Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Olav - 18. jun 2014 kl. 12:27 *  IP
NGFs administrasjon - hvem er dyktige

NGFs administrasjon får til dels hard kritikk om dagen. De er noen og tjue stykker. I stedet for å dra fram det negative, kan vi skrive litt om det positive de gjør.

Hvem i NGF syns dere gjør en god jobb, og hvorfor?
 Pølse med brød (18. jun 2014 12:44) *  IP
Det er mange som jobber svært godt i jobber som det ikke er behov for.

Det er ikke personene jeg er ute etter, de gjør sikkert så godt de kan.



 Gjest (18. jun 2014 15:20) *  IP
Det er sikkert flinke folk i NGF, men vi har nok et ledelsesproblem dessverre. Mitt inbtrykk er at det fungerer utmerket på seniorsiden. Sportslig drives katastrofalt dårlig dersom man bedømmer etter pengebruk og resultater.


 Gjest2 (18. jun 2014 15:33) *  IP
De aller fleste av oss (alle?) vet nok for lite om hva som skjer på innsiden av veggene til å kunne si noe om hvem som gjør det bra og dårlig. Men det kommer nok ikke til å stoppe folk til å mene noe om det.

Når det er sagt virker det som en organisasjon med lite resultatfokus, og få konsekvenser dersom man ikke leverer varene. Kun prosessfokus, men slik har jeg fått inntrykk at det er i alle foreninger/forbund. Byråkratitungt.



 Dilter (18. jun 2014 18:04) *  IP
Det virker som han som er baneansvarlig (husker ikke navnet i farten) har et generelt godt omdømme som hjelpsom og serviceinstilt, blant banedrivere og greenkeepere.


 Gjest (21. jun 2014 13:57) *  IP
Ser at NGF mener at det sportslige utbyttet ved å delta i EM i Finland er for liten forhold til kostnaden. Mitt spørsmål er hva har administrasjen gjort for å skaffe midlene. Det er jo småpenger det er snakk om 200-300 tusen antar jeg. 10-20 telefoner hadde fremskaffet midlene. Kanskje kunne klubbene til deltakerne også bidratt. Tror dette koker ned til at sportslig avdeling i NGF syntes det er greit med ferie i Juli og at det er kjekkere å reise til Valderama og Sotogrande om vinteren. Uansett er det flaut og disse holdningene i NGF er en av hovedårsakene til at pilene peker feil vei sportslig. Det forunderlige er at det har gått nedover med Norsk Herre og Damegolf lenge uten at noen tar grep. Jeg kan ikke fatte at dette ikke vil få konsekvenser, hele golfnorge (de mest ihuga) er i sjokk og vantro. Er det mulig!


 Gjest (21. jun 2014 17:26) *  IP
Sammenøiningsvis har det danske golfforbundet 150.000 medlemmer og forbundet har kostnader på Nok 37 mill. Hva er det danskene gjør så enormt mye mer effetivt enn NGF. I tillegg, gjør de det sporslig mye bedre enn os. Og, de reiser alltid til EM.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72