Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Kristoffer Ventura var med i kvalet til web.com Touren

10.12 web.com-tour Q School:
Kristoffer Ventura med fin avslutning søndag i kvalifiseringen
Kristoffer Ventura lå imidlertid alt for langt bak til at det hjalp noe særlig.

Han endte på -2 det holdet bare til en 129. plass blant de 134 som fullførte fire runder i kvalifiseringen. Avslutningsrunden var på 68 med 6 birdier. Han hadde 16 bogeyer og en dobbeltbogey. Det er 18 over par. Uten disse blemmene på scorekortet hadde han hatt en 22. plass og kortet i lomma alt annet like, men det er dessverre ikke slik man kan regne i golf. Bare leke med tanken.

Synd at blindtarmen meldte seg for et par uker siden.

LEADERBOARD

08.12 web.com-tour Q School (oppdatert):
Kristoffer Ventura har det tungt i kvalifiseringen
Kristoffer Ventura ligger langt bak etter to runder.

Han hadde fem birdier på den andre runden. Likevel ble det 72 fredag etter 71 torsdag og -1 totalt. Bare fem mann er over par etter to runder på en ganske enkel bane. Løpet er nok kjørt for Ventura. Synd med blindtarmoperasjonen som på ingen måte var noen god oppladning for Ventura. Men det er hyggelig å se at han er på beina igjen.

Det tar nok ikke lang tid før han er i full vigør igjen. Kanskje allerede i helgen? Han har ikke noe press på seg og kan slå seg løs i den grad magen og magemuskulaturen tillater det.

LEADERBOARD

07.12 web.com-tour Q School:
Kristoffer Ventura er i gang etter blindtarmoperasjonen
Kristoffer Ventura var én under par etter 5 hull torsdag kveld og var da på en 41. plass.

På en dag da 13 mann gikk på 65 og bedre endte Kristoffer Ventura på -1 (71 slag). Han var tre under par etter 10 hull, men fikk bogeyer på 15 og 16.

Det ser ut til at Ventura klarer å komme seg greit rundt banen bare 11 dager etter blindtarmoperasjonen. Han er neppe i sin beste form, men det kan løsne etter hvert. Det ser ut til at man må gå svært lavt for å klare å skaffe seg en kategori på neste års web.com Tour.

Dette kan blant annet leses i artikkelhenvisningen under:

"Kjenner han ikke smerter i magen når han slår, kan dette gå temmelig bra. En positiv kan være at han ikke kan svinge så hardt. Det kan gi en mykere bevegelse og mer kontroll på ballens flukt. I rekonvalesensperioden kan han trene på småspillet. Begge deler kan slå positivt ut."

LEADERBOARD

Se også dette:

Kristoffer Ventura lader opp til q-school (Twitter)

26.11 Kristoffer Ventura:
Ikke den beste oppladningen
Rekker han web.com tourens finalekvalifisering? Les mer

Fra nest siste steg i kvalifiseringen 6. - 9. november:

09.11 web.com-tour Q School:
Kristoffer Ventura ble nr 12 og gikk videre til finalekvalifiseringen
Med 4 birdier og en eagle og 66 slag på torsdagens runde var han oppe på en 10. plass før siste runde. Siste runde gikk unna på 71 slag, og han endte på 12. plass. Sikker plass på vei til finalekvalet.

LEADERBOARD

08.11 web.com-tour Q School:
Kristoffer Ventura er litt etter etter andre dag onsdag
I den første runden gikk han på par. Par=72. Den andre endte på 69 etter en sterk avslutning.

Han er da tre slag bak den viktige 18. plassen. Han hadde fire birdier og fire bogeyer på den første runden. På den andre ble det det samme, men med tre færre bogeyer.

Hans svake spill har ikke vært bra nok. Det beste spillet hans er meget bra. Her gjelder det å tette igjen hullene på den skuta som er litt lekk.

Willian Kropp ledet på 10 under par halvveis.

Det er de 19 beste og delt plassering som går videre til sluttkvalet.