Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 mr.fox - 18. mai 2018 kl. 20:29 *  IP
Grønmo

På Grønmo er man ikke velkommen til å bruke nærspillområdet hvis man ikke er medlem. Sikkert fint for medlemmene, for all del. Lurer på om dette er vanlig på banene rundt forbi. Jeg ble litt overrasket men det er kanskje vanligere enn jeg er klar over?

 Gunnar Bull (18. mai 2018 21:42) *  IP
Tipper Grønmo, på grunn av beliggenheten, sliter med veldig mange besøkende som ikke er medlemmer. Og det koster jo ingenting å trene chipping og putting på egne baller, så jeg har full forståelse for kravet deres.

Tror ikke det er så vanlig blant andre klubber, men det vet jeg egentlig ingenting om. Dilter (19. mai 2018 09:21) *  IP
Det mangler en del informasjon på nettstedet til Grønmo, blant annet er siden "Nærspillområdet" tom. Det er derfor vanskelig å bekrefte regler, men i hvert fall kunne du før bruke nærspillområdet hvis du hadde betalt greenfee.

Egentlig synes jeg det er rimelig at klubber har restriksjoner på at ikke-medlemmer kommer for å bruke fasilitetene uten å betale. golfdude (23. mai 2018 17:24) *  IP
På mange måter vil forstår jeg at man ikke kan bruke nærspillområde på en bane uten å være medlem. Men hvordan skal man da rekrutere? Folk må få prøve mer enn bare å slå på driving range. Jeg vil ikke tro banene blir nedrent av folk som bare bruker nærspillområde og at det er en slitasje problematikk. Det kan være områdene med større konsentrasjon av medlemmer av postkasseklubber at dette er et problem.
Det hender jeg tar med ungene mine til klubber i nærheten som har bedre nærspillområder. Da legger jeg gjerne igjen penger både i form av baller på driving range og i form av is eller annet i kafe/shop.Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72