Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Utstyrfreak - 04. jan 2017 kl. 13:29 *  IP
Evnroll Puttere

Hei

Er det noen her som vet om det er mulig å få tak i Evnroll puttere i Norge?
 Surfe (04. jan 2017 20:20) *  IP
Ingen forhandler i Norge. Jeg kjøpte min direkte fra evnroll.com i USA.


 M2 (05. jan 2017 22:48) *  IP
Piece of shit...


 UtstyrFreak (13. jan 2017 21:05) *  IP
M2 - tror samtlige seriøse aktører er uenig med deg😄


 surfe (17. jan 2017 09:44) *  IP
Feil forum å snakke om utstyret sitt.


 AR (17. jan 2017 11:52) *  IP
Evnroll puttere har fått god omtale. Her på Golfsiden kan du lese en pressemelding som også har link til hjemmesiden:

http://golfsiden.no/Evnrollputter170117.html M2 (18. jan 2017 03:10) *  IP
Jeg har testet samtlige EvnRoll puttere og snakket med Guerin Rife som står bak merket. Etter min mening er dette hans siste sjanse til å lykkes innen bransjen etter at Rife gikk konkurs. Mr. Rife skryter opp egne produkter/teknologi og snakker samtidig ned alle andre konkurrenter.

Det finnes mange puttere som etter min mening et mye bedre enn EvnRoll. M2 talks like trump (18. jan 2017 11:12) *  IP
Hvem du har snakket med eller ikke er relativt irrelevant. Vi i den virkelige verden forholder oss til vitenskapelige metoder, reliable data og valide tester. Der kommer Evnroll meget bra ut og er av de fleste (de som tester etter vitenskapelige metoder), regnet for å ha stått bak en av de største endringene i putterens historie. Godt jobba Evnroll


 seniorgolfer (18. jan 2017 14:44) *  IP
@M2 talks like trump
synes det er innafor og relevant å uttale seg om evnroll, spesielt når M2 har snakket med konstruktøren.
Så på løsningene, men er litt skeptisk.Og de testene virker ikke særlig vitenskapelig, dvs man har en teori og tester ut fra teoriene og da får man ofte resultat man er ute etter.
Skissene for hvordan putten oppfører seg, er ikke korrekte, fordi putter utenfor sweetspot - så vidt jeg forstår vil ikke gå rett frem men "brekke" i en svak kurve.
Et annet aspekt som ikke putteren tar opp, er hvilke effekt det har på forskjellige verdier på stimpmeteret. Jeg vil tro at på stimp verdier på 12 vil det gi adskillig større utslag enn på stim på 9. Liksom raske greener brekker mer enn trege greener.
Uansett jeg tror mer på å trene på å treffe sweetspot, eller finne en metode å treffe sweetspot oftere. Her er det ingen test om faktisk treff utenfor sweetspot faktisk vil ha sikte korrekt - dvs om man holder køllehodet square til target eller ikke i et puttingstroke. En putterobot vil ikke gi samme resultat som variabler en person utfører i puttestroket.
I putting er korrekt sikte det viktigste - dvs køllebladet vinkel i forhold til target - er siktet skjevt - slik det er for mange, vil evnroll neppe hjelpe. .
Jeg ser at Evnroll puttere har to markeringer på oversiden av putterhodet, men det er ikke forklart hvilken funksjon disse vil ha. Kanskje poenget er å treffe ballen innenfor disse markeringene og at det derfor er et nødvendig visuelt hjelpemiddel? M2 (18. jan 2017 19:44) *  IP
Som sagt tidligere så har jeg testet samtlige Evnroll modeller og er langt i fra imponert. Likte ikke følelsen fra slagflaten, synes faktisk de gamle Rife putterne hadde bedre følelse.

Hans nye siktesystem på putter med break er etter min mening helt ubrukelig. De to "dottene" oppå putteren som "seniorgolfer" refererer til skal hjelpe på breaks. Om putten breaker høyre til venstre skal man plassere ballen på den øverste dotten, altså på tåen, og motsatt på venstre til høyre breaks.Testet dette i godt over 30 min, men uten hell, ble bare mer og mer usikker og mistet helt følelsen.

Guerin Rife er en meget smart mann som er svært dyktig til å snakke for seg. Han fortalte ivrig om alle testene han har gjort på Evnroll putterne og hvordan de knuser merker som TM, Scotty og Odyssey. Totalt BS er min konklusjon.

Om dere utstyrs-freaker er ute etter noe nytt som faktisk funker ville jeg tatt en titt på Toulon Design. De ble kjøpt opp av Odyssey i fjør høst etter kun måneder på markedet. Tidligere sjef i TM som står bak. Odyssey kjøpte dem fordi de mener Toulon kan ta opp kampen mot Scotty. Jeg har så vidt testet Mempis modellen til Toulon og den er helt fantastisk. De kommer med en drøss av nye modeller til våren.

Lykke til!Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72