Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Hansen - 03. jul 2017 kl. 23:05 *  IP
Mannen med uendelig tabbekvote

Nok en gang driter Tamburstuen og NGF på draget når de skal kåre en norgesmester i herreklassen.

De klarer ikke å rangere tabellene korrekt, og feil spillere gikk videre. Man skal dele ut medaljene og noen oppdager blemma. 'Vinneren' blir ikke Norgesmester, og det må spilles om noen uker igjen.

Men han beholder seieren i norgescupen?

Hvor inkonsekvent og dumme kan man egentlig bli i NGF? Hvor mange ganger skal man gå lov til å ødelegge for spillerne før man får sparken? Hvor lenge kan golfnorge leve med en inkompetent administrasjon i NGF?
 KGB (05. jul 2017 08:29) *  IP
det kan virke som om både NIF og alle særforbundene har skapene fulle av skjeletter...
NGF er dessverre ikke bedre og det bør snarest mulig ses på både organisering og ansettelsesvilkår... hvor mye rart må til for at det får konsekvenser ?

det er tross alt oss golfere som betaler moroa, man burde kanskje få en valgkomité som "tør" å finne styremedlemmer med baller som kan rydde opp i dette kaoset ? Gjest (05. jul 2017 09:43) *  IP
En generalsekretær som overhodet ikke tar grep må byttes ut. Etter fadesen i NM i fjor så skjer det altså igjen. Sannsynligvis uten konsekvenser. Er generalsekretæren fullstendig handlingslammet?


 Trond Kracht (05. jul 2017 10:14) *  IP
Inkompetanse er et fint fremmedord for mange.
Det virker som at dette er en "bombe" for mange!
For meg er dette mere det vanlige fra NGF.
I over 30 år har NGF holdt på i det nøyaktige samme mønster.
Utøverene er ganske proffe mens ledelsen er hel amatører.
På toppen av dette er resultatene utrolig dårlige. Vi har fremdeles bare 1 "golfer" av internasjonalt kaliber.
Skam dere !! Tenk hvis noen tok konsekvensene av dette og tok de nødvendige grepene. Men alt blir som før - de samme sitter i de samme stolene og absolutt ingenting skjer.
Lykke til ! Vi får som vi fortjener ! Gjest (05. jul 2017 10:59) *  IP
Enig med Trond. Fadesen er ikke en bombe gitt historien til de ansvarlige. Fær eller siden må noen ta grep ellers blir det nye fadeser og middelmådige resultater.


 Hansen (05. jul 2017 12:42) *  IP
Øystein Tamburstuen har NULL tillit blant spillere og TD'er. Dette har han hatt i mange år. Allikevel får han fortsette. Nå må denne mannen få andre arbeidesoppgaver utenfor NGF. Rosenvinge som skal være kommunikasjonsansvarlig opptrer utelukkende med å undra sannheten fra omverden. Generalsekretæren har tillatt dette i årevis. Dette gjør han helt uegnet for oppgaven. Alle disse tre før fjernes snarest fra NGF. Man kan ikke ha en organisasjon med uendelig tabbekvote. Serviceinnstillingen er på et lavmål.

Hvis ikke golfpresidenten snarest fjerner disse tre ansatte oppfordrer jeg klubbene til å stille mistillitsforslag på høstens golfting. Ukulturen i NGF kan vi ikke lenger tolerere. Nye mennesker og ny kultur må inn. Dagens administrasjon har NULL tillit. Trond Kracht (05. jul 2017 16:12) *  IP
Enig med Hansen. Problemet er at ingen klubb tør å stemme imot NGF. Dermed er vi like langt ! Samme runddansen og samme suppa.


 M2 (05. jul 2017 20:09) *  IP
Enig med Trond.... Same shit, different year!

Dette la Mr. Tamburstuen ut på Instagram mens NM i Match ble spilt på Drammen GK:

https://www.instagram.com/p/BV93D8hlwEH/?taken-by=oysteintambur gjesp (05. jul 2017 22:08) *  IP
Kanskje han hadde ferie? Makan


 Frank (06. jul 2017 00:12) *  IP
Golfsesongen i Norge er knappe fem måneder. Om de turneringsansvarlige ikke kan stille opp når det arrangeres NM på grunn av ferie bør de finne på noe annet å gjøre.


 Far (06. jul 2017 13:51) *  IP
Utrolig synd det ble rot med rangeringen i kvalifiseringen under NM Match. Spesielt synd for Daniel Øverås og de andre medaljevinnerne som ikke engang var blant de feilrangerte spillerne. Men aller mest trist tror jeg det må være for de frivillige; turneringsleder/turneringskomité, dommer og TD, ikke minst fordi noen alltid skal klage så høylytt.

I idretten er vi helt avhengige av frivillige som bidrar. De legger ned en fantastisk innsats, ubetalt i sin egen fritid. Personer som tar på seg slike ekstrabyrder er gjerne meget ressurssterke mennesker som ønsker å bidra litt ekstra. Jeg tror det må være ekstremt demotiverende for de frivillige å være vitne til denne heksejakten. Min erfaring er at de som klager mest, er de som bidrar minst selv. Hvis denne stormen vi nå erfarer blir normalsituasjon risikerer vi å bli stående uten frivillige og uten mulighet til å arrangere slike turneringer.

Hva er så den beste veien ut av dette uføret? Jeg ser for meg to mulige løsninger som begge gir Daniel Øverås den velfortjente NM-medaljen:

1. De feilrangerte spillerne trekker sine protester. Kjedelig for dem, men bra for norsk golf.
2. NGF finner frem en R&A ruling som kan anvendes slik at dommerens avgjørelse under turneringen blir stående, dvs turneringskomiteens vedtak etter at turneringen var ferdigspilt forkastes.

Jeg mener de frivillige under NM Match fortjener honnør selv om det ble gjort en feil. Dette er dyktige mennesker som absolutt ikke fortjener denne hetsen. Videre synes jeg det blir helt feil å trekke inn NGF styre og administrasjon, men hva annet kan vi vente av hylekoret i sosiale medier? gjesp (06. jul 2017 14:23) *  IP
Trådens beste innlegg..tommel opp


 Lost ball (06. jul 2017 16:26) *  IP
Et velfundert, balansert og konstruktivt innlegg i et anonymt debattforum på internett.

Nesten så jeg ikke tror det er sant... M2 (06. jul 2017 17:06) *  IP
Glimrende innlegg, men NGF har til syvende og sist ansvaret for denne turneringen. Hadde NGF gjort en grundigere jobb på forhånd og vært tilstede i Drammen ville dette aldri skjedd. Synd for de frivillige, men NGF har skylden i dette.


 Hansen (06. jul 2017 23:22) *  IP
Det er ingen på noe diskusjonsforum som kritiserer arrangørklubben eller de frivillige. All honnør til dem både i denne turneringen og i andre turneringer. Det er slik innsats som får turneringsprogrammet til å gå rundt.

Hadde dette vært et enkeltstående tilfelle fra NGF ville det kunne passert uten det helt store oppstyret. Dessverre er dette en gjenganger. Den utrolige inkompetansen og arrogansen må det ryddes opp i.

NGF arrangerte ikke en eneste Norgescup i juni måned. De hadde med andre ord meget god tid til å forberede denne turneringen. Å sette opp tabeller har det blitt gjort i fotball i over hundre år. Å sette opp tabeller i golf er nøyaktig like lett. Å lage programvare for dette er med andre ord helt ukomplisert. Så begynner NGF å rote seg bort i 'simuleringer'. Tror dere fotballforbundet eller håndballforbundet må simulere tabeller?

Vi får håpe klubbene stiller krav på høstens golfting, og at det blir ryddet effektivt i administrasjonen. Ukulturen er ikke bærekraftig. M2 (07. jul 2017 13:06) *  IP
Hva sier follket nå? NGF gjør skandalen komplett! Feil i dameklassen også. De legger ut info på hjemmesiden, for så å slette det etterpå. Her lukter det skikkelig råttent!


 Surre (07. jul 2017 19:27) *  IP
I denne saken er det så mye "råttent" at det nok ikke kommer til å ta slutt på en stund...

Ta bare NGF's pressemelding der det står

"Norges Golfforbund (NGF) har gjennomgått scorekortene fra Norgesmesterskapet i Match etter at mesterskapet måtte stoppes mandag på grunn av en regnefeil. Etter å ha kontrollert scorekortene viser det seg at to herrespillere og en damespiller ble fratatt mulighet til å spille i A-puljen som innebærer spill om medaljene."

Mesterskapet ble ikke stoppet før alle matchene var ferdig spilt! Det eneste som gjensto var premieutdelingen! NGF klarer faktisk ikke å gjøre noe riktig, til og med i denne pressemeldingen forvrenger de virkeligheten.

I tillegg kan man jo lure på hvordan de har fått tak i scorekortene fra turneringen, de ble jo oppbevart på klubbhuset til Drammen GK...

 rettikoppen (07. jul 2017 19:48) *  IP
Blir nok vanskeligere å forklare eller bortforklare satsningen på Team Norway og jenteprosjektet. Blir også spennende å høre når Presidenten skal oppsummere punktet "fokus på å bedre klubbenes økonomi" i hennes tiltredesavtale.

 KGB (08. jul 2017 14:11) *  IP
rekken av tabber i NM føyer seg bare inn i historikken til håpløse handteringer fra NGF...

i NM på Meland for noen år siden gjorde de mesterstykket å annulere en runde hvor lederballene hadde rundet og flere var ferdige...dagen etter ble feltet sendt ut i værre forhold for å kunne kåre en vinner....

så vidt meg bekjent og konferert med erfarne arrangører har det aldri skjedd....men det skjedde i Norge i regi av NGF
 Ronni (09. jul 2017 11:26) *  IP
I alle andre sporter enn golf hadde hoder rullet.

Utrolig synd på spillerne som blir utsatt for alt rotet. Gjest (11. jul 2017 16:43) *  IP
En administrasjon som fullstendig mangler en leder som denne saken tydelig viser for nte gang setter store spørsmålstegn til om forbundsstyret kjenner sin viktigste oppgave. Etter mitt skjønn har generalsekretæren åpenbart ikke klart å bygge en prestasjonskultur blant sine ansatte. Konklusjonen bør være rimelig åpenbar. Gjentatte tabber på dette nivå kan ikke tolereres.


 gjesp (11. jul 2017 17:02) *  IP
Synes du skal tilby din kunnskap, du besitter tydeligvis det som skal til.


 PL (11. jul 2017 17:40) *  IP
Artig å tenke på at 'gjesp' jobber i NGFs administrasjon. Argumenterer som en femåring.


 Gjest (11. jul 2017 18:40) *  IP
Kjære gjesp. Tror dessverre ikke at jeg er rett mann til å snu skuta. Men det må finnes bedre ledere enn det man har i dag. Når golfnorge har mistet tillitten til lederen så må man foreta de nødvendige justeringene. Lederen svikter både på sak og håndtering, ikke bra.


 gjesp (11. jul 2017 19:34) *  IP
artig å tenke på at "PL" er på bærtur med gjettingen sin. Ingenting er vel bedre enn at de som mener å ha løsningene, faktisk bidrar med de.

Om golfnorge har mistet tilliten til lederen, så blir han vel byttet ut ved neste anledning. gjesp (11. jul 2017 20:10) *  IP
Godt å se at det blir en lykkelig slutt for Øverås, med at han får medaljen sin nå når resultatet blir stående.


 Gjest (12. jul 2017 19:35) *  IP
En liten spørreundersøkelse ville nok avdekt mistillit til flere av de sentrale lederne. Men det fordrer at forbundsstyret bestiller en uavhengig rapoort..


 Retep (13. jul 2017 06:27) *  IP
Flott og viktig innlegg av Far. Er feilen gjort av frivillige får vi tolerere at det gjøres slike feil innimellom. Skal man kritisere de bør man ta konsekvensen og melde seg som frivillig, så får årsmøtet vurdere hvem som er best egnet. Er sterkt i tvil og de verste kritikerne her er bedre egnet. Er feilen gjort av betalte medarbeidere er det en litt stygg ripe i lakken.
Selv er jeg usikker på om tilliten til NGF er så lav som det hevdes i noen tråder her. Man kan jo ikke sammenligne NGF med fotballforbundet som har 100 ganger så store ressurser. Og man kan ikke forvente at Norge gjør det bedre enn andre nasjoner med relativt få heltidssatsende. Det er vist i en annen tråd her at vi hevder oss bra i forhold til folketallet sammenlignet med de fleste europeiske land.Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72