Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 HeSk - 14. jun 2018 kl. 05:01 *  IP
Superstar.

Trump hater alkohol, narkotika og krig. Singapore er den store modellen i Asia. Offentlige skoler, sykehus, transport etc. er MYE bedre enn de private. Men...den økonomiske modellen er USA.
Hvorfor har USA 4 % av befolkningen, men 25 % av verdensøkonomien?
Fattigfolk fra Europa rømte fra prester, biskoper, skattefuter, storbønder....ja hele eliten og fikk FRIHET!!! Constitusjonen er unik og den første finansministeren et geni i forhold til EU-kommisjonen.

Alle 13 statene deltok i revolusjonen og Alexander Hamilton puttet gjelda til alle statene i en statlig sekk. Gjelda har siden vært der og dollaren ble den suverene verdensvaluta. Euroen derimot er konstruert av politikere, et gedigent makkverk. Felles valuta, men separat gjeld. Som en huseier gikk til en bank for å finansiere soverommet, en annen bank for badet osv.
En dollar fra 1870 er fortsatt i sirkulasjon og har verdi. Hva med norske spesidaler? Jeg kan gå i en kiosk i Bangkok og kjøpe en amerikansk statsobligasjon. En japansk eller kinesisk? Umulig.

Og...det viktigste av alt...Karl Marx fikk aldri fotfeste i USA. Siste forsøk var fru Clinton, det kommer sikkert nye forsøk.
De fleste land i Asia har vært igjennom Marx-perioden, men det er nå historie. De blir garantert ikke Vestlig Demokrati, men stikkordet er STABILITET.
Trump blir tatt i mot som en Superstar. Endelig slutt på at de kommer med hangarskip, bombefly og u-båter. Kom med sjekkhefte og vi kan HANDLE.
Amerikansk økonomi går så det suser og de ser mot Asia, det neste økonomiske tyngdepunkt.
Europa furter og klamrer seg til Karl Marx. USA har senket skattetrykket MASSIVT. EU blir tvunget til å øke skattene dramatisk og rentene vil fly til himmels. Europas fattigfolk må nok en gang på vandring, vekk fra talentløse, crazy politikere. Men hvor??? Mars...Jupiter??

Merkelig hvordan historien gjentar seg, men de som er i førersetet gidder ikke lære. De er KUN opptatt av EGEN karriere.
SHAME ON YOU!!!!
Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72