Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Affen - 14. aug 2010 kl. 11:00 *  IP
Tiger - aldri mer en vinner

Som vaktbikje og med et generelt kritisk øye, stikker jeg her hendene inn i et vepsebol. La dette være en konstruktiv diskusjon, og la oss håpe at min påstand blir gjort til skamme.

Min påstand er at Tiger kan gå i historiebøkene som den suverne ener, kanskje verdens beste golfspiller gjennom tidene, mannen som hadde alt og kunne alt for deretter og aldri komme tilbake som en verdensener.

Tiger; En supermann, uovervinnelig. Vi husker søndager hvor Tiger kom gående opp mot 18. tee. Sammen med en utfordrer. Tiger kunne ligge et slag bak, men alle visste vi at dette var mannen som ville vinne. Skulle det bli playoff så var svaret gitt.

Stikkord for Tiger's tunge vei tilbake er hans svik mot sin kone og familie. Etterhvert som tiden går vil tapet av familie synke inn. Vi kan alle tenke oss hvilke følger det får. Hvor meningsløst golf da kan være.

Selvtilliten til Tiger er fortsatt god og han er fokusert. Han gikk over til ny putter, men for en som har puttet som en gud i 10 år; Hvorfor tro det er feil utstyr? Han leter på feil sted.

Treneren gir seg, og Tiger står alene med sin gode venn og caddy Steve Williams. Og Nike, enn så lenge.

Når Tiger misser sin første cut på lang tid, så vil dette også gjøre noe med gutten. Skammen over å reise fra sirkuset på fredag istedet for å kjempe i toppen søndag kveld.

Summen av alt dette gjør at Tiger kan komme inn i en lang periode med motgang, på- og utenfor banen.

Vi som elsker Tiger vil følge varsomt med, og håpe at han en søndag kveld kan gå seiersgang langs den 18. fairway og hilse til caps'en. Dessverre, det skjer ikke i 2010.
 KK (14. aug 2010 11:13) *  IP
Han trenger mer tid. At han ikke spiller helt på topp nå, er som forventet. Det er han selv klar over, Men at han aldri skal hevde seg igjen, har jeg vondt for å tro.


 jesus maria (14. aug 2010 11:41) *  IP
Jeg ser ikke helt hvorfor Tigers samlivsbrudd skal påvirke han i større grad enn alle de millioner andre som opplever dette hvert år. Bortsett fra at det grunnet hans posisjon, må påregnes noe lengre tid enn oss andre dødelige. Jepp, man er deppa en stund og følelsene påvirker både jobb og fritid. Men så kommer man over det, og kommer inn i den gamle tralten igjen.

Tiger er en vinner. For vinnere så er det å vinne som å sykle. Man glemmer det ikke. Han må bare lappe punkteringen! :) Molly (14. aug 2010 11:54) *  IP
Brukte ikke Tiger nesten 2år for å komme seg tilbake helt i toppen igjen her for noen år siden?

Han kommer tilbake som vinner igjen. Kanskje ikke i år men helt klart neste år.
Tror å håper jeg iallefall :) Fooore (14. aug 2010 12:06) *  IP
Tiger er tilbake igjen, og kommer enda sterkere.
Men det er sikkert en drøss som ønsker det motsatte, av ulike årsaker. Jørn (14. aug 2010 13:08) *  IP
Som han sa det selv etter forrige helg: "It's been a long year!" Han har vel hatt helt andre ting enn golf å tenke på dette året, men at han ikke kommer tilbake har jeg vanskelig for å tro.... Vi kan vel bare begynne å glede oss til Tiger er tilbake i godt gammelt slag, enten det tar 1 eller 2 år før dette skjer.... Uansett er jeg overbevist om at han kommer tilbake i god gammel form.


 steven (14. aug 2010 14:52) *  IP
Jeg er overbevist om at Tiger kommer tilbake på topp. Golf
er hans liv, og hva ellers i verden skulle han ta seg til ?
Han har penger nok i tusen år. Andre interesser ? (glem damene, det blir man lei av etter hvert, tro meg....)
En annen mulighet er jo å reise til Las Vegas og drikke seg ihjel. Jeg tror ikke Tiger er typen. Cactus (14. aug 2010 16:00) *  IP
Samlivsbruddet mitt gjorde undre for golfen min. lol


 KK (14. aug 2010 16:09) *  IP
Var det mye mediaoppmerksomhet omkring det?


 Tryggle (14. aug 2010 17:46) *  IP
Hvis Tiger blir lei av damene (slik Steven har blitt) så kan han jo ta for seg av gutta, til han igjen får lyst på damer (slik steven har gjort) ;-)


 steven (14. aug 2010 20:28) *  IP
Tryggle:
Blir man lei damer, spiller man golf. Ikke noe annet...
Eller drikker seg ihjel, men det høres ikke særlig moro ut. En eller annen smarting sa at *damer er mere mas enn moro* Gluping. Golf derimot blir jeg _aldri_ lei. Tryggle (14. aug 2010 20:53) *  IP
Blir man lei damer har man valgt feil damer.


 steven (14. aug 2010 23:11) *  IP
Vent og se T. Det kommer når du blir voksen.
Sånn er det alltid. Når man er 25 tror man man vet alt.
Når man nærmer seg 50 skjønner man hvor lite man skjønte da man var 25. Tragedien er at ingen tror det før man skjønner det av seg selv. Jo mer man lærer, jo mer skjønner man hvor lite man vet.
Tror du Tiger er fornøyd med sine erfaringer med damer akkurat nå ? Neppe. Noen minutter i høyet har kostet ham noen kroner og gjort ham til en dårligere spiller. Men nå har han vært på kurs for å lære å holde seg unna, så får vi se hvor flink han har vært på skolen. :) Beartown (15. aug 2010 03:26) *  IP
Var Tiger fan, er ikke det lengre. Men jeg er overbevist at han kommer tilbake. Ikke den samme uovervinnelige, men en som kan kjempe, og vinne 2-3 turneringer per aar. Vi skal huske at Tiger blir 35 i Desember. Jeg gir han 6-7 aar...Har han ikke kommet til 18 majors da, er det over tror jeg. Det er saa mange unge gode spillere som kommer opp hvert aar, og som ikke har den samme redselen for Tiger som mange av de i hans generasjon.

Just my two cents. Tryggle (15. aug 2010 10:32) *  IP
"Når jeg blir voksen"? Artig. Ikke store deler av befolkningen som er mer voksen enn meg Steven-gutt.


 kremt (15. aug 2010 16:24) *  IP
steven du sa: når man nærmer seg 50 skjønner man hvor lite man skjønte da man var 25.

eig i det, men når man nærmer seg 50 skjønner man også hvor lite man skjønner selv om man nærmer seg 50.

Ligger du litt bak skjema her? Affen (15. aug 2010 20:20) *  IP
Bogey på hull 9 og dobbelbogey 10. Tror han har gitt opp en toppplassering her. Det er for ustabilt. Faller sannsynligvis videre på listen. Vi kan håpe på en sluttspurt.
 Affen (16. aug 2010 18:22) *  IP
4 runder av Tiger på 70-tallet. Hva var egentlig galt med Tiger's spill? Noen som har analysert? Hvor mister han slag/hva er Tiger's svakhet, bortsett fra at hode åpenbart ikke henger med?


 AR (17. aug 2010 00:34) *  IP
28. plass av en spiller som ikke er i form er ikke s verst. Her er det mye bygge p. Tenk hva som skjer nr han fr det til fungere fra tee-stedene igjen. Er det redskapen som ikke holder ml, eller er det teknikken som svikter for tiden. That is the question.


 HeSk (17. aug 2010 05:23) *  IP
Samtlige Guruer, uten unntak, presiserer psyken som en avgjørende faktor i golf.
Hva med Tiger? Mistet familien, halve formuen, "glansen"...osv.
Da handler det kanskje om mere enn redskap og teknikk??
Nekter å tro han er en enkel,programmerbar robot.
Men han kommer på Rydercuplaget, åkke som. Affen (17. aug 2010 08:52) *  IP
AR; Redskapen? Såvidt jeg vet så bruker han samme køller og utstyr som tidligere.

Vi drømmer alle om søndag kveld med Tiger, på banen altså, hvor han klatrer fra 5-6 plass og helt opp. Det er magisk.

Men med 28. plass så er du midt på lista og det er ikke noe magisk med Tiger for øyeblikket.

Jeg kan ikke forstå hvorfor Tiger skal ha wild-card, han har ikke hevdet seg på svært lang tid nå. Det hadde vært fair og gi andre formspillere sjansen, det er det som har vært kriterie for wild-card tidligere, ikke spillerer som "har vært gode". gg (17. aug 2010 09:04) *  IP
Å joda. Det blir som å la en spiss spille hele kampen selv om jan har spilt dårlig. Treneren VET at han plutselig kan score, og slik er det med Tiger også. Han er fortsatt verdensener, og kommer til å reise seg før anledningen!


 Fooore (17. aug 2010 09:06) *  IP
Pavin tar ut sine spillere på bakgrunn av et antall kriterier, jeg tror Tiger er med. Og det vil garantert komme fullt av folk som er uenig i valg av wild-cards.

Og jeg er ikke sikker på at du faktisk vil ha Tiger tilbake, Affen, er du? Uansett morsom den Kjetil Moslett-innledningen. Smilende Sam (17. aug 2010 09:50) *  IP
Ikke mange ville utelate Tiger fra laget, men Pavin er trolig tøff nok til å gjøre vurderingen skikkelig og ikke la seg påvirke. Jeg tror Tiger har verdi for laget selv om han ikke er i topp shape. Han har en psykisk effekt på motstanderen, han har et ekstremt konkurranseinnstinkt og ikke minst han drar mye damer til laget.


 Affen (17. aug 2010 10:09) *  IP
Om markedskreftene rår, så er Tiger med. Tiger er ekstremt viktig for golfsporten, og ingenting slår søndager med Tiger runner-up.

Jeg tror Tiger er med. Og jeg håper han er med. Affen (26. aug 2010 08:42) *  IP
Her kommenterer Tiger sitt brudd; fra www.people.com

Gutten sørger stort, og det er årsaken til at han ikke vinner i 2010 og neppe første halvdel av 2011.

His divorce has been finalized and his ex-wife has opened up to PEOPLE. Now, it's Tiger Woods's turn to speak out.

"I wish her the best in everything," he said Wednesday at a press conference at The Barclays golf tournament in New Jersey. "It's a sad time in our lives. And we're looking forward to how we can help our kids the best way we possibly can. And that's the most important thing."

When a reporter asked Woods if he still loves Elin Nordegren, he didn't answer, instead repeating, "That's the most important thing."

Asked if he was "relieved" with the split, Woods paused. "I don't think that's the word," he says. I think it's just more sadness. Because I don't think you ever – you don't ever go into a marriage looking to get divorced. That's the thing. That's why it is sad."

Woods admits that he would change things if he could. "My actions certainly led us to this decision," he said. "And I've certainly made a lot of errors in my life and that's something I'm going to have to live with."

After saying that the divorce "was a lot more difficult than I was letting on," Woods once again addressed the PEOPLE interview. "I certainly understand that she is sad," he said. "And I feel the same way." Pro V1 (26. aug 2010 15:29) *  IP
Skillsmissen er et faktum. På tide å komme seg videre. Tiger i delt ledelse etter å ha spilt 10 hull -4 for dagen i The Barclays. Go Tiger - ingen over, ingen ved siden!


 Affen (26. aug 2010 16:58) *  IP
Godt og se Tiger i toppen! Endelig, kan vi få ei skikkelig golfhelg?

OBS! Golf består av 4 runder! AR (26. aug 2010 21:18) *  IP
Herlig se Tigers navn p toppen av resultatlisten. 65 p frste runde var bra! 65 (-6) med bare en bogey ser meget lovende ut. Han har hatt det tft det siste ret. Selvforskyldt? Ja, men likevel tft.

Selv er jeg opptatt av golfen hans og ikke av koner og elskerinner. Jeg hper at det siste ret har lrt ham at han skal oppfre seg litt mer ordentlig - on and off the course.

Golfen trenger Tiger Woods. Han er suveren nr han er i form bde p banen og i presserommet etterp. Og jeg tror faktisk at han er meget god p bunnen. Just my impression. trond (26. aug 2010 21:39) *  IP
Min eneste kommentar så langt når det gjelder historien "Tiger," er at det bare er trist,spesielt for Tiger,hans ex,og ikke minst for ungene.
At Tiger kommer tilbake,avhenger av en del faktorer;kanskje spesielt hvordan videre forhold til ungene etc utvikler seg.
Både håper og er overbevist om at han kommer tilbake.Selvfølgelig gjør han det.
Hva er alternativet?
Nå er det antagelig ikke mye annet enn golfen som kan gi livet hans mening? AR (26. aug 2010 22:05) *  IP
Det blir lettere lese dine innlegg, trond, hvis du klarer bruke ordskiller etter komma og punktum ogs. Du har jo kommet deg p de andre tingene. Bra!


 Loddvart (26. aug 2010 22:18) *  IP
Du lektor Ramnefjell. Du presterte det samme her om dagen i en melding du skrev til Smilende Sam. Du skrev 5-6 linjer p forumet her uten ett eneste komma eller punktum.

---Svar: Gjorde jeg virkelig det? Du verden! Takk for at du sa i fra!
AR--- steven (26. aug 2010 22:58) *  IP
Midt oppe i alt sammen. *tragisk for Tiger* *tragisk for Elin og ungene*. Bull. For disse folkene, er dette ikke tragisk. De har millioner av dollar. De er friske og fine. De slipper å bekymre seg om how to make a living. De har ikke uhelbredelige sykdommer. Come on. Jeg tror alle som sliter i livet med sykdommer, fattigdom, som sliter seg gjennom livet i en kullgruve, ikke helt forstår *tragedien.* Pisspreik. Jeg synes ikke synd hverken på Tiger eller barna eller Elin. Små barn og store problemer..


 Tryggle (26. aug 2010 23:02) *  IP
Fire milliarder,frisk og del av en tragedie. enig steven.


 Gunnar Bull (26. aug 2010 23:08) *  IP
Statistikken over depresjoner og selvmord er såvidt jeg har hørt minst like høy for rike som for fattige mennesker.

Lett å tenke slik som Stevet og Tryggle for oss som aldri har hatt masse penger, men jeg tror det gamle ordtaket, at du ikke kan kjøpe lykke, er rimelig riktig.

Det fine med å ha lite penger er at vi har en enkel unnskyldning: Hadde jeg bare hatt penger så hadde jeg hatt det bra. Albsure (26. aug 2010 23:12) *  IP
Jeg ville også likt å se "trond" med stor T :)


 steven (26. aug 2010 23:44) *  IP
GB:
Du har poenget, men skjønner det ikke.
Fattige: *hadde jeg bare hatt penger, så...*
De rike skjønner ikke hvor priviligierte de er. For dem eksisterer ikke kampen for tilværelsen. De tror de har problemer, de forstår ikke hva det vil si å kjempe for å overleve. At de begår selvmord like ofte som de fattige, beviser vel at de ikke skjønner en dritt av hvor priviligerte de er. Lykke kan ikke kjøpes, men helse kan kjøpes, et komfortabelt hjem kan kjøpes. De fattige kan ikke gjøre dette, men de rike kan kjøpe det, og forstår ikke hvor heldige de er. De slipper å ta med seg spaden og labbe ned i kullgruven hver bidige dag og dø av lungesykdom før 40. De er mer opptatt av å handle inn de dyreste veskene og skoene. jfr Mette-Marit... Gunnar Bull (27. aug 2010 06:50) *  IP
Steven: Du har selvfølgelig skjønt det, jeg bøyer meg i støvet :-)


 pondus (27. aug 2010 08:32) *  IP
Det bøyes i støvet her og..
Forøvrig får nok TW noen fler i pluss idag enn han ønsker seg.. Så fort snur det ikke, men gode enkeltrunder vil han selvsagt få i ny og ne.. Affen (27. aug 2010 09:03) *  IP
Hei folken, jeg er en av de som har jobbet hardt og har nok av penger for resten av livet. Men jeg syk, i grenseland for uføretrygd i en alder av 38 år.

Hvem som helst av dere kan ta pengene mine i bytte mot ei normal helse. pondus (27. aug 2010 09:05) *  IP
Applaus for den siste.


 Enur (27. aug 2010 09:23) *  IP
steven vil sikkert bytte med deg, Affen!


 Slappen (27. aug 2010 09:24) *  IP
steven = Erik___?


 Enur (27. aug 2010 09:30) *  IP
Kan forstå sammenligningen din Slappen, men Erik___ er borte for alltid. RIP.


 Gunnar Bull (27. aug 2010 10:17) *  IP
Heh? Er Erik__ borte "sånn" altså, Enur?


 Enur (27. aug 2010 10:37) *  IP
Ja.


 Gunnar Bull (27. aug 2010 10:40) *  IP
Huffda, det var trist å høre.


 Fooore (27. aug 2010 10:51) *  IP
Tiger jobber seg gjennom krisa, hvilket Elin og barna også gjør.

Om noen år kanskje resten av verden gjør det samme?

God golf er god golf! Affen (27. aug 2010 17:35) *  IP
Takk for det Gunnar Bull, den beste medisin er å være utendørs, golf eller andre "rolige" aktiviteter.


 steven (27. aug 2010 19:29) *  IP
Steven er ikke Erik, men steven. Og hvis GB hadde skjønt poenget i hva han skrev, burde han skrevet det.
Krise for Elin ? My ass. Selvfølgelig er helse det viktigste, men det er garantert bedre å være rik og syk, enn fattig og syk. De rike kan faktisk kjøpe seg bedre helse, i mange tilfelle. Selv i Norge. Mens vi vanlige må stå i kø i måneder og år sklir politiker og fotballspillere rett igjennom helsekøene. For ikke å snakke om forholdene i USA... Gunnar Bull (27. aug 2010 21:00) *  IP
Vel, jeg må innrømme at jeg sliter litt her, steven. Jeg klarer rett og slett ikke å skjønne hva du mener med: "Hvis GB hadde skjønt poenget i hva han skrev, burde han skrevet det..."

Skulle jeg skrevet: Ja, jeg har skjønt poenget i det jeg skrev? Er det ikke ulogisk at jeg skriver noe jeg ikke selv skjønner poenget i?

Eller kanskje det er blitt moderne å skrive slik nå? Jeg begynner jo å dra på åra og har ikke så lett for det lenger. Trond (27. aug 2010 21:23) *  IP
Litt uten forbindelse til de siste innleggene, men s frst n AR`s kommentar til meg.(Mitt innlegg 2608 kl 21.39.)
Takker for det. Setter pris p velment hjelp.
Hper allikevel at de som har litt dysleksi er velkommen til vre med her.
Minner om at bde Kong Olav og Einstein hadde det.
Totalt uten noen sammenligning forvrig! AR (27. aug 2010 21:26) *  IP
Veldig hyggelig å ha deg her, Trond!


 Affen (28. aug 2010 19:13) *  IP
Tiger åpner med trippel. Når skjedde det sist? Har det noensinne skjedd?


 KK (28. aug 2010 19:47) *  IP
De nevnte noe om 2007, men er ikke sikker på om det gjaldt trippelen.
Tiger likner mer og mer på Henrik Bjørnstad, så ujevn som han er. Affen (03. sep 2010 21:50) *  IP
Tiger har 3 slag for og komme innenfor cut-grensa. Er dette helga da Tiger må dra hjem etter 2 dager?


 GG (03. sep 2010 22:06) *  IP
Tror ikke det er vanlig Cut i disse play off turneringene??


 Dormy (03. sep 2010 22:50) *  IP
det er cut i denne turneringen,ikke de 2 siste


 Affen (04. sep 2010 08:39) *  IP
Bare 5 spillere bak Tiger etter dag 1. Dette er uvant kost for den tidligere verdenseneren. Som journalister ville sagt; dette kan gå begge veier...

Vi har fasiten lørdag kveld. Affen (04. sep 2010 17:19) *  IP
Godt spill av Tiger, klatrer rundt 50 plasser! Dette minner om gamle dager, i allefall idag, med tanke på stabilitet og score.


 GG (04. sep 2010 17:20) *  IP
Var nok en samtale med trener i går for å korrigere litt. Alt var jo venstre.
FedEx sluttspillet hadde ikke vært noe morsomt uten TigerGutt. Pro V1 (04. sep 2010 18:13) *  IP
-6 idag, bogeyfritt. Say no more! Go Tiger!!


 Jumper (04. sep 2010 21:04) *  IP
Tiger kommer, garantert. Nå begynner han å levere lave runder, så da kan han begynne å stole på svingen og spillet sitt igjen. Tror på seier før året er omme.


 tak, oslo (05. sep 2010 08:49) *  IP
Fakta på Laurdag var bra igår. pondus (05. sep 2010 08:55) *  IP
hehe.. Så det jeg og.. Det var litt..voldsomt må jeg si..iallefall for damene. Men et snedig progam ja. Jeg skjønner godt at han må jobbe for å bli den han var..på golfbanen


 radar (27. sep 2010 12:53) *  IP
Litt fra Verdens 1rn!

http://www.pgatour.com/2010/r/09/24/tiger-woods-blog/index.html Affen (29. sep 2010 18:43) *  IP
Det begynner og haste for Tiger nå, om han skal få til noe i 2010. Det blir en meget spennende Ryder Cup. La oss få se Tiger med ekstrem spill igjen!


 Affen (06. nov 2010 13:12) *  IP
Vi skriver november, og Tiger troner ikke lenger som nummer 1 i verden. Han er inne på pengelisten for 2010 som nr. 66, det er den som sier mest om Tiger i 2010. Så han er i allefall blandt de 100 beste golfspillerne i verden...

Kan Tiger få til noe i helga? Etter dag 3 ligger han 11 slag bak leder. Det er veldig mye. Tiger er ikke fornøyd med annet enn seier, eller kanskje topp 3.

Tiger kan være verdenseneren som aldri kom tilbake som den trollmannen han var. Spillet kan være tapt for alltid. Kjetil L (06. nov 2010 17:47) *  IP
Tiger vil igjen bli verdensener i 2011, har ingen tvil om det. Det tar bare litt tid.

Han vil briljere i mange år fremover og etterhvert også trone øverst på listen over antall majortitler.

Ingen tvil om det :) also sprach zarathustra (06. nov 2010 19:59) *  IP
Måtte "guden" Tiger" aldri mer vinne en turnering.
Hva er det jeg sier, snakke negativt om "den største"; den personen som har gjort mest for golfen de siste 10 årene? Personen som har gjort at mange ser på golf, som ikke gjør det uten Tiger.
Ja nettopp.
Tiger er den som har kommersialisert golfen, slik amerikanerne er eksperter på. Der underholdningen teller mest. Når Tiger deltar, følger tv-teamet Tiger hele runden. Hull etter hull ser vi mannens knyttneve i været og folk skriker. "Guden" vinner igjen.
Er vi tjent med et slikt gudebilde?
Er vi tjent med en slik fokusering?
I år har vi sett flere yngre spillere som har gjort det bra. Ryder cup var en triller, med fokus på mange spillere.
Hvor mange har savnet Tiger iår?
For meg er det mye mer spennende å følge flere spillere, å se hvordan disse kjemper, hver på sin måte. Både de "gamle" og de nye; Jimenes, Poulter, Furik, Donald, McIlroy, Fowler, McDowell, Harringtom, Holmes,,,, , enn å se bare en spiller.
Nei, håper han aldri blir så dominerende som tidligere. For golfen.
Men, måtte han gjerne fortsatt være en god spiller. Tja (06. nov 2010 20:53) *  IP
Ja. Og ganske mange...

Men, det er alltid best å ha en god spiller som de andre må utfordre, et godt lag som man må streve for å slå, et forbilde som ikke er lett å bli likestilt med.

Det er kjedelig hvis det ikke er noen som utpeker seg?! pondus (06. nov 2010 21:11) *  IP
Enig. Det blir mye mer interessant med TW. Men det passer meg mye bedre om han er litt mer topp fem nå.. Da blir det alltid spennende å følge turneringene.


 HeSk (07. nov 2010 04:05) *  IP
Når Tiger dukket opp med sin "hjemmesnekra" sving, var han til tider helt suveren. Så kom "ekspertisen" inn i bildet.
Da ble han mer "normal". Nå strever han med å legge om for 3.gang. Da er han HELT normal.
Men den EGENTLIGE årsaken??
Han må fikse Karmaen. Hvor lang tid? "Guderne vet". Ronni (08. nov 2010 08:45) *  IP
Tiger kommer nok til å vinne igjen. Men ikke så mye og så ofte som før.
Min teori er at siste året har gjort noe med ham, han er ikke lenger den som alle ser opp til, pga det utenomsportslige har han sunket i anseelse hos alle, han er ikke lenger "gud".
Dette er uvant og han trenger tid for å bygge seg opp på en ny plattform, men det kommer sikkert til å skje, kanskje allerede neste år. pondus (08. nov 2010 11:53) *  IP
Det kan jo komme flere guder og/eller det kan jo hende at nivået er hevet slik at TW aldri kan komme høyere enn sitt eget toppnivå som vil være nesten der han var, og det nivået vil flere befinne seg på neste år. Kanskje. Time will show. Men jeg ønsker ham med deroppe. Akkurat nå er det ingen som frykter TW i finalerunden..


 Affen (21. nov 2010 13:44) *  IP
Tiger hevdet seg bra i Australia. Legg merke til hva Tiger sier, han har problemer med og spille god golf over 18 hull (og 72). Som de fleste fritidsgolfere (uten sammenligning forøvrig) så har altså Tiger 2-3 hull pr. runde som han roter det til på. Det er ganske oppsiktsvekkende. Min konklusjon er klar; "Mangel på selvtillit - det sitter mellom øra".

"I played like this at the Ryder Cup. I got into a streak there and went pretty low for 15 holes and this is similar to that. I just need to get it for all 18 and eventually into all 72. That's what I'm building towards."
 AR (21. nov 2010 15:33) *  IP
Tiger Woods legger om teknikken sin. Det tar tid. Og det tar tid å bygge opp den stabiliteteten som skal til for å holde en hel runde og en hel turnering. Jeg tror det ikke tar så lang tid på nyåret før Tiger igjen hevder seg helt oppe i toppen på et stabilt nivå.

Min konklusjon: Stabiliteten er snart på plass slik at Tiger igjen fremstår som en vinner. Tryggle (21. nov 2010 16:31) *  IP
Ingen tvil om at Tiger blir en vinner igjen. Det er vel nesten selvsagt at han får en down når han har vært gjennom medias vaskemaskin og tørketrommel og samtidig legger om teknikken.


 DuffyDuck (21. nov 2010 20:12) *  IP
Blir spennende å se om TW lykkes med sine svingendringer med SF.

Forresten noen som har lest denne: http://golf.fanhouse.com/2010/11/18/tiger-woods-needs-to-learn-from-michael-vicks-blueprint/?ncid=txtlnkusspor00000002

Tiger får for tiden hard medfart for sin sin "nye" sjarmtaktikk. Affen (04. des 2010 14:20) *  IP
Tiger gjør kritikerne til skamme! Leder med 4 slag, to runder gjenstår. Er det denne helga vi får Tiger som nummer 1 igjen?


 Stian (04. des 2010 14:30) *  IP
Nei.

Westwood vinner eller blir runner up i Nedbank.

Dessuten er det bare 2 runder, alt kan skje i golf.. Dr Hook (04. des 2010 14:47) *  IP
Tiger er tilbake og kommer til å ta over World Nb 1 tittelen!!
Men det er mange europeere som banker på døra. Kaare (04. des 2010 14:55) *  IP
Det er bare å ønske Tiger velkommen tilbake i toppen
Han fyller 35 år på Lille Nyttårsaften,så han kan ha mange fine år igjen i golfen. ah (04. des 2010 15:34) *  IP
Westwood vinner enkelt nede i Sør Afrika, så Tiger må nok vente enda litt lenger.

Men han vinner nok i helgen, selv om jeg tror Gmac blir farlig. Wilson (04. des 2010 15:37) *  IP
Jeg håper McDowell eller McIlroy vinner i USA.
Bare for at Europa skal gi USA en til i trynet på slutten av sesongen.
 Stian (05. des 2010 21:43) *  IP
Av hensyn til golf på TV håper jeg aldri Tiger vinner igjen. Sendingen fra Chevron har vært Tiger-tv. Skulle tro Tiger spilte alene, med replays/intervjuer/whatever med Tiger mellom slagene.

Ytterst dritkjedelig! t (05. des 2010 22:35) *  IP
Go Tiger!


 steven (05. des 2010 22:49) *  IP
Jeg håper McDowell vinner.


 Stian (05. des 2010 22:54) *  IP
Ser ut til å gå McDowells vei nå. Tiger er i ferd med implodere


 steven (05. des 2010 23:00) *  IP
Er implodere det samme som å choke ?


 Stian (05. des 2010 23:04) *  IP
Tja jo. Det er negativt iallefall :)


 Wilson (06. des 2010 00:38) *  IP
He he.
Bra at Mcdowell vant.
Spes med tanke på klysa Steve Williams som presterte å ta av caddievesten før Mcdowell skulle putte lang birdieput på det 72ndre hullet. kjedelig (06. des 2010 00:54) *  IP
Etter dette blir det mest ET på meg. Dritkjedelig å se bare Tiger, selv om det ble spennende på slutten, takket være McDowell.
Amerikanere er selvsentrerte til grensen av kvalme.

Ser fram til nordmenn på ET. Fooore (06. des 2010 08:15) *  IP
Morsomt å se på god golf! Med stemning!


 Smilende Sam (06. des 2010 09:33) *  IP
Go McDowell!! Kattepusens første år uten turneringsseier siden han fylte 12 eller noe sånn?


 radar (06. des 2010 11:18) *  IP
Moro med G-Mac! Spent på Tigern i 2011. Så jo ut som han hadde brain-freeze på det 13nde. Skrudde av hjernen og glemte å telle slag.


 Asgeir (06. des 2010 15:01) *  IP
Kjedelig å se Tiger hele tiden !!!... Neeeeiii

Tja... Når det er 5 slag opp fra 3 plassen til 2 plassen, og 1 & 2 plass kun skiller 1 slag så er det naturlig å følge den ballen. At du føler at det blir litt mye Tiger er selvsagt din greie, men det sier litt når det er dobbelt seer tall på PGA touren når Tiger Spiller. Det er sykt det. Jeg for min del synest jeg producer gir det flesteparten av folket ønsker å se, TIGER.

Jeg er en av dem som ikke har sett, eller utøvd golf i år pga Tiger. Blir jo så kjedelig å se på de nest beste hele tiden, og det gir meg faktisk ingen inspirasjon.

Tiger er tilbake i 2011, ingen tvil.. Kun små ting som blir utslagsgivede her på siste runden.

Ønsker alle på Q-School lykke til, og la oss krysse fingrene for at vi får 4 på ET i 2011. Wilson (06. des 2010 15:26) *  IP
Asgeir.
Når mener du at du ser mest av Tiger?

1. Når du i løpet av 1 time ser Tiger i 30 minutter og 30 min med meningsløs pjatt?

eller
2. Når du i løpet av 1 time ser Tiger i 30 minutter og de resterende 30 min ser andre spillere?

Jeg mener ET er suverent best på å vise mye golf. Kaare (06. des 2010 15:52) *  IP
Jeg tror at Tiger fikk en telefon fra Elin på
søndag morgen,hvor hun spurte om han ville komme
en tur Sverige i jula.Ikke noe rart at han hadde tankene et annet sted. Wilson (06. des 2010 17:10) *  IP
Og Asgeir

Du har ikke sett på eller utøvd golf i år pga Tiger?
Jeg må le. Han har jo spilt alle Majors + mange andre turneringer, men han er jo ikke god nok til å vinne.
Tiger ble slått ettertrykkelig av Europas mest suksessrike spiller for 2010.
Tiger hadde spillet i 54 hull, også choket han.
 Asgeir (07. des 2010 11:12) *  IP
Med tanke på alt pjattet i sist turnering så kan det ha med å gjøre at det kun var 18 spillere med. Normalt er det 3-4 ganger så mange slag som spilles på PGA tour en vanlig helg.

Eneste turneringene jeg har sett på er majors og Rydercup, pluss de turneringene Tiger har spilt.

At eg ikke spiller golf nå om dagen har nok noe med Tiger å gjøre. Tror mange flere en meg føler at det skjedde noe med hele golf miljøet da han kom i krisen.

Westwood er en utrolig spiller, han er en favoritt i mine øyne, men han er langt fra så artig å følge på en runde som Tiger er. Det blir ikke det samme å se på 100m om ikke Bolt er med. Slik er det bare for meg.

At jeg ikke spiller golf om dagen har nok flere grunner, men Tiger har faktisk en del av skylla føler jeg. Har dere aldri sett på en golfturnering, studert noen slag, og fått en sterk trang til å gå på golfbanen/rangen å spille/trene, teste osv neste dag. Nå bor jeg 100m fra golfbanen, så jeg kan faktisk gå et hull i pausene :-)

Wilson: Du kan ikke si han choket etter 54 hull. Det blir jo bare tøys. Hull 13 var en bra choke. Resten var ikke bra, men ikke choke. Hadde han fått paren sin på 13'ende ville han spilt en under par. Her var det ett hull som ødela skikkelig for Tiger er min mening. BB (07. des 2010 11:42) *  IP
han levrerte ikke topp i siste runden, men hvorvidt det var å chocke er jeg ikke sikker på.
Jeg tror fremdeles har har den samme vinnerskallen, men når han holder på å legge om svingen slik han gjør nå, så faller han ut av det med jevne mellomrom. De siste turneringene har det skjedd i runde 2 eller 3. Nå skjedde det i runde 4.
Han trener 8 timer om dagen igjen. Noe som var grunnen til at han var best. Med noen gode treningsmåneder og full fokus på trening så tror jeg at han kommer til å holde 4 runder mange ganger neste uke. Wilson (07. des 2010 17:47) *  IP
OK, kanskje tøft å si choke.
Men,8 slag mer på siste runde enn på første, 7 slag mer enn på andre og 5 slag mer enn på tredje vitner om at presset ble for stort når han skulle ta sin første seier på lang tid. Det vitner om at nervene kom for selv Tiger.
McDowell hadde 3 slag mellom laveste og høyeste. Asgeir (09. des 2010 15:19) *  IP
Normalt hadde Tiger hatt 4 slag p hull 13. Da blir det 2 slag mer p siste enn p andre, noe som ikke er aller verst i regnvr osv.

Klart han var nervs. McDowell hadde dog ingen veldig lave runder.. S der er vel den forklaringen. Affen (13. feb 2011 17:23) *  IP
Jeg bringer denne frem igjen.

Dessverre fikk jeg rett, Tiger klarte ikke og hevde seg på samme nivå som tidligere i 2010 sesongen. Denne helga havnet Tiger på delt 20. plass (26. spillere spilte altså likt med Tiger eller bedre). Ikke dårlig vil mange si, men det er ikke poenget.

Tiger har ikke den samme magien som tidliger, han er ikke den trollmannen han var. Kan han bli det igjen? Jeg tviler og drister meg til med følgende spådom;

"Tiger vil ikke ta en eneste seier i 2011 og falle markert på verdensrankingen".

Jeg tror vi ser Tiger utenfor topp ti, eller kanskje han akkurat holder seg innenfor, dvs. 8-10. plass. Jeg lar det være mitt tips.

PS! Hvilken dato vant Tiger sist en golfturnering? AR (13. feb 2011 18:45) *  IP
Jeg tipper at Tiger Woods vinner minst en turnering i år og at han kommer tilbake på toppen av verdensrankingen.


 DuffyDuck (13. feb 2011 19:54) *  IP
Tiger var med om seieren helt til hull 12-13. Han viste utrolig stayer evner i denne turneringen, han kjempet hele tiden for å holde seg med i kampen. Og til tider fikk vi se hva han er god for. Tiger har aldri vært kjent for å treffe flest fairwayer, det er scramblingen som han har vært best på, pluss puttingen. Når han får flere gode opplevelser på disse områdene så er veien kort tilbake.

Han kommer nok til å vinne i år. sss (13. feb 2011 19:54) *  IP
Tror ikke burehokken blir en ener igjen.


 Enur (13. feb 2011 21:52) *  IP
@Affen:
15.november 2009 (JBWere Masters i Australia). steven (16. feb 2011 22:47) *  IP
Tiger er i trøbbel. Oppførselen hans i Dubai var bad. Han har helt tydelig mentale problemer på andre plan enn golfen. Hvis han vil, kan han bli topp igjen, men jeg tror nøkkelen ligger mer på det private planet. Man blir ikke NO1 i verden uten å kunne konsentrere seg 100 % om golfen. Tiger er ustabil, sint, frustrert. Lang vei å gå. Han blir ikke NO1 i 2011. Mitt tips, så evaluerer vi i desember, ok ?


 sss (17. feb 2011 09:17) *  IP
Jepp, ok.


 SAbeltann (17. feb 2011 09:26) *  IP
Jeg tror Tiger vil inne igjen.
Ser ingen grunn til at han ikke skal det.

I tillegg er jeg så kontroversiell at jeg mener han fortjener å vinne hvis han gjør det.

Spytte på greenen=griseri
Ødelegge familieidyllen ved å drive hor=grisere

å være ener i golf resten av livet=ambisjon!

om han får en bot eller 10 på veien til å bli et bedre menneske tror jeg ikke bekymrer TW nevneverdig.

JEg tror derimot han merker den bitre holdningen som gjenspieiles her inne også, ute på banen, og at dette er med og påvirker hans psyke.
 AR (17. feb 2011 09:52) *  IP
Tiger har sikkert råd til å betale boten. Han fikk visstnok 3 millioner dollar for å stille på strtstreken i Dubai sist helg.


 Fooore (17. feb 2011 10:00) *  IP
Å slå fast at Tiger har mentale problemer grunnet spytting på green vitner om manglende innsikt og respekt for de som faktisk har den type lidelser.


 Gunnar Bull (17. feb 2011 11:06) *  IP
Tror du overtolker den, Fooore. Det er vel en viss forskjell p mentale lidelser og mentale problemer da...


 steven (17. feb 2011 16:28) *  IP
Man skal ikke ha mye innsikt for å se at Tiger ikke er happy. Det ver ikke bare spyttingen, men hele oppførselen hans. Han er ikke i balanse mentalt, og ikke før han får orden på resten av livet sitt, vil han komme tilbake som nr 1


 Wilson (17. feb 2011 18:38) *  IP
Tiger er frustrert over at det som er viktigst i hans liv ikke fungerer; nemlig egen sving og spill.
Jeg tror det er s enkelt. steven (17. feb 2011 23:01) *  IP
OK. Men så _hvorfor_ funker det ikke ? Jeg mener at alt styret det siste året, påvirker hodet hans. Han trener nok, han vil nok, men bak i hodet ligger hans fiasko i privatlivet og plager ham. Det var liksom ikke bare en vanlig skilsmisse....


 Wilson (17. feb 2011 23:12) *  IP
Enig der Steven, han er nok påvirket av skilsmissen. Det bør han hvis han har litt normale følelser for andre.
Men han annonserte først et opphold fra golf på ubestemt tid, noe som ble oppfattet som hele 2010 av mange.
Det ble vel 4 mnd.
Hadde golfen funket så hadde Tigers oppførsel på banen vært bedre mht sinne, men neppe mht ydmykhet. SAbeltann (18. feb 2011 09:28) *  IP
Selv er jeg mest sjokkert over hvor naive folk er som tror de vet hva Tiger Woods føler og tenker om ting.

Tiger Woods er Tiger Woods, og han er skapt for å vinne..... ;) DuffyDuck (18. feb 2011 11:07) *  IP
For å bli den TW har blitt, så er man nødt til å trå over noen lik. Og når folk nå ser at han ikke vinner så blir de overrasket over hans fremgangsmåter, tidligere så fikk slike ting fly forbi. Men når han starter å vinne igjen blir vi alle å snakke om hvilket utrolig comebacke vi er/ har vært vitne til.


 steven (18. feb 2011 21:42) *  IP
SAbeltann: Jeg kan ikke se noen som har uttalt seg om hva TW føler og tenker. Bare at han tydeligvis ikke er i balanse. Man behøver ikke være noen rakettforsker for å skjønne at alt styret det sist året har påvirket ham negativt. Han sa det selv i et intervju jeg så :*It's been a long year.* Hva som ligger implisitt i det forstår vi.


 Stinger (18. feb 2011 23:11) *  IP
Tiger var helt overlegen mentalt før.
Når det mentale svikter, blir han bare en av mange DuffyDuck (09. mar 2011 11:29) *  IP
Meget intr lesing, Sean Foley snakker om alt, fra det å jobbe med tiger til det å ha alle verdens øyne over seg.

http://www.golf.com/golf/tours_news/article/0,28136,2057896,00.html Affen (10. mar 2011 23:19) *  IP
Så langt er det bare 11 spillere som er dårligere enn Tiger (delt 39 plass etter 10 hull, klatrer noen plasser takket være birdie på hull 1 (Tiger's 10 hull).

Vi får håpe kan kan svare på backnine!

Go Tiger! Stian (10. mar 2011 23:44) *  IP
Kneskaden på vei tilbake til Tiger Woods igjen ? Etter slaget på hull 4 så det ut som mer enn skuffelse etter et dårlig slag, slik han løftet på venstre ben.


 radar (21. mar 2011 09:55) *  IP
Q & A med Stuart Appleby fra 2007.

Stuart om Tiger:

Q: You're big on Tiger, aren't you?

A: Absolutely. To have him at the helm, the best golfer in the world, maybe the most famous athlete in the world, is tremendous for our sport. He's a consummate professional. Can you imagine if Tiger, with all his credentials, was an a--hole? Representing golf? We're lucky he is who he is. And people don't see the other side of him. He's funny. Very funny.

 Skjerpings (21. mar 2011 10:23) *  IP
@Stian. Jeg tror jeg leste et sted at han hadde noe smårusk i ankelen den helgen. Håper ikke det var kneet, da blir det tungt å komme tilbake om 1 år igjen hvis han må operere igjen.


 Affen (28. mar 2011 11:52) *  IP
Tiger lå sist uke ranket som nr. 100 på fedex/pgatour'en, men klatret opp noen plasser. Slik som sesongen utvikler seg for Tiger, så er jeg ikke sikker på at han er blandt de 100 beste golfspillerne på pgatouren.

At han har potensialet til og være blandt de 2-3 beste er en annen sak, men i golf er marginene små og Tiger har ikke det giftige spillet han hadde tidligere.

I verste fall kan Tiger havne uten fast plass (125 eller bak). Noen som tror på dette? Wilson (28. mar 2011 12:00) *  IP
Har ikke Tiger så mange seire på PGA Tour at han har livsvarig medlemsskap?
Jeg tror kravet er 20 seire. AR (28. mar 2011 12:51) *  IP
Affen: Nei.


 Wilson (28. mar 2011 14:01) *  IP
TW har 71 offisielle seire på PGA Tour.
Han mister neppe kortet med det første Affen

Davis Love lll fikk lifetime etter 20 seire Affen (28. mar 2011 18:44) *  IP
Jeg tenkte mest på rankingen og ikke kortet. Tiger får nok alltid spille (se på John Daly).

Tiger var ranket som nr. 100 forrige uke, og plassen ned til 125 eller enda verre, er ikke lang. Det må slås mange gode slag for og holde seg innenfor topp 100.

Tiger er vel nede på 5. plass på verdensrankingen, men faller nå raskere etterhvert som tidligere meritter ikke teller.
 Wilson (28. mar 2011 20:37) *  IP
Affen

Du skrev:"I verste fall kan Tiger havne uten fast plass"

Da mente du vel kortet, eller? radar (28. mar 2011 20:40) *  IP
Tiger kan spille det han vil om han så skulle snitte 101slag per runde.

(- ryder og presidentscup) HeSk (28. mar 2011 21:13) *  IP
Så Tiger hadde fått på seg "Buddhatråd" rundt venstre håndledd igjen.
Tydelig han får hjelp med sitt tynnslitte karma. Ting tar tid..selv for Tiger?? Stinger (29. mar 2011 09:17) *  IP
Dette viser hva det mentale har å si i golf.
Er temmelig sikker på at Tiger fortsatt har de samme slagene i baggen, men den mentale overlegenheten er borte. Affen (30. mar 2011 10:29) *  IP
Wilson, det var ikke helt riktig formulert fra min side, jeg er vel mest opptatt av at Tiger fortsatt ikke har klart og komme tilbake. Jo lengre tid, desto verre er det.

Jeg tror vi i løpet av sesongen kan se Tiger rangert mellom 100-150 på fedex ranking. Affen (03. apr 2011 22:35) *  IP
Masters på Augusta 7-10. april.
Noen som tror på Tiger? Evt. hvorfor?

La oss håpe på en spennende turnering - med Tiger langt oppe på resultatlisten.

Det nærmer seg 2 år siden Tiger vant, det høres rart ut. AR (03. apr 2011 23:56) *  IP
Jeg tror Tiger Woods gjr en god turnering.


 Kjakan (04. apr 2011 13:21) *  IP
Jeg kunne veddet leiligheten min på at Tiger i løpet av året eller neste år vinner en turnering igjen. Hvis ikke kneet han konker ut.


 Gjest (04. apr 2011 13:27) *  IP
Tiger kommer helt sikkert til å levere bra spill på Augusta. Problemet med driveren er mindre viktig på Augusta (ingen røff)og dersom han kan få putteren i gang tror jeg til og med han kan vinne.


 par (04. apr 2011 14:19) *  IP
God vurdering Gjest. Men det er så mange andre som p.t. er mye bedre at så god er han ikke foreløpig til at han kan vinne. Men han kommer nok nærmere enn før i år hvis ikke andre ting hefter ham da..


 AR (04. apr 2011 14:25) *  IP
Det er mer gress på Augusta i år i følge Tiger Woos som nylig trente på banen.

Han skriver: "It was 40 degrees, and the course was soaked after three inches of rain the night before. It's the most grass I've ever seen on the golf course. If they use the back tees, they could make it play really long." Loif (04. apr 2011 18:49) *  IP
Han bør ikke begynne å vinne under Masters, det kan bli dyrt for en med penga på Lefty.


 Pølse med brød (09. apr 2011 09:16) *  IP
9 birdies i går på Tigern på Augusta, søndag kveld tror jeg det blir "butikk" på noen party jenter i Atlanta....
 f.. (09. apr 2011 09:30) *  IP
Neida neida... Såpass som dette burde vi regne med at TW skulle klare etter 15 år på Augusta... Vi får svaret først i kveld. Holder han koken?? Han var jo aldri i problemer i går kveld og var heldig med de uhell han hadde.. Men svært interessant skal det bli. Veeeldig!


 Pro V1 (09. apr 2011 10:54) *  IP
Imponerende spill av Tiger, spesielt på siste 9. Dette kan gå veien. Innspillene var av særdeles høy klasse.


 Dr Hook (09. apr 2011 14:50) *  IP
Setter en knapp på at Tigern tar sin etterlengtede seier på Augusta söndag. Rory og Jason Day spiller stödig, men om Tigern er med på back-9 söndag blir nok presset for stort på Generation-Y. Affen (09. apr 2011 20:35) *  IP
Jeg har sett Tiger's spill og mange gode slag i Masters og jeg tror vi kan se Tiger inne på topp 10 lista denne helga. Kanskje ett dristig tips, vi må huske på at Tiger i flere turneringer har hatt enkeltrunder som har vært ok, men han har dessverre ikke prestert over 4 runder. Nå har han en runde på 60-tallet og en på 70-tallet. Klarer han en til på 60-tallet, så er han inne på topp ti.

At Tiger vinner ser jeg på som lite sannsynlig.

Jeg tror blandt annet på en dobbelbogey i dag for Tiger og at han faller tilbake på listene.

Tiger bruker 71 slag på runden i dag. Utslag om noen få minutter. Stay tuned... f.. (10. apr 2011 09:51) *  IP
Det ble enda svakere enn som så.. Litt pussig svakt av ham å være igrunn.. Men det var vel et godt bevis på status quo.. Han kan godt få en 70runde ikveld, men kommer neppe høyere. Prøver han for hardt? sjekk Cabrera; slenger rundt og finner plutselig rytmen, som nå... Interessant.


 Pølse med brød (10. apr 2011 09:57) *  IP
jeg tror tiger vinner dette i omspill mot Luke Donal eller Cabrera.

Tror Rory får mentale sperrer i dag og går et par over. Sigbjørn (10. apr 2011 21:38) *  IP
"Tiger aldri mer en vinner" he he he
Har riktig nok ikke vunnet enda, men han vil garantert vinne mange turneringer til i sin kariere Hmmm (10. apr 2011 21:51) *  IP
Hvordan kan du garantere det Sigbjørn?


 Sigbjørn (10. apr 2011 22:27) *  IP
Jeg garanterer ikke, men sier at han "garantert"


 Sigbjørn (10. apr 2011 22:30) *  IP
Og, Hmmm, på vår kanter blirt de, som vi sier "helt sikkert", og da tror vi at det er noe som kommer til å skje.
skal du ha andre leksjoner i lokal tenke og skrivemåte, vennligst ta dei i en ny tråd, som relaterer seg til det :))) t.Åke (11. apr 2011 16:27) *  IP
Sigbjørn, det er det dummeste jeg har lest (nesten).
Når du sier at han garantert kommer til å vinne mer, så garanterer du jo det?
Du kan ikke skrive som en 10åring og så forvente at alle skal skjønne hva du mener og ikke bry seg om hva du skriver?!
Btw,jeg TROR også at Tiger kommer til å vinne mange turneringer videre i karrieren. Affen (12. mai 2011 18:33) *  IP
Tiger 6 slag over etter 9 hull. Ikke dagen da nei. Så trekker han seg likegodt. Usportslig.

Please, no excuses. jaja (12. mai 2011 18:41) *  IP
Så det var ikke skadene i kne og akilles som satte han ut altså? Godt å få vite fakta...


 shanky (12. mai 2011 22:01) *  IP
Er han skadet eller hva har skjedd? +6 etter ni og så gå av banen hører da ingen steds hjemme?


 ja (12. mai 2011 22:08) *  IP
han er skadet.


 Affen (12. mai 2011 23:36) *  IP
Rart at han ikke viste det før han gikk ut på tee1. Han hadde vel spilt et par prøverunder dagen(e) før turneringsstart.

Men som jeg sier; No excuses, dette er noe av det styggeste du kan gjøre på golfbanen, gi deg når du runder etter 9 hull.

Uten sammenligning: Alle har vi vel spilt med en halvgod spiller som tar DQ på hull 17, så han slipper og levere scorekort som viser 98 slag :)
 man (12. mai 2011 23:48) *  IP
starter i players hvis det er mulig.. hvis det ikke er mulig å fortsette forsvarlig etter 9 så går man av..


 AR (13. mai 2011 00:01) *  IP
Affen:
Fra Tiger Woods hjemmeside:
Woods said the knee started hurting after his opening tee shot.

"Then the Achilles followed after that and then the calf started cramping up," he said. "Everything started getting tight, so it's just a whole chain reaction."

Woods, who had trouble walking afterward, isn't sure what the next step will be.

"Give me a few days to see what the docs say, and we'll take a look at it," Woods said.

Tiger said he felt fine warming up.

"As I played, it got progressively worse," he said. Fooore (13. mai 2011 07:49) *  IP
Jeg har aldri spilt med noen som disker seg selv på hull 17, eller andre hull for den saks skyld. Du spiller nok med feil folk Affen.

Å gjøre de riktige ting er en kunst, å spekulere i alternative motiv er vel mer pinlig. tilskuer (13. mai 2011 09:13) *  IP
I min bok får han heller en stjerne for at han prøvde, selv om han kanskje hadde en mistanke om at det ikke kunne gå - og jeg er ikke engang noen stor Tiger-fan.


 steven (13. mai 2011 13:49) *  IP
Foore: Jeg har noen ganger spilt med folk som river scorekortet etter 18, og blir jo da disket. De vil ikke at noen skal se 100-runden ... Barnslige 40-åringer.


 T.U.L. Ling (13. mai 2011 16:11) *  IP
Affen, på seg selv kjenner man tydeligvis andre. Han vil spille, trodde kanskje det gikk, men klarte ikke fullføre. Du mener han skulle spilt videre, selv med fare for å forverre skadene? Sier du det til spilleren med kneskade på et fotballag som ikke har flere innbyttere igjen?? Affen (13. mai 2011 20:03) *  IP
Jeg har spilt klubbmesterskap, hvor jeg har medspillere som har gitt opp og lete etter ballen. Og ikke gidder å gå tilbake.... Eller andre uheldige omstendigheter. Samme erfaring på mid-amatør og ikke minst regionstur.

Jeg har aldri gått av banen selv om jeg har hatt lyst, i konkurranser altså.

Samme med dag 2 på klubbmesterskap, selv med 105 slag i bagen fra dag 1. 86 på dag 2 hjelper gjør at du synes det er greit.
(hauger medlem).

Men greit, vi lar tvilen komme tiger tilgode. Håper vi ser han friskmeldt snart!
 Affen (20. jun 2011 12:40) *  IP
Vi må holde denne tråden oppdatert, Tiger beholder sin 15. plass på verdensranking, men faller ned til 107. plass på FEDex ranking.

Har vi sett det siste av Tiger, blir spørsmålet nå. Det begynte med problemer på hjemmebane tett fulgt av skader.

Skal hans karriere offisielt blir stoppet av skader?

Vi håper på friskmelding og at Tiger snart viser seg på grønt gress. Molly (20. jun 2011 14:03) *  IP
Hvilken er den neste turneringa han liksom skulle spilt i nå da?


 AR (20. jun 2011 15:07) *  IP
Han hper p vre klar til AT&T National i Pannsylvania 30. juni - 3. juli. Sprsmlet er om han n har vrt for lenge borte. Da blir det meget vanskelig vinne igjen. Spesielt nr de andre er blitt s gode. Vinner Tiger p PGA Tour'en i r, vil jeg anse det som meget overraskende p bakgrunn av den skaden han pdro seg i Masters i april p Augusta.


 Molly (20. jun 2011 15:32) *  IP
Bare at han stiller litt regelmessig er jo en start så kommer seierne senere.
Det var ikke så mange som trodde han hadde så mye å stille med på Augusta, men han viste jo der at det fortsatt finnes i han at han KAN spille golf :) ah (20. jun 2011 18:05) *  IP
Hadde ikke McDowell slått Tiger i Chevron så tror jeg sesongen hadde sett helt anderledes ut for Tiger.

Tror ikke Tiger vinner noe i år, men tror han tar et par turneringer neste år. Synes ikke at samarbeidet med Foley passer han. Affen (20. jun 2011 18:55) *  IP
Han pådro seg vel ikke noen skade på Augusta, det var en skade han har slitt med over lang tid som ikke vil leges.

Jeg tror ikke at alle andre plutselig har blitt "så gode", nivået på pgatouren har i mange år vært høyt, det er nok dessverre slik at Tiger har falt tilbake. Han har en høyere snittscore pr runde nå en da problemene startet. Han klarer sjelden mer enn to runder på 60-tallet og et mer ujevnt spill enn tidligere. Trolldommen som vi husker er for øyeblikket borte. Dessverre. AR (20. jun 2011 19:05) *  IP
TW: "Woods was diagnosed with a Grade 1 mild medial collateral ligament sprain to his left knee and a mild strain to his left Achilles tendon suffered while hitting a second shot from under the Eisenhower tree at hole No. 17 during the third round at the Masters."


 Affen (20. jun 2011 19:32) *  IP
Riktig AR, det er vel dette kneet han har hatt problemer tidligere?
 AR (20. jun 2011 19:40) *  IP
Han har hatt problemer med kneet tidligere. Nå var han temmelig bra før han igjen ble skadet.


 Dr Hook (21. jun 2011 16:03) *  IP
Regner med at Tiger ser fram mot The Open i Juli.
Håper det blir i ball med Rory og Poulter evtl John Daily.
Tiger burde väre som mest sugen på å sette ungutten fra Irland på plass...hvorvidt han kan klare det er en annen sak. Affen (08. jul 2011 16:02) *  IP
Ser at Fredrik Caspar Kracht (i siste Norsk Golf) også deler min oppfatning om at vi må forberede oss en verden uten Tiger.

Også AR tviler nå på at Tiger vil komme tilbake i år (begrunnelse; skade).

Vi har sett det tidligere at det er knalltøft og komme tilbake og det kan godt bli at den offisielle versjonen fra Tiger blir at han trekker seg fra golfsirkuset grunnet skade. Ikke morsomt for en som tidligere var så suveren.

Tiger er nå ranket som nr. 17 i verden og 116 plass på fedex-ranking.
 pondus (08. jul 2011 20:46) *  IP
Jeg er absolutt ingen Tigerfan, men det var noe eget over turneringene når han var med. Det ble så mye mer interessant..., men jeg håpet alltid at noen slo ham.. Men det er meg det. Jeg håper alltid på outsiderne..


 Dr Hook (09. jul 2011 09:02) *  IP
Tiger kommer nok tilbake om han er fysisk fit og föler seg kapabel til å kunne vinne turneringer igjen. Golfen kommer vel neppe å se en tid som Tigers igjen, tror ingen kommer kunne väre såpass stabile over flere år som Tiger har värt. Som Pondus sier var det Tiger mot "rökkla" av startfeltet!!
Håper helsa til Tiger holder og at han finner tilbake til vinnersporet igjen. PGA-tour uten Tiger i startfeltet er ikke helt det samme per nu. steven (10. jul 2011 21:21) *  IP
Hvis Tiger har motivasjonen, burning desire, til å komme tilbake på topp, vil han komme igjen. Uten det, er han sjanseløs. Han er fremdeles ung, og skader kan vel overvinnes, selv om det tar tid.
At det aldri mer kommer noen så suveren, er imidlertid ikke sikkert. Da Borg vant sist 5. Wimbledon på rad, var melodien: * Det kommer aldri til å skje igjen. * Federer klarte det. Pete Sampras vant 14 GS-turneringer. Federer har vel vunnet 16, so far. Rory ? Han kommer til å vinne mange majors, men jeg synes han virker litt for laid-back når han spiller dårlig. Liksom ikke så skrubbsulten som Tiger var. Jimmy Connors sa noe vesentlig da han var på topp: *I hate to loose more than I love to win.*
Det er innstillingen Tiger hadde også.
Den som lever får se.
 Henrik (11. jul 2011 12:46) *  IP

Spent på hva som blir sagt her:

http://www.tv2.no/sport/ovrig/varsler-tiger-woodsuttalelser-3536546.html Affen (11. jul 2011 15:01) *  IP
Det kan se ut for at denne tråden slår til;

Tiger - aldri mer en vinner

If Tiger Woods is calling in his media "friends," you know something is up. That's why the news that Tiger will sit down with The Golf Channel's Kelly Tilghman on Monday morning at 11 AM ET seems a bit strange. Tiger hasn't played golf since early May at the Players Championship, and announced last week that he wouldn't be attending the British Open this week at Royal St. George's.
What could it be? Well, there are a number of things that Tiger might need to get off his chest. Here are a few of the possibilites.
-- Tiger won't play golf for the rest of 2011. This one seems like the most likely because if Tiger is still hurting, and really wants to get 100 percent, he might need more time away from the game.
-- Tiger needs to have surgery to fix his knee/Achilles.
-- Tiger might comment on his relationship with Anthony Galea, maybe just to clear the air after Galea was indicted last week on counts of transporting illegal drugs across the border for a number of athletes.
-- Tiger might be giving us an idea of when he will return to golf.

Our good friend Ryan Ballengee over at Pro Golf Talk also threw in retirement as a possible topic, but I'm not totally sure Tiger is ready to hang up the Nike cleats just yet. Affen (11. jul 2011 15:06) *  IP
Litt morsomt at det er Kelly Tilghmen som skal intervjue Tiger. Jeg jobbet i USA for 3-4 år siden, og da fikk jeg fortalt at Tiger "was ....... Kelly Tilghman".

Dette skal vistnok være en av grunnene til at Kelly og Nick Faldo ikke er akseptert lengre av spillerne på pga-touren.

If Tiger Woods is calling in his media "friends," you know something is up. That's why the news that Tiger will sit down with The Golf Channel's Kelly Tilghman on Monday morning at 11 AM ET seems a bit strange. oddavie (11. jul 2011 16:11) *  IP
http://www.tv2.no/sport/ovrig/agent-ingen-tiger-woodsuttalelser-idag-3536546.html

Ingen uttalelse HenrikFan (11. jul 2011 21:01) *  IP
Jeg vedder 100 dollar på at Tiger Woods vinner en golfturnering igjen.
Noen som vedder i mot?
 DA (11. jul 2011 21:24) *  IP
Det er jo umulig å si. Er kneet gåent så kommer han ikke tilbake og vinner, så enkelt er det.
Er derimoet kneet "reddbart" og han får hvilt og trent så tror også jeg han kan vinne mer. Affen (22. jul 2011 11:19) *  IP
Fra mitt åpningsinnlegg;

-> Treneren gir seg, og Tiger står alene med sin gode venn og caddy Steve Williams. Og Nike, enn så lenge.

SW sier at han har stått ved Tiger's side i de to årene dette har pågått. Han er skuffet over sin venn. Samtidig så sier han at Tiger har spilt dårlig golf.

Tiger er nå på 20. plass på world-ranking, kanskje en for høy plass da dette er basert på tidligere meritter. Pr. idag så er han kanskje blandt de 30-50 beste i verden.

Fedex-ranking plasserer han nå på 129. plass og han er utenfor de som har de beste rettighetene på touren. Men bevares, vil han spille, så får han spille grunnet tidligere meritter (se John Daly).

Jeg tror samarbeidet med Nike er det som ryker neste gang. AR (22. jul 2011 11:35) *  IP
Tiger har livsvarig medlemskap på PGa Tour'en pga sine meritter. Han trenger ikke tenke på ranking på sin vei tilbake til toppnivået. I øyeblikket er han ikke blant de 1000 beste i verden, siden han ikke kan spille i det hele tatt.


 Affen (22. jul 2011 13:41) *  IP
AR: Ranking betyr lite for Tiger, men for andre kan dette gi ett psykologisk overtak.

Tror poenget til Steve Williams var, når han sier at Tiger har spilt dårlig golf, også før skade, er at han faktisk har spiller dårlig. Snittscore på de turneringene som Tiger har deltatt i de siste to årene er nesten et slag mer pr. runde. Det er mye i golf.

Neste gang Tiger deltar, kan det bli "missed cut". Eller?

Jeg vil tro at Tiger nå begynner og få prestasjonsangst og at han vil være 100% sikker på at han er skadefri OG 100% i toppform. Jeg tror han trener knallhardt for tiden, han vil tilbake.

En annen ting som også påvirker Tiger er at Elin nå har funnet lykken. I en amerikansk film så vil hun få pene (hvite?) barn, mens Tiger kjemper på mandager for og få delta på Nationwide :)

Ekstra bra hadde filmen vært om Tutta kunne hatt en birolle, som "mysterious girl" og som kanskje kunne deltatt i en herreturnering hvor Tiger var med; og vunnet! jsu224 (22. jul 2011 18:05) *  IP
Tiger kommer tilbake så lenge kneet holder sånn nogenlunde.

Forekommer meg ikke å ¨være typen som gir opp den karen der.. digger (23. jul 2011 13:22) *  IP
Dersom kneet ikke lar seg redde, kommer han tilbake som venstrespiller. Det ville vært rått og ikke umulig. Han kan bli golfens Ronny Osullivan Affen (29. jul 2011 10:36) *  IP
Da er Tiger klar for denne uka's turnering, Bridgestone Invitational. Jeg klipper fra PGA's hjemmeside;

By missing three months, including the last two majors, Woods has gone from No. 81 to No. 133 in the FedEx Cup standings. Only the top 125 players qualify for the opening round of the PGA TOUR Playoffs for the FedExCup at The Barclays, likely leaving him only the WGC-Bridgestone Invitational and the PGA Championship next week to make up ground. Otherwise, he would have at least five weeks off without being able to play on the PGA TOUR. Affen (31. jul 2011 19:08) *  IP
Noen som så dokumentaren på nrk3 lørdag? Noen helt utrolige historier som kom frem.

Denne uka skal vi se Tiger i Bridgestone Invitational. For første gang på veldig mange år, så er Tiger uten sin faste caddie. Hvordan vil dette slå ut blir meget spennende og se.

Steve Williams har fulgt Tiger i tykt og tynt gjennom 12 år. Det vi skal huske er SW ekstreme kunnskap om Tiger's slagreportoar. Mange ganger har vi sett Tiger gjøre seg klar med ett 4'er jern hvorpå SW vurderinger og innspill gjør at han plukker opp ett 5'er jern istedet. Dette kan ikke en ny caddie gjøre på samme måte. Halvparten av laget er borte, og Tiger har en ny spiller på sitt lag. Spørsmålet da blir;

Hvor lang tid tar det før Tiger og hans nye caddie er ett team?

og ikke minst; er alle broer brent mellom SW og Tiger, eller ser vi SW tilbake på bagen i 2012? Molly (31. jul 2011 20:06) *  IP
De gangene Byron Bell har bært stæsjet til Tiger så har dem gjort det ganske bra da. Tror ikke vi kommer til å se SW tilbake der...


 Affen (03. aug 2011 10:52) *  IP
Klipp fra norsk golf;

Det er nå tre måneder siden Tiger sist konkurrerte på touren, og mannen som nå har falt til nummer 28 på verdensrankingen, er heltent på å stilne sine kritikere. Og beskjeden hans under tirsdagens pressekonferanse på Firestone var klar.

- Jeg er her for å vinne, sier han til pgatour.com.

Turneringen markerer på mange måter en perfekt arena for han å gjøre sitt comeback. Han har vunnet på banen syv ganger, årets fjerde og siste major splles neste uke, og det er ingen cut i turneringen, slik at han er garantert fire runder med konkurransetrening. Affen (03. aug 2011 10:52) *  IP
Woods ligger for øyeblikket på en 133. plass på FedEx Cup-listen, og håper han klarer å komme med til sluttspillet som de 125 beste kvalifiserer seg til. Dersom han ikke klarer det må han mest sannsynlig ta seg spillepause fra 25. august helt til starten av oktober etter USPGA Championship. Playoff-turneringene The Barclays, Deutsche Bank Championship, BMW Championship og Tour Championship spilles i tidsrommet 25. august - 25. september.


 R8 (11. aug 2011 16:17) *  IP
He`s back. 3 under etter 5 hull.


 ah (11. aug 2011 16:29) *  IP
He's not, dobbel på hull 6.


 Affen (11. aug 2011 17:17) *  IP
+2 etter 9. Veldig ustabilt spill av Tiger, han mister selvtillit med 5 over på 4 hull.

Vi får se om han klarer og legge dette bak seg, og gjøre en bra back (front9). Affen (11. aug 2011 19:42) *  IP
+7 for Tiger, dag1.

Let helt nederst i resultatlista. Heldigvis er det par70, så 77 slag er fasiten, ser ikke SÅ ille ut.

Når noen spør; Hvor god er du? Svar med det antall slag du har brukt. No excuses.

Nå kan faktisk helgespillet ryke for Tiger og med det sluttspillet i Fedex cup. La oss krysse fingre for at Tiger kommer med og henter nok poeng til Fedex topp 125. tja (11. aug 2011 21:06) *  IP
Sorry.
Men her i gården krysses det ikke en finger for en som har bedratt sin familie til de grader. Fullpupp (11. aug 2011 21:38) *  IP
Nå er jeg heldigvis ingen hobby-runker som interesserer meg for andre personers privatliv. tja (11. aug 2011 21:47) *  IP
Ikke er du den skarpeste kniven i skuffen heller


 Fullpupp (11. aug 2011 22:00) *  IP
tja


 Affen (11. aug 2011 22:56) *  IP
AR spør om Tiger har slått opp skaden sin? I såfall faller denne under excuses. Sist uke kjente han INGENTING til kneet. Skaden var leget og han spilte for seier. Det gjør han denne uka også...

Tiger's skade er han selv ansvarlig for, og den sitter mellom ørene.

For de av oss som har sett dokumentaren om Tiger, så er det ganske åpenlyst at dette er en svært spesiell person. Tiger's livsstil var kanskje det som trigget han da han var på topp. Det er borte nå. Sammen med kona og barna. Affen (11. aug 2011 23:01) *  IP
Her er intervju med Tiger, han nevner ingenting om skade eller noe som har påvirket spillet rent fysisk.


Asked whether he was more frustrated by the score he shot or where he stood in the process of rebuilding his swing with Sean Foley, Woods didn’t hesitate.

"Both. Both," Woods said. "Because I was 3 under early, and I said, you know what, every shot I hit up to that point were all mechanical thoughts, I put the club in a certain position, and I was doing that and I said, you know what, I’m feeling good. Let’s just let it go. And it cost me the whole round."

Woods said he had a "laundry list" of things to work on before he teed off on Friday. He realized he got away from a more mechanical approach, concentrating on the things he’s been working on with Foley, and old habits began creeping into his swing as the day progressed.

“I thought I was playing well enough that I don’t have to do that,’ Woods said. “I can just go out there and play and let it go and just play by feel and see the shot, hit the shot, feel it and I’m not at that point yet. My motor pattern is getting there, and I start fighting it, and I couldn’t get it back. Obviously it’s tough.’

Consequently, Woods is in danger of missing the cut at a major championship for only the fourth time in his career.

“I’ve been in this process before: I’ve been through it with Butch; I’ve been through it with Hank; and now I’ve been through it with Sean.,” Woods said. “I just thought, this is a major, and you peak for these events. And once you get to a major championship, you just let it fly, let it go.

“And I did and it cost me.”

Woods could now find himself on the sidelines for the next six weeks. He started the week ranked No. 129 in the FedExCup standings — and only the top 125 at the end of next week’s Wyndham Championship advance to the PGA TOUR Playoffs for the FedExCup.

Woods said last week he had family obligations and would not compete in Greensboro. So based on last year’s point totals, Woods likely needs to finish 14th or better in order to be among the top 125 at the end of the Wyndham Championship. Affen (12. aug 2011 15:57) *  IP
Fra mitt innlegg 14.08.2011 (snart ett år siden)

Når Tiger misser sin første cut på lang tid, så vil dette også gjøre noe med gutten. Skammen over å reise fra sirkuset på fredag istedet for å kjempe i toppen søndag kveld.

+++
Tiger prøver alt - Sean Foley hjelper Tiger med forbedring av sving, men ting tar tid. Snart er det bare Nike igjen av Tiger's storhetstid. Enn så lenge. digger (12. aug 2011 17:22) *  IP
Uansett - du har så langt hatt rett mye lenger enn jeg trodde du skulle få.

Hadde ærlig talt trodd han skulle vært tilbake nå. Men, så har da jeg heller aldri vært god til å tippe. Boogeyman (13. aug 2011 14:45) *  IP
De siste årene har det hvert år vært fire forskjellige vinnere på de 4 majors. Slik kommer det til å fortsette "til evig tid", selv om vi nok får oppleve at èn spiller vinner 2 majors enkelte år.
Konkurransen er nå så knallhard og jevnheten i toppen (eller skal vi heller si ujevnheten?) meget stor, derfor blir det forskjellige vinnere. Tilfeldigheter, dagsform, bane etc. vil avgjøre. Tiden med èn dominerende spiller på PGA er definitivt over. Rekorden til Nicklaus med 18 major-seire vil aldri bli slått. McIlroy kommer ikke i nærheten av 10 engang. Affen (26. sep 2011 12:02) *  IP
Tiger ranket som nummer 49 i verden. Hvem ville trodd det for et par r siden?


 Affen (06. okt 2011 22:37) *  IP
Ujevnt fra Tiger. To bogeys etter tre hull røper at Tiger ikke er der han burde være. Men det er mange hull igjen, mange muligheter for birdies.


 Affen (11. nov 2011 13:58) *  IP
Drar denne til toppen igjen, to år etter Tiger's siste seier. Kan Tiger holde helt inn denne helga?


 Boogeyman (11. nov 2011 14:46) *  IP
Jeg har tolket din trådstart som at "aldri mer en vinner?" gjelder PGA. Dersom man skulle inkludere alle slags turneringer med svak deltagelse som Tiger ville/kunne delta i, så hadde spørsmålet vært overflødig.
Turneringen som nå foregår i Autralia er en slik svak turnering. Det deltar kun 9 "middelmådige" spillere fra USA/PGA, resten er austaliere og noen obskure asiater (bortsett fra Choi).Det ville faktisk vært oppsiktsvekkende om ikke TW vant denne turneringen.
Men om han noensinne igjen vinner på PGA, det er et åpent spørsmål. Wilson (11. nov 2011 15:38) *  IP

Bill Haas, Fred Couples, Dustin Johnson, Matt Cuchar, Jason Day, Adam Scott, Geoff Ogivley, Aron Baddeley.

Ja, der nede er det mange middelmådigheter. gjesp (11. nov 2011 15:53) *  IP
Watney, Bubba, Toms og Allenby. Nok av middelmådigheter

psst! Choi er ikke K.J.Choi Boogeyman (11. nov 2011 16:15) *  IP
Ja vel, så er det 8-10 toppspillere fra PGA med down under. Likefullt er dette en kvalitetsmessig svak turnering, sammenlignet med en vanlig PGA-turnering.
Det kan nevnes minst 100 andre toppspillere fra PGA eller verdensrankingen som kunne ha vært med der, og da ville Tiger møtt mye sterkere konkurranse. Med 130 australiere i feltet gjør han ikke det. No Name (11. nov 2011 16:34) *  IP
Quiz: hvem har best golfkunnskaper? Boogeyman eller en nepe?


 digger (11. nov 2011 16:43) *  IP
Den tapte sønnen er tilbake :-)

Jeg er kanskje en enkel sjel, men liker å se fyr'n spille golf. "You never walk alone!" Boogeyman (11. nov 2011 17:35) *  IP
Til "No Name": det er tydelig at du mener jeg tar feil. Men det du skriver er bare infantilt. Kan du vennligst tlbakevise det jeg skrev i mitt siste innlegg, med argumenter!


 No Name (12. nov 2011 08:57) *  IP
"oppsiktsvekkende om Tiger ikke vant", "svak turnering". Snakker for seg selv. Kan ikke definisjonen på IDIOT, men du må da være nærme.


 AR (12. nov 2011 11:57) *  IP
Jeg oppfordrer til at deltakerne her på forumet respekterer hverandre og ikke bruker nedsettende betegnelser om andre som man ikke en gang kjenner. Det er lov å være uenig i sak. Det er også lov å utvise folkeskikk og forumskikk.


 barce (02. des 2011 22:29) *  IP
Etter å ha sett Tiger i en time nå, så er vel all tvil satt til side. Om ikke han vinner på søndag, så blir det mange til neste år!


 Spurs (02. des 2011 22:32) *  IP
Nja, var jo like god i denne turneringen i fjor. Da raknet det mot slutten.


 No Name (02. des 2011 22:42) *  IP
Det er jo bare 18 mann med så det vil være en atombombe om Tiger ikke vinner. Eller hva BM ?


 barce (02. des 2011 23:08) *  IP
Har du sett spillet og hørt på en lettere opphisset (og med rette) Per Haugsrud? Dette er noe annet enn i fjor!


 Spurs (02. des 2011 23:12) *  IP
Nei, nøyaktig det samme skjedde i fjor. Da dreit han seg ut på sisterunden.


 par (03. des 2011 10:43) *  IP
Alle skjønner at viasat golf og Haugsrud er avhengig av TW og spesielt at han finner igjen formen. Haugsrud øser på uansett for å skape blest. Dette er helt naturlig. Men jeg liker ikke at han, som ellers er så god, dermed favoriserer denne amerikaneren foran hvilkensomhelstannen, til og med europeere.

Forøvrig gjenstår det for TW å bekrefte at han står en hel turnering. De fleste av de andre spillerne er sikkert fed up av sesongen og ser fram til en måned fri.. barce (03. des 2011 10:51) *  IP
Vel, s dere p i gr "par" og "Spurs"?


 HenrikFan (04. des 2011 23:57) *  IP
Der vant Tiger!


 HenrikFan (05. des 2011 00:01) *  IP
2 lange år!


 Smilende Sam (05. des 2011 00:03) *  IP
Man måtte ned i et felt på 18 spillere i silly season for å få det til å skje...


 Link (05. des 2011 00:04) *  IP
Yessssss! Utrolig spennende avslutning!


 HenrikFan (05. des 2011 00:05) *  IP
Likevel, ingen dårlige spillere...


 lol (05. des 2011 00:06) *  IP
Morsomt med en objektiv kommentator...

Begge spillere burde fått straffeslag for å spille jææææævlig sloow. bjørn e (05. des 2011 00:08) *  IP
dette fortjente Tiger og seieren er grunn til å juble over for alle golfere.
Tiger har en utstråling som overgår de fleste, og bare det at han igjen vinner, er utrolig viktig for golfverden. Vil tippe at antall seere på tv sendinger dobles når Tiger er i vinnermodus Wilson (05. des 2011 00:11) *  IP
To birdies for å vinne er kanon. Stor idrett


 pondus (05. des 2011 00:18) *  IP
Vel vel.... Hva TW betyr for viasat golf er det inntrykket jeg sitter igjen med..


 haha (05. des 2011 00:20) *  IP
hvor er affen nå??!?


 Beartown (05. des 2011 04:07) *  IP
Jeg begriper ikke dette orgasmiske forhold enkelte har for Tiger. Som SS sier...18 spillere, mange gode. Men naar vinner han med fullt felt igjen?


 HenrikFan (05. des 2011 06:44) *  IP
Tiger... Henrik, Beartown... samme sak, eller kanskje ikke helt?


 Dr Hook (05. des 2011 07:29) *  IP
Gratulerer Tiger Woods!!! Gratulerer til golf-interessen og alle som vil at golfen skal fortsatt ha stor oppmerksomhet.
Hadde Henrik vunnet denne turneringen hadde vi alle i F5-klubben og hele Norge gått i taket med de störste overskrifter. Om det er 18 eller 140 i startfeltet spiller egentlig ingen rolle, Tiger er nok en gang tilbake som vinner av en "större" turnering. radar (05. des 2011 07:35) *  IP
Går denne seiern inn i veddemålet vs Westwood? :P


 Beartown (05. des 2011 08:38) *  IP
Henrik respekterer jeg, det gjoer jeg ikke med Tiger. Jeg var fan foer, men han har brennt alle broer for meg desverre. Jeg oensker ingenting vondt for mannen, men jeg jubler ikke naar han vinner..saa, enkelt er det!


 Fooore (05. des 2011 08:39) *  IP
Herlig Tiger!

Ift SS sin kommentar var den i mine øyne minst 99% ironisk ment ift en annen debattant. Men jeg kan jo ta feil, og andre ikke... tak, oslo (05. des 2011 09:33) *  IP
Velkommen tilbake der du hører hjemme, Tiger! De kan kle seg i oransje, de kan ha tøffe skjegg, tøffe briller, merkelige bukser, men Tiger har X-faktoren. Og han er den folk vil se....


 Kaare (05. des 2011 09:49) *  IP
Heldigvis så tok Affen feil 14.august i fjor!


 DA (05. des 2011 10:44) *  IP
@Fooore. Nei, SS var nok seriøs i sin kommentar mot Tiger. Ingen ironi der i gården.


 Wilson (05. des 2011 11:09) *  IP
BT Greitt at du ikke liker TW . Men prestasjonen hans blir ikke mindre av det. Til de som maser om dårlig startfelt og silly season; han måtte klare 2 * birdie for å vinne og han klarte det. Det er knallbra.


 Smilende Sam (05. des 2011 11:29) *  IP
Jeg var seriøs når jeg pekte på at jeg ikke blir så imponert av at Tigeren vinner en sånn turnering i silly season, ja. Man ironiserer ikke over et ikon som Tiger :-), men for de faste posterne her inne er det neppe en overraskelse at jeg ikke er Tigerfan. Når det er sagt så er jeg helt inneforstått med at han har utrolig mye å si for golfinteressen - og det er sånn sett bra at han vinner.

Wilson; er enige med deg i at det å sette de to birdiene for å ta det hjem er sterkt og viser at hodet hans er i ferd med å komme "på plass igjen". Ronni (05. des 2011 12:22) *  IP
Er redd for at dette kan bety at 2012 kan bli et Tiger-år. Tror likevel ikke at han blir like dominerende som før, likefullt et par majors henter han seg nok før karrieren er over.


 AR (05. des 2011 12:52) *  IP
Jeg er at Tiger Woods vil slå Jack Nicklaus Major-rekord.


 Smilende Sam (05. des 2011 13:02) *  IP
Det vil være leit om rekorden til Nicklaus ryker - han er i mine øyne en betydelig større idrettsmann enn Tiger.


 Pepper (05. des 2011 13:08) *  IP
Det er godt for golfen at Tiger er tilbake på vinnersporet igjen, men jeg også håper at Nicklaus beholder rekorden sin. Tiger har dessverre selv sørget for ettertrykkelig å ødelegge den sympatien jeg hadde for han.


 Enur (05. des 2011 13:51) *  IP
Tiger er nok tilbake ja, og det er helt sikkert bra for golfinteressen rundt omkring i verden, og i USA spesielt.

Men jeg tror aldri han får den dominerende posisjonen han en gang hadde, og takk og pris for det sier nå jeg. Til det har mange av konkurrentene mistet den store respekten (og "frykten") de hadde for ham tidligere, og i tillegg er det nå så mange unge på vei opp som aldri har møtt Tiger i hans storhetsperiode, og således ikke engang vet noe om hvordan det var å spille mot Tiger på den tiden. For dem vil han bare være en blant mange andre gode motstandere.

Jeg synes det var hyggelig å se Tiger spille bra i denne lille miniturneringen. Men selv om de 17 andre som stilte opp er navn av høy klasse, skal man vel ikke glemme at det var like kvalitetsfyllte felt som samme helg også spilte stor golf i Hong Kong og i Sør-Afrika. Jeg blir derfor ikke med i det nesegruse hyldningskoret over Tigers seier foreløpig.
 Jørgen (05. des 2011 14:09) *  IP
Om Tiger er tilbake? ja.
For fullt? Gjenstår å se.

Men veldig bra for golfsporten. Blir alltid noe annet med Tiger i form. Henrikfan (05. des 2011 14:56) *  IP
HB til VG nett:
Det er jo fantastisk morsomt å se han spille golf igjen. Alle deler av spillet hans er tilbake igjen og det er utrolig morsomt å se på, sier Henrik Bjørnstad til VG Nett, som mener all utenomsportslig fokus har gjort Tiger Woods til et bedre menneske.

Man trenger ikke være enig i dette, Beartown og Sam, men om noen slår rekorden til Nicklaus, så er vedkommende bedre, idrettslig sett.
Andre syn på saken har med følelser å gjøre. Eller er det noe jeg har misset?
 digger (05. des 2011 16:25) *  IP
Uenig med Enur der gitt. Alle som dukker opp på touren nå har hatt tiger som forbilde i ti år. Han blir aldri bare en av mange.


 McKivre (05. des 2011 16:29) *  IP
Det var den dårligste putten til Zack i hele turneringen
Satta han den utenfor med vilje? Enur (05. des 2011 16:32) *  IP
Ikke uenig i at alle de unge sikkert har hatt Tiger som forbilde, men det er en forskjell på det og det å ha møtt ham face to face som spiller i hans storhetstid og føle at han vel egentlig var uslåelig. Det vet de nå at han ikke er lenger.


 Smilende Sam (05. des 2011 17:12) *  IP
Henrikfan; den som vinner 19 majors har selvsagt sportslig sett vunnet en fler enn the Golden Bear. Derfor var jeg helt bevisst i ordvalget ovenfor - jeg brukte "idrettsmann". Å være en idrettsmann består for meg av mer enn det rent sportslige.


 AR (05. des 2011 18:33) *  IP
McKivre, jeg stilte meg selv det samme spørsmålet. I min kommentar her på Golfsiden skrev jeg at det så nærest ut som om han hadde YIPS. Putten var elendig utført med total mange på rytme. Ballen var aldri på linjen, og han reagerte merkelig på slaget.

Enten bommet han med vilje, eller han hadde YIPS, eller han fikk nerver og "sprakk" i utførelsen.

Jeg velger å tro det siste. bjørn e (05. des 2011 18:37) *  IP
det er selvsagt ok å ha forskjellige oppfatninger ss. men jeg vil nå si at generellt så betyr "størrrelsen på en idrettsmann" i dagligtale - de resultatene vedkommende har prestert eller presterer. Og omtaler man en idrettsmann så bør man skille mellom resultat og privatliv - eller mellom snørr og barter. ;-)

En av vår tids beste forretningsmenn var etter min mening Steve Jobs. At han kunne være en drittsekk av og til i følge biografien hans, reduserer ikke hans evne som forretningsmann.

Jeg mener jo f. eks. at Tutta er Norges beste idrettskvinne. Men jeg er sikker på at noen - slik det kommer frem her på golfsiden - synses hun kan være litt bitchy. Det reduserer ikke hennes storhet som idrettskvinne.

Hadde vært enig med deg dersom du hadde snakket om "idrettspersonligheter" for i det begrepet ligger hele pakka. Det er min mening.
 Wilson (05. des 2011 18:47) *  IP
Bra innlegg bjørn e.
Helt enig

Og, Zack Johnson ga selvfølgelig ikke bort seieren, men han ble vel nervøs.
Helt menneskelig Affen (05. des 2011 19:36) *  IP
Hei alle golfinteresserte og gratulerer til oss alle. Dette var viktig for sporten vår. Selv med 18 spillere i startfeltet så regnes dette som en seier på lik linje med alle andre turneringer.

I mitt innlegg for snart to år siden så skriver jeg;

"Min påstand er at Tiger kan gå i historiebøkene som den suverne ener, kanskje verdens beste golfspiller gjennom tidene, mannen som hadde alt og kunne alt for deretter og aldri komme tilbake som en verdensener."

Det er altså formuleringen verdensener som er viktig her.

At Tiger vinner en turnering er hyggelig, men det er altså langt frem til og kunne omtales som verdensener. Da må du gjerne ligge som nummer 1 på verdensranking.

La oss se på fortsettelsen og håpe på flere store øyeblikk på golfbanen. Beartown (05. des 2011 20:10) *  IP
Tror jeg at Tiger vinner igjen paa touren. Ja, saa absolutt. Det skulle heller ikke forundre meg om han vinner en Major neste aar.

Jeg er saa gammal at Jack alltid vil vaere den stoerste for meg. Tiger kan gjerne vinne 19, eller 20, men jeg staar fortsatt tilbake med mye mer respekt for the Golden Bear.

Vi har alle vaare idrettshelter. Da skal det vel vaere lov a ikke juble hvis man ikke er fan av den som vinner. Vi kan godt si "utrolig bra turnering, og 2 eller 3 kjempeslag".

Det ville vaere som jeg var fan av Rory Sabatini. Han er jo veldig "poppis" paa PGA touren, og jeg hadde nok hoert baade det ene og det andre. Tiger er viktig for alle tv selskap, men altsaa ikke saa viktig for noen av oss andre. Boogeyman (05. des 2011 22:04) *  IP
Det blir bare dumt når Affen skriver at å vinne en turnering med 18 deltagere er like bra som å vinne en normal turnering - med 150 deltagere. Beklager, men en slik sammenligning er meningsløs.
For meg var denne miniturneringen bare en oppvarming, og viser egentlig ingenting om styrken til Woods p.t. Den får vi først se når han neste år deltar i de vanlige PGA-turneringene med toppet konkurranse. han kommer nok til å vinne et par slike, og kanskej en major. Men han kommer aldri til å slå rekorden til Nicklaus Wilson (05. des 2011 22:46) *  IP
BT
"Tiger er viktig for alle tv selskap, men altsaa ikke saa viktig for noen av oss andre."

Er vel kanskje greitt om du ikke uttaler deg på vegne av alle oss andre.:-)

Jeg er ikke og har aldri vært en Tiger-fan i nærheten av det som mange er, men jeg mener at man må gi mannen Tiger en sjanse.
Han har jo ikke gjort noe kriminelt. Han har venstret noe inn i granskauen og mistet kone og en god del penger.
Skal vi virkelig fordømme alle som har gjort noe dumt så blir det ikke mange helter tilbake.

Jeg synes Vazelina hadde en bra sketsj for noen år siden; "Je hører du har kømmi i fengsel på grunn av promillekjøring" sier Arnulf til Høggern. "Nei, jeg har kømmi dit på grunn av kontroll."

Kan det være noen vi oppfatter som helter som har unngått kontroll/media? Beartown (06. des 2011 06:43) *  IP
Wilson: Jeg uttalte meg ikke paa dine vegne. Jeg sa "andre" baser paa mange av innleggene her. Det var ikke meningen a gre alle under samme kam :-) Testogolfer (08. des 2011 01:29) *  IP
Affen (13. feb 2011 17:23) * IP
Jeg bringer denne frem igjen.

Dessverre fikk jeg rett, Tiger klarte ikke og hevde seg på samme nivå som tidligere i 2010 sesongen. Denne helga havnet Tiger på delt 20. plass (26. spillere spilte altså likt med Tiger eller bedre). Ikke dårlig vil mange si, men det er ikke poenget.

Tiger har ikke den samme magien som tidliger, han er ikke den trollmannen han var. Kan han bli det igjen? Jeg tviler og drister meg til med følgende spådom;

"Tiger vil ikke ta en eneste seier i 2011 og falle markert på verdensrankingen".

En av to rette er ikke ille. Han har jo falt markant på verdensrankingen, men nå vant han og vi skriver ennå 2011 :)

Forhåpentligvis er det den første av mange.

Her er TW fortsatt helten, og ingenting ville glede meg mer om han tok rekorden til gammern :D pondus (08. des 2011 08:06) *  IP
Ingenting ville glede meg mer enn om han IKKE! tok rekorden til gammer'n..!!


 Affen (09. des 2011 07:10) *  IP
Riktig, jeg trodde ikke han ville vinne i 2011. Han klarte det med noen dagers margin.

Selv om startfeltet hadde bare 18 deltagere, så regnes dette som en seier. (hvor få deltagere kunne vi akseptert for og kalle det seier? 10 stk?).

Det blir spennende og følge Tiger fremover. Affen (13. feb 2012 13:54) *  IP
Selv om Tiger i helga var høyt oppe på resultatlistene, så er det langt fra den Tiger vi så for noen år siden.

På siste hullet så burde Tiger ha puttet ferdig og latt Phil putte til slutt. Jeg tror nesten Tiger misset den siste putten på psyke da Phil satte sin for birdie. HH (13. feb 2012 14:22) *  IP
Tiger er ikke der ennå, men det nærmer seg. Den dagen han får orden på det han jobber med og får troen på at han er tilbake, så kommer nok seieren før eller siden. Men han blir nok aldri den dominerende figuren som han en gang var..


 Affen (11. mar 2012 21:09) *  IP
Sitter og ser på Tiger Cadillac Championship. Lengdekontroll er ikke bra. Putting er ikke bra. 2 over par, og nå slo han ballen i vannet. Det er fortsatt langt frem for Tiger.
 St. Able Ford (11. mar 2012 21:44) *  IP
... Og der forlot Tiger banen i en golfbil...
Når får vi se ham neste gang?
Står Augusta i fare? Enur (25. mar 2012 22:21) *  IP
Tror det er på tide å ta fram denne tråden igjen - for med 9 hull igjen på Bay Hill våger jeg påstanden om at i kveld blir Tiger en vinner igjen!

Han virker veldig solid nå, og det som verre er (for en ikke-Tiger fan som meg) er at flere av de andre nå synes å ha fått igjen noe av respekten/frykten for å spille mot en Tiger med seiersvitring.

Men Tiger har utvilsomt imponert stort i denne turneringen, og hvis ikke noe spesielt skjer på de siste ni, være en verdig vinner denne gang. AR (25. mar 2012 22:43) *  IP
Jeg følger med litt ekstra i dag. Tiger har imponert stort på de første 9 hullene.
Se:
http://www.golfsiden.com/PGATOURuke0112.html Air (26. mar 2012 00:10) *  IP
Det går nok Tigers vei. Ikke noe særlig press bakfra å snakke om ...


 AR (26. mar 2012 00:28) *  IP
280 innlegg lenger opp står det innledningsvis:

Tiger - aldri mer en vinner.

Vel, vel. Tiger var en stor vinner denne uken. Et stort øyeblikk for golf! Enur (26. mar 2012 00:30) *  IP
Nei, hadde nok hpet p en mer spennende kveld.
Greit nok at Tiger vinner, for han har vrt best hele uka. Men i dag var han ikke s der helt fantastisk, og da var det skuffende at G-Mac, Ernie, Poulter eller noen av de andre ikke evnet by ham mer konkurranse. Spesielt McDowell hadde jo muligheten flere ganger til gjre dette til en skikkelig match, selv etter blemma p hull 1, men skuffet stort hver gang han hadde sjansen.

S gratulerer til Tiger og alle Tiger-fans med en velfortjent seier! Og han blir neppe enkel ha med gjre p Augusta heller. Anon (26. mar 2012 00:33) *  IP
Det er i motbakke det går oppover!


 Dilter (26. mar 2012 00:51) *  IP
Det ante meg at det ville bli trafikk i denne tråden. Nå kan den vel trygt legges ned. Det der var en overbevisende forestilling.


 haha (26. mar 2012 01:01) *  IP
hvor er affen nå?


 AR (26. mar 2012 01:43) *  IP
Til "haha":

Affens innlegg var meget godt og en god vurdering. Leser du hele hans innledningsinnlegg, vil du se at han spådde at Tiger ikke ville vinne i 2010. Overskriften var provoserende. "aldri mer en vinner" gjaldt i teksten bare for dette året.

Det tok lang tid med ekteskapeproblemer, som for svært mange andre, gode golfspillere, mange skader og annet - før han etter hardt arbeid er en vinner.

En suveren sådan.

Så kan vi starte en ny tråd med Tiger Woods. dutte (26. mar 2012 01:49) *  IP
Tiger kontrolerte siste runden. Vi vet ikke hva som hadde skjedd under tøffere press. Det får vi muligens svar på under The Masters.

Tiger var en vinner i dag. Men han vil aldri dominere golfen igjen som før. Air (26. mar 2012 02:56) *  IP
At han ikke kommer til å dominere golfen slik som han pleide å gjøre er, er nærmest en selvfølge. Det ville ha vært for fantastisk. Men at han vinner 3-4 ganger per år inkludert en major og jobber seg opp til å bli nr 1 i verden igjen (fra tid til annen), ville ikke ha vært så verst det heller..


 Beartown (26. mar 2012 03:43) *  IP
Enur: Ikke ofte jeg er uenig med deg, men a begynne a skrive paa denne traaden var litt haaploest i mine oeyne. Den er fra August 2010. Det hadde vel vaert bedre a starte en ny traad i mine oeyne.

Det at Tiger vinner naa er ikke like overraskende. Det at alle sier at folk plutselig ble skremte igjen er bare toeys. Tiger vant for 7 gang paa Bay Hill. Greenene var som a putte paa asfalt.

Nei, det var en meget imponerende seier for Tiger, men la oss naa ikke si at alle naa er vettaskremte. Det er de ikke!

Er Tiger storfavoritt om to uker. Ja, selv som ihuga Phil fan saa er han det.

Er Tiger tilbake 100%. Litt for tidlig a si. pondus (26. mar 2012 08:07) *  IP
hehe.. Det blir det samme som alltid. Straks en eller annen tidl storhet vinner så er det over og ut med de øvrige.. For noe tull. McD har jo vært like svak som TW det siste året. Denne turneringen var intet annet enn treningsrunder for de fleste. PM er ikke å regne med uten at han er blant de ti første etter to dager. Det blir han i Masters.Og så europeerne ellers da?? Svarene kommer om 14 dager.


 Vist (26. mar 2012 08:24) *  IP
Tiger er tilbake 100 %,det er jeg rimelig sikker på.
Han gruser feltet, vinner med 5 slag, uten at han går for noen pinner på de siste 9. Driven sitter, lengdekontrollen var tilbake, putteren virker.
Det jeg lurer på nå er om hvor "sulten" han er, han har vært veldig sulten på denne første seieren, for å bevise at han kunne komme tilbake, men er han sulten nok til å vinne gang på gang, det gjenstår å se. Gulber (26. mar 2012 08:40) *  IP
Imponerende spill av Tiger, å endelig en seier igjen. Å si at "Denne turneringen var intet annet enn treningsrunder for de fleste" mener jeg er tull å si. Els spilte for å komme blandt topp 50 på rankingen og deltagelse på Augusta, McD Poulter og de som jaget bak tror jeg ikke tok dette som treningsrunder. det blir jo nesten som å si at en annen leker på jobben. Må evt være de som lå langt bak da,men alle gjør vel så godt de kan vil jeg tro.Men uansett syntes jeg dette var topp å bra for golfen. Hvis Tiger ikke er sulten nok, tror jeg han hadde lagt opp. Tror ikke han spiller for en god plassering bare. men som han svarte på spørsmålet om han måtte vinne. Han måtte ikke vinne men hadde lyst til å vinne.


 gjesp (26. mar 2012 09:00) *  IP
Tiger - alltid en vinner


 bjørn e (26. mar 2012 10:39) *  IP
skikkelig imponert over Tiger. For første gang på flere år så jeg på hele sendingen. Fulgte sky sport, og en ting som kom frem er at Tiger har utviklet seg i positiv retning med Foley på nesten alle slag.. Nå er han i stand til å forme ballbanen mye bedre enn før. På rangen har han i treningsøktene rutine med å slå 3 slag draw, 3 slag med å kutte svingen for å fade og 3 slag rett frem. Før hadde han nesten bare draw, men nå erhan til og med blitt bedre og mye sikrere til å drawe ballen, Nå leder han klart de fleste statistikker, driving, putting, osv.

Haney lanserer i disse dager boka The big miss. Boka må vel lanseres med dårligste timing ever. Missen må del være at Tiger brukte Haney som trener og at Haney gjorde Tiger til en middelmåig spiller. Til sammenlinging, ble det sagt at i fjor på samme turnering var Tiger sist i drving nøyaktighet - i år klart best. Pro V1 (26. mar 2012 10:52) *  IP
Ingen over - ingen ved siden!


 Enur (26. mar 2012 11:11) *  IP
@Beartown:
Ikke for å krangle Beartown, men hva var så galt ved å trekke fram denne tråden igjen?
Det er jo ikke slik at den har ligget stille siden august 2010, tvert i mot har den vært i flittig bruk for Tiger-kommentarer fra august 2010, gjennom hele 2011 og fram til Tiger gikk av banen med skade for 2 uker siden.
Ja selv du skrev jo her så sent som i desember 2011.

Jeg synes tvert i mot det var helt naturlig å avslutte Tigers lange periode uten seire i denne tråden - og så er jeg enig med AR: nå kan det heretter startes nye tråder om Tiger for nå er dette kapittelet over. Affen (26. mar 2012 14:22) *  IP
Vi gleder oss over Tiger, han virker mer i vater nå. At det gikk nesten 1000 dager fra siste pga seier sier sitt, det har vært en lang vei og gå og "at det sitter mellom øra" kan vel de fleste være enige om.

Jeg saker to av mine viktigste poenger fra mitt snart to år gamle innlegg;

1)
Min påstand er at Tiger kan gå i historiebøkene som den suverne ener, kanskje verdens beste golfspiller gjennom tidene, mannen som hadde alt og kunne alt for deretter og aldri komme tilbake som en verdensener.

2)
Vi som elsker Tiger vil følge varsomt med, og håpe at han en søndag kveld kan gå seiersgang langs den 18. fairway og hilse til caps'en. Dessverre, det skjer ikke i 2010.

GO TIGER!!! DA (26. mar 2012 15:46) *  IP
Go Tiger!

---------------------------------------------- Anon (03. jun 2012 23:57) *  IP
Morsomt trådnavn..Hvilken pessimist startet denne?


 jo,jo (03. jun 2012 23:59) *  IP
Seier nr 2 i år. Neppe den siste...


 Link (02. jul 2012 11:53) *  IP
Nei, aldri mer en vinner. Og internett er en døgnflue!


 sigbjørn (02. jul 2012 12:59) *  IP
Sigbjørn (10. apr 2011 21:38) * IP
"Tiger aldri mer en vinner" he he he
Har riktig nok ikke vunnet enda, men han vil garantert vinne mange turneringer til i sin kariere jaja (02. jul 2012 17:25) *  IP
hvor er affen nå da?

tiger på 4 plass på verdensrankingen og på vei oppover, samt 1 plass på fedex, jeg ler! Gunnar Bull (03. jul 2012 00:04) *  IP
Synes stakkars affen får mye tyn her fra folk som beviselig kun leser overskrifter.

Les hele innlegget hans, så skjønner dere hva jeg mener. Beartown (03. jul 2012 06:08) *  IP
14 Aug. 2010, og likevel er det enkelte som ikke kan la denne traaden vaere. Makan til idioti kan man vel lete lenge etter. Vi har feil i mange ting her i livet. Jeg selv hadde ikke troen paa Tiger, men feil tok jeg. Det er vel ikke vits i a pisse paa traadstarter hver gang Tiger vinner. Barnslig!! Les intro foerst...det hjelper!!!


 Affen (03. jul 2012 09:27) *  IP
Hei folkens, jeg er her!

Jeg vil bare ha sagt at jeg gleder meg over Tiger's seier. Golf er mer morsomt med en god Tiger i toppen.

Tiger er fortsatt ikke verdensener, men klatrer uke etter uke. Det er fortsatt et stykke frem som den suverene eneren han var, hvor han vant turnering med mange mange slag.

Fra 14.10.2010;
Min påstand er at Tiger kan gå i historiebøkene som den suverne ener, kanskje verdens beste golfspiller gjennom tidene, mannen som hadde alt og kunne alt for deretter og aldri komme tilbake som en verdensener. Fooore (03. jul 2012 09:32) *  IP
Tiger vil inntil videre være historien beste golfspiller, det kan jo komme noen nye om noen år.

Det eneste Affen "bomma" på var ift caddien, og det synes jeg ærlig talt Tiger skal være glad for. De spøker stadig vekk på Sky om hvor godt Steve Williams spiller. Som caddie for Adam Scott.

Go Tiger! par (03. jul 2012 10:44) *  IP
Litt interessant var det å se da det åpnet seg en låvedør for van Pelt på det siste par5-hullet, men da viste Pelt at han ikke holder helt ut på dette nivået selv om han neppe er langt unna. Enig med PH i helga om at TW nå spiller rolig på finalesøndagen (i motsetn til før) og lar andre gjøre bogeys.. Men det er jo godt nok... Likevel kan det holde hardt for han å få flere majors når alle stiller opp.. For så god er han iallefall ikke ennå.. Vi får se..


 Pro V1 (03. jul 2012 12:24) *  IP
Det som imponerer meg er at han ser ut til å gå tilbake igjen til basic, dvs. stingerslaget fra tee med 3wood, 5 wood og 3 jernet. Driveren er fortsatt et stort uromoment. Han spiller bedre enn de fleste fra tee til green, men som de fleste andre ser, så svikter putteren hans. Da i forhold til tidligere år, da denne var hans varemerke og gjorde at han vant turneringene med ti slag m.m.

Det som gleder meg mest er å se hans navn i toppen av leaderboarden hver gang han stiller til start. Når i tillegg topper de fleste stats ifht. FW treff og GIR, så viser det seg at det han holder på med om dagen er riktig.

3. slaget på hull 16 i helgen der han virkelig gikk for pinnen, men landet ørlite langt før ballen lugget til, viser også at han ikke bare spilte for det sikre. Men samtidig ble det å misse på vesrte mulig plass (ned bakken bak greenen)

HAn var allerede vunnet 3 ganger iår - tunge turneringer med bra startfelt. Men det er majors som er tingen - og de kommer nok snart, allerede om 14 dager tror jeg han er rimelig bra med før cut.

Aldri mer en vinner, jo da, det har han vist. Men enig med Affen om at det så lite lyst ut for en tid tilbake og alle jubler nok ikke like høyt før han har en ny major under beltet. Da forøvrig, håper jeg de fleste legger seg langflat og applauderer et utrolig comeback.

Interessen er også økende og PGA merker dette i sine TV ratings. Også for egen del så blir det nå flere kvelder foran viasat golf når Tiger er med, enn uten.

GO TIGER!! par (03. jul 2012 13:33) *  IP
Vel Pro V1... Jeg skjønner dette, men jeg har aldri og vil aldri komme til å pushe enerne...De har det de trenger. Jeg holder mer til i den andre enden av listen hvor de fleste befinner seg og virkelig trenger et GO!
GO BO!! Gunnar Bull (03. jul 2012 13:56) *  IP
"Go Bo"?!?

Hvis du virkelig vil holde deg i den andre enden hvor de fleste befinner seg så er vel "Go Gunnar" mer på sin plass...? Affen (09. jul 2012 12:39) *  IP
Tiger's MC denne helga viser at Tiger fortsatt har et stykke frem til posisjonen som "verdensener".


 Henrikfan (09. jul 2012 14:14) *  IP
det stemmer ikke helt, Affen. Han er ranket nr 1 på Fed ex listen og nr 4 i verden p.t. Ikke langt unna toppen. Han har derimot langt igjen til en totalt dominerende posisjon ala 2000-2005, da han vant 10+ turneringer pr. år og klarte over 100 cutter på rad. Det spørs om han eller noen andre noengang kommer dit igjen.


 Affen (09. jul 2012 21:04) *  IP
Og være nr. 1 på fedex listen er en særledes god start, men kvalifiserer allikevel ikke til tittelen "verdensener".

Men du verden, har har klatret bra den siste tiden. Wilson (09. jul 2012 21:26) *  IP
Affen,

Nå har jo faktisk Luke Donald, Rory McIlroy, Lee Westwood og Martin KAymer misset en del cuter i det siste.

Og de har jo byttet litt på å være nr 1. trond (09. jul 2012 23:59) *  IP
Står fremdeles fast på innlegg langt tidligere i denne tråden. Tiger kommer definitivt tilbake. Han er allerede godt på veg.


 Beartown (11. jul 2012 03:59) *  IP
Jeg synes det er ufattelig at dette enda diskuteres. Tiger som 25 er ikke Tiger som 36. Han vinner fortsatt, enkel konklusjon!!


 Sigbjørn (28. jan 2013 19:57) *  IP
Sigbjørn (10. apr 2011 21:38) * IP
"Tiger aldri mer en vinner" he he he
Har riktig nok ikke vunnet enda, men han vil garantert vinne mange turneringer til i sin kariere

Ja ja Affen, så feil går det ann å ta, heldigvis. Trond (30. jan 2013 19:35) *  IP
Hva var det jeg sa


 Gunnar Bull (30. jan 2013 20:37) *  IP
Ser du ikke det?

Du sa: "Står fremdeles fast på innlegg langt tidligere i denne tråden. Tiger kommer definitivt tilbake. Han er allerede godt på veg."
 009 (01. feb 2013 15:52) *  IP
Denne tråden kan vel legges ned nå... Ingen tvil om at Tiger kommer til å vinner flere turneringer i framtida. Vedder 10.000 på at han slår rekorden til Sam Snead før han legger opp... Eller før han fyller 40 faktisk.


 Sigbjørn (01. feb 2013 19:54) *  IP
Ok 009, da kan vi ikke legge ned denne tråden, vi må ha ett bevis på det du skrev :-) trond (01. feb 2013 22:20) *  IP
GB Tok jeg feil ?


 Gunnar Bull (01. feb 2013 22:47) *  IP
Neida Trond, jeg bare prøvde å være morsom.

Man kan vel si at jeg mislyktes :-) Restructured (01. feb 2013 23:37) *  IP
Trådstarter Affen...selverklært kritisk...men egentlig helt fraværende her på forumet siden da?


 DA (02. feb 2013 01:05) *  IP
Du mislyktes ikke GB, men for noen er rett og slett ikke lyset på.


 barce (02. feb 2013 09:41) *  IP
Jeg lo godt GB :)


 trond (02. feb 2013 16:51) *  IP
GB. Neida. Du mislyktes absolutt ikke.
Jeg forstod det.Det var bare meg med min egen humor
som fortsatte.Har sans for slikt. Gunnar Bull (02. feb 2013 19:19) *  IP
Ah, takk. Bare smil og glede over hele fjøla, med andre ord. Da ønsker jeg alle en fortsatt god lørdagskveld :-)


 Affen (07. feb 2013 12:31) *  IP
Hallo Restructured, jeg har vært innom forumet av og til. Jeg gleder meg stort over Tiger's comeback. Ikke like suveren som før - men god.

Noe av det jeg skrev har vel vært riktig og ikke helt bak mål.

Formålet med innlegget var nødvendigvis ikke å ha rett, men å starte en diskusjon med tanker omkring Tiger's vei tilbake. Sigbjørn (07. feb 2013 16:08) *  IP
Du rodde deg godt i land med den, Affen,
skal vi ta ett vedemål på at Tiger er tilbake på tronen innen utgangen av året? Wilson (07. feb 2013 16:26) *  IP
Jeg synes Affen har vært ganske så realistisk.

Han skrev jo;

"Summen av alt dette gjør at Tiger kan komme inn i en lang periode med motgang, på- og utenfor banen.

Vi som elsker Tiger vil følge varsomt med, og håpe at han en søndag kveld kan gå seiersgang langs den 18. fairway og hilse til caps'en. Dessverre, det skjer ikke i 2010."

Han har jo fått rett i mye da Gunnar Bull (07. feb 2013 16:36) *  IP
Personlig synes jeg Affens trådstart var helt ok. Problemet var bare at han burde satt et spørsmålstegn i headingen. Mange leser bare headinger, og fikk dermed ikke med seg at det slett ikke var noen påstand.


 Affen (07. feb 2013 18:29) *  IP
Noe enig med deg Gunnar Bull, men jeg ønsket jo å provosere, få litt temperatur, derfor ble ? utelatt.

Jeg ser Tiger er ranket som nummer 2 på den offisielle world rankingen. Jeg tror ikke Tiger avslutter året som nummer 1. DA (07. feb 2013 19:27) *  IP
Vanskelig å si hvilken plass han avslutter året på, men han kommer ihvertfall til å ha plass nr. 1 i løpet av sesongen.
Nå er det ganske tett oppi der så det blir vel litt bytte av plass underveis. HVIS han ikke har en supersesong og vinner 5-6-7 turneringer, da er plassen som nr. 1 spikret? Nicolai (25. mar 2013 19:10) *  IP
Kremt, kremt.
Vet det er litt urettferdig å ta opp denne igjen...
Men, men.. Det står tross alt "og aldri komme tilbake som en verdensener" i teksten. sven (25. mar 2013 19:31) *  IP
Nicolai; like :)


 Tom (25. mar 2013 21:01) *  IP
Kan ikke se noen som truer Tiger sin posisjon så lenge han holder seg unna "problemer" i privatlivet og forblir skadefri. Selv ikke Rory har Tiger sitt vinnerinstinkt. Hvis ikke Rory vinner igjen i år, så blir han fort en "døgnflue" på linje med Westwood, Kaymer og Donald. Hvor har de blitt av?


 Frank (25. mar 2013 21:15) *  IP
Donald er jo bare nummer tre nå, helt borte. Westwood 12, helt natta. Kaymer 28.


 Tom (25. mar 2013 22:46) *  IP
Ifølge stats hittil i 2013 for Donald, Westwood og Kaymer så ser det virkelig ut som de har fått fart på karrierene sine..... På world rankingen er det bare 12-13 spillere av de 50 første som har plukket færre poeng enn nevnte trekløver.


 sven (25. mar 2013 22:51) *  IP
skulle det være ironi, frank? donald reiste til andre siden av kloden forrige uke for å misse cut'en i malaysia. pointet er at så lenge de faktisk spiller så går det relativt sakte nedover.


 Frank (25. mar 2013 23:33) *  IP
Ja en mc i Malaysia og stats på en sesong som knapt er i gang er jo et fantastisk grunnlag. Man må gjerne kalle Donald en døgnflue, men det syns jeg er mildt sagt vås.


 Green (26. mar 2013 06:06) *  IP
Tiger`n nr 1 igjen. Ja nå er han tilbake der han hører hjemme. Mange av dere forstå seg påere sa engang( tiger er ferdig ,aldri mer nr. 1. Vel han gjorde deres ord til skamme. Mannen er helt rå. Han har ikke bare bevist att han er best i verden ,men att han vil fortsette med det.
Hadde han ikke hatt viljen og disiplinen så hadde det blitt slutt i 2010,
Så til alle der som sa: aldrig mer tilbake. Han er nr 1 nå! sven (26. mar 2013 09:12) *  IP
Frank; at Luke Donald er en døgnflue er ikke min påstand. Derimot er det min påstand at du ikke vet hvordan rankingsystemet fungerer.


 gjesp (26. mar 2013 09:18) *  IP
Donald er nr.4 fra i dag.


 Frank (26. mar 2013 09:33) *  IP
Fortell


 Tom (26. mar 2013 10:37) *  IP
Frank: Donald er/var en "døgnflue" i forhold til å true posisjonen som nr 1 i verden, og det var poenget mitt. Du må jo gjerne lukke øynene for utviklingen i spillet hans, men faktum er at han er på vei nedover listene. Det er jo bare å sjekke stats, så ser du at posisjonen hans er basert på "gamle" meritter. Starten til Donald i 2013 er jo en skikkelig confidence booster som sikkert bidrar til stjernespill resten av året.....


 barce (26. mar 2013 10:58) *  IP
Så nå har vi gått fra Tiger til Donald i denne tråden - spennende! Jeg tror også at Donald vil få problemer med å etablere seg helt i toppen igjen. Jeg begrunner det med at han mangler noe på lengde, og at toppnivået hans derfor påvirkes mer av ørsmå fall i formen. Tilsvarende på puttingen som har vært den eneste årsaken til at han ble nr en.. Mister han pittelitt der, så faller han fort nedover...


 Frank (26. mar 2013 11:45) *  IP
Selvsagt veier gamle meritter i en ranking, det ligger jo i en rankings natur. Du etterlyste hvor han var, og han er nummer tre. At en spillers form varierer litt er jo helt naturlig, er jo nesten bare Tiger i gamle dager som kunne vise til en så ekstrem stabilitet over tid. Men man er ingen døgnflue for det. Er jo egentlig ikkeså mye mer å si om dette. Du syns Luke er en døgnflue, det er jegi ikke enig i.


 Tom (26. mar 2013 13:18) *  IP
Tiger i gamle dager? Donald lå som nr 1 når Tiger var nede på 33. plass. Nå er Tiger tilbake som nr 1 og Donald på vei nedover. Hvilken stabilitet er det du prater om? Det kan jo umulig være den stabiliteten som Tiger viste i gamle dager som har sendt han opp igjen på toppen nå. Vi er for øvrig enig om at vi er uenig. Donald kommer aldri til å bli nr 1 igjen. Han er ikke god nok. Han er en typisk "Rolf Paulsen nr 9" spiller.


 Tom (26. mar 2013 13:28) *  IP
For øvrig er Donald nr 4, Westwood nr 13 og Kaymer nr 31 nå. Mulig jeg tar feil, men synes det ligner mistenkelig på en fallende trend.


 Frank (26. mar 2013 13:51) *  IP
Jeg snakker vel om stabiliteten til Tiger som holdt han på topp lengre enn noen annen. Det er jo unikt. Blir interessant om han kan vise den samme stabiliteten over tid fremover som han tidligere har vist. Ja Luke er jo en skikkelig middelhavsfarer, godt sagt.


 Tom (26. mar 2013 14:55) *  IP
Tror ikke Tiger får veldig store problemer med å vise større stabilitet enn Luke Donald fremover. Donald kommer til å miste veldig mye poeng på rankingen de neste 8-10 ukene om han ikke kompenserer med gode resultater fremover. Ikke helt usannsynlig at han kan miste så mye som 140-150 poeng og falle ned på 20-25 plass.


 No Name (26. mar 2013 14:55) *  IP
Mange glemmer at Tiger har hatt nedturer også tidligere. Vant lite ett par år hvor Vijay overtok 1.plassen


 DA (26. mar 2013 15:32) *  IP
Selv verdens beste har perioder hvor han ikke er like stabil. Han jo også lagt om svingen "radikalt" et par ganger, og vært (alvorlig) skadet 2-3 ganger, så det er jo egentlig ganske bemerkelsesverdig at han fortsatt er nr 1.
Men jeg er veldig glad for at han har kjempet seg igjennom dette, og nå er det morsomt å se golf på tv igjen! Tom (26. mar 2013 16:14) *  IP
DA: Helt enig. Kjekkere å se på Tiger kjempe om titler enn å se på Luke Donald kjempe om topp 10 plasseringer :-) Tiger er uten tvil den beste golferen noen sinne.


 jesus maria (26. mar 2013 23:43) *  IP
Innlegg nr 3 i denne tråden må jo være noe av det vakreste produsert av en norsk forum-deltaker på ca 3 år!


 Gunnar Bull (27. mar 2013 08:13) *  IP
<hulk> det er så vakkert!


 Affen (28. mar 2013 19:38) *  IP
Tiger har fått seg dame igjen. Harmoni og lykke = resultater på golfbanen.


 DA (28. mar 2013 19:58) *  IP
Problemet var vel aldri MANGEL på damer....


 Wilson (28. mar 2013 20:03) *  IP
Tiger spilte som best når han hadde mange i tillegg til kona.

Han var nok enormt ego på den tiden.

Fint om han nå finner roen med én dame.
Hun vet jo hva topp-idrett er da. :-) Tom (10. jan 2014 22:39) *  IP
Frank: Ser ikke favoritten din, Luke Donald, lenger blant topp 10 i verden... Ååååh, der er han helt nede på 19. plass gitt. Ikke helt i form de andre vi diskuterte i fjor heller, bortsett fra min favoritt da - Tiger Woods.


 Ove (12. jan 2014 01:16) *  IP
Nå blir Tiger enda lykkeligere, siden han slipper å dra til Soitsji-OL. Lindsey er skadet.


 Wilson (12. jan 2014 02:00) *  IP
Kan du føre bevis for det du påstår?


Jeg tipper han er såpass mann at han hadde unnet Lindsey deltakelse i OL Fooore (13. jan 2014 07:49) *  IP
På seg selv kjenner man andre...

Synd at Vonn ikke kan delta, alpint trenger herlige, posistive forbilder blant begge kjønn. Affen (10. apr 2015 20:32) *  IP
Jeg tar frem denne tråden igjen.
Hvem sa hva og hvem fikk rett. Tiger er fortsatt med, fallet ble større enn de fleste kunne forestille seg.
 Restructured (10. apr 2015 21:26) *  IP
Mange haters det ute som avskrev Tiger denne uken. Svar på tiltale!!!
#hatersalwaysgonnahate Dilter (06. jun 2015 20:27) *  IP
Sjokkerende runde fra Tiger i dag. 13 over par.
Hva skal man egentlig tro?

Sist i feltet og spiller antagelig alene i morgen hvis han ikke trekker seg. Henrikfan (06. jun 2015 20:31) *  IP
Kanskje han bare tester ut ting og tuller litt før US Open?


 Enur (07. jun 2015 17:32) *  IP
Respekt til Tiger som stilte opp på sisterunden i dag. 74 ble resultatet, men etter gårsdagens runde er det nok mange som faktisk hadde droppet å stille til start i dag.

Håper han finner igjen spillet sitt en dag, for dette unner jeg ham virkelig ikke! Link (07. jun 2015 17:36) *  IP
Vondt å se på :(


 Wilson (07. jun 2015 20:47) *  IP
Enur,

Jeg tror ikke det å droppe ut er en opsjon. Da måtte ha hat legeattest. Gunnar Bull (08. jun 2015 00:16) *  IP
Da måtte han nok ringt fastlegen sin ja ;-)


 Butch (08. jun 2015 14:48) *  IP
Han må gå tilbake til Butch. Spille som i gamle dager - grip it and rip it.

Vet at kne/rygg ikke tåler det, men da kan han hvert fall ha det morsom i 2 år også legge opp. Doberman (08. jun 2015 17:12) *  IP
Tiger har seg selv å takke.
Han må jo spille turneringer! Å holde seg borte så lenge mellom hver gang skader spillet hans. Han trenger trening på det psykiske planet - det å mestre presset fra konkurrenter, media og publikum.
Missede fairwaytreff tilskriver jeg at han er svak på det psykiske når han står på tee. Man kan formelig se det nervøse blikket hans.... Optimist (16. jul 2015 13:26) *  IP
Når annonserer Tiger Woods at han legger opp som golfspiller?

Vil han gjøre det denne uken, eller venter han til slutten av sesongen?


Hva tror dere? AR (16. jul 2015 13:35) *  IP
Jeg tror Tiger kommer sterkt tilbake.


 1878 (16. jul 2015 15:06) *  IP
Hva tilsier at han skal det tenker du AR?
Håper virkelig du har rett... gjesp (16. jul 2015 16:26) *  IP
Lett, denne tråden ble startet 3 år før Tiger vant 5 turneringer og ble kåret til årets golfspiller på pga tour, i 2013 altså


 AR (16. jul 2015 16:38) *  IP
Jeg ser gode tendenser til godt spill. Tiger er den han er. Hvis han holder seg frisk, tror jeg han vil være tilbake i toppen. Nå har han nemlig roet ned svingen slik at det går an få en kontroll på slagene.

Mange steder var han uheldig i dag på den første runden i The Open og hadde ikke flyt. Han hadde mange svake slag - det skal sies. Flyt må du ha på en bane som St. Andrews når du ikke er like gode som Dustin Johnson. Selv Jordan Spieth misset på de "riktige" stedene i dag. Laboremus (16. jul 2015 20:58) *  IP
Man er ikke "uheldig" i toppgolf.
Tiger er nr. 143 etter 1. dag.
Dersom AR ser "gode tendenser til godt spill" hos Tiger, til tross for at 142 spillere er bedre enn ham, så bør han forklare hva disse tendensene er. Da må det vel være haugevis av andre spillere som også har gode tendenser til godt spill? Gunnar Full (16. jul 2015 21:15) *  IP
"Man er ikke uheldig i toppgolf"

Enda en av dine kvalifiserte uttalelser, Lab? Laboremus (16. jul 2015 21:42) *  IP
Unyansert uttalelse av meg.
Det jeg mener er at flaks og uflaks er likt fordelt mellom spillerne etter å ha slått på ballen ca. 70 ganger, for ikke å si 280 ganger.
Flaks og uflaks forekommer i liten grad i golf, men med så stort antall spillere og slag, så sier "de store talls lov" at fordelingen blir noenlunde lik.
AR indikerer at Tiger har vært mer uheldig enn de andre 150 i dag. Mulig det, men da bør han dokumentere det med eksempler. Gunnar Full (16. jul 2015 22:04) *  IP
Forsåvidt enig med deg i at fordelingen blir noenlunde lik over lang tid. Men jeg tror de fleste har opplevd enkeltrunder hvor flaks eller uflaks har vært temmelig medvirkende til resultatet.

Synes forøvrig at AR må få lov til å mene at Tiger har hatt uflaks uten at det må "dokumenteres" med eksempler. Han har vel bedre ting å gjøre enn å måtte forsvare enhver mening han måtte ytre seg om. AR (16. jul 2015 23:01) *  IP
Gidder ikke krangle med Lab... Med annet Nicklaussluttet han, men er kkommet tilbake.
Hvis Lab... fulgte dagens sending ville selv han forstå hva jeg mener. Laboremus (16. jul 2015 23:32) *  IP
Naturligvis skal en person som diskuterer med andre i et debattforum forsvare de meningene man kommer med, når han blir utfordret på det. Ellers kan jo enhver slenge ut påstander uten begrunnelse, og etterpå si at jeg gidder ikke å diskutere dette med deg. Da blir et debattforum bare en vits eller en barnehave.
Dessuten er ikke diskusjon med argumenter det samme som "krangling".

Jeg spør AR igjen: hvor var Tiger "uheldig" i dag?

Jeg synes forøvrig at Dustin Johnson var jævlig heldig i dag, med mye flaks. Men jeg gidder ikke å diskutere det med noen, eller bevise det. Det får være måte på å stille krav.. DA (16. jul 2015 23:38) *  IP
Feks Hull 2, hvor han kanskje kunne fått en mye bedre følelse resten av runden, hvis den putten hadde gått i for par, istedet for å ta en 180 grader lip out?


 Laboremus (16. jul 2015 23:56) *  IP
Mange hullkant-ut i dag, samt hullkant-inn. Som vanlig.

Skal en garvet 38-årig tidligere verdensener få psyken sin "ødelagt" av et slikt "uhell", da står det dårligere til enn vi trodde.
Du skal se at han får minst par der i morgen, især hvis han har gått på driving-rangen etter runden i dag. Gunnar Bull (16. jul 2015 23:58) *  IP
Laboremus, du skrev over her: "Jeg synes forøvrig at Dustin Johnson var jævlig heldig i dag, med mye flaks. Men jeg gidder ikke å diskutere det med noen, eller bevise det. Det får være måte på å stille krav.."

Det morsomme er at du mener dette ironisk :-) DA (17. jul 2015 00:01) *  IP
Som sagt, det var bare et eksempel på hva du etterspurte. Selvfølgelig var det døffete innspillet skyld i at han fikk en lang put, men jeg sier bare at HVIS den putten hadde gått i, i stedet for å lippe ut, så kunne runden ha gått helt anderledes. Det får vi aldri vite.
Jeg lurer på hva du er ute etter? Hva vil du? Har du noe mål med dette? I så fall, kan du opplyse meg om hva det er? Jeg sliter litt med å forstå hva du er på jakt etter... (Egentlig bryr det meg midt på ryggen) Laboremus (17. jul 2015 00:09) *  IP----

Kutt ut pisspreiket. Oppfr deg ordentlig. Ellers kan du slutte skrive her som du har lovet gjre under andre nicks tidligere.

men det finnes alltid en ny vr.


AR_____________________ Dilter (17. jul 2015 00:15) *  IP


-------
Dilter: Sorry, da ditt innlegg var en god kommentar til tullet over, mtte jeg ogs stryke dette da det ikke ga noen mening nr Laboremus' innlegg mtte strykes.

Her kan vi holde en god golf-tone framover. Det er kjedelig mtte slite med slikt.

AR

_____________________ Laboremus (17. jul 2015 15:29) *  IP
DArling, jeg har ingen spesiell agenda eller er "ute etter noe."
Hvis det skal være noe så er det antagelig at jeg synes toppspillerne blir beundret altfor mye, at de unnskyldes stadig vekk, at det ikke sies rett ut på TV når de slår dårlige slag (som de gjør titt og ofte), at det påstås at vi amatører fra TV-stolen ikke har peiling på dette, og at det psykiske elementet i golf underdrives. Når man spiller golf selv, så har man lett for å beundre de som er mye bedre, man vet hvor vanskelig det er, og man unnskylder de dårlige slagene.
Mottoet synes å være: "Gå ut der og spill sjæl og se hvor mange slag du bruker!"

Tiger på hull 2 i går er et eksempel. Når han ikke setter par-putten, så er det ikke en dårlig putt i seg selv, men at 3.slaget var for kort.

Jeg savner realismen og den nøkterne/ærlige beskrivelsen av slagene, uten hensyn til name-dropping og plassering på WGR.
Det at vi amatører antagelig ville brukt 90 slag og spilt elendig sammenlignet med toppspillerne har ingenting med saken å gjøre. Som erfarne golfspillere kjenner vi spillet ut og inn, vi vet hvor vanskelig det er, og vi kan bedømme slagene. Spillerne er ikke roboter, men mennesker med mer eller mindre skrøpelig psyke på banen.

TV-kommentatorene - enten de er engelske, svenske, amerikanske eller norske - er så fulle av beundring at de ikke tør å kalle et dårlig slag for akkurat det. De omskriver det i eufemistiske vendinger. Ikke i noen annen idrett er man så ukritiske til eliten som i golf. Og det skyldes at alle kommentatorer - enten det er på TV eller fra sofakroken - spiller golf selv, på et anstendig nivå. AR (17. jul 2015 15:58) *  IP
Ny vår.


 Gunnar Tull (17. jul 2015 18:00) *  IP
"Som erfarne golfspillere kjenner vi spillet ut og inn"

Haha Dilter (18. jul 2015 22:25) *  IP
For noe sprøyt fra laborious (= slitsom).

Hvor ofte har vi ikke hørt Haugsrud: "Neiii, du MÅ jo ikke bomme på den siden".

For å si som politikerne, jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen. Men Flatland kan vi bare se bort fra. Laboremus (19. jul 2015 18:56) *  IP
Ingen kommentatorer i golf sier rett ut at et slag er drlig. De bruker omskrivninger. Det gjr de fordi de er gode golfspillere selv, og ikke kan tenke seg kritisere proffene eller slagene deres i direkte vendinger. Willett slo nettopp en elendig chip som gjorde at han mistet et slag. Haugsruds kommentar er typisk: "Denne var han ikke fornyd med". De tr ikke si rett ut at et slag er drlig utfrt, og det er det haugevis av ganger i proff-turneringer. Dette er viktig fordi seeren fler seg lurt nr kommentatoren er forsiktig, og lurer p om han ikke ser at slaget var drlig.

Det blir som under og etter en drlig fotballkamp. Kommentatoren er redd for sre noen og bruker understatement som "Dette var ingen god kamp", eller "Dette er ikke akkurat den beste kampen jeg har sett". gjesp (19. jul 2015 19:20) *  IP
who cares???


 Gunnar Bull (19. jul 2015 19:36) *  IP
Herregud Laboremus. Når Haugsrud sier at "denne var han ikke fornøyd med", så betyr jo det akkurat det samme som at det var et dårlig slag.

Du er helt ute og sykler her, men som vanlig kommer du aldri til å innrømme det. Eller skjønne det.

Håper det var nok kritikk rett på sak for deg. Laboremus (19. jul 2015 21:04) *  IP
Ja det gjør det, men det er et viktig fenomen at kommentatorene aldri tør å si det rett ut.
Og hvorfor de ikke gjør det.
Det sier mye om golfens stilling og hensynet man tar til proffene. I andre idretter spiller det ingen rolle om TV-kommentatorene utøver idretten selv eller ikke. Er Arne Scheie en god skihopper eller fotballspiller, Lars Lystad en god friidrettsutøver eller alpinist? Det finnes eksempler på det motsatte, men i golf er det ekstremt. Der er alle kommentatorer selv utøvende spillere på et høyt amatørnivå eller tidl. turneringsspiller. Flatland er et unntak, og takk for det.
Disse kommentatorene har da en innebygget voldsom respekt for spillet ("vi vet jo hvor jævlig vanskelig det er") og spillerne, og de tør jo ikke kritisere slagene i klartekst. De bruker alltid omskrivninger. Det synes jeg er avslørende for sporten.
Det avleveres så mange dårlige slag i proffgolfen at man ikke skulle tro det var mulig, i et yrke som utøverne bruker 100 % av sin arbeidstid på. I The Open ser man det klart hvor svake spillerne er på mange slag. Alt er realtivt, og slagene skal bedømmes ut fra at de er yrkesutøvere innen golf, ikke målt mot amatører og selskapsgolfere.
Når vi fotballelskere kommenterer landskamper fra sofaen, så er det visst helt OK - uansett om vi har spilt fotball selv eller ikke. Da er det akseptert å si at det var "rævafotball" og elendig spill, selv om det er store idoler på banen. I golf er dette umulig; der skal alt omskrives i eufemismer, når det kommer fra eksperter som selv er gode i golf. Gunnar Bull (19. jul 2015 21:32) *  IP
Jeg sier som Eggum: Da var det på'n igjen, på'n igjen, på'n igjen og på'n igjen :-)

Viser til mitt forrige svar kl 19:36 d.d. Intet nytt under solen. Wilson (19. jul 2015 21:33) *  IP
Laboremus

Jeg er ganske sikker på at du kun kverulerer og kødder.

I det minste får vi håpe på det. For din egen helses skyld.
Du kan bli syk av å være så negativ hele tiden.
Prøv å vise litt positivitet

Har du tenkt tanken at PH sier det han sier fordi han vet at det er så vanskelig?

At du tar kultur fra tilskuere i fotball inn i golfsporten og tror at feks PH skal drive på i samme stil så er det jo bare patetisk.
 seniorgolfer (19. jul 2015 22:22) *  IP
har ikke lest hele tråden. ikke gidder jeg heller...
En liten observasjon; LaboreMus synes det er surt å bli sensurert, og han har meninger. ikke mye å bry seg om. Det er hans følelser og meninger...
Så kommer den sofistikerte mobberen Gunnar Bullshit på banen og MÅ komme med kritikk, Prinsippet er å ta mannen forståss, Laboremus svarer med et saklig svar. Gunnar Bullshit fortsetter sin sofistikerte mobbing. Mobbekompis WILSON antyder ikke fullt så sofistikert at Laboremus er syk.

det er slik dagane går her på Golfsiden, Åsmund - dvs det er lett forutsigbart.... Wilson (19. jul 2015 22:31) *  IP
Seniorgolfer.

antyder jeg at han er syk?

Jeg sier at han kan bli syk av å kverulere så mye.

Men når du kommenterer "Laboremus svarer med et saklig svar" så lurer jeg på om du har lest hans innlegg, eller om du har vrangforestillinger?

Tror nok du sliter litt du også med å skjønne hva som skrives. Seniorgolfer (19. jul 2015 23:14) *  IP
Oppfatter det Laboremus skriver som en ytring at han synes kommentatorer i golf ikke kaller en spade for en spade....eller tør å si at det var et drittslag. Ser ikke det store problemet med det.

Ser større problem i det at enkelte grinebitere skal ta mannen. Jeg skulle ønske at det var mer diskusjon om golf enn om andre skribenter. Litt ironisk at jeg skriver innlegg hvor jeg tar opp det at noen har en tendens til å ta mannen i stedetfor diskusjonen om tema. Gunnar Bull (19. jul 2015 23:55) *  IP
Til "Seniorgolfer".

For det første er dette et tema som Laboremus gjentar omtrent en gang i året under forskjellige nick. Det er altså ikke noen ny diskusjon som blir tatt opp her, men et gjennomdiskutert tema som har ført til samme konklusjon hver gang.

For det andre er det vanskelig å svare saklig på en påstand som i utgangspunktet er usaklig.

For det tredje har du skrevet fornavnet mitt feil, og når du anklager meg for å ta mannen istedet for diskusjonen burde du kanskje i det minste oppføre deg bedre enn den du kritiserer.

Det burde ikke kreve så mye selvkritikk å innse at du går mye lengre over grensen for vanlig folkeskikk her inne enn jeg gjør. Seniorgolfer (20. jul 2015 06:02) *  IP
Golfsiden er som et pent - hjemme alene maskeradeball party. (Nesten) Alle er anonymisert med masker. P dette partyet diskuteres det. Ingen kan kastes ut, men noen fr munnbind av verten. Dvs han sensuerer deres meninger dersom han synes ytringer er upassende. Det hender at ogs hans meninger ogs er upassende, men det er en annens sak.
Noen kommer p partyet for lage kvalme, noen for krangle, noen for kritisere - andre for mobbe. Fellesnevner for alle som kommer hit er at de elsker golf. Mer og mer sjelden er at noen kommer hit og uttrykker glede over golf eller golfprestasjoner.... Eller med faglige tips.
Det er et tankekors. Stemningen p partyet er ikke alltid god - for si det snn.
I golf finnes f absolutte sannheter. Noen driter seg ut p maskeradeballet, eller kommer p kant med noen. Da tar de kanskje p seg en annen maske og starter med blanke rene tegneark. Men da kommer smmobberne og sier, hei du er en multinikker, det var du som en gang sa ditt eller datt. Hva vedkommende ytrer seg om, betyr ingenting. Mye kulere ta mannen. Ta ham hardt! Ingen vist diskuere.

I denne saken - s vidt jeg forstr, er det en som blir kalt multinikker (han har skiftet maske) Han synes at Haugsrud er litt for snill overfor sine idoler. Jeg vet ikke om det er sant, for jeg hrer p engelske kommentatorer. De tr i hvert fall si som Sir Nick Faldo; "That was a terrible shot" Jvla big deal GB! Uff og uff, denne kisen har uttrykt sine glupe observasjoner flere ganger. Det er jo nesten kriminelt! Slike meninger m det sls ned p, her m det personangrep til. Mannen er jo (underforsttt) syk Akkurat som det gjr stemningen bedre...

Tar vel litt selvkritikk, jeg, GB, nr jeg sier at ironisk at jeg tar mannen som tar mannen istedenfor ta ballen. Men hvor mye selvkritikk tar du? Jeg hper Golfsiden - dette pne hjemme alene maskerade partyet kan bli et kult party for alle golfentusiaster. Slik det en gang var da folk fulgte Henrik p PGA med begeistring. Hvis det skal skje, er det et felles ansvar...

Med det avslutter jeg diskusjonen for min del... digger (20. jul 2015 11:21) *  IP
Så jeg er på karneval altså? Takk for oppklaringen!
Vi får kåre den største narren da :-) Laboremus (20. jul 2015 13:31) *  IP
Takk til Seniorgolfer for fornuftige innlegg ovenfor.
Wilson misforstår. Jeg mener ikke at PH skal oppføre seg som sofagjengen i fotball med alle de usaklige nedsablingene av spillerne, men at rett-på-sak uttalelser fra TV-folket er noe alle golf-kommentatorer kan lære av, i prinsippet. Jeg har også skrevet at kommentatorene ikke tør å si det rett ut når det stadig vekk leveres dårlige/elendige slag, fordi de er gode spillere selv og "vet hvor vanskelig det er". Les bedre.

Jeg antar at alle her er sterkt uenige i det som jeg har skrevet. Men i stedet for å argumentere imot, så angriper man meg. Dere har da masse motargumenter til det jeg skriver, så hvorfor kommer dere ikke med? Det er temmelig hjelpeløst og avslørende på et debattorgan å si at "dine meninger så dumme at jeg ikke gidder å kommentere dem". Slik som AR, som sier at han ikke orker å "krangle" med meg.

Wilson, Bull & co: jeg kverulerer aldri. Jeg sier bare det jeg mener. Grunnen til at jeg gjentar meg selv er at jeg aldri får kommentarer eller svar fra dere til saken, bare personangrep.

Jeg skal komme med enda en odde mening: jeg er glad vi har Flatland ved siden av PH. Han er den alminnelige golfers representant i kommentatorboksen, vårt alibi. Det er jo vi som ser på, ikke proffer. Men stakkar, han har jo bare 14 (?) i handicap, og er derfor ubrukelig som kommentator. Tor-Arne (20. jul 2015 14:04) *  IP
HF med PH kan aksepteres, men HF uten PH helt håpløst. Er ikke helt enig i at PH ikke kommer med kritiske kommentarer når spillerne slår dårlige slag. Men uansett kommentar eller ikke vil de som har spilt/spiller golf se dette selv. Å kommentere selvfølgeligheter blir jo også en smule kjedelig i det lange løp.


 Wilson (20. jul 2015 14:34) *  IP
Lab
Du er såpass ekstrem når du forventer at toppspillere skal levere perfekte slag hele tiden, i vind, under press, under vanskelig forhold etc at jeg klarer ikke å respektere deg helt.
Hadde du vært i nærheten av å skjønne at selv verdens beste kan slå shanker, duffer, topper, mm så hadde det vært enklere å diskutere med deg.
Men du er så svart/hvitt at jeg bare gir opp å starte en saklig diskusjon med deg. Det ender kun med nye spørsmål og kveruleringer. Erfaringen viser det.

Hvis du teller antall som er enige med deg på saklig grunnlag vs de som ikke er det, så bør du skjønne at det kan bli litt hett når du er så bastant.
Du må gjerne sutre og trøste deg med støtten fra Seniorgolfer, men så lenge du viser så lite innsikt i sporten så blir det nok litt sarkasme å få. Bølle (20. jul 2015 15:05) *  IP
I andre idretter vist på TV er det vanlig at hovedkommentatoren har "begrenset kunnskap" om sportens tekniske og andre egenskaper eller spesialiteter, og at en sidekommentator som er ekspert (gammel utøver ) tar seg av det. Greit nok.
I golf på Viasat er det omvendt. Der er hovedkommentatoren selv ekspert og utøver, mens sidekommentatoren er folkets røst ("vox populi")for oss alminnelige selskapsgolfere. Godt at Viasat har skjønt dette, og håper at de fortsetter med det.
Problem oppstår for de singlehandicapere som mener de har mye mer greie på golf enn Flatland, og som derfor diskrediterer ham. Litt nedlatende synes jeg. Laboremus (20. jul 2015 15:34) *  IP
Wilson, jeg forventer ikke at toppspillerne skal slå perfekte slag hele tiden, og det har jeg aldri skrevet. Min hovedinnvending er at proffer som har golf som yrke, må forventes å ikke gjøre elementære feil (som vi ser i tennis, "unforced error"). Da tar jeg hensyn til vær og vind.
Det er tre feil som går igjen litt for ofte hos toppene: 1) havner langt fra pinnen med innspill som er fra under 150 m., under kontrollerte forhold, 2) for langt fra pinnen eller utenfor green på korte par3-hull, og 3) chiper dårlig.
På 1) og 2) virker det som om de bruker feil kølle for ofte, og på 3) er det dårlig teknikk (for lite trening?). På meg virker det som om vurderingsevnen svikter på innspill og par3-hull. Både retning og avstand blir feil.

På putting er de fleste veldig gode. Bunkersslag likeså. På lange fairwayslag på par5-hull burde de bruke wood oftere, da det virker som om de overvurderer seg selv med lengde på jern. Utslag stort sett imponerende.

Tor-Arne: det er et interessant fenomen at gode golfspillere i kommentatorboksen ikke tør å kritisere proffene som er mye bedre enn dem selv. De klarer ikke å si at et slag er dårlig, men bruker omskrivninger og undertatements. Selv om vi seere ser det, så synes jeg det er feigt av en kommentator å ikke si det rett ut. Da mister jeg tilliten til ham, fordi han har sin egen agenda. Gunnar Bull (20. jul 2015 19:56) *  IP
Til "Seniorgolfer". Tro det eller ei, men jeg hadde faktisk planer om skrive et serist og gjennomtenkt svar til deg.

Men litt research viste at du i det siste kun har skrevet fire (4) innlegg p Golfsiden. Det er n greit nok i seg selv, men nr det eneste du lirer av deg er ufine og grove personangrep i tillegg til outing av mitt navn, ser jeg rlig talt ikke poenget lenger.

rlig talt. Du m gjerne mene at det er for mye personangrep og mobbing p forumet, men du kan ikke vente bli tatt serist s lenge du selv er kanskje den verste av alle. Seniorgolfer (20. jul 2015 21:38) *  IP
&#128517;GB
Helt greit.
I min "billedgjøring " eller lignelse av Golfsiden; at det på en måte er et maskéradeball party, oppfattes du liksom en av de kule gutta. Du har en kul avatar, en kjapp replikk (oneliners) som dessverre ofte er småmobbende og som ofte går ut på å ta mannen fremfor å ta diskusjon. Det liker ikke jeg, jeg synes det er greit at folk har annerledes meninger og synes deres meninger kan respekteres.
Det var en gang en fyr som skrev ofte her, og som ble mobbet bort. Denne karen hadde mange morsomme innlegg og rare synspunkter. F. Eks. at han en gang tok opp spørsmålet om det lønte seg å trene etter en runde. Han mente det ikke var noen garanti for at det lønte seg. Gjett om han fikk tyn. Ikke bare i den tråden, men omtrent hver gang han skrev.
Spørsmålet hvem er ille da, denne karen med de rare meningene eller alle småmobberne?
Finnes det absolutte sannheter i golf? For firkanta folk finnes det selvsagt det. Og selvfølgelig trener PGA spillere etter en runde. Men er det noen som innbiller seg at det skjer uten veiledning, uten å terpe på de instrukser trenerne har gitt? Hva med oss vanlige uten trener. Vi kan gå etter runden på rangen og slå ball etter ball, eller putter putt etter putt. Hjelper det? Neppe . Fordi i golf klarer vi ikke å se hva vi selv gjør. Og for de av oss som ikke bruker trenere, kan det å gå på rangen/puttinggreeenen noen ganger bare bety at vi terper på de feilene vi gjør. Trener på å gjøre feil for å si det sånn. Og hvis det skjer, da lønner det seg neppe å gå på rangen etter en elendig runde.
Jeg mener det må være lov til å ytre meninger på Golfsiden uten å bli mobbet. Uten å bli beskyldt for å være multinikker. Jeg synes vi som er golfelskere, skal heller forsøke å være "venner" , gjerne ha sære meninger, gjerne diskuetere meningene, men i bunn og grunn respektere hverandres egenverdi.
Det er alt jeg har å si om den saken... Wilson (20. jul 2015 21:50) *  IP
"gjerne diskutere meningene, men i bunn og grunn respektere hverandres egenverdi. "

Spørs om det er lurt å bruke Bull-shit og mobbekompis såpass kjapt da?

Det var dette med pekefingeren som peker på andre og de 3 som peker tilbake. Gunnar Bull (20. jul 2015 22:54) *  IP
Til seniorgolfer. Takk for et seriøst svar. Godt å høre at du synes det er greit at folk har forskjellige meninger, for jeg er absolutt ikke enig i din definisjon av mobbing.

Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg ofte tar mannen istedet for ballen. Jeg innrømmer også gladelig at jeg ikke er spesielt seriøs - jeg skriver mest for å underholde meg selv og dere andre som er her inne.

Jeg sliter likevel med å se hvor jeg har vært så krass mot noen at du kan karakterisere det som mobbing. Ihvertfall ikke uten at det er grunnlag for det. Og når det gjelder fyren du viser til som ble "mobbet bort", så kan jeg forsikre deg om at han er her fortsatt, bare under et annet nick.

Grunnen til at jeg faktisk svarer denne fyren fortsatt, er mer et skrik om hjelp fra min side. Jeg tror du må ha fulgt med forumet over lengre tid for å forstå hva jeg mener. På den ene siden er han en viktig bidragsyter fordi han skaper debatt, på den annen side har han bevist hundrevis av ganger at han egentlig aldri tar til seg andres synspunkter og eventuelt endrer mening. Og når samme spørsmål/problemstilling dukker opp igjen etter et år eller to (under et annet nick), er det vanskelig å ta personen seriøst.

Jeg føler ikke at jeg har mobbet verken vedkommende eller noen andre her inne, men jeg er nysgjerrig av natur og derfor villig til å forandre mening hvis du kan vise til konkrete tilfeller hvor du mener jeg har gått over streken.
 Seniorgolfer (21. jul 2015 08:28) *  IP
Takk til GB for hyggelig tone og svar :-)
Jeg har ingen særegen definisjon på fenomenet mobbing. Tror det er viktig å forstå hva begrepet innebærer,
Mobbing er per definisjon når noen blir utsatt for gjentagende hets eller erting fra flere enn en person over tid. En person er ingen mobb og kan ikke mobbe alene. Den ene personen som erter / hetser kan se på seg selv som uskyldig, men det er først når flere står sammen om personangrep at det regnes for mobbing. Et viktig aspekt av mobbing er at det innebærer at maktforholdet er skjevfordelt.
Konsekvensen av mobbing er at et offer blir ulykkelig / trist / såret.
Jeg mener det skal være lov til å si fra sine meninger, men man bør utvise varsomhet. Jeg tror ikke på Ernas postulat om at det bør være lov å krenke andre mennesker. Jeg synes vi mennesker burde ha en rett til å bli behandlet med respekt.
Det er alt jeg har å si om den saken.
 Gunnar Bull (21. jul 2015 10:24) *  IP
Til Seniorgolfer.

Mobbing er et interessant tema, jeg synes å huske at det har vært diskutert her for en del år siden også.

Jeg er enig med deg i at vi bør behandle hverandre med respekt, det skulle da bare mangle også. Men reglene varierer utfra kontekst. Treffer man et fremmed menneske på gaten, er etiketten annerledes enn hvis man diskuterer på f.eks. Golfsiden.

Å mobbe er for meg en ondsinnet handling, noe man gjør for å såre og trykke ned en annen person. Jeg liker ikke mobbing. Jeg liker heller ikke å bli beskyldt for å være en mobber.

Jeg er derfor litt skuffet over at du ikke tok min høflige oppfordring om å vise til konkrete tilfeller hvor jeg har gått over streken. Du har tross alt kalt meg "den sofistikerte mobberen Gunnar Bull-shit", og jeg synes helt ærlig at det er en ganske graverende påstand.

Du har selvfølgelig all rett til å trekke deg ut av diskusjonen (du har allerede prøvd to ganger), men hvis jeg skal ta din uttalelse om respekt alvorlig, forventer jeg at du enten forsvarer din påstand med konkrete eksempler eller gir meg en unnskyldning.


 Seniorgolfer (21. jul 2015 11:56) *  IP
Kommunikasjon er toveis og handler om å sende et budskap og forstå det budskapet. Ikke alltid at kommunikasjon lykkes, det er bare sånn det er...

Jeg har påpekt at jeg oppfatter dine av og til kule innlegg som Bullshit fordi de ikke er konstruktive, og handler ofte om personangrep. Det mener jeg fortsatt.

Personangrep og Bullshit har den effekt at det blir en avsporing i forhold til diskusjonstema. Denne tråden handlet om at Tiger aldri mer er en vinner. I den kontekst er det en som sporer av litt, med å påpeke egentlig Haugsrud kommenterings overfor Tiger - hvor han blir for snill mot sitt idol. Da kommer du etter min mening med ytterligere avsporing, der hovedpoenget er at du hetser han som skrev dette innlegget. Den avsporingen følges opp av Wilson. Da blir det mobbeaktig fordi dette skjer gjentagne ganger over tid og utføres av mer enn en person. Derfor tillater jeg meg å reagere og det blir enda mer asvsporing. Jeg har et motiv, og det handler om å bedre miljøet eller adferd på Golfsiden.

Når det gjelder "unnskyld", ser jeg ingen grunn til å komme med unnskylding til en som innrømmer "Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg ofte tar mannen istedet for ballen. Jeg innrømmer også gladelig at jeg ikke er spesielt seriøs - jeg skriver mest for å underholde meg selv og dere andre som er her inne." sitat slutt. (Slik vil de fleste mobbere uttale seg)

Jeg ser heller ikke at du har unnskyldt deg overfor de som du personangriper. Jeg synes forøvrig det er stor forskjell på personangrep og å sette foten ned overfor upassende adferd, handlinger eller utsagn.

Jeg har skrevet og skriver, det er alt jeg har å si om denne saken. "Denne saken" gjaldt /gjelder spesifikke diskusjonstema som f. eks. mobbing. Det vil si jeg ønsker ikke å gå i noen polemikk om f. eks. tema mobbing.

Har vurdert å skrive på Golfsiden av og til, men ser liten hensikt i det under rådende forhold. Lykke til.... Laboremus (21. jul 2015 14:30) *  IP
Med denne uttalelsen har Gunnar Bull diskreditert seg selv:

"Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg ofte tar mannen istedet for ballen. Jeg innrømmer også gladelig at jeg ikke er spesielt seriøs - jeg skriver mest for å underholde meg selv og dere andre som er her inne."

Da vet vi det heretter. Som om vi ikke visste det fra før. AR (21. jul 2015 14:35) *  IP
Feil, Laboremus.


 Gunnar Bull (21. jul 2015 15:12) *  IP
Den er grei den, Seniorgolfer.

For ordens skyld: Vi har begge et ønske om å bedre miljøet og adferden på Golfsiden.

Men i og med at du ikke ønsker å vise til konkrete tilfeller av det du kaller mobbing, gjør jeg det selv.
Her er innleggene mine som du reagerte mot:

Gunnar Bull (19. jul 2015 19:36)
Herregud Laboremus. Når Haugsrud sier at "denne var han ikke fornøyd med", så betyr jo det akkurat det samme som at det var et dårlig slag. Du er helt ute og sykler her, men som vanlig kommer du aldri til å innrømme det. Eller skjønne det. Håper det var nok kritikk rett på sak for deg.

(Grunnen til siste setning var fordi Laboremus selv etterlyste kritikk "rett på sak".)

Gunnar Bull (19. jul 2015 21:32)
Jeg sier som Eggum: Da var det på'n igjen, på'n igjen, på'n igjen og på'n igjen :-) Viser til mitt forrige svar kl 19:36 d.d. Intet nytt under solen.


Og her er ditt:
seniorgolfer (19. jul 2015 22:22)
…Så kommer den sofistikerte mobberen Gunnar Bullshit på banen og MÅ komme med kritikk, Prinsippet er å ta mannen forståss, Laboremus svarer med et saklig svar. Gunnar Bullshit fortsetter sin sofistikerte mobbing. Mobbekompis WILSON antyder ikke fullt så sofistikert at Laboremus er syk.
det er slik dagane går her på Golfsiden, Åsmund - dvs det er lett forutsigbart....

(Åsmund er altså mitt egentlige fornavn, bare feilskrevet ;-)

Hvilket av disse som grenser mest mot mobbing får hver enkelt leser avgjøre selv. Laboremus (21. jul 2015 15:43) *  IP
Redaktøren mener altså at Gunnar Bull ikke har diskreditert seg selv ved å innrømme at han ofte tar mannen i stedet for ballen på Golfsidens debattforum. samt at han ikke er særlig seriøs (et sensur-kriterium her) og at han skriver mest for å underholde seg selv og andre.
Det betyr vel i klartekst at en slik fremgangsmåte er OK her. Greit å vite for oss andre.

PS: "diskreditere" betyr å sette seg selv i vanry. Gunnar Bull (21. jul 2015 17:02) *  IP
Jeg innrømmer at jeg ikke er perfekt, Laboremus. "Ofte" er ikke et eksakt begrep :-) Laboremus (21. jul 2015 17:33) *  IP
Ingen er perfekte. "Ofte" tolker jeg som > 50 %.

Avslutningsreplikken i "Some like it hot" er "No-one is perfect" fra den eldre mannen som tror kjresten er kvinne, da Jack Lemmon river av seg parykken og roper "But, I am a man!" Wilson (21. jul 2015 17:59) *  IP
Laboremus.

(Her bruker du kun ett nick!)

Hva er din mening om dette?
 Laboremus (21. jul 2015 19:53) *  IP
Min mening om hva?


 Flop (31. jul 2015 23:27) *  IP
Det er kanskje ot å nevne at Tiger spiller bra..


 Tiger McWould if he could (06. aug 2015 09:41) *  IP
Respekt, Seniorgolfer?

Skal man virkelig kreve respekt? Si meg, skal du innføre Sharia lover?

Respekt er noe man må gjøre seg fortjent til!
HVis du ikke har forstått hva begrepet respekt betyr, så kan du i hvertfall ikke kreve å få det!

Å respektere noen betyr å ha aktelse for, eller se opp til, om du vil!
Hvis man skal kreve respekt, så ender man opp med diktatur eller anarki.

Retten til å krenke er en viktig del av ytringsfriheten vår, og hvis du har tenkt å kvele den med krav om respekt, så foreslår jeg at du flytter til Nord-Korea.

Uttalelsene dine om andre deltakere her inne er helt episke, hvor du går på folk med balltre og hersketeknikker for å fortelle de at de mobber andre.

Lett å se at du har en torn i siden til noen her inne, og føler at du sitter høyt over og kan dømme uten å selv bli dømt.

Selvinnsikt er en fin fisk. Affen (30. des 2015 09:47) *  IP
Tar frem denne, ikke så ofte at jeg har rett.

Ønsker alle golfsidens lesere et godt nytt år! Seniorgolfer (30. des 2015 10:41) *  IP
Godt nytt år ønskes også fra meg.
Så denne tråden hvor Tiger Macwould utbasunerer noe om "respekt" og hva jeg tidligere skrev om det. .

Respekt kommer fra latin og betyr "det å ta hensyn til" eller vise ærbødighet for . Respekt er selvsagt ikke noe man kan kreve eller forlange.

Har man rett til å krenke - eller har man rett til å bli behandlet med respekt?(forutsatt at man ikke har gjort noe galt). Jeg vet ikke, jeg mener bare verden og Golfsiden ville vært et bedre sted, dersom vi var flinkere til å utvise respekt, og dersom vi ikke gikk inn for å krenke andre. AR (30. des 2015 10:50) *  IP
Affen, du innledet trden "Tiger - aldri mer en vinner" 14. august 2010.

I 2013 vant Tiger Woods
- Farmers Insurance Open i januar,
- World Golf Championships-Cadillac Championship, Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard og Tavistock Cup (uoffisiell turnering) i mars,
- THE PLAYERS Championship i mai,
- World Golf Championships-Bridgestone Invitational i august
- og han var med p vinne Presidents Cup i oktober.

Han tjente 8,5 millioner dollar i pengepremier det ret.

Det var slett ikke ille. gjesp (30. des 2015 11:44) *  IP
Legg til at Tiger var Player of the year og nr.1 i verden(godt ut i 2014).

I 2012 vant han
- Arnold Palmer
- The Memorial
- AT&T National

Hadde du laget en tråd i 2014 er sjansen større for at du får rett. I 2010 var det total skivebom.
 Zigurd (30. des 2015 11:47) *  IP
Kan legge på at han også vant Player of the Year på PGA-touren i 2013, så jeg tror jeg hadde gått rimelig stille i dørene om jeg hadde laget denne tråden i 2010...


 Affen (30. des 2015 12:01) *  IP
Ok, da hadde jeg ikke rett allikevel da.

Jeg skrev vel at han aldri ville komme tilbake som den suverene verdensener, og der har jeg vel rett? Affen (30. des 2015 12:04) *  IP
Hadde han noen seire i 2010 forresten?

Vi som elsker Tiger vil følge varsomt med, og håpe at han en søndag kveld kan gå seiersgang langs den 18. fairway og hilse til caps'en. Dessverre, det skjer ikke i 2010. digger (24. sep 2018 00:40) *  IP
Lov å dra fram igjen denne tråden nå, eller?

Dette var utrolig morro - håper på ketchupeffekten! Affen (24. sep 2018 14:08) *  IP
Denne kan du trygt dra frem, jeg fulgte hvert slag søndag kveld. Jeg frydet meg sammen med Bjørnstad og Haugsrud. Og jeg innrømmer glatt at jeg tok feil. Som jeg pleier å si etter en runde golf; no excuses.

Nå er fortsatt ikke Tiger verdensener, men han fikk i allefall en seier i denne store avsluttningsturneringn. Han er vel ranket som nr. 13 eller noe.

Forøvrig; Haugsrud er brilliant og med Bjørnstad's tilleggskommentarer så utfyller de hverandre. Det blir ikke bedre tv-underholdning.
 gjesp (24. sep 2018 17:14) *  IP
Det er bare et spm om tid før han er nr.1 igjen. Han ville blitt det i dag om ikke rankingen krevde et minimumsantall turneringer å dele på. Han har bare spilt 22 turneringer og har et snitt på 10.58, mens DJ har snitt på 10.29.


 Besserwisser (24. sep 2018 17:43) *  IP
Mener å huske at jeg var tidlig ute med å spå at Tiger ville komme tilbake og vinne turneringer igjen. Deilig å få rett her også:-)


 digger (14. apr 2019 21:00) *  IP
Til glede for nye lesere :-)


 Henrikfan (14. apr 2019 21:15) *  IP
!


 Affen (14. apr 2019 21:43) *  IP
Fantastisk dag for golf! Det er bare å ta av seg hatten for Tiger. Han er tilbake med en master seier for første gang siden 2005!


 Link (14. apr 2019 23:28) *  IP
Jeg vurderer nesten en tatovering. Gud bedre, for et comeback!


Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72