Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Kjetil Larsen - 12. mai 2013 kl. 13:58 *  IP
Lavmål av Garcia

Det blir for dumt av Garcia å skylde på Tiger for det som skjedde på hull 2 igår.. snakke om sutregutt.. håper ikke han vinner..

Hva synes dere?
 Ronni (12. mai 2013 15:14) *  IP
Har all sympati med Sergio.
Håper Tiger ikke vinner med slik oppførsel, ellers hadde det vært moro med svensk seier.



 Kjetil Larsen (12. mai 2013 15:24) *  IP
@Ronni - Seriøst.. kan Tiger noe for at publikum reagerer på at han tar opp en golfkølle? Hva var egentlig galt med det Tiger gjorde?


 Ronni (12. mai 2013 15:33) *  IP
Feilen var selvsagt at han gjorde det samtidig som Sergio skal til å slå, hadde han bare ventet fem sekunder til Sergio var ferdig, hadde alt vært iorden.
Selv om Tiger utvilsomt er verdens beste golfspiller noensinne, bør han vise litt hensyn.



 Kjetil Larsen (12. mai 2013 15:38) *  IP
Vel.. Tiger er kanskje en av de største gentlemen'ene i golfsirkuset.. kan vel ikke si det samme om sutregutten Garcia...


 golffreak (12. mai 2013 15:45) *  IP
Full støtte til Sergio her. Det er Tigers ansvar å holde seg i ro til Sergio hadde slått. Han ble forstyrret av jubel i baksvingen, og Tiger burde helt enkelt ha bedt om unnskyldning på greenen etter de hadde puttet ferdig. Uhell fra Tigers side, men fremdeles hans ansvar. At han reagerer med å si at "Sergio måtte jo klage på noe" vitner om at han egentlig er en egoistisk dtittsekk som ikke klarer å se situasjonen fra medspilleren sin side. Han er jo den første til å skjelle ut alle som forstyrrer han selv.


 par (12. mai 2013 15:50) *  IP
Rett vurdert golffreak. Overraskende udisiplinert av en som burde skjønne langt mer om dette. (Og at publikum reagerer når TW beveger seg er helt normalt)


 Kjetil Larsen (12. mai 2013 15:54) *  IP
Når er siste gangen Tiger har skyldt på en medspiller for et dårlig salg...? Opplys oss andre om det..

At han reagerer på publikum som på død og liv skal ta bilder midt i svingen.. der har Tiger min fulle støtte..

Vitner om pro Europa her.. for man må jo holde med en europeer nå man er norsk.. NOT...!!



 Antonio (12. mai 2013 16:06) *  IP
Nå har vel denne Kjetil Larsen gjennom tidligere innlegg vist at han er en "mega-fanboi" med store skylapper når det gjelder Tiger! Heldigvis er andre mer nøytrale, og i denne situasjonen ligger også min fulle støtte til Sergio.


 gjesp (12. mai 2013 16:07) *  IP
http://www.vg.no/sport/golf/artikkel.php?artid=10103255


 Antonia (12. mai 2013 16:12) *  IP
Nå er vel Per Haugsrud den nest største "fanboien" i landet etter Kjetil Larsen :)


 gjesp (12. mai 2013 16:25) *  IP
Huffameg, hva gjør Tiger her da? hysjer på publikum? https://vines.s3.amazonaws.com/v/videos/8C34C519-8ECA-4FF8-9CF6-5845EBCA3896-2742-00000199FECD036C_1.1.mp4?versionId=RnTgW9navATtDXAT5WS1H_xEaWakP2q3


 Kjetil Larsen (12. mai 2013 16:29) *  IP
Vel.. det er vel ikke noe galt og ha et idol.. for selv alle Tiger kritiker'ne her inne vet innerst inne hvor mye han har betydd og betyr for sporten.

Men det er jo som å banne i kirken at man kritiserer en europeer..




 Kjetil Larsen (12. mai 2013 16:31) *  IP
@ Gjesp - vet ikke om det er ironi eller ei fra din side..


 Kjetil Larsen (12. mai 2013 16:39) *  IP
Vel Antonia.. har jeg skylapper på bare fordi jeg mener at Tiger ikke gjør noe galt og at Garcia er en sutrepave? Se videoen som gjesp linker til.. Tiger går jo bare rundt ballen sin.. og publikum reagerer med litt jubel.. er det Tiger's feil?



 Pro V1 (12. mai 2013 17:45) *  IP
Tullete sak, satt å så det på TV. Tiger var inne i skogen 50-60 meter fra Garcia. Tenk alle lyder og kamera etc. som Tiger utsettes for på hvert eneste hull. Sergio har vært grinete i en lengre periode nå, dette var lavmål. Å skylde på Tiger i denne situasjonen, blir bare tull. Jubel fra publikum, det skjer overalt i en turnering på PGA.

Slikt skal man holde seg for god til. Men jeg har hatt sansen for Sergio i alle år, og kommer fortsatt til å heia på ham, men håper han ler litt mer, og får opp humøret som han var kjent for i Rydercup. Å skylde på at en tok opp en kølle 50-60 meter unna og det ble plutselig jubel - hallo.



 Kjetil Larsen (12. mai 2013 17:50) *  IP
Meget bra skrevet Pro V1 :)



 Wilson (12. mai 2013 18:15) *  IP
Tiger pleier å ta hensyn til sine medspillere, så jeg tror ikke han mente å ødelegge for Sergio.

Videoen fra Gjesp viser jo at han peker mot Sergio og sier quiet.

Synes ikke noen av de to fortjener stempel som drittsekk



 tiger (12. mai 2013 18:27) *  IP
fikk beskjed av en funksjonær om at garcia hadde slått. full støtte til tiger her! noe annet blir bare useriøst..


 Gunnar Bull (12. mai 2013 18:59) *  IP
Enig med Pro V1 jeg også. Alltid hatt sans for Sergio, men å hentyde at Tiger gjorde dette med vilje er i beste fall usportslig.

Falt litt der i mine øyne, han godeste Sergio.



 jack nickløs (12. mai 2013 19:22) *  IP
Tv bilder i etter tid har vist at Tiger dro opp køllen 6 sekunder før Garcia slo.
At Tiger svarer slik som han gjør er jo bare forståelig. Er ikke akkuratt hyggelig av Garcia og gå på Tiger med slike uttalelser. Han gunne fint ha sagt ting på en anederledes måte, istedenfor å legge opp til en ordkrig.

Garcia har dessuten alltid vært sutrete, akkuratt som Seve var i sin tid. Alltid en unskyldning for noe, eller for et dårlig slag, og sånne folk har Tiger null respekt for. Vist dere leser boken til Hank Haney om Tiger, skjønner dere hvor hard Tiger er når det gjelder unskyldninger osv.



 golffreak (12. mai 2013 19:27) *  IP
Tiger gjorde det selvfølgelig ikke med vilje. Når han hysjer på publikum og peker på Garcia, så tror jeg han burde forstått/forstod at han hadde gjort en liten brøler ved å ta opp fairway wooden og dermed utløst jubel (hos berusede og patriotiske amerikanere..). Tiger var dermed indirekte årsaken til at Garcia ble forstyrret, og han VET selvsagt veldig godt at publikum reagerer på den måten når han tar opp en kølle for å forsøke et ekstraordinært slag. Godt mulig han trodde at Garcia hadde slått, men han burde vært mann nok til å beklage seg enda han tok opp kølla i god tro evt. At han etterpå istedet anklager Garcia for urettmessig å klage, viser en arroganse som er sjelden på de store tourene. Det er hans ansvar å sørge for at han ikke gjør noe som utløser støy før Sergio har slått, og når man driter seg ut så må man beklage seg fremfor å pisse på folk..

Forstår godt at Sergio ble forbanna, Tiger skulle jo ikke tatt opp kølla der og han ble åpenbart forstyrret.



 Kjetil Larsen (12. mai 2013 19:27) *  IP
Det ble stille på alle Tiger "hater'ne" her inne nå... fått tenkt seg litt om...


 Kjetil Larsen (12. mai 2013 19:35) *  IP
@golffreak - Seriøst.. det er stadig vekk store brøl fra publikum over alt på banen.. og hullene er ganske tett på hverandre så da vil man fort kunne høre jubelbrøl fra andre hull.. skal man da skylde på den spilleren som ev satte en hole in one, chippet i etc??

Synes det er å gå langt å legge skylden på Tiger.. og be han unnskylde seg.. blir for dumt..

Dette hadde jeg sagt uavhengig om det var Tiger som var involvert.. for Garcia har i de siste årene vært en stor grineunge.. stakkars Lingmerth som må gå i ball med en slik sutreper...

Hvis ikke Tiger vinner så håper jeg Lingmerth klarer det...



 Gunnar Bull (12. mai 2013 19:59) *  IP
Golffreak: "At han etterpå istedet anklager Garcia for urettmessig å klage, viser en arroganse som er sjelden på de store tourene."

Tror ikke du har fått med deg rekkefølgen her. Først klager Garcia i et intervju og mener Tiger gjorde dette med vilje.

Deretter svarer Tiger at det ikke er uventet med klaging fra Garcia.

Jeg klarer ikke å se det annerledes enn at den eneste som gjør noe ufint bevisst her er Garcia. Å anklage Tiger for å gjøre det med vilje er både tåpelig og ufint.



 jack nickløs (12. mai 2013 20:11) *  IP
Som Haugsrud sier nå, som også jeg nevnte ovenfor, så hadde Garcia 5-6 sekunder på seg fra Tiger tok opp køllen og publikum begynte med jublingen. Med andre ord så hørte Garcia det før han slo.
Garcia kommer bare med vas i intervjuer fordi han er en ''whiner''. Tiger må jo selvsagt få svare for seg da, og syns ikke det han sa er arroganse. Er det noen som er arrogant fra begynnelsen av hele denne episoden, så er det jaggu Garcia!



 golffreak (12. mai 2013 20:59) *  IP
Kjetil Larsen, jeg regner du ser forskjellen mellom jubel fra et annet hull og noe som forgår på SAMME hull og indirekte forårsaket av en medspiller? Trenger ikke kommentere det ytterligere føler jeg..

GB og Jack, jo Garcia svarte på situasjonen i et intervju. Jeg synes ikke han sier at Tiger gjorde det med vilje for å forstyrre Garcia, men mer som at det var utenksomt og tross alt han som indirekte forårsaket jubelen. Jeg synes det Tiger svarer med er verre, og synes ærlig talt at Tiger er den som har oppført seg dårlig. Koster det så mye med en liten unnskyldning som "beklager kompis, jeg fikk ikke med meg at du ikke hadde slått.". Hvis Tiger ikke liker unnskyldninger, så skylder han på en marshall (!) som visstnok skal ha sagt at Sergio hadde slått. Han skylder på andre mao.. Uansett er det Tigers ansvar, og han kunne godt ga sagt sorry selv om det var et uhell..

Se Sergios første intervju her:
http://www.golfchannel.com/media/golf-central-live-from-saturday-feature-1/



 golffreak (12. mai 2013 21:00) *  IP
Jack:

Noen på golfwrx har kommentert at det er klapping noen sekunder før Sergio skulle slå og at han dermed kunne ha gått tilbake. Sergio var på vei i stancen sin, og det var lett klapping før det brøt ut jubel når han var i baksvingen. Sannsynligvis så hørte han ikke/blokket ut den lette klappingen rett før, men høyfrekvent skrik/jubel midt i baksvingen gjorde at han ble forstyrret.



 Revisor'n (13. mai 2013 00:40) *  IP
Karma!


 golffreak (13. mai 2013 00:50) *  IP
Hva som er lavmål er vel når det er vill jubel når en spiller slår i vannet, uansett hvem det er..

Rart det ikke ropes U-S-A, U-S-A i tillegg....;-)



 hehe (13. mai 2013 01:03) *  IP
tiger!!


 Wilson (13. mai 2013 01:07) *  IP
Enig golffreak.

Men det er en del enkle sjeler i alle publikum tydeligvis



 jack nickløs (13. mai 2013 01:14) *  IP
golfflreak: måten Garcia snakker om Tiger etterpå, gjør vel ikke slik at Tiger har lyst og si unskyld for et lite uhell.



 jack nickløs (13. mai 2013 01:17) *  IP
Hadde det vært Tiger som var i Garcia sin situasjon, hadde du nok garantert sagt at det også var arrogant gjort/sagt osv. Diskusjon slutt.


 Kjetil Larsen (13. mai 2013 01:29) *  IP
@golffreak Selvsagt er det lavmål å juble for at noen slår i vannet.. men selv Tiger kan ikke gjøre noe med hvordan noen publikummere reagerer.

Du sier: "Sannsynligvis så hørte han ikke/blokket ut den lette klappingen rett før, men høyfrekvent skrik/jubel midt i baksvingen gjorde at han ble forstyrret. "

Han kunne jo ha stoppet svingen, på samme måte som Tiger gjør innimellom når han er midt i svingen.. se bare på hull 14, der stoppet han på vei nedover i svingen da noen blant publikum forstyrret.. mest sannsynlig med et forbanna kamera eller en telefon.. blir så lei at alle på død og liv skal ta bilder midt i svingen..

Det ble en dobbeltbogey der.. og mye kan selvsagt skyldes at han ble forstyrret.. ikke alt.. men mye...

Mange sier jeg er veldig pro Tiger, noen kaller meg "fanboy".. ja, hva så om jeg er det.. han er mitt store idol.. så ja.. jeg elsker at han vinner gang på gang.. han er den største uten tvil gjennom tidene.. uansett om Sam Snead har flere seire.. og Jack Nicklaus har flere majors.. litt større terskel å vinne turneringer nå enn på den tiden..

Tror vi er på ferd inn i en ny Tiger era.. og det er ikke siste turneringen Tiger vinner iår.. Tror han tar med seg minst en major også.. Go Tiger.. Go USA :-)



 DA (13. mai 2013 02:06) *  IP
Jeez. Garcia har alltid vært en sutregutt, og det vet Tiger.
Har du noengang hørt Tiger snakke stygt om sine mot/med-spillere? Nei? Merkelig, kanskje han faktisk HAR lært litt folkeskikk da.
Garcia kommer aldri til å vinne noe stort, til det misser han alltid på slutten, pga nerver/press. Dessverre, for ham.

Angående de som jubler når Garcia eller andre slår i vannet. Lavmål?? Hva snakker dere om? Jeg jubler når ManU, Chelsea mm taper kamper, så hvorfor skulle jeg ikke jubler når Garcia shanker eller slår i vannet?? Og faen om jeg synes det er lavmål! Jeg er supporter av Tiger!



 rett i koppen (13. mai 2013 08:32) *  IP
Fikk ikke sett denne situasjonen selv. Men Per Haugsrud snakket jo om den hele tiden. Men han avsluttet jo aldri historien. Altså: Slo Tiger med wooden eller var det kun for showe med publikum?


 Fooore (13. mai 2013 08:40) *  IP
Tiger slo et morsomt slag med 3w, de har nok et større reportoar på banen enn meg!

Jeg pleier også å skylde på en spiller når jeg slår dårlige slag, og det er alltid den samme, det er meg....



 barce (13. mai 2013 08:50) *  IP
Hehe, fooore.. Selv om positiv innstilling er viktig i golf, er det kanskje ikke så lurt å juble for seg selv i nedsvingen :)


 rett i koppen (13. mai 2013 08:51) *  IP
:)


 Dr. Green (13. mai 2013 08:57) *  IP
@Kjetil Larsen,

Tiger avbrøt svingen på grunn av en "dragon fly" som de sa på US-ansk, ikke på grunn av no publikumsgreier. Da hadde han vist irritasjonen.



 Fooore (13. mai 2013 09:08) *  IP
Joda barce, det funker innimellom!

Okay da, etter at.....
Norsken min er som golfen min, vanskelig å forstå men lett å tolke.



 Gulber (13. mai 2013 16:30) *  IP
Det blir for dumt at man må kikke seg rundt det nærmeste 10-80 meterne for å skjekke om det er noen som skal til å svinge kølla. Tenker det hadde
blitt en del tidsstraff. Spillerne har ikke kontroll over publikum, tenk hvor gøy det hadde vært for Garcia om dem hadde jubla like mye når han tok opp ei kølle eller klatrer i trær for den slags skyld. Ære være de det jubles for.



 rett i koppen (14. mai 2013 08:31) *  IP
Så hvorfor løy Tiger om marshalen?


http://blogs.golf.com/presstent/2013/05/marshal-i-didnt-say-anything-to-tiger-about-sergio.html



 Finn Langeland (14. mai 2013 09:44) *  IP
Tiger og Sergion liker ikke hverandre. Punktum. Begge hevdes å være fenomenale å gå i ball med. At Sergio gir mye av seg selv, ligger tykt utenpå gutten. I ballen med David Lingmerth var alt bare fryd og gammen. Sergio ga anerkjennelse hele veien, hver gang Lingmerth slo et bra slag. Og det var ofte. Tiger er kjent for å ta hensyn til sine medspillere. Han vet at all oppmerksomhet er på ham og gjør det han kan for at dette ikke skal føre til ekstra press på en mindre kjent medspiller.
I sum: To flotte golfere. Men ikke nødvendigvis helt på topp når de spiller sammen....



 AR (14. mai 2013 09:54) *  IP
Dette kan være tilfellet for flere spillere. På alle nivåer. Det er ikke alltid at kjemien passer mellom mennesker. Da gjelder det å ha respekt for hverandre. Slik som Sergio og Tiger har.
Grei oppsummering, Finn!



 rett i koppen (14. mai 2013 11:09) *  IP
Så da er det greit å lyve og gi marshalen skylden for hele greien? Hmmm....


 AR (14. mai 2013 11:22) *  IP
Det var vel å dra'n litt langt.


 rett i koppen (14. mai 2013 11:45) *  IP
var det egentlig det?


 AR (14. mai 2013 11:53) *  IP
Ja, det var storm i et ølglass. Det er nødt til å bli litt bråk med så mange mennesker. Det må både Tiger, Sergio og andre tåle. Ikke noe å lage noe nummer ut av.


 Ronni (14. mai 2013 12:29) *  IP
Det er vel riktigere å si at det er nødt til å bli bråk når Tiger spiller. Tror nok derfor de fleste spillerne på touren foretrekker å ikke spille sammen med Tiger.

Ikke på grunn av Tiger, men på grunn av alt ståket som blir når så mange mennesker vil se verdens beste golspiller i aksjon.



 tak, oslo (14. mai 2013 14:45) *  IP
Hvis man ikke har ambisjoner, og ikke har noe ønske om å spille i leaderballen rett som det er. Og i tillegg ikke ønsker noe fokus på seg selv slik at man kan bli poppis hos sponsors,så har nok Ronni helt rett. Holde seg langt unna Tiger.....


 knut (17. mai 2013 02:32) *  IP
tak, oslo: seriøst innlegg. du sier at tiger alltid er i lederballen? er forskjell på å ikke vil ha fokus på seg selv og syntes det er irriterende alt støyet som er rundt tiger for de som spiller med han. i situasjonen med tiger og garcia syntes jeg ingen gjorde rett eller galt. garcia burde ikke ha klaget på tiger, men syntes tiger kunne ha sagt sorry selv om det ikke var hans feil. det var tiger som forutsaka jubelen, så å vise lit respekt ovenfor garcia og si unnskyld hadde ikke skadet noen av dem.


 gjesp (22. mai 2013 14:51) *  IP
nytt lavmål av Garcia på banketten i England. Kom med kommentar med rasistiske undertoner mot Tiger. Skal holde pressekonferanse i dag, og helt sikkert legge seg skinnflat.


 uffda (23. mai 2013 03:34) *  IP
http://www.vg.no/sport/golf/artikkel.php?artid=10116692


 AR (23. mai 2013 08:36) *  IP
Se video av Garcias unnskyldning pluss bakgrunn for den pinlige hendelsen her:
http://www.golfsiden.com/smaating090200.html



 Morty (23. mai 2013 09:37) *  IP
Haha, Fried Chicken.

Jeg lo.



 Gunnar Bull (23. mai 2013 09:54) *  IP
Det jeg aldri har forstått, på tross av å ha levd i snart 90 år, er hvorfor det (også blant mørkhudede) er status å ha så lys hud som mulig, mens vi som er lys i huden kjøper spraybokser for å bli mørkere.

Fake = better than the real thing?

Men saklig: Uheldig av Garcia, men såvidt jeg har forstått det så ble det sagt mer på spøk enn alvor.



 007 (23. mai 2013 09:54) *  IP
Dummet ikke Fuzzy Zoeller seg ut med det samme uttrykket for ca. 30 år siden?


 barce (23. mai 2013 10:22) *  IP
Joda, 007.. Han dro den bare enda lenger, og konteksten var langt mer "rasistisk"..


 tak, oslo (23. mai 2013 10:56) *  IP
Knut: Ronni mente at de fleste spillerne ønsker å unngå å spille med Tiger.. Jeg bare mente at det antakeligvis er tullball.........


 AR (23. mai 2013 10:57) *  IP
Jeg tror ikke Garcia mente det slik som det kom ut, og han mente ikke å være rasistisk.

Her kan det også ligge visse språklige nyanser som oppfattes og (mis)forstås ulikt i ulike sammenhenger.

Eksempelvis mener noen at ordet neger er en mye penere betegnelse en svart om mennesker med en mørkere hudfarge. I Norge heter det nå offisielt svart. I hvert fall bruker vår statsminister dette ordet.

I ettertid viste Garcias kommentar seg å være svært uheldig. Jeg synes vi skal akseptere hans unnskyldning.

Det Tiger og Garcia burde gjøre, var å rekke hverandre hånden og si: "Sorry for what has happened in the past. Let's be friends".

Begge to er trivlige spillere. Helt unødvendig å fyre opp under bagateller. Bagateller blir store når man gjør dem store.



 Henrikfan (23. mai 2013 11:15) *  IP
Fuzzy Zoeller sa det etter Masters seieren til Tiger i 1997:
http://www.youtube.com/watch?v=9ufpU3X-t4w



 uffda (23. mai 2013 12:59) *  IP
T: What do you call a black man driving an aeroplane?

F: Hmmm I dont know..

T: A pilot! what are you David? a fxxxing rasict?

Tiger Woods drar en vits til David Feherty.

Sergio prøvde seg på en tull, men spanjoler er ikke brune nok.



 Lennart (23. mai 2013 13:46) *  IP
Moralens vokter Tiger sier: "It was wrong,hurtful and inappropriate." Han burde vel kunne akseptere en unnskyldning fra Garcia og legge saken død umiddelbart. Det var vel ikke akkurat pent det som Tiger drev på med noen år med løgn og bedrag av kone,publikum,presse osv. Han ville fremstå som et prakteksempel overfor alle,men ble avslørt. Man glemmer fort.....


 Fooore (23. mai 2013 14:46) *  IP
Og Tiger fortsatte vel med å si at nå snakker vi golf istedenfor. Jeg vil jo si at det var ganske så ok.

Men så kommer media og eksperter og menigmann og da tar det aldri slutt.



 golffreak (23. mai 2013 19:48) *  IP
Vet ikke om Garcia visste at "fried chicken" henviste til svarte mennesker, og ikke minst at det var "rasistisk" og sårende på noen måte. Jeg har bodd i USA, reist dit mye og følger den amerikanske kulturen, og visste det ikke for å si det slik. Hvis han henviste til at svarte mennesker spiser mye fried chicken evt, hvorfor er det verre enn at Tiger skulle ha sagt at han hadde servert Garcia Tapas hver kveld?

Rasistisk my ass, og synes Tiger forsøker å dra Garcia ned i "driten" ved å skrive at det var feil og sårende. Han klarer verken å unnskylde seg når han bidrar til å forstyrre andre, og klarer heller ikke å ta imot en unnskyldning. Lavmål av Tiger Woods. Liker fyren mindre og mindre.

Nå er jo media ute etter Sergio Garcia også da, hva slags spørsmål er dette å stille? Hadde jeg vært Garcia så hadde jeg ikke svart på spørsmålet, og heller tatt neste..



 Frank (23. mai 2013 20:16) *  IP
Om du har bodd i USA og ikke fått med deg den med fried chicken har du ikke akkurat fulgt godt med rundt deg. Jeg tror forøvrig Garcia prøvde å være litt ironisk i forhold til den svært kjente idiotkommentaren fra Fuzzy. Den ble bare helt feil.


 gjesp (23. mai 2013 20:35) *  IP
historieløst. Og slutt nå med å skylde på Tiger for den episoden. Ikke hans feil at publikum 60m unna Garcia lager litt støy. Tiger hadde fått klarsignal. Og hysjet faktisk på de når han oppdaget at Garcia ikke hadde slått.

Hva i f... skal han unnskylde??



 Revisor'n (23. mai 2013 20:54) *  IP
Pinlig golffreak. Garcia var selvsagt fullt klar over betydningen av "fried chicken". En trenger ikke en gang ha vært i USA for å ha fått det med seg.

Garcia er og blir en fjott som burde konsentrere seg om å spille bedre golf.



 HenrikFan (24. mai 2013 08:19) *  IP
Kom igjen a GB, nå venter vi på løsningen på problemet:

Hvordan skal Tiger side og anti Tiger side kunne være venner når ikke hovedpersonene selv kan det?




 007 (24. mai 2013 15:11) *  IP
GB - sitter og venter på kloke ord fra GB, jeg også.


 lars (24. mai 2013 21:26) *  IP
Garcia er en sutrebukk og han burde skjerpe seg.


 tilskuer (24. mai 2013 21:44) *  IP
For noen år siden stod Tiger fram i alle media og ba om unnskyld og tilgivelse for sine feiltrinn. Har han helt glemt å utvise det storsinn og den romslighet han selv ba om da? Men han er vel ennå sjokkert over at noen i det hele tatt tør å utfordre ham.


 rett i koppen (24. mai 2013 22:05) *  IP
Tror Frank er inne på noe


 Gunnar Bull (24. mai 2013 22:08) *  IP
Hehe, tror ikke det er så lett å si noe klokt om noe så uklokt.

De som liker Tiger synes Garcia er en sutrebukk, de som ikke liker Tiger mener Tiger er en hestkuk.

Til syvende og siste er vel ikke dette noe mer alvorlig enn småkranglingen vi driver med her inne. Viktig for noen, men fullstendig uvesentlig i et større perspektiv.

Let's play golf!



 007 (24. mai 2013 22:10) *  IP
Jeg kjenner GB. Han sier kloke ting på banen også!!


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72