Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Rettikoppen - 15. mai 2018 kl. 22:22 *  IP
Flest mulig spillere på College

Håper snart NGF ser at deres satsning på Team Norway med et lite antall spillere med proffambisjoner og et trener/støtteapparat som foreløpig ikke har levert koster for mye og ikke gir ønskede resultater.
Mye bedre hvis NGF og klubber med ambisjoner kan enes om flest mulig spillere på college som felles mål for alt juniorarbeid.
Flere spillere på college med den satsningen og de ressursene man har der vil øke sjansene for at vi om noen år har mange flere spillere som er klare for å satse proff. Proffsatsningen må NGF støtte økonomisk, men trenere /støtteapparat må spillerne få velge selv.
Resultatet av en slik startegi kan bety færre ansatte i NGF og mer penger til klubbene som satser på juniorer, flere spillere som får seg en utdannelse og flere spillere som kan satse en proffkarriere.
 Besserwisser (16. mai 2018 07:34) *  IP
Det er bare en liten hjerneblødning i det resonnementet og det er at de får seg en god utdannelse som gir dem en fet jobb og mye penger uten at de må trene 10 timer om dagen for å kanskje tjene noe som helst...hisk vi snakker om bortskjemte Nordmenn her. Da må vi finne de få som er gærne nok til å legge ned den jobben som kreves, og det er å trene trene trene. Spør Vijay Singh hvor mangge baller han slår i løpet av dagen.


 i007 (16. mai 2018 23:02) *  IP
De bortskjemte nordmennene må lære seg å gå inn i den kjente transetilstanden som må til.
De beste i verden kan stå og trene 1-metersputter i timesvis.
Det kan bare skje i transe! Enur (24. mai 2018 09:10) *  IP
Gratulerer til Sandra Nordaas og hennes Arizona Wildcats som i natt vant det gjeveste innen amerikansk collegegolf:
NCAA Div.1 Women's National Championship.

Arizona, som var ranket som nr. 8 av de 8 lagene som nådde sluttspillet, slo 2-seedede Alabama 3-2 etter en nervepirrende finale, hvor den siste matchen tippet i Arizonas favør på det første omspillshullet.

Sandra Nordaas gjorde sin del av jobben i den nest siste matchen, da hun dro i land seieren der på det 18.hullet.

Hun vant forøvrig også sin match i semifinalen mot Stanford hele 6/4 mot en spiller høyt oppe på verdensrankingen for amatører.

Gratulerer med strålende innsats og en prestisjefylt tittel! Gjest (24. mai 2018 10:09) *  IP
Helt uenig med Besserwisser. Vi trenger ikke en katolsk løsning. Vi må ha trenere som tilbyr individuelle løsninger og ikke et oven fra og ned forbund som sier "My Way or the Highway" til utøverne. Gruppetanken må vekk og prestasjonskultur må etableres. Etter mitt skjønn er det på høy tid at Karlsen rydder litt i organisasjonen sin og får inn nytt blod. 15 år uten resultater annet enn på juniornivå holder ikke. I tillegg er det utrolig at Norge igjen ikke deltar med lag i EM. Noe som ville vært helt utenkelig hos våre naboer Sverige, Danmark, Finland og Island. Det verste her er unnskyldningen ikke penger! NGF med 55 mill i årlig budsjett klarer ikke å hoste opp 300 tusen lusne kroner. Dette er peanøtter i forhold til det NGF kaster vekk på IT og en elendig kommunikasjonsplatform uten innhold.


 Enur (30. mai 2018 08:08) *  IP
Da er det klart for finalematch i kveld/natt for Viktor Hovland og Kristoffer Venturas Oklahoma State University i mennenenes collegemesterskap.

Etter 4 dagers slagspill ble OSU 1.seedet blant de 8 lagene som gikk videre til matchspill (Hovland nr. 11 individuelt), og i gårsdagens kvartfinale ble først Texas A&M University slått ut, før nattens semifinale ga seier mot 5.seedete Auburn.

I kveldens finale møter de så 6.seedete Alabama, som noe overraskende feide 2.seedete Duke av banen med en klar 5-0 seier i sin semifinale.

Skal vi få 2 nye nordmenn som amerikanske collegemestere i natt, etter at Sandra Nordaas overraskende vant med sitt lag i forrige uke?
OSU må ihvertfall finne seg i å være favoritter, spesielt siden mesterskapet spilles på deres hjemmebane, Karsten Creek. Men Alabama kan altså overraske igjen, så det kan kanskje bli mer spennende enn det OSU og deres sikkert tallrike fans vil sette pris på. Amatour (30. mai 2018 08:23) *  IP
Det er utrolig imponerende og spennende; Er det mulig å følge noen live sendig et eller annet sted?


 Enur (30. mai 2018 10:22) *  IP
Vet at Golf Channel sender live, men det er vel ikke så enkelt å få sett her i Norge?

For livescoring, se www.golfstat.com. Enur (31. mai 2018 00:19) *  IP
Det ser svært lovende ut for Hovland og Venturas OSU-lag.
De leder nå klart i 3 av matchene, bl.a. er Hovland 4 opp i sin match etter 12 hull.
Og akkurat nå tok også Ventura ledelsen for første gang i sin match (1 opp etter 11), så nå leder faktisk OSU i alle 5 matchene.

Men stafett er stafett og match er match, så ingen ting kan feires ennå. Enur (31. mai 2018 02:04) *  IP
Men nå kan de feire!

Oklahoma State University vinner the NCAA Division 1 National Championship for 11.gang, og det på en overlegen måte!
Vinner alle 5 matchene, og Viktor Hovland bidrar sterkt med seier i sine matcher både i kvart- semi- og nå i finalen (4/3). Ventura vinner også sin match i finalen, 3/2, etter å ha ligget under i første halvdel av matchen.

Sterkt gjort av de norske, og av hele laget, som tålte favorittpresset de har hatt gjennom store deler av sesongen, og som nå kronet verket på hjemmebane foran store publikumsmasser.

Gratulerer til Hovland og Ventura! Yankee (31. mai 2018 05:39) *  IP
Så finalen på Golf Channel i USA. Fantastisk bra spill av hele laget, inklusive de to norske! Gratulerer!


 Amatour (31. mai 2018 08:27) *  IP
Tror ikke folk flest skjønner hvilken bragd dette var!! Hovland/Ventura er førsteside stoff i VG / Dagbladet hvis sportsredaksjonene kjenner sin besøkelsestid!!!!


 trond kracht (31. mai 2018 09:49) *  IP
Uansett hva alle måtte mene er det fremdeles ingen norske spillere på USA eller Europa touren som kommer fra amerikanske universiteter. Kanskje nå med noen jenter!!
Hva forteller dette ?
Mange kan jo også ha en helt annen målsetting med studiene.
Fint å få en topp utdannelse nesten gratis og samtidig bli ganske god i golf.
Til slutt til Amatour : Ingen norske aviser hadde skrevet om et studentmesterskap i langrenn heller!! Besserwisser (31. mai 2018 13:39) *  IP
Exactly Trond Kracht!


 Wilson (31. mai 2018 13:58) *  IP
Jante


 gjesp (31. mai 2018 15:47) *  IP
Exactly Wilson!


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72