Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Arne - 18. jan 2013 kl. 09:39 *  IP
Armstrong

Hva sier dere nå, dere som hardnakket og på en ufin måte forsvarte Armstrong da jeg med andre påsto det ikke var mulig å vinne TdF så mange ganger på rad uten "hjelp", og vi påsto han dopet seg..........?

Skam Dere, med den skammelige mannen!
 Gunnar Bull (18. jan 2013 13:03) *  IP
Nå kan jeg ikke huske denne tråden i det hele tatt, men regelen om at noen ikke er skyldig før de er dømt (eller har tilstått) gjelder vel forsåvidt fortsatt.


 Resurrected (18. jan 2013 13:12) *  IP
Det er ingenting å skamme seg over at man ikke dømmer en person når det ikke forelå bevis, det motsatte derimot er en skam, uansett om det viste seg at man hadde rett i etterkant. Enig med GB


 Frank (18. jan 2013 13:24) *  IP
Lett og sitte i Norge og hyle ut påstander om doping.


 rett i koppen (18. jan 2013 13:48) *  IP
lett å være i Norge å stikke hodet i sanden


 Gunnar Bull (18. jan 2013 15:05) *  IP
Egentlig ikke. Mere vann enn sand i Norge.


 Green (18. jan 2013 15:40) *  IP
Noen ganger er ting åpenbare, og da mener jeg kravene for å uttale seg på forum og i normale sosiale sammenhenger er noe mindre strenge enn de juridiske.

Jeg for min del er glad folk har fortsatt å hevde at Lance dopet, selv om det ikke var bevist. Ellers hadde vi sikkert aldri havnet her med en patetisk innrømmelse og forsvarstale på Oprah...



 Arne (18. jan 2013 15:55) *  IP
Poenget var at om man ikke mistenker LA for doping når han vant touren 7 år på rad, ja da er man ikke bare naiv, da er man bare helt dum (når man vet hvor uren den sporten er!).

Selvfølgelig var han på det tidspunkt ikke tatt, dømt eller hva du vil kalle det for, men poenget var måten dere forsvarte han på, blank i blikket, skarp i tungen og med gule båndet rundt håndleddet....

Han var nok tatt ved flere anledninger......ikke uten grunn han "støtter" sykkelforbundet han hater, med 125.000 dollar.... Hallo, hvor naiv og dum går det an å bli....



 Frank (18. jan 2013 17:40) *  IP
Det er stor forskjell på å være mistenksom til å uttale seg skråsikkert.


 Wilson (18. jan 2013 18:00) *  IP
Arne

Du outer ingen om du henviser til en tråd hvor du har hatt rett.

Om du da het Arne, Barne eller Buse er ikke viktig.

Men kom med tråden da.



 Resurrected (18. jan 2013 21:09) *  IP
Poenget er ikke om man hadde rett eller ei. Hvis du tror at du var den eneste som trodde at Armstrong var dopet fordi du beskyldte ham for doping så er du temmelig naiv selv. Det handler om det prinsipielle rundt det å beskylde noen offentlig for noe man selv ikke sitter med bevis for.

De som baserer seg på tro tar også veldig ofte feil. Fakta på bordet FØR man trekker konklusjonen er et godt vitenskapelig prinsipp, å være stolt av at man gjør det motsatte er bare pinlig ignorant.



 Restructured (18. jan 2013 21:16) *  IP
Med Armstrong nede for telling er det vel temmelig avgjort at all sammenlagtvinnere i den perioden var dopet .
Men, han gjorde comeback...og vant ikke. Spm er om han var dopet i comebacket (benekter det selv), og i såfall var kanskje vinnerne dopet?
Og er sporten ren nå?



 Restructured (18. jan 2013 21:27) *  IP
Synes vel det er litt rart at Hushovd fortsatt kaller Armstrong 'en venn'. Skulle trodd han var fly forbanna over å ha blitt rundlurt?


 Frank (18. jan 2013 22:49) *  IP
Nå har de jo egentlig nesten aldri slåss om de samme seirene, men allikevel.


 barce (18. jan 2013 23:26) *  IP
Han var vel like betatt av mannen som alle andre! Kan ikke skjønne at noen vil ha ham som venn..


 steven (19. jan 2013 22:38) *  IP
Jeg blir kvalm. Ikke av LA, men av den heksejakten og all den eder og galle nordmenn spyr ut over LA. Mannen innrømmer alt. Han leger seg flat. Han har mistet alt. Sitt navn. Sine venner. Sin inntekt. Sin framtid. Så det er så jævla typisk norsk å være så hevngjerrige.Når det er sagt så kommer tankene til ABB. Selv ikke han ble til de grader karakterisert som en drittsekk, en taper, en løgner og den verste juksemaker av dem alle. Veronica Orderud, dømt for trippeldrap, blir invitert til koseprat på norsk TV. Marion Jones løy i årevis, nektet, ble tatt. Ble ikke hudflettet av norsk media. Vinokurov ble dopingmistenkt i årevis. Ble tatt og utestengt i 2 år. Kommer tilbake og blir verdensmester. Kun noen få kommentarer i norsk presse.
Erik Tysse. Tatt. Silkehansker i norsk presse. Er nordmenn spesiellt hevngjerrige ovenfor LA ? ? * Han fortalte ikke alt * ??
Skal han liksom tyste på alle andre ? Er det den norske mentaliteten ? LA har falt. Tungt. Er alle fornøyd nå ? Tydeligvis ikke. Det er så typisk norsk å tråkke de som er slått, lengst ned i søla. Selv ABB fikk en bedre behandling i norsk presse enn LA. Men det er vel verre å dope seg enn å kverke 69 uskyldige mennesker.
LA sier unnskyld. I am sorry. I was a jerk. I was a bully.
Jeg ber om unnskyldning til alle. Hva mer vil dere ? At han legger seg ned på gulvet og gråter ? At han tyster på alle de andre ? Det er mange drittsekker i verden, de største er de som tråkker på en som ligger ned og trykker ham lenger ned i søla.



 barce (19. jan 2013 22:44) *  IP
Setter du Erik Tysse og Lance Armstrong opp mot hverandre??

Setter du ABB og Lance Armstrong opp mot hverandre??

Dette er det minst gjennomtenkte innlegget jeg noen gang har lest på denne siden, steven! Gratulerer, det er en prestasjon i seg selv!



 steven (19. jan 2013 23:03) *  IP
Jeg setter fokus på norsk presse. Jeg mener LA får en mye verre behandling enn ABB. Dessuten: Er det verre at LA dopet seg enn at Erik Tysse gjorde det ? Er det verre at LA dopet seg enn at Marion Jones gjorde det ? Hva med å holde seg til sak og ikke snakke om gjennomtenkte innlegg ?
Fakta er at LA blir hudflettet mye mer enn ABB ble.
Ser du ikke poenget her er du rett og slett dum.



 barce (19. jan 2013 23:19) *  IP
Mener du at norsk presse skal ha samme tilnærming til nyhetssaken ABB og Lance Armstrong? Altså at de kan sidestilles på alle måter og brukes mot hverandre? Hvis så syns jeg Armstrong fikk en stusselig straff, og bør dømmes til livstid i fengsel.. Eller kanskje til dødsstraff?

Erik Tysse og Lance Armstrong??? Herregud.. Bare de to navnene ved siden av hverandre får meg til å le..



 gjesp (19. jan 2013 23:58) *  IP
sånne useriøse sammenligninger og reint tøv bør ikke få noe motsvar.

Armstrong bør nok innrette seg mot et fengselsopphold på 3-5 år, samt ti-talls søksmål på mange milliarder. Og livstids utestengelse fra alt som har med idrett å gjøre.



 lars (20. jan 2013 01:08) *  IP
stort sett alle dopet seg (og gjør d sikkert enda).
Han har blitt uthengt fordi han var best av de som dopest seg og fikk mye oppmerksomhet.

Skal han i fengsel, må de vel sette de 200 andre i fengsel og.

Det er sykkelsporten det er noe galt med.



 Nicolai (20. jan 2013 07:09) *  IP
Tror noen har misforstått her. Hvis LA skal i fengsel, er det ikke fordi han har dopet seg, men fordi han har svindlet til seg federal funds (det var staten som betalte da han syklet for US Postal), og for å ha løyet under ed.
Begge deler lovbrudd som er langt alvorligere enn doping. Dopingen skal og har blitt straffet av idrettens egne organer.



 Wilson (20. jan 2013 09:32) *  IP
Steven,

Hva tror du Emma O'Reilly mener om LA, og forsåvidt Steffen Kjærgaard?


De var med på å sette ut løgner om henne slik at hun ble sparket fra US Postal.

Nå vet alle hvem løgnerne var.

Hun bør kunne få en klekkelig erstatning om hun går til sak.



 Pølse med brød (20. jan 2013 10:41) *  IP
LA fortjener alt dritten han nå får. Når jeg så intervjuet var jo ikke dette noe han gjorde frivillig, han har blitt presset fra skanse til skanse og måtte til slutt si noe for at han og familien skulle kunne leve videre. Han fremsto som det narssisistiske rasshølet han er, der penger og egen suksess er viktigere enn alt annet. Fremsto som en selger som skulle selge inn et budskap om at han nå var blitt ydmyk, piss.

Når det er sagt så han mannen startet og drevet en kreft charity som har hentet inn 500-1000 mill. til forskning på kreft verden over, så alt er ikke svart med det han har gjort.



 kingben (20. jan 2013 16:07) *  IP
Jeg liker også dårlig behandlingen LA får.

LA får mest pes rett og slett fordi han var verdens beste på sykkel! når vi vet at under has 7 seiere i TdF så var stort sett hele feltet på dop, så må man nesten regne dop som en del av idretten og ikke som juks. om vi liker det eller ei.

rytterne sidestiller dop med det å ha vann i flaskene og luft i dekkene! da kan vi nesten sidestille dop i sykling som smøring i ski!

noen nasjoner har selvfølgelig større resurser og kan utnytte dette med smøring bedre og for betalt for det.
på lik linje som i sykkel så var det sikkert lag med mer penger til akkurat dette, altså dop!

Indurein og MArxx var jo også dopet til fingerspissene og ser vi tidlig i Tdf historien så daua ryttere i ritt av såkalt "hjertefeil"....

sannheten er at dop har vært i den idretten ALLTID! men alle har ulikt utgangspunkt. ergo så vinner den beste allikevel...

omtrent som om vi skulle hatt en golfturnering hvor hele feltet tok fridropp fra alle hinder, mulligan på alle utslag og gimmie innenfor 2 meter! er ganske sikker på at resultatlisten hadde vært den samme som uten.... og da er jo spørsmålet om det er JUKS!?

når det systematisk drives med dop i 14-15 år så er det utrolig naivt å tro at ingen visste om det! selvfølgelig gjorde de det!. laget, lagledere (som også var dopet under sin karriere)sponsorer, osv.. de VISSTE! det er umulig å holde på slikt i så mange år uten at ALLE vet! men iom at ALLE gjør det samme så gir vi faen....

Juks er jo å oppnå fordeler fremfor de andre man konkurrerer mot! jeg klarer ikke å se det slik i sykkelsporten. for meg så stilte de alle likt "forberedt" noe som også har vist seg riktig i ettertid.

Klart vi visste! ALLE visste det!.. men hva er det vi (publikum) vil se!?
jeg har alltid sagt at TdF er umenneskelig! men vi ønsker å se ryttere rykke opp Alpene, vi ønsker å se de Spurte ned Pyrineene.... vi ønsker å se etappetider som er sinnsyke!!!

ingen som vil se et felt sitte på sykkelen i 7-8 timer for så å trille opp den siste bakken.....

Sponsorer vil ha TV-tid. de vil ha seiere og de vil ha rekorder....

når vi som vil ha for det vi vil, så blir det stygt og slakte de som har gitt det oss...

jeg gremmes over måten folk her inne plutselig endrer standpunkt fra helt til drittsekk!
det samme skjedde med Tiger. ingen golfspiller i historien har gitt så mye positivt til golfsporten eller så mye penger til veldedighet som Tiger har gjort. men så puler han litt rundt og ergo så går han fra HELT til DRITTSEKK på null komma niks!

kanskje man bør gå litt i seg selv, og tenke i litt større bilde. FØR man henger seg på og ønsker å tråkke ned i gjørma de som allerede ligger nede. kanskje også ta med i regnestykket alt det positive de har gjort for idretten og verden! med eller uten "juks"



 Wilson (20. jan 2013 16:30) *  IP
King Ben.

Vet du at hele feltet var på dop?
Det pisset du kommer med er 1000 ganger verre enn at noen ikke dømte LA før det var bevist at han var dopet.
Virker som du ikke skjønner grunnleggende tanker om rettferdighet. Man er uskyldig helt til det er bevist at man er skyldig.

At du er sveiseblind av glansen fra en doper får være ditt problem.

Spør Mads Kaggestad hva han hadde i flaska, eller kanskje du vet noe som alle vi andre ikke vet.

Hvis du ikke skjønner mennesker som LA og norske Steffen Kjærgaard får pes når de er så inni helvete falske at de jukser og de håner de som prøver å fortelle sannheten.
De tar toppjobber som de over hodet ikke har etiske holdninger og oppførsel til å ha, også når alt raser og alle vet driten de har holdt på med så er de lei seg og angrer.

Tenk på de som ikke vant og som måtte droppe karrieren fordi de ikke fikk sponsorer.

Tiger har forøvrig ikke jukset i golf så vidt jeg vet.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72