Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 geiri - 16. des 2016 kl. 20:18 *  IP
Brynseng golfhandelen

Jeg testet de nye simulatorene til Golfhandelen på Brynseng i dag og det var en veldig positiv opplevelse. Ofte synes jeg det er litt mørkt og trist å stå å slå i de mørke båsene jeg har erfart tidligere andre steder, men her var det banebilde på tre vegger og lyst og trivelig..

Om ikke det var nok var det en stor proshop, og det viktigste av alt prisene lå langt under det jeg har betalt andre steder..
 Fant (17. des 2016 08:17) *  IP
Lyse, fine maskiner, men lesingen av ball er en vits.
Her er Frysja og Losby en mil foran i nøyaktighet.

Setter en femmer på at trådstarter er i relasjon til noen av de involverte i senteret. geiri (17. des 2016 14:51) *  IP
Må skuffe deg med relasjonen... Så host opp femmeren..
Jeg er bare en vanlig kunde der. Og jeg har prøvd Frysja flere ganger og det er ikke noe bedre... Aften (18. des 2016 13:26) *  IP
Har også hørt godord, også at prisen er mer fornuftig.

<Skal prøves! Tor-Arne Ekstrøm (18. des 2016 23:11) *  IP
Brukte simulatoren i dag og kan anbefales. Meget hyggelig personale.


 Gunnar Bull (08. jan 2017 22:19) *  IP
Da har jeg også prøvd en av disse Sports Coach 3d-simulatorene som de har på Golfhandelen. Jeg må jo innrømme en viss skepsis i utgangspunktet, da jeg - ihvertfall så langt - har ment at AboutGolf har vært det optimale på markedet.

I dag var for øvrig første gang jeg spilte simulatorgolf siden sesongslutt, så jeg hadde ikke store forventninger til spillet.

Uansett - jeg ble positivt overrasket. Visuelt er Sports Coach 3d et godt hakk over AboutGolf, med bilder på alle tre veggene og mye lys. Nå har jeg bare spilt en runde, men jeg syntes fulle slag viste temmelig nøyaktig riktig lengde, ihvertfall så lenge jeg traff ballen greit. På chip'er under 30-40 meter må man riktignok legge på litt ekstra, da ballen stopper omtrent nøyaktig der den lander.

Selv om simulatoren måler både ballflukt og køllehode, synes jeg likevel den noen ganger var veldig "snill" og ga meg rettere slag enn jeg fortjente. Jeg la ihvertfall mistenkelig ofte innspillene rett på pinnen, noe jeg svært sjelden gjør i virkeligheten.

Puttingen var en opptur. Mulig banen jeg spilte var ekstra enkel (tror den het Abu Dhabi), men det var mye lettere å putte her enn på alle andre simulatorer jeg har spilt.

Konklusjon? Jeg tror fortsatt AboutGolf er hakket mer nøyaktig på sidespinn, og fungerer nok best som et læringsverktøy. Men hvis du trenger selvtillit eller bare skal kose deg på en vakker golfbane i sommerlig temperatur, vil jeg tro du har like stor glede av å spille Sports Coach 3d som AboutGolf.

Kanskje til og med større, hvis du vil ha lav score. Selv gikk jeg på -4, eller et ørlite hakk bedre enn snittscoren min på Miklagard i fjor. ;-)Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72