådighet over hele linjen. En steinaldermidtstopper og en beck er våre beste spillere, husker ikke navnet på halvparten av spillerne selv om jeg ser alle kampene. Stort sett sparker de ballen til motstanderen eller opp på tribunen. Mål kommer på flaks eller dødball...

Har sett sønnen i noen kamper og er vel ikke så stort talent som mange skal ha det til, minner mye om Per Ciljan Skjelbred, kvikk og teknisk på små flater, men fryktelig pinglete, dårlig defensivt og uten nok fart.

Mulig han kommer med på det norske landslaget snart, det gjør jo alle som spiller fotball utenfor Norge uansett nivå. Se på Nordtveit, har vel spilt 5-6 landskamper nå og har vært skyld i 4 mål imot, pluss flere nestenmål fordi han mister ballen lett. Legg til ingen kreativitet og ikke tempo fremover så sier det alt om hvor lite som skal til for å komme på landslaget om dagen. Flakseseieren sist holder vel liv i drømmen litt til, men nå blir det to strakte tap mot sveits og kypros , så er det bye bye til Rio.




 Gunnar Bull (22. sep 2012 22:01) *  IP
Også enig med Drillo. Og Pølse med brød.


 dutte (22. sep 2012 23:34) *  IP
Håper ikke at Dæhlie møter en "Stoltidis" som 18-åring. Da kan sammenligningen med Skjelbred være relevant.


 Pølse med brød (23. sep 2012 12:03) *  IP
Den skaden hadde aldri skjedd med en fysisk sterk spiller, når du spiller voksenfotball med fysikk i anklene som en 13 åring, så må det gå til helvete.




 radar (23. sep 2012 12:51) *  IP
Du startet så bra Pølse.. den stemplingen hadde tatt knekken på de fleste ankler.


 Freud (23. sep 2012 13:01) *  IP
Glimrende analyse av norsk landslagsfotball, Pølse!

Men jeg er uenig med deg og andre i at Dæhlis karakteristikk av Riise ikke burde vært trykket. Det er jamen på tide at dullingen med og respekten for våre "idrettshelter" blir avbrutt av litt ekte kritikk. Det er for mye dilldall i norsk sportsjournalistikk. Det som PmB skriver om landslaget ovenfor er det nok mange i media som er enig i, men skrive det... nei! De har for mange hensyn å ta til at de tør og kan være ærlige. Og det gjelder ikke bare fotball.



 Jørn (23. sep 2012 14:23) *  IP
Har ikke fått sett noe av unge Dæhlie ennå, men fikk med meg at han ble kåret til banens beste i forrige kamp, til tross for at de hadde en 5målsscorer på laget. Han ble jo også kåret til årets spiller på akademiet forrige sesong, så helt ubrukelig kan han ikke være


 Pølse med brød (24. sep 2012 10:13) *  IP
Dere ser hva skjelbred får til, kommer ikke med på et middelmådig bundelsliga lag engang.

Absolutt ikke ubrukelig, mye bra med han også, men i typisk norsk ånd så hauser vi opp en som kanskje blir noe kanskje ikke.




 MUFC1878 (24. sep 2012 13:23) *  IP
Dæhlie jr. har en stor framtid, veldig unorsk og det jeg har sett er flere hakk bedre enn hva Skjelbred var før skaden. Ble kåret til årets akademispiller i United, gode skussmål fra klubben og regnes som et av de største talentene i europa.

Truls sin kommentar av Riise var god lesning, kunne ikke vært mer enig. Når man er så høy på seg selv som Riise er, er det bare fornøyelig at ting sies imot. Ihvertfall når man ikke er så fantastisk som man tror man er. Men slapp av, det går nok bra med Riise, han har jo mamma Berit til og trøste seg...



 Wilson (24. sep 2012 20:33) *  IP
Jon Arne Riise fortjener respekt

År Klubber Kamper (mål)
1997–1998​ Aalesund 25 (5)
1998–2001​ AS Monaco 44 (4)
2001–2008​ Liverpool 234 (31)
2008–2011​ AS Roma 100 (7)
2011–​ Fulham 37 (0)



 sidewatcher (24. sep 2012 21:13) *  IP
De fleste får den respekt man fortjener....i mine øyne skrev Dæhlie det mange tenker, når man stikker frem hodet på så mange "hodeløse" måter må man regne med at mange reagerer!



 Wilson (24. sep 2012 21:32) *  IP
I Norge ja


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72