Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Freud - 07. okt 2012 kl. 13:51 *  IP
Kofstad på CT

Kofstad har valgt å stå over ukens CT-turnering. Var det klokt eller dumt? Jeg vet ikke. Men en titt på stillingen akkurat nå viser at han antagelig blir forbigått av to mann, de som ligger som nr. 13 og 20. Og noen andre tar en del innpå ham. Stillingen kan naturligvis forandre seg utover dagen, når nervene kommer i ulage for dem i teten. Uansett blir det tettere rundt Kofstad og den viktige 15.plassen før de tre siste turneringene.
Spennende!
 golffreak (07. okt 2012 16:47) *  IP
Må nok være ryggen som ikke tåler belastningen og at han forsøker å spare den litt til de to siste turneringene. Vet ikke dette naturligvis, men ser ingen annen grunn med så få turneringer igjen og så mye på spill. Har nok vært en vurdering og tøff beslutning i så fall. Håper han klarer topp 10 , og iallefall topp 15 på slutten av sesongen!


 dutte (07. okt 2012 17:09) *  IP
Ble passert av Doak og Hansen denne uken. Kofstad har fremdeles en liten "buffer" ned til 15.plass. Men det er topp 10 som gjelder. Trenger nok minst 15.000 Euro til for å klare det.


 AR (07. okt 2012 18:45) *  IP
Jeg tror nok at Espen Kofstad selv er mye bedre enn Freud til å vurdere dette. Han har jo gang på gang bevist at han har fint lite på golf, og bør da kanskje ikke uttale seg??? :)


 Jepp (07. okt 2012 21:06) *  IP
AR: Er vel ikke mye vits med debattforum hvis alle diskusjoner om valgene til våre proffer blir avfeid med "de veit best selv"?


 Fooore (07. okt 2012 21:17) *  IP
EK har vel flere ganger sagt at kroppen trenger hvile innimellom, så han har vel vurdert hvilke(n) turneringer han ikke tåler, sesongen sett under ett.

Vanskelig å overprøve den i mine øyne.

Spennende blir det åkke som.



 AR (07. okt 2012 21:32) *  IP
Man kan gjerne diskutere dette. Det er imidlertid forklart mange ganger at de fleste spillerne ikke klarer/orker å spille hver eneste uke. Spesielt ikke når de sliter med større eller mindre skader.


 dutte (07. okt 2012 21:41) *  IP
Ryggplager er fellenevneren for de aller fleste av våre mannlige eltespillere. Kofstad, Bertheussen, Engevik, Kristiansen bla. Burde ikke noen i NGF ta tak i dette? På Olympiatoppen må det vel finnes ekspertise for sånt. Tutta har da opp gjennom årene hatt stor nytte av Mathias Lilleheim da hun slet med ryggen og andre plager.


 Mr.Goat (07. okt 2012 23:39) *  IP
Helt fair at Kofstad tar seg en pause før de tre avsluttende turneringene. Er kun få spillere som har spilt mer enn Kofstad på CT i år..

Plass 11-15 på CT ved sesongslutt får kategori 11 på ET og havner rett bak 1-10 på CT i kategori 10b. Forskjellen der er altså ikke stor om Kofstad ender på 10 eller 11 plass. MEN dette gjelder bare frem til reranking i midten av mai. Da blir spillerne i kat.11 reranket sammen med de ifra Q-school + 15-20 på CT. Viktig med en god start da iallefall....som vanlig!



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72