Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Tor-Arne - 11. sep 2013 kl. 15:47 *  IP
Marbella rapport

Spilte Atalaya old course idag og banen var helt grei. Ingen store vanskeligheter fra gul tee og fairwayene var tette og fine.Greenene var imidlertid svært bløte , les mottakelige. Innspillene bråstoppet, så lengdekontrollen på innspillene var avgjørende. Med 29 gr i skyggen ble det også denne gangen buggy og kjøring på fairway var tillatt. Banen er absolutt grei å gå, men da foretrekker jeg litt mer nordisk klima. Fikk grisebank til tross for spill til hcp(11.6)så stillingen er 2-0 til Spania (slag og match). Må prøve å få en fordel på spanjolen i morgen, så da blir det spill på Cabopino golf. Litt "mickey mus bane" (første 9), men fantastisk utsikt på en del av hullene, så om spillet ikke funker blir det uansett en god golfopplevelse.
 Ove (11. sep 2013 17:39) *  IP
Har sluttet å spille Cabopino for mange år siden. Frontnine er jo helt håpløs, og mange dårlige hull på backnine også.
Banen er trang, kupert og kort.



 DA (11. sep 2013 17:43) *  IP
Også? Hvis du spiller med gutter11-reglene dine, så får du aldri straff, men bare dropper deg ut i fairway, hvis du mot formodning skulle slå litt skeivt?!


 Ove (11. sep 2013 20:12) *  IP
1) Jeg følger alltid reglene, uansett hvor idiotiske de er.
2) Jeg slår alltid rett.



 Frank (11. sep 2013 20:17) *  IP
Freud likte Cabopino.



 Tor-Arne (13. sep 2013 19:11) *  IP
Selv om sluttresultatet mot Spania ble 3-1, var Cabopino golf i meget god stand. Lenge siden jeg har spilt banen med så bra fairwayer og greener. To greenfee inkl buggy for 100 euros. Det er tydelig at økonomien hos baneeier/klubb er blitt bedre, for det var full aktivitet med oppgradering av veier og arbeid rundt bunkere og greener. Selv om jeg innledningsvis betegnet en del av hullene på front som "mickey mus", vil jeg nok reversere dette og heller si at banen blir bedre etter hvert som golfferdighetene stiger (ikke helt uvanlig kanskje). Banen krever at du slår rimelig rett, men det er jo heller ikke en nyhet uansett bane. Hull 3 (par 4 288m) hvor tee ligger ca 70 m ovenfor en relativ liten green er et hull som skaper spenning. Denne gangen ble det greentreff, men selv med en 3 put var jeg svært fornøyd.
Imorgen må jeg antakeligvis opparbeide litt goodwill hos min bedre halvdel, så neste runde blir Marbella golf & countryclub på søndag. Hører at høsten kommer der hjemme, så det er vel ingen grunn til å forte seg hjem enda!



 Tor-Arne (15. sep 2013 15:28) *  IP
Marbella golf & country club greenfee 79 euros inkl buggy. Glimrende forhold, bortsett fra at enkelte fairwayer i løpet av natten hadde hatt besøk av villsvin. De graver noe jævlig, men man skal være svært uheldig hvis man havnet opp i ett av hullene. Ellers 28 varme, men med utgang 08:20 var det helt greit frem mot kl 12. Hører at det ikke er golfvær der hjemme, men hvem bryr som det her. Bane i morgen ikke bestemt, men Santana er en mulighet.


 Rånny (15. sep 2013 17:22) *  IP
Du slår ALLTID rett?


 Ove (15. sep 2013 18:28) *  IP
Tor-Arne, du sier ikke noe om hva du synes om denne banen.
Personlig liker jeg den ikke, særlig frontnine er "monsteraktig".
Har sluttet å spille den, også fordi den er for dyr for meg, i høysesongen. Når jeg skal nedover er greenfee der økt til E95.



 Tor-Arne (15. sep 2013 21:28) *  IP
Synes banen er god, med brukbare lengder og med gode utslag gir den deg en fair sjanse for GIR på alle hull. Det er vel bare hull 4 som jeg ikke liker med splittet fairway. Spill mot venstre fairway er veldig defensivt og uten en draw mot høyre fairway ruller som regel ballen ned i bushen. Hadde en av mine bedre dager hvor feelingen var på plass igjen etter relativt "dårlig" spill mot spanjolen.Følelsen av å kunne forme slagene og lengdekontrollen på plass ble det en god dag på banen (GIR 14/18). Banen kan absolutt anbefales selv til aktuell pris og har vel også en av solkystens beste klubbhus. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72