Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Ove - 25. jun 2013 kl. 15:36 *  IP
Suzann Junior Challenge

På Norsk Golf står det et innlegg fra "Anonym" om Suzann Junior Challenge. Den fortjener vel et større publikum enn meg. Derfor siterer jeg innlegget her. Hadde forfatteren vært gjenkjennelig, så hadde jeg ikke gjort det.
Selv har jeg ikke peiling på saken, og overlater til andre her som vet mer om dette til å kommentere innlegget. Synes det er alvorlig.
-----------------------------
"Hvis denne turneringen skal bli viktig igjen, må det en kraftig oppjustering til. De første årene var det veldig bra med mye aktiviteter og konkurranser rundt det hele, og Pettersen deltok aktivt. Spesielt var det motiverende for jentene hvor vinneren fikk tur til USA for å besøke Pettersen. De siste årene har alt rundt falt bort, Pettersen har stort sett sittet på verandaen og pratet med gamle venner, eller vært på nettmøte i VG. Hun har delt ut premiene som stort sett har vært golfutstyr, og det har faktisk disse ungene fra før. De spillerne jeg snakket med i fjor var ikke særlig begeistret. Nei her må det et løft til. Hvis dette skal være Pettersens opplegg, må hun ut på banen og følge spillerne, snakke med dem og gi råd, legg inn noen ekstra konkurranser med chipping, putting osv. Gjør litt stas på ungene, da vil det bli motiverende igjen, og bruk litt fantasi når det gjelder premier."
 J (25. jun 2013 23:13) *  IP
Det er korrekt at SJC har mistet mye av glansen. De siste par årene har SJC stort sett fungert som en inviasjonsturnering med dertil fallende interesse. I år har man heldigvis justert tilbake til regionale kvalifiseringer. Dog bærer disse preg av at man har et betydelig rekrutteringsproblem særlig på jentesiden. Godt at noen har tatt grep og gått tilbake til gammelt og bedre format. Man burde også vurdere a gjenintrodusere jente golf og Tinius Cup som begge var fantastiske initiativ som av en eller annen grunn bare ble avsluttet, ikke forstår jeg hvorfor.


 t (26. jun 2013 11:19) *  IP
"korrekt" er jo et artig ordvalg i denne sammenheng.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72