Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Undrende - 19. des 2016 kl. 11:58 *  IP
Baneprosjektet Haga

Hei,

Baneprosjektet på Haga har nå pågått i noen år. Basert på hva hjemmesiden sier, så tyder det på at fremdriften ikke er så verst og at arbeidet vil gi resultater

Har ingen førstehåndserfaring med Haga, men anlegget ligger unektelig fint til i forhold til Oslo sentrum.

Lurer derfor på om man kan regne med at Haga kan komme i en stand som faktisk gjør at det blir litt hyggelig å være medlem?
 Stisse (19. des 2016 14:06) *  IP
Hei Undrende, ja, det vil jeg si. Baneprosjektet går fremover med mye positive resultater. Jeg mener at det er mer en banens stand som gjør det hyggelig å være medlem på Haga (partisk, ja :-)). Bane standen er dog økende for hvert år (beroende av vær og vind). Summen av alt på Haga gjør det mer en "litt" hyggelig å være medlem ;-)


 PCS (25. des 2016 17:59) *  IP
Ikke kjøp aksje, du leier til 1/2 pris (kr 5.000,-)


 digger (25. des 2016 20:27) *  IP
Jeg brenner min båt i protest!


 AR (25. des 2016 21:08) *  IP
Prisen var langt høyere enn det i snitt, PCS. Men du elsker jo å snakke dritt om din klubb Haga. Så da så.


 gjesp (26. des 2016 13:21) *  IP
Når skal dette prosjektet være ferdig egentlig?


 Stisse (26. des 2016 16:43) *  IP
gjesp, bane prosjektet skal være klart 2017. Håper at været samarbeider:)


 Undrende (27. des 2016 16:04) *  IP
Takk for svar.

Ser det er mange nyanser i debatten her. Ikke overraskende.

Etter hva jeg forstår så går det riktig vei med banen, men at det er fortsatt usikkerhet om sluttproduktet av prosjektet vil være godt nok mtp at folk gir bort aksjer, og utleieprisen er hva den er.

Krysser fingrene for at prosjektet gjør banen til det man har håpet på. Vi i Oslområdet er uansett tjent med gode sentrumsnære baner:) PCS (27. des 2016 20:43) *  IP
Vi får se når våren kommer AR, det er i alle fall kjøpers marked når du nå må betale kr 10.000,- for å kvitte deg med noe du i sin tid betalte kr 150.000,- for....
Men jeg tror kr 5.000,- er en passende utleiepris. De fleste spiller +/- 10 runder pr. år, og da betaler du kr 500,- pr. runde som er omtrent det samme som greenfee. AR (28. des 2016 00:50) *  IP
Jeg tipper at prisen vil bli høyere. Jeg har formidlet en del utleie de siste årene. For 2016 lå utleieprisen på mellom 7500 og opp til årsavgiften på de aksjene jeg hadde med å gjøre. Etter hvert som banen blir finere og finere, tror jeg at interessen stiger og at markedet for Haga-aksjer tar seg opp. Kanskje ikke effekten slår ut før det er gått enda en sesong. Ingen vet sikkert.

Jeg har ingen problemer med vår uenighet i denne saken og synsingen som gjøres. Frank (28. des 2016 01:35) *  IP
Prisen på et medlemskap har mer å gjøre enn prisen per spilte runde. Miljø, turneringer, samhold og de myke verdiene er de viktigste. Om alt handler om stimpen på greenen og pris per runde vil man over tid aldrilykkes som golfklubb.


 AR (28. des 2016 10:19) *  IP
Du har forstått det, Frank.


 Stisse (28. des 2016 11:00) *  IP
Som jeg ser det, har pris ikke noe med trådstart å gjøre? Jeg har vært medlem i 11 år og vil si at for hvert år som går så har Haga fått et hyggeligere miljø. Presis som Frank sier så finnes det viktigere saker enn pris(for meg). Haga har alt jeg ser etter i en golfklubb, bra treningsanlegning, bra proshop, fantastisk lokasjon(for meg), utfordrende og levende bane, hyggelige og morsomme turneringer og sist men ikke minst mange fantastiske medlemmer i alle aldre. Dette må få koste en krone eller to! Jeg vil anbefale alle som ønsker å ta del av et klubb miljø at sterkt vurdere Haga som sin neste golfklubb.


 Frank (28. des 2016 16:40) *  IP
Pris ble nevnt som en følge av tidligere innlegg i tråden, ikke på bakgrunn av trådens innledning.


 RRO (03. jan 2017 20:53) *  IP
Jeg er ikke medlem på Haga, men har fulgt med på hva som skjer og utviklingen i klubben de siste årene. Virker på meg som om det nå går i riktig retning, og er en god fremdrift og plan for forbedring/utvikling av banen. Har såpass tro på dette at jeg i løpet av sesongen vil følge dette enda tettere. Kanskje min neste klubb? Banen er et veldig viktig element, men miljøet betyr også mye noe jeg ikke vet så mye om. Er i dag medlem i en klubb med relativt godt herre-miljø med ukentlig serie-spill gjennom hele sesongen, arrangerte turer vår/høst og spill i innendørs serie (simulator/vinter). Hører gjerne litt om dette fra de som vet noe... Har registrert at damene har hatt suksess med det de har gjort, men finner eller hører ikke så mye om hva som finnes av aktiviteter/miljø for herrene (og da tenker jeg ikke på seniorene).


 Stisse (04. jan 2017 23:17) *  IP
Hei RRO!
Banen har vi avhandlet, den blir bedre og bedre:)
Angående herre miljø på Haga så er det bra!
Vi er med i seriespillet mot øvrige klubber i nær miljøet, og gjør det ganske bra. Utagning til serie spillet skjer vi onsdags turneringene (Medal) som spilles hver onsdag med mange (60-80) deltakere. Utover det så har vi en gruppe kalt Haga Gents som spiller (i fjor 4) et antall turneringer i forskjellige format samt ordner reiser og trening. Dette herre miljøet er vil jeg si er åpent og fullt av mange mgt hyggelige karar som spiller jevnt sammen utover sesong. Som fortalt tidligere så vil jeg ikke tvile på å anbefale noen å bli medlem i Haga! Så vil du, RRO, bli medlem så ønsker jeg deg velkommen:)
Så til Frank, det var ikke deg jeg mente som "sklei" ut av trådstart. PCS (05. jan 2017 08:22) *  IP
Trådstarter lurer på om det på Haga blir; "litt hyggelig å være medlem"

Og da er jo pris en del av helhetsinntrykket Stisse....

Jeg er medlem av mange golfklubber, og at prisen er den samme for f.eks. Bogstad og Hage henger ikke på greip :-) Dr.Green (05. jan 2017 09:06) *  IP
Ca 9.5k på Haga vs ca 14k ved Oslo, er det samme pris?


 AR (05. jan 2017 10:32) *  IP
Dette føyer seg pent inn i rekken av PCS's drittslenging om en av sine klubber, Haga. Han bør kanskje legge til at det er 27 hull på Haga og bare 18 hull på Bogstad samtidig som det er meget vanskelig å få starttid på Bogstad for medlemmer fordi antall medlemmer på Bogstads bane i praksis er minst like stort som på Haga. Jeg skriver i praksis fordi de medlemmer som ikke spiller på Bogstad, melder seg ut. De som melder seg inn, spiller mye.

PCS nevner ikke at det er en innmeldingsavgift på 40.000 kroner på Bogstad, mens det ikke er noen innmeldingsavgift på Haga. En del har i det siste til og med fått hjelp til å betale årsavgiften det første året ved innmelding på Haga.

Etter skiftet av banesjef samt oppgradering av banen ser det ut til at Haga blir et enda å spille på og et mer attraktivt sted å være de neste årene.

Selv er jeg medlem begge steder og er meget godt fornøyd med det.

Så kan man spørre seg om hvem som henger på greipet. Eller hva det nå heter. seniorgolfer (05. jan 2017 16:24) *  IP
håper det går bra med Haga, men det skal vel ikke stikkes under en stol at redaktøren og andre som uttaler seg, ikke akkurat er nøytrale, da de sannsynligvis har tapt jævla mye penger på å kjøpe aksjer der til seg selv og familien sin.
Et slikt tap, f. eks. 4 x 150 000, kan gjøre mange krakilske og bitre, noen overfor klubben og andre overfor de som er sure på klubben.
Har ikke spilt der selv på noen år, synes ikke det var så ille, men ærlig talt blir jeg ganske lei av å lese disse diskusjonene. PCS (05. jan 2017 16:55) *  IP
Golfbaner med 27 hulle gir både variasjon og fleksibilitet, så der er jeg helt enig med deg AR. Men dessverre mange år siden på Haga, de har knapt levert 18.. (Uten å redusere årsavgiften)
Og ja AR Bogstad har de senere år kjørt 40.000,- i innmeldingsavgift, men da bør kanskje en nøytral redaktør legge til at Haga har 20.000,- i utmeldingsavgift :-)
Greenfee på Haga er 450,- Bogstad kjører 900,- det er en helt riktig pris/produkt differensiering. AR (05. jan 2017 20:10) *  IP
Greenfee på Bogstad blir trolig rundt 1500 neste år hvis jeg har hørt riktig.

Jeg er vel temmelig nøytral når jeg er medlem på begge baner.

Med en ombygging av Bogstad til 70 millioner kroner er det ingen tvil om at ingen baner i Norge kommer opp mot denne banens standard her i landet på fairwayer og greener sett under ett.

Jeg skrev om hva det koster å begynne å spille og ikke hva det koster å slutte.

I det to årene man må betale årsavgift ved avslutning av medlemskapet på Haga, skal man ikke glemme at man kan leie ut spillerettene. Dermed blir ikke "tapet" 20.000. De leierettene jeg har formidlet de siste årene har ligget på mellom 7.500 og 9.800. Da blir det PCS kaller "utmeldingsavgift" kanskje bare et par tusenlapper - pluss minus.

Aksjen kan også selges eller gis bort. Noen ganske få har betalt litt for at en annen skal overta aksjen, men å kalle dette "20.000,- i utmeldingsavgift" blir temmelig feil. Jeg kjenner ikke til at noen har gjort det på den tåpelige måten når alternativene er mye bedre.

Men det lyder godt med 20.000 fra PCS's munn slik at han kan få slengt enda mer dritt om sin egen bane.


For å holde oss til trådstarten og trådens innhold: Jeg tror at Haga blir en bra bane å tilhøre i fremtiden med de grepene som er tatt i det siste og alle de hyggelige medlemmene som er der. Undrende (06. jan 2017 01:02) *  IP
Takk for mange tilbakemeldinger. For å spore debatten inn igjen på tema.

1. Hyggelig å være medlem i dekker 2 områder. Kvaliteten på banen vil for min del være den viktigste. Miljø og trivsel er også en viktig faktor. Misforstå meg rett men uten det første punktet så mister det andre sin relevans i større grad. Hjelper ikke at det er mange hyggelige mennesker i klubben hvis banen har en kvalitet som gjør at alle baner i nærheten er i bedre stand.

Ellers, agenda eller ikke. La oss forholde oss til miljø, gresskvalitet, design og alt som gjør at folk vil være medlem et sted i denne omgang. Pris vs kvalitet på leveransen går inn i denne diskusjonen(betyr lavere årsavgift frem til banen er i bedre stand at Haga ikke ville ha overlevd?) Henrik (06. jan 2017 10:19) *  IP
Haga har en kvalitet som tilfredsstiller alle behov for gjennomsnittsgolferen i Norge.


 Trond Kracht (06. jan 2017 17:10) *  IP
Til Henrik !
Endelig noen kloke ord om hva dette dreier seg om.
TAKK i007 (06. jan 2017 18:56) *  IP
Haga er kjempeverdifullt for golfNorge og for regionen.
Anlegget og personressursene der er helt uvurderlige.

Dessuten så har alle baner et eviggående baneprosjekt. Wilson (07. jan 2017 12:17) *  IP
Mye bra med Haga som bane.

Layout er helt OK, menge fine hull.
Greenene er fine.
Men, hadde heller lagt pengene de har brukt på redesign i å drenere og får mer sand inn fairways. Men det ville nok kostet veldig mye.
Uansett så kan man kjøre ballplassering i fw.
Roughen de hadde i 2016 var litt for tett. Mister ballen når den forsvinner under tjukkroughen. Liker roughen på feks Hauger mye bedre ved at man finner ballen, men blir straffet på neste slag.

Beliggenheten til Haga er topp. Kruttlapp (07. jan 2017 16:25) *  IP
Hei,

Hvis noen har lyst på en aksje i Haga kan de få min.

Flytter vekk. PCS (09. jan 2017 12:44) *  IP
Når til og med Claes har mistet troen, er det snart bare Asbjørn igjen :-(


 AR (09. jan 2017 14:32) *  IP
PCS, dette er pinlig!! At Claes får et tilbud han ikke kan motstå, har ikke noe med dette å gjøre.

Og du bruker enhver anledning til å slenge dritt mot din egen klubb - igjen på falske premisser. Jeg forstår ikke din motivasjon ut over at du må ha et ønske om å oppføre deg som et ekte forumtroll.

Beklager nesten å måtte si det så sterkt. Men folk spør meg stadig: Hvem er denne tullingen PCS? Jeg svarer ikke på det. DA (09. jan 2017 16:35) *  IP
Som i alle foregående år... Men det går nok ikke inn denne gangen heller.


 Kaare (09. jan 2017 20:42) *  IP
Enig i at PCS snakker mye tull, han påsto jo for et par år siden at Gunnarson og Brustad var redningen for Haga.
Tror nok at AR var nok helt enig.
Men Golfnorges best betalte daglige leder, og Golfnorges best betalte styreleder, og deres prosjekter de siste par årene har vært en fiasko.
Men som en venn kommenterte "One down, one to go!", så det blir nok "likar i morra". (Eller etter generalforsamlingen.) AR (09. jan 2017 21:02) *  IP
Fiasko er vel ikke riktig, Kaare. De grep som er gjort, har gjort baneforholdene bedre samtidig som økonomien er under kontroll og temmelig god selv om ombygingen tas over driften


 Trond Kracht (09. jan 2017 21:09) *  IP
Ikke glem at alle sitter like godt i sine stillinger uansett nesten hvilken tabbe(r) de har gjort. DNB sjefen . Telenor sjefen , alle politisjefene fra 2011 , polititoppen fra Bergen
alle i skiforbundet, alle i idrettsforbundet og alle i olympiatoppen osv osv. Ikke for å glemme alle i Golfforbundet.
Noen har vel fått sparken men det skyldes helt andre grunner enn de jobbrelaterte.
Se på ledelsen i Toppgolf, Haga osv osv. Uansett sted og firma eller organisasjon er alt glemt etter noen måneder, nye aksjonærer og man har nye planer for videre drift.
Det vil helst gå godt !
Glem ikke heller at AR også har blitt eldre/gammel som oss andre og at kortidsminnet blir dårligere og dårligere.
Helt riktig sagt : Haga er perfekt for oss alle middelsgolfere !!! Kaare (09. jan 2017 21:17) *  IP
Økonomien har aldri vært ute av kontroll AR, Hagas aksjonærer betaler alltid det det koster!
I følge "Baneprosjekt status desember 2016" har prosjektet hittil kostet ca 6,5 mill, dvs ca 2000 pr år og spillerett. Dette er ca 20% av årskostnadene. Å kalle dette å ta ombygningskostnadene over driften blir meningsløst. Da kan jo alt "tas over driften", det er bare å sette årsavgiften høy nok! AR (09. jan 2017 22:01) *  IP
Så vidt jeg husker, med forbehold, Trond, har årsavgiften i Haga stått stille i ganske mange år. Helt uvanlig sammenlignet med mange andre klubber.


 Ikkeøkonom (10. jan 2017 13:17) *  IP
Ser av regnskapene til Haga Golf AS at de stort sett går med et underskudd på 2-3 millioner hvert år.

Hvordan finansieres egentlig dette underskuddet? Skjønner ikke helt dette. Laser (11. jan 2017 08:19) *  IP
De tar av egenkapitalen i selskapet. Den går ned med underskuddet størrelse hvert år


 PCS (11. jan 2017 09:58) *  IP
Selve kontantstrømmen går +/- i 0,- fra år til år, det er "ordinære avskrivninger" som genererer underskuddet.

Dette er helt sikkert videreføring av regnskapsprinsipper fra den tiden de trodde de hadde en golfbane.

Men nå som det legges mer arbeid ned i golfanlegget en normalt vedlikehold, gir ikke dette det riktige bilde fra år til år.

Da det viste seg at banen hadde store mangler, burde de foretatt en "ekstraordinær avskrivning", og inntektsført arbeider utover ordinært vedlikehold. PCS (09. mar 2017 18:50) *  IP
Nå er det flere og flere både her og der som betaler deg mangetusen, for at du overtar HagaAksjer.

Det sier vell det meste om "baneprosjektet". AR (09. mar 2017 19:56) *  IP
Blant de aksjer som ligger ute til salgs her på Golfsiden er det blant annet slag fra dødsbo og salg grunnet høy alder (87 år) og slutter med golf.

Det sier vel ikke så mye om "baneprosjektet".

Jeg syntes jeg måtte supplere dine opplysninger i ditt kontinuerlige forsøk på å snakke dritt om din egen golfklubb, PCS.

Og, som du sikkert fikk med deg på gårsdagens måte, er økonomien god i Haga. Synes du ikke også at det er godt gjort å finansiere ombyggingen av banen over driften? Monkey (09. mar 2017 20:34) *  IP
Hva har du med dette å gjøre, AR?
En av dine lesere må få kritisere sin egen golfklubb i fred - dersom han har behov for det - uten at du skal blande deg inn. Uetisk. AR (09. mar 2017 21:46) *  IP
Ikke uventet fra deg, Monkey. Det er ikke "uetisk" å minne leserne på dette faktumet. Greit å kjenne bakgrunnen for eventuelt nye lesere.


 PCS (10. mar 2017 13:41) *  IP
Du kaller denne fanen "DEBATTSIDEN" og da er det vel meningen at leserne skal utveksle ulike synspunkter uten at redaktøren må komme med stygge og sårende beskyldninger :-(

AR mener det beste er å flikke på det som er på Haga, jeg mener og håper de snart slutter med det og lager en skikkelig golfbane :-)

Og når det gjelder økonomi er jo dette i stor grad styrt av avskrivningssatsene for banen, der mener jeg både Bogstad og Haga bommer.

Jeg vet ikke om du likte svaret til revisor på at Bogstad blir avskrevet lineært over 80 år, når leieavtalen med kommunen er 40 år?

Leser du en SINTEF tabell for levetid på drenering, opererer de med helt andre tall. AR (10. mar 2017 14:04) *  IP
Denne tråden handler om Haga.

Likevel; jeg synes det revisor sa på GF i OGK var helt OK og i tråd med både sunn fornuft og realisme. Jeg har ingen tro på at Oslo Kommune graver opp banen etter at 40 årskontrakten er omme og bruker jorda til landruk eller boliger.

Jeg vil ha meg frabedt at du fastslår at "det beste er å flikke på det som er på Haga". Å tillegge meg meninger jeg ikke har, er en meget dårlig måte å diskutere på, PCS.

Hagas baneprosjekt har etter min mening vært meget vellykket. Bare synd at det ble levert feil jord til nye områder som gjorde at ingen ting grodde i fjor vår. Jeg har tro på at dette blir bra på sikt. Meget bra gjort å ta dette over driften uten å ta opp lån og stenge banen i lang tid.

Det siste alternativet tror jeg ikke medlemmene ønsker, bortsett fra deg som kan spille på Bogstad. P4 (10. mar 2017 18:49) *  IP
Drenering av golfbaner skal sikre tørre og faste spilleflater og gi gode vokseforhold for planterøttene. Mange moderne golfbaner har en profilert overflate slik at regnvann kan renne mot et sluk. Dette gjør banen spillbar også ved sterk nedbør, men det bedrer ikke jorda med tanke på plantevekst. For å trekke vannet ut av jorda må man legge dreneringsgrøfter som suger vannet ut av de store porene. Dybden på disse grøftene er viktig fordi det er en direkte fysisk sammenheng mellom dybden på grøfta og hvor mye vann som suges ut av jorden.

Anbefalt dreneringsdybde er 1 meter, på Haga er ny dreneringsdybde 10-20 cm, dette blir ikke bra. Jeg støtter PCS. gjesp (11. mar 2017 17:21) *  IP
La nå tråden handle om Haga, ikke alt annet.

Dreneringsgrøfter på 1m vil ikke alene gjøre jobben. De som er spesielt interesserte kan lese denne http://www.golfforbundet.no/assets/files/klubb/anlegg/anleggseminar/2014/drenering-av-golfbaner-agnar-kvalbein.pdf PCS (19. mar 2017 09:19) *  IP

Så ikke denne før nå, men i denne tråden skriver redaktøren;

Men folk spør meg stadig: Hvem er denne tullingen PCS?

Når redaktøren hører noe negativft om meg siterer han det på golfsiden, når noen skriver noe negativft om redaktøren blir det slettet.......

Bogstad laget en skikkelig golfbane, og har nå veldig veldig mange på venteliste som ønsker å betale 50.000,- for å bli medlem. På Haga betaler de 10-20.000,- for å bli kvitt aksjen.
Jeg tror det i seg selv beviser at det er behov for en golfbane til i Stor-Oslo.

Så er det bare å håpe Haga nå med ny leder og nytt styre, snart tar noen riktige avgjørelser :-)


 AR (19. mar 2017 09:26) *  IP
Det du skriver er feil, PCS.


 Frank (23. mar 2017 21:33) *  IP
Tilbud fra Haga:
Haga Golf AS disponerer et 50-talls aksjer av i alt 1600 aksjer som vi nå ønsker å tilby til nye aksjonærer til en svært fordelaktig pris. Fram til 1. mai 2017 tilbyr vi nye aksjonærer å kjøpe én aksje til en pris på kr. 5.000,-. I denne prisen inkluderer vi årsavgiften for 2017 (verdi kr. 9.850,-) som gir fritt spill på Haga i hele 2017, to valgfrie temakurs i vårt kursprogram for 2017 og én individuell time med en av våre proer. (Kurs og protime må gjennomføres i 2017.) Lost ball (24. mar 2017 11:18) *  IP
Dette tilbudet https://www.hagagolf.no/ny-aksjonaer-pa-haga-i-2017/ gir meg en litt dårlig smak i munnen.

Det frontes at du får en aksje, spillerett ++ for 2017 for "en slikk og ingenting", mens det glatt unnlates å oppgi at du skrifter for ordinær årsavgift i uoverskuelig fremtid etterpå ($5), alternativt at du kan "selge deg ut" for to årsavgifter ($10a). Det er ingen referanse eller lenke til vedtektene hvor rettigheter og plikter er omtalt.

Som en profesjonell aktør som henvender seg til forbrukermarked, synes jeg at dette - i beste fall - er i en gråsone i forhold til om det er ulovlig markedsføring. I forhold til mitt etiske kompass så er det uansett tvilsom forretningsskikk. Meget tvilsom. AR (24. mar 2017 13:20) *  IP
Denne linken inneholder mye om medlemskap:

https://www.hagagolf.no/medlemskap/

På denne web-siden står Exit-ordningen beskrevet. Frank (25. mar 2017 20:10) *  IP
Det står vel klart og tydelig i kontrakten man signerer?


 PCS (26. mar 2017 21:17) *  IP

Dette endres jo stadigvekk Frank.

Den gangen de trodde de hadde en golfbane, og betalte 150.000,- for en aksje - var det jo ingen som tenkte på en exitordninger. (Tvert i mot trodde de aksjen kunne selges med fortjeneste om exit var ønskelig.)

Nå i ettertid har GF vedtatt en litt sær exitordning.

Men forhåpentligvis endrer GF dette på nytt, slik at det blir mere attraktivt å bli aksjonær på Haga.

Med Hagas beliggenhet og nærliggende fasiliteter, ligger jo alt til rette for at Haga kan bli et attraktivt sted å være medlem :-)
 Lost ball (27. mar 2017 10:41) *  IP
Det hadde ikke kostet allverdens å legge en lenke til "rettigheter og forpliktelser" slik at budskapet formidles ordentlig? Forbrukerombudet hadde garantert vurdert dette som ulovlig markedsføring, det tør jeg glatt vedde en 12-pack ProV1 på. Sammenlign med f.eks. annonser med bilfinansiering, telefon/teleabonnement, hvite/brunevarer med mer. Det er ikke bare fordi butikkene har lyst til det, at effektiv rente, kredittkostnader, kredittkjøpspris...oppgis. Kan ikke se hvorfor Haga Golf skal unntas.

Det dumme er at det kan se ut som at a); Haga har et ønske om ikke å formidle hele historien, og/eller b); ikke har kompetanse på lovlig markedsføring. PCS (08. apr 2017 09:25) *  IP
Av mine klubber har Haga den dårligste medlemsservicen.

Ta Bogstad til sammenligning; de sender i god tid ut en mail til medlemmer hvor de opplyser om viktige datoer.

Haga opplyser ingen ting om frister for oppsigelse/exit, og i tillegg kjører de 30 november og ikke (som alle andre) 31 desember.

De håper medlemmer glemmer å si opp i tide, slik at de kan fange de ett år til..... Ikke bra :-) Augusta (08. apr 2017 19:22) *  IP
Helt enig PCS, ikke bra :-(


 Wilson (08. apr 2017 19:29) *  IP
30 nov høres spekulativt ut PCS.

Hilsen W Dr. Green (10. apr 2017 11:01) *  IP
30. nov holder ikke. Idrettens regler sier 31. desember, så de kommer nok ingen vei med å stå på det kravet.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72