Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Enur - 19. mai 2018 kl. 20:40 *  IP
Nordic League 2018

Aksel K. Olsen leder nå årets Nordic League-ranking etter delt 2.plass i ukens turnering på Fjällbacka.

Fire mann i omspill om seieren der, men det var en danske som tok hjem tittelen. Forøvrig fin 5.plass til Markus Braadlie i den turneringen.

Aksel K. Olsen har vist bra form i hele år, så vi får krysse fingrene for at dette fortsetter, og at han cruiser inn til fast plass på Challengetouren neste år.
 Enur (01. jun 2018 13:45) *  IP
Anders Strand Ellingsberg i hard kamp om seieren på Jyske Bank PGA Championship mot svenske Jakob Glennemo, men taper seieren på sistehullet med en bogey mot svenskens par.

Likevel tror jeg 2.plassen her må være Drøbak-spillerens beste plassering på dette nivået?

Aksel K. Olsen ender på delt 13.plass denne gang. Enur (10. jun 2018 21:03) *  IP
Sesongens første MC for Aksel K. Olsen i denne ukens turnering i Sverige, men han leder fortsatt Nordic League-rankingen.

Elias Bertheussen var eneste lyspunkt i en svak norsk turnering med sin delte 4.plass.

Amatøren Markus Braadlie lå på delt 2.plass før dagens sisterunde, men raste nedover på listene etter 75 slag i dag. Enur (14. jun 2018 21:39) *  IP
Bertheussen fortsetter fremgangen!

Pen 2.plass i denne ukas turnering i Danmark, som ble spilt på en litt alternativ måte. Klatrer til 16.plass på OoM.

Aksel K. Olsen var ikke med denne uka, og måtte gi fra seg førsteplassen (foreløpig?) til Jacob Glennemo. Enur (19. jun 2018 09:11) *  IP
38 nordmenn med på SGT-turnering på Gamle Fredrikstad denne uken, bl.a. Aksel K. Olsen, som nå har mistet 1.plassen på Order of Merit, og Elias Bertheussen som har vist sterk form i det siste.

Hadde vært moro om Espen Kofstad og Henrik Bjørnstad også hadde vært med der, men fra de kanter er det som vanlig helt tyst om hva som er stoda.

En annen jeg savner, og som jeg ikke har sett på noen lister denne våren, er Vetle Marøy. Noen som vet noe om ham? Retep (20. jun 2018 09:00) *  IP
Marøy er faktisk nr 15 etter dag 1. Sterkt, det blåste ekstremt hardt i går. Spennede å se om Aksel K kan holde posisjonen, da er han svært nær det CT - kortet han mistet på tampen i fjor


 Enur (20. jun 2018 09:39) *  IP
Beklager, min feil.

Overså Marøy på startlista.
Men det er riktig at han ikke har spilt mye på NL i år; ikke siden vinterturneringene i Spania.
Har kanskje vært skadet? Uansett gledelig at han er på plass igjen nå, og at han innledet greit i går. Gulltann (20. jun 2018 17:48) *  IP
Jeg sjekket leaderboarden nå og så at det er med en Richard Green som står som Skjebergspiller.
Er det sjølveste Richard Green? Enur (20. jun 2018 18:11) *  IP
Jepp.
Green er jo Marianne Skarpnords forlovede, og de har såvidt jeg vet et helt ok hus like ved fairwayen på hull 14 på Skjeberg. Enur (21. jun 2018 20:25) *  IP
Aksel K. Olsen er tilbake på toppen av OoM etter sin (delte) 4.plass på Gamle Fredrikstad i dag.

Moro også å se at veteranene Peter Kaensche og Christian Aronsen fortsatt kan svinge køllene bra. Spesielt PK imponerte med T6 i dette turneringscomebacket. Blir det flere turneringer etter dette montro? Besserwisser (22. jun 2018 19:36) *  IP
Kan noen forklare forskjellen på disse OoM? Noen viktigere enn andre?

Order of merit
2018 GOLFBOX NORDIC GOLF LEAGUE RANKING
PACE OF PLAY RANKING 2018
RACE TO HIMMERLAND (ECCO TOUR) 2018
SWEDISH GOLF TOUR RANKING 2018 Enur (22. jun 2018 20:19) *  IP
Nordic Golf League Ranking er vel den viktigste. Det er en fellesranking for turneringene på både Eccotour og Swedish Golftour, og det er top 5 på den rankingen ved sesongslutt som får billett til Challengetouren neste år.

Race to Himmerland Ecco Tour rankingen og Swedish Golf Tour rankingen er vel nettopp det de utgir seg for å være; hhv. ranking for danskenes Ecco Tour og svenskenes Swedish GolfTour. Har vel mest betydning mot slutten av sesongen hvor noen av de siste turneringene på de to tourene har begrensede startfelt.

Pace of Play rankingen har jeg ikke hørt om før nå, så den vet jeg ingenting om. Enur (25. aug 2018 16:27) *  IP
Vinner av dagens "pengestinne" turnering i Kristianstad i Sverige, danske Benjamin Poke, passerte med dagens seier Aksel K. Olsen på Nordic Leahue-rankingen.

Olsen er nå nr.3, men har et stort felt halsende ikke så langt etter seg. Som kjent er det top 5 ved sesongslutt som får plass på neste års Challengetour. Derfor var det viktig at Olsen ihvertfall greide såpass som en 6.plass i denne ukens turnering. Enur (30. aug 2018 11:07) *  IP
Denne uken er Nordic League i Finland, men kun 4 norske har tatt turen bortover. Vår bestemann på NL-rankingen, Aksel K. Olsen, har valgt å få sin debut på Europatouren i Danmark istedet, hvor han fikk plass som en av top 5 på Nordic League-rankingen.

Jeg ser det foregår en debatt på et annet nettsted om dette er lurt av Olsen eller ikke, og synes dette spørsmålet godt kan luftes her også.

Jeg er i tvil, men heller vel til at dette er en feil prioritering av Olsen. Forrige sesong glapp top5-plasseringen på NL-rankingen med knappest mulig margin for Olsen, og han har nylig stått over en NL-turnering for å få en pause til å trekke pusten litt, og få inn litt nødvendig trening hjemme, noe jeg mener var lurt.
Men å stå over en til nå, med kun 6 gjenværende turneringer (etter denne), og med så mange halsende ganske tett bak ham og 3.plassen hans på rankingen, mener jeg er en feilprioritering.

På turneringen i Finland har både nr. 2, 4, 5, 6 og 8 på rankingen valgt å delta, og man kan jo merke seg at 4 av de 5 nevnte er danske, og sikkert kunne ha god lyst (og mulighet?) til å delta på Europatouren i sitt hjemland.
Men de virker å prioritere steinhardt og langsiktig, og det tror jeg de gjør rett i.

Ser at Olsen uttaler i en artikkel i Norsk Golf at "Det er ikke noe vits i å stille opp i en turnering du ikke føler du har mulighet til å vinne".
Med all respekt for Olsen, og til tross for at ET i Danmark har et klart B-preg over seg: Jeg tror vinnersjansene hans, både bokstavelig talt og indirekte på litt lang sikt, ville ha vært mye bedre i Finland enn i Danmark denne uken. AR (30. aug 2018 15:58) *  IP
Enur, jeg er også i tvil.

Det er mange faktorer å ta hensyn til. I Finland er det bare en håndfull spillere som spiller inn flere euro enn det sistemann får på Europa Touren i Danmark. Klarer han cutten, han ligger på grensen etter første dag, vil han sannsynligvis tjene mer enn han hadde gjort i Finland.

Det er mange turneringer igjen på Nordic League. Jeg synes det er rotete opplegg med rankinglister i Norden. Turneringen i Finland står ikke på terminlisten for Swedish Golf Tour, men på ECCO Tourens terminliste. Jeg er forvirret over hvilke turneringer som teller på de ulike rankinglistene. Dette vet helt sikkert Aksel Olsen.

Aksel Olsens debut på Europa Touren har en klare fordeler:

Han får prøvd seg på et høyere nivå, spilt med bedre spillere og har en tøff bane å bryne seg på.

Det å få spille en turnering på Europa Touren kan være med på å bygge opp selvtilliten, selv om han skulle misse cutten. Han får snuse på atmosfæren. Det er sunt.

Aksel Olsen vet hvilke valg han står overfor. Jeg stoler på at han vet hva som er best for ham selv og tar den riktige beslutningen ut fra det.

Jeg tror at han kjenner banen i Danmark mye bedre enn den i Finland, men der er jeg ikke helt sikker siden jeg ikke har hatt anledning til å sjekke dette poenget. Han har i hvert fall spilt mer i Danmark enn i Finland. Henrikfan (30. aug 2018 15:59) *  IP
Aksel åpnet på par, det er jo respektabelt!


 Besserwisser (31. aug 2018 14:08) *  IP
En aldri så liten sprekk på Elias B i dag. Er vant til å se det. Sjelden 3 veldig gode runder han på dette nivået.


 Monkey (31. aug 2018 15:53) *  IP
At han gidder!


 Jolle (31. aug 2018 16:20) *  IP
At DU gidder!
Prøv med litt positivitet! Jolle (31. aug 2018 19:19) *  IP
Aksel Olsen klarer cutten med glans etter en 68 runde i dag.
Kanskje det ikke var så dumt å stå over Nordic League turneringen i Finnland 😄 Dulay (31. aug 2018 19:36) *  IP
Veldig bra av Aksel. Lykke til videre i helgen.


 Enur (31. aug 2018 19:46) *  IP
Ja, veldig bra runde av Aksel K. Olsen på ET i dag, det skal han absolutt ha. Sterkt å klare cutten med grei margin, og jeg håper han får med seg en størst mulig sum inn på konto når han drar fra Danmark søndag kveld.

Om det var lurt på lang sikt, er derimot et annet spørsmål, og det får vi jo ikke svar på før om en del uker. Men det er verdt å merke seg at alle de 5 konkurrentene jeg nevnte i posten min litt over her (nr. 2, 4, 5, 6 og 8 på NL-rankingen) klarte cutten i Finland, og ligger blant de 20 beste der borte. Nr. 4 leder sogar turneringen med 4 slag, så at kampen om å bli top 5 ved ved sesongslutt hardner til er det ingen tvil om. Enur (31. aug 2018 20:04) *  IP
En ting til:
Svenske Jacob Glennemo, som leder klart på Nordic League-rankingen, endte helt nederst på lista på Europatouren i Danmark med +10 etter 2 runder.

Golf kan man virkelig aldri bli klok på! Besserwisser (31. aug 2018 20:50) *  IP
Ja golf er merkelig sånn. Men tipper Glennemo er kjapt tilbake i toppen, det er ikke nordmennene.


 Jolle (31. aug 2018 20:59) *  IP
Ikke uenig med deg Enur, om det var lurt eller ikke av Aksel Olsen å spille denne ET turneringen. Kan godt hende han igjen mister muligheten til å spille Challenge Tour med en liten margin.
Dog synes jeg, når han får en mulighet til å spille en ET turnering, så gjør han riktig å ta den. Må jo være en kjempe inspirasjon å klare cutten!
Kanskje det heller ikke er så ille for han å spille et år til på Nordic League, om det skulle skje? Mr.Goat (01. sep 2018 11:52) *  IP
Hvis han han fått valget mellom å spille på CT neste år kontra f.eks en 30.plass på ET nå og videre på NL, så håper jeg han hadde valgt førstnevnte. MEN i skrivende stund ligger han på T8 og hamret inn birdies (og en del).


 Henrikfan (01. sep 2018 12:04) *  IP
Ja, skal se det blir topp ti noen turneringer på rad. Får han da nok punkter til å spille på CT neste år?


 Fooore (01. sep 2018 12:44) *  IP
Med det spillet han viser på ET konkluderer jeg enkelt med at han gjorde riktig valg.


 Klegg (01. sep 2018 12:50) *  IP
5.pl.nå. -6 for dagen inkl.en dobbel. Håper han holder holdet kaldt på de 2 siste :-)


 Gjesp (01. sep 2018 12:55) *  IP
Nuff said


 Mr.Goat (01. sep 2018 13:09) *  IP
-6 og ferdig for dagen. Herlig runde! Tipper T11 før finalerunden i morgen.


 Tas (01. sep 2018 13:12) *  IP
Nydelig. Blir nok endel TV tid i morgen da


 Fooore (01. sep 2018 15:01) *  IP
ja


 Henrikfan (01. sep 2018 17:39) *  IP
Skulle han bli topp ti er det ingen tvil om at han må ta neste ET turnering også. Skulle han være i sitt livs form nå, så er det bare å kjøre på . Vet aldri om han får slike muligheter til å tjene gode penger igjen. Noen spillere tar av og til snarveier forbi en tour eller to. Flaks eller dyktighet? Da dukker denne opp: "The more I play, the luckier I get"


 Enur (01. sep 2018 20:31) *  IP
Strålende av Aksel K. Olsen i dag!

Klarer han en top-10 plassering i morgen, er det veldig imponerende. Samtidig vil det stille han overfor nye, litt vanskelige valg med tanke på hvor han bør delta da. Besserwisser (01. sep 2018 22:29) *  IP
Dette er toppidrett. Man skal alltid sikte mot høyere nivå. Skjønner ikke de som tror at Olsen heller vil spille en divisjon ned.


 Mr.Goat (02. sep 2018 09:42) *  IP
Selvfølgelig vil han spille på høyest mulig nivå. Alle skjønner det. Men det går an å ha to tanker i hodet for det om.


 Henrikfan (02. sep 2018 10:51) *  IP
Men ingen har svart på: Vil ikke kvalifisert spill på ET, med inntjente penger, ha noe å si for fremtidige muligheter for spill på CT? HAn har jo kvalifisert seg for denne ene turneringen og burde derav gjennfinnes på ET rankingen etter turneringen mener jeg.
Jeg kan ikke finne noe tydelig exemptions, men lurer på cat 16 på CT:

Category 16
Players from 2017 European Tour Categories 17 to 18, finishing below 172nd position on the final 2017 Race to Dubai Rankings, who participated in a minimum of 70% of their playing opportunities on the 2017 European Tour Official Season and have also participated in the 2017 European Tour Qualifying School.


Er cat 16 relevant for ham og sKulle han i så fall bli topp ti, så må han delta i neste turnering for å oppfylle 70%. Nik (02. sep 2018 11:36) *  IP
Som jeg tolker kategoribeskrivelsen gjelder dette kun for dem som er i kategori 17 og 18 denne sesongen.


 gjesp (02. sep 2018 12:47) *  IP
Kanskje greit å lære og krype før man kan gå


 Fooore (02. sep 2018 13:37) *  IP
Man må vel spille et visst antall turneringer for å oppnå ranking påET/CT.

Dette er en smak på framtiden,som absolutt har gitt mersmak.

Og han har selvsagt kvalifisert seg til turneringa gjennom spillet sitt på NL. Jolle (02. sep 2018 17:06) *  IP
Strålende innsats av unge Olsen. Etter 3 over etter 3 hull (da var det vel kun apekatten som gledet seg), går han de neste 15 hullene 5 under, og avslutter med en birdie!
Han tok meget godt vare på sjansen han fikk, og med fasiten i hånden kan det ikke være tvil om at det var en riktig avgjørelse Monkey (02. sep 2018 18:19) *  IP
Forumtroll Lumi (02. sep 2018 18:44) *  IP
Tja, 22.633 Euro føles vel neppe feil etter Helge uansett


 Dilter (02. sep 2018 19:08) *  IP
@Lumi: Det var RtD-poengene. Premien var € 19,400. Ikke så verst det heller.


 Lumi (02. sep 2018 19:26) *  IP
Takker for korrigering! Uansett relevant for budsjettet til en satsende unggutt, i tillegg til bekreftelse på ar han konkurrere på dette nivået. Men, må jo også levere på NL fremover..


 Monkey (02. sep 2018 20:19) *  IP

Forumtrollet gjesp (02. sep 2018 20:40) *  IP
skikkelig peiling du


 AR (02. sep 2018 22:34) *  IP
Forumtrollet skriver mot bedre vitende - utelukkende for å erte og provosere. Jeg tar ut det han skriver. Han respekterer ikke at han er uønsket her på Golfsidens forum.


 Mr.Goat (02. sep 2018 22:48) *  IP
Herlig ET-debut av Olsen. Måtte det gi han selvtillit inn mot de siste turneringene på NL og q-school (regner med han går inn i 2.steg der). Ellers crazy avslutning av vinnereren Wallace med -5 på de siste 6 hull for å sikre playoff. Kliner så til med birdie-birdie der, og tar med det sim tredje seier for året. Likevel bare på 17 plass på OoM


 Facit (06. sep 2018 11:29) *  IP
Aksel vinner denne uka, når alle de best rankede danskene står over. Danske golffans river seg i håret ;)


 Enur (08. sep 2018 16:27) *  IP
Denne ukens turnering ble nesten helt perfekt for Aksel K. Olsen!
Riktignok vant han ikke, men 2.plass etter tre flotte runder på 66, 68 og 64 er jo strålende. I tillegg er det jo fint å få inn ytterligere litt over 4000 euro på kontoen.

Men vel så viktig, er det at dette førte han opp på 2.plassen på NGL-rankingen igjen, og det betyr at den sjansen han tok med å "ofre" en viktig NL-turnering sist uke til fordel for å være med på Europatouren i Danmark, noe bl.a.jeg var ganske skeptisk til, den gikk så til de grader hjem, og da legger jeg meg gjerne flat og gratulerer ham med at det faktisk ble både i pose og sekk på disse to turneringene!

Formen er tydeligvis god nå, og det faktum at bare 4 av konkurrentene hans blant top-10 på NGL-rankingen stilte til start denne uken, var jo heller ikke noe minus. Kun 2 av dem klarte cutten, og de havnet ganske langt ned på listene.
Dermed altså 2.plass igjen på NGL-rankingen, riktignok med forholdsvis kort avstand ned til nr. 3, men med ganske store hopp nå ned til nr. 5 og ikke minst nr.6.
Med kun 5 turneringer igjen, tror jeg dette kommer til å ende bra for Aksel K. Olsen denne gangen! Sterkt levert! Henrikfan (08. sep 2018 20:11) *  IP
Man får litt selvtillit ved å prestere et par divisjoner høyere. Med fasit i hånd så kan vi si at det ikke var feil :) Jeg har egentlig aldri hørt om npen som (på sportslig grunnlag) har sagt nei til en opptreden på ET, to nivåer opp, om man får en sjanse.


 Monkey (09. sep 2018 13:34) *  IP------------------------

Dette vet/kan du ikke noe om, Monkey!

AR gjesp (12. sep 2018 10:13) *  IP
Aksel har kontroll på dette


 Enur (13. sep 2018 19:14) *  IP
Han er ihvertfall på delt 2.plass i denne ukes turnering før sisterunden i morgen, og det er bra.
Men han må bare stå på, for 1 slag bak lurer både nr. 3, 5 og 8 på rankingen, og nr. 6 er 2 slag bak.
Men det virker lovende så langt! AR (13. sep 2018 20:25) *  IP
Bra oppsummering Enur? Takk!


 Enur (14. sep 2018 11:10) *  IP
-4 på front av Aksel K. Olsen. I delt ledelse nå. Sterkt!


 Nickfaktido (14. sep 2018 12:36) *  IP
- 6 på Aksel nå. Veldig bra.


 Fooore (14. sep 2018 13:09) *  IP
For en form han er i!


 Enur (14. sep 2018 13:26) *  IP
Playoff!


 Enur (14. sep 2018 13:56) *  IP
Ser dessverre ut som han tapte omspillet mot dansken som spilte på sin egen hjemmebane.
Litt ergerlig selvsagt etter en så fin turnering, og den gode, feilfrie sisterunden på -6.

Men 2.plassen gjør vel uansett at han nå har CT-kortet for neste år langt nede i den ene lomma. Tar sjansen på å gratulere med CT-plass allerede nå jeg! dutte (14. sep 2018 14:33) *  IP
Olsen har nå over 9000 poeng forsprang på spiller nr.6 på OoM, til 7,8 og 9 er det 12-13000. I teorien kan han vel ryke ut av topp 5, men det skjer ikke. I den formen Olsen er i nå kan han vel også ta seg gjennom 2.steg på Q-School.


 Henrikfan (21. sep 2018 15:09) *  IP
3 plass i dag på Aksel, han spiller jo utrolig jevnt da. Da er det bare å pakke reisebagen for CT. Elias sprakk desverre og ble nr 10


 Enur (21. sep 2018 19:45) *  IP
Solid igjen av Olsen!


 Enur (26. sep 2018 20:25) *  IP
Bertheussen er igjen med i toppen av en turnering på Nordic League etter 2 av 3 runder.
Kan han slå til med en knall sisterunde denne gangen, og kanskje avansere fra den delte 4.plassen han ligger på nå?
Bør absolutt gjøre det om håpet om top 5 fortsatt skal leve. Enur (05. okt 2018 22:23) *  IP
Årets siste turnering på Eccotouren (og nest siste i Nordic League) er i gang på Himmerland.

5 spillere i delt ledelse etter dag 1 på -6, deriblant Aksel K. Olsen (som denne uken også ble kåret til "Player of the year" på Eccotouren) og Elias Bertheussen.
Krokeide og Aronsen (T21) er også foreløpig inne blant top 30 som er grensen for å få spille også på søndag. Henrikfan (06. okt 2018 14:18) *  IP
What! Aksel 61 slag i dag på Old COurse -9! og Elias foreløpig -5 på new. Aksel leder med tre slag og ELias er på T3


 Smilende Sam (06. okt 2018 15:26) *  IP
Vinner han denne kan han vel toppe hele Nordic League rankingen? (Glennemo er jo ikke akkurat i tet...)


 Enur (06. okt 2018 17:07) *  IP
Tenkte på det samme, og hadde tenkt å kommentere det også, da Glennemo så ut til å havne under cutstreken denne gangen. Men så får han akkurat være med i morgen allikevel, og da kan jo i teorien kline til med en knallrunde.

Men at Olsen er den som er i form av de to nå, det er det vel ingen tvil om, og mitt tips er at etter morgendagen er det han som vil lede NGL-rankingen før siste turnering i neste uke. Henrikfan (06. okt 2018 19:33) *  IP
Bare en tanke: Om de spiller i samme ball, og Elias på siste hullet behøver at Aksel bommer en putt så Elias vinner turneringen og kanskje tar et stort steg mot CT plass. Uhørt i golf, men ikke i FOrmel 1 etc, type stallordre. Usportslig ja, men er det egentlig ulovlig?


 Enur (06. okt 2018 22:12) *  IP
Ulovlig er det vel ikke etter det jeg vet, men det er jo en del penger det dreier seg om her (selv på Nordic League), og det hadde jo ikke vært helt fair mot de andre konkurrentene heller, så jeg tror neppe det hadde skjedd. Men for all del, det kan godt hende at noe slikt har skjedd en eller flere ganger opp gjennom golfhistorien mellom to svært gode kompiser. Noen som evt. har noen eksempler?

Nå spiller de heldigvis ikke i samme ball i morgen, så da slipper vi den "konspirasjonsteorien". Skjønt det kan jo også skje selv om man ikke spiller i samme ball, hvis vedk. (altså Aksel i dette tilfellet) evt. har fullstendig oversikt over stillingen der og da. Enur (07. okt 2018 16:25) *  IP
Jeg lar rett og slett Eccotourens hjemmeside gi en grei oppsummering av en rimelig vellykket helg for Aksel K. Olsen:

"Aksel Kristoffer Olsen vandt søndag Race to Himmerland. Nordmanden, der torsdag aften blev kåret som årets ECCO Tour spiller fører således GolfBox Nordic Golf League Ranking, ECCO Tourens pengeliste samt FREJA Final Series.

Aksel Kristoffer Olsen var i front hele dagen, og med en samlet score på hele 19 under par, vandt han Race to Himmerland 2018 med to slag til Martin Leth Simonsen, Nicolai Kristensen og svenske Erik Oja.

Med sejren fører Aksel Kristoffer Olsen nu alle tourens ranglister, og han er sikker på en fast plads på Challenge Touren i næste sæson. I ECCO Tourens finaleserie, FREJA Final Series, er Olsen nu også i front og dermed favorit til at snuppe det eksklusive ur til en værdi af 75.000 kroner."

Gratulerer med seieren, Aksel, og 60.000 danske kroner inn på konto!

Bertheussen hadde også en fin turnering og endte på delt 5.plass, men rykket bare opp en plass til 14.plass på Nordic League-rankingen. Mr.Goat (07. okt 2018 21:02) *  IP
Herlig! Skikkelig storform på Olsen nå. Blir spennende å se om han kan ta det med seg inn i ET-kvalet...


 Gjesp (07. okt 2018 23:34) *  IP
Fantastisk av Aksel


 Mr.Goat (13. okt 2018 16:22) *  IP
Olsen avslutter årets siste NL-turnering på en glimrende 2.plass, bare bak svenske Glennemo. I sammendraget er det nettopp de to som er de to første, men med Olsen øverst der. Eneste lille skår i gleden for Olsen var at han ledet når det gjensto tre hull, men avsluttet dessverre med tre strake bogeys. Rykker vel opp til rundt 350 i verden nå og sniker seg forbi en gammel kjenning ved navn Hunter Mahan


 Henrikfan (13. okt 2018 18:02) *  IP
Nok en gang veldig bra! Nivået hans nå er godt nok til å holde kortet på ET med margin om man sammenlikner OWGR rankingen med ET rankingen, men det er jo ikke det samme som at man klarer kortet.

..
Bradley Dredge, som nå holder 110 plass på ET-rankingen( siste plassen som beholder kortet) er nr
Aksel er 377 p.t. før reranking og Dredge er akkurat nå nr. 431. Henrikfan (13. okt 2018 18:05) *  IP
Ganske godt gjort å ligge foran KKJ og spesiellt Tage - Sistnevnte er jo ikke langt unna direkte opprykk (ranket 22 p.t)


 dutte (13. okt 2018 18:08) *  IP
Etter at Olsen klarte T17 på ET i Danmark,har han spilt 5 turneringer på NL. Plasseringene er 2 2 3 1 2. Utrolig hva en god opplevelse på høyere nivå kan bety for en spiller.


Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72