Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


17.12 Lars Petter Brovold:
Bedre forberedt neste gang!

Lars Petter Brovold gleder seg til neste turnering på Europa Tour'en

Lars Petter Brovold trengte en pause etter den tøffe høstsesongen og reiste til sin første Europa Tour-turnering i Syd-Afrika i kort tid før selve turneringen. Han misset med et slag.

Nå trener Lars Petter Brovold mye fysisk, men han trener selvsagt også teknisk og da på den nye driving rangen i Fredrikstad som er utendørs selv om det er vinter Les mer.

Rundt den 4. januar reiser Lars Petter Brovold til Syd-Afrika for å trene. Han håper på å få være med på den turneringen som går i Syd-Afrika i slutten av januar. Enten kommer han med på ranking, eller så vil han forsøke å kvalifisere seg inn i turneringen på mandagen før. Han regner med å være klart bedre forberedt til denne turneringen enn han var før den forrige i Syd-Afrika.

Han sier til Golfsiden at han dro til Syd-Afrika i desember for å smake litt på hva han har i vente. Da var det litt ergerlig at eagle-putten hans fra rundt 5 meter på det siste hullet stoppet en centimeter for kort midt i hullet var det som hindret ham i å få spille de to siste rundene.

- Målet er å beholde kortet på Europa Tour'en og hevde meg i en del turneringer, sier en optimistisk Lars Petter Brovold til Golfsiden.

LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
ar@golfsiden.com