Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Rettikoppen - 15. mai 2018 kl. 22:22 *  IP
Flest mulig spillere på College

Håper snart NGF ser at deres satsning på Team Norway med et lite antall spillere med proffambisjoner og et trener/støtteapparat som foreløpig ikke har levert koster for mye og ikke gir ønskede resultater.
Mye bedre hvis NGF og klubber med ambisjoner kan enes om flest mulig spillere på college som felles mål for alt juniorarbeid.
Flere spillere på college med den satsningen og de ressursene man har der vil øke sjansene for at vi om noen år har mange flere spillere som er klare for å satse proff. Proffsatsningen må NGF støtte økonomisk, men trenere /støtteapparat må spillerne få velge selv.
Resultatet av en slik startegi kan bety færre ansatte i NGF og mer penger til klubbene som satser på juniorer, flere spillere som får seg en utdannelse og flere spillere som kan satse en proffkarriere.
 Besserwisser (16. mai 2018 07:34) *  IP
Det er bare en liten hjerneblødning i det resonnementet og det er at de får seg en god utdannelse som gir dem en fet jobb og mye penger uten at de må trene 10 timer om dagen for å kanskje tjene noe som helst...hisk vi snakker om bortskjemte Nordmenn her. Da må vi finne de få som er gærne nok til å legge ned den jobben som kreves, og det er å trene trene trene. Spør Vijay Singh hvor mangge baller han slår i løpet av dagen.


 i007 (16. mai 2018 23:02) *  IP
De bortskjemte nordmennene må lære seg å gå inn i den kjente transetilstanden som må til.
De beste i verden kan stå og trene 1-metersputter i timesvis.
Det kan bare skje i transe! Enur (24. mai 2018 09:10) *  IP
Gratulerer til Sandra Nordaas og hennes Arizona Wildcats som i natt vant det gjeveste innen amerikansk collegegolf:
NCAA Div.1 Women's National Championship.

Arizona, som var ranket som nr. 8 av de 8 lagene som nådde sluttspillet, slo 2-seedede Alabama 3-2 etter en nervepirrende finale, hvor den siste matchen tippet i Arizonas favør på det første omspillshullet.

Sandra Nordaas gjorde sin del av jobben i den nest siste matchen, da hun dro i land seieren der på det 18.hullet.

Hun vant forøvrig også sin match i semifinalen mot Stanford hele 6/4 mot en spiller høyt oppe på verdensrankingen for amatører.

Gratulerer med strålende innsats og en prestisjefylt tittel! Gjest (24. mai 2018 10:09) *  IP
Helt uenig med Besserwisser. Vi trenger ikke en katolsk løsning. Vi må ha trenere som tilbyr individuelle løsninger og ikke et oven fra og ned forbund som sier "My Way or the Highway" til utøverne. Gruppetanken må vekk og prestasjonskultur må etableres. Etter mitt skjønn er det på høy tid at Karlsen rydder litt i organisasjonen sin og får inn nytt blod. 15 år uten resultater annet enn på juniornivå holder ikke. I tillegg er det utrolig at Norge igjen ikke deltar med lag i EM. Noe som ville vært helt utenkelig hos våre naboer Sverige, Danmark, Finland og Island. Det verste her er unnskyldningen ikke penger! NGF med 55 mill i årlig budsjett klarer ikke å hoste opp 300 tusen lusne kroner. Dette er peanøtter i forhold til det NGF kaster vekk på IT og en elendig kommunikasjonsplatform uten innhold.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72